eve gittim,tam bi hevesle yeşil mercimek salatası+cacık yerken eşim aradı
tutturdu haftasonu yanıma gelin diye
annemler cmtesi öğleden sonra vana gitcekler,onlarla gel diyo bana
zaten saatlerimiz bile sayılı,annemlerle çıkarsam cmtesi akşama anca yanında olurum
hem bi de 20 metrekarelik konteynırda eşimin anne babasıyla toplam 5 kişi oluyoruz
4 yatak var ve kıpırdayacak yer yok,geçen pazar ordaydım nefes alamıyodum kalabalıktan
gece de hiç uyuyamadık,bi de üstüne deli gibi sürekli yemek yiyoruz onlarla
gelmiycem,sen cumadan gel,burdaki evimizde rahat rahat oturalım dedim,bozulup kapattı tlfu
mantıklı olan konularda bana gönül koymasını sevmiyorum
zaten gerginim,o da ek oldu üstüne
canim ben sana yazacakdim ama yanimdaki kadin gidiyor birazdan ondan kurtulmaya bakiyorum cok konusuyoreve gittim,tam bi hevesle yeşil mercimek salatası+cacık yerken eşim aradı
zaten saatlerimiz bile sayılı,annemlerle çıkarsam cmtesi akşama anca yanında olurum
hem bi de 20 metrekarelik konteynırda eşimin anne babasıyla toplam 5 kişi oluyoruz
4 yatak var ve kıpırdayacak yer yok,geçen pazar ordaydım nefes alamıyodum kalabalıktan
gelmiycem,sen cumadan gel,burdaki evimizde rahat rahat oturalım dedim,bozulup kapattı tlfu
madimak ne olaki canim :26:sabahkı menumu yazmıstım:):):)
arada:1kucuk kase sutsuz mısır gevregi
öglende 1 tabak madımak uzerınede 3 kasık yogurt
sohbet mısafırlerımyenı gıttı ancak geldıkm:)
kendi kendime alıntı yapıyorum(((
kimse görmüyo mu beni??
canim ben sana yazacakdim ama yanimdaki kadin gidiyor birazdan ondan kurtulmaya bakiyorum cok konusuyor
seni özlemis esin canim ondan alinmisdir :26: yine gitseydin belkide zor bi durum ama yazik oda senden uzakda :26:
madimak ne olaki canim :26:
doğummu var 3-4 güne kadararkadaşlarımmmm yakında buraya geliciim bekleyin beni:) bi 3-4 günüm kaldı bence:)) inşallahhhh
canım sanırım yanlarında olun istiyoreve gittim,tam bi hevesle yeşil mercimek salatası+cacık yerken eşim aradı
tam 7 aydır ayrıyız ve 1 aya kadar yanında olcaz canım,burası da çok uzak sayılmaz,2 saatlik mesafedeyiz
ben konteynıra razıyım ama burda bi evimiz varken kaç kişi avuç kadar yere tıkılmak zorunda mıyız??
ben de çok özlüyorum onu,kızım da öyle ama evimde kocamın dibinde kızımla rahat rahar oturmak istiyorum,çok mu yani??
orda ailesi varken rahat edemiyorum,2 dk yan yana gelemiyoruz,5 gün ayrı kalıp 2 günlük fırsatı da tepmek saçmalık
gel buraya,güzel güzel giyinip süsleneyim sana,mis gibi yemekler yapayım,sıkı fıkı geçirelim vaktimizi,ama anlamıyo işte...
ama ben onu sen deyince farkettim dil mi çıkarıomuş o smiley sırf senin için pc ye dört gözümle yaklaşıp öle baktımmmhakket dil çıkarıomuşş bense başka bişi zannediyordumm ( lalala yı görünce acil durumlar zannettim )ayyy iyice cahilleştimmm :26::26::26: yoksaa amacım dileğe asla dil çıkarmak değildi
doğummu var 3-4 güne kadar
bekliyoruz
canım sanırım yanlarında olun istiyor
ama kayınvalidenler oraya gidecek dedin onun yanınamı gidiyorlar
sen kendi annenlerlemi kalıyordun
ev boş olur sizin yanınıza gelsin diye düşündüm ama
unuttum sizin durumları
ben olsam giderdim canım
ortam dar nefes alamıyorum diyorsun ama o seni ve kızını görmek istiyordur yoksa neden gönül koysun
insallah yoktur canim birsey :26:kızlar sag kasıgım cok agrıo kıst vardı bende gecmıstı acaba yınemı cıktı
canim bence sen hakklisinama ailesi belki demisdir gelsinde beraber gecirelim hem torunumuzu görelim falan diye olabilirmi :26:
belkide onlara ayip olur diye düsünüyordur bazen ben bu erkeklerin kafasindan ne geciyor anliyamiyorum onlar hep degisik düsünüyorlar :44:
tatlım annemle ben kapı komşuyuz burda,vandaki eşyaları buraya getirdik,bildiğin bi ev açtık yani
her hafta cumadan gelip pazartesi erkenden gidiyo eşim,burda çok rahatız yani
geçen haftasonu ordaydık daha,9 kişi olduğumuz anı hatırlıyorum,düşün artık
tüm düzenimiz bozuluyo,uykusuz kalıyoruz,deli gibi yiyoruz,pztesi +1000'le başladım haftaya
bi de eşim bizi otobüsle de yollamıyo,bu hafta cuma akşam gelip bizi aldı
cmtesi sabah vana gittik,pazar öğleden sonra bizi getirip pztesi sabah 5'te yola çıktı tekrar
hem deli gibi yoruluyo hem de çok benzin gidiyo,ona da yazık
oooffff,hayırlısıyla şu günler geçse de yeniden bi aile olabilsek
tatlım annemle ben kapı komşuyuz burda,vandaki eşyaları buraya getirdik,bildiğin bi ev açtık yani
her hafta cumadan gelip pazartesi erkenden gidiyo eşim,burda çok rahatız yani
geçen haftasonu ordaydık daha,9 kişi olduğumuz anı hatırlıyorum,düşün artık
tüm düzenimiz bozuluyo,uykusuz kalıyoruz,deli gibi yiyoruz,pztesi +1000'le başladım haftaya
bi de eşim bizi otobüsle de yollamıyo,bu hafta cuma akşam gelip bizi aldı
cmtesi sabah vana gittik,pazar öğleden sonra bizi getirip pztesi sabah 5'te yola çıktı tekrar
hem deli gibi yoruluyo hem de çok benzin gidiyo,ona da yazık
oooffff,hayırlısıyla şu günler geçse de yeniden bi aile olabilsek
canim benim ya isallah bu zor günleride atlatirsiniz canim yakaç haftadır birlikteyiz zaten canım,gelirken onları da getiriyodu geçen haftalarda
bi türlü anlayamıyorum erkekleri,ben dedim karım hemen geldi izlenimi mi bırakmak istiyo acaba?
kafam almıyo artık
simdi yazcaklarima kizma seni motive etmek icinCanim cok zor bi durum ya..
Umarim kisa surede bi cozum bulursunuz..
Ay kizlar ya felaket karnim agriyo rgl olcm bugun yarin
can sıkıntısındanmı kaynaklı bu iştahsızlıkBugünkü Menüm
Sabah:
1 activia yoğurt
1 ad. kepekli galeta
Ara:
yok
Öğle:
Yok canım istemedi
Ara:
yok
Akşam:
1 kase yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
10 ad. fındık
6-7 ad.kuş üzümü
ara.
1 kivi
bugün çok dandik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?