70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kendi kendime alıntı yapıyorum(((
kimse görmüyo mu beni??

[video=youtube;8yfyHc5JGe4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8yfyHc5JGe4#![/video]

Eğer gideceksen mani olamam
Düşersen sonunda yine bul beni
Vefasız kullardan vefa bekleme
Kıymetsiz bir kula satarlar seni

canim ben sana yazacakdim ama yanimdaki kadin gidiyor birazdan ondan kurtulmaya bakiyorum cok konusuyor
seni özlemis esin canim ondan alinmisdir :26: yine gitseydin belkide zor bi durum ama yazik oda senden uzakda :26:
sabahkı menumu yazmıstım:):):)

arada:1kucuk kase sutsuz mısır gevregi

öglende 1 tabak madımak uzerınede 3 kasık yogurt

sohbet mısafırlerımyenı gıttı ancak geldıkm:)
madimak ne olaki canim :26:

kendi kendime alıntı yapıyorum(((
kimse görmüyo mu beni??

valla canım ne desem bilemedim şimdi belki eşininde haklı sebebi vardır dicem ama yani kalabalıktada zor olur öyle,kendi evinize gelme imkanı varsa o gelsin sen haklısın yani ,üzülme merak etme öle yaptığı iiçin o da üzülmüştür :26:

tam 7 aydır ayrıyız ve 1 aya kadar yanında olcaz canım,burası da çok uzak sayılmaz,2 saatlik mesafedeyiz
ben konteynıra razıyım ama burda bi evimiz varken kaç kişi avuç kadar yere tıkılmak zorunda mıyız??
ben de çok özlüyorum onu,kızım da öyle ama evimde kocamın dibinde kızımla rahat rahar oturmak istiyorum,çok mu yani??
orda ailesi varken rahat edemiyorum,2 dk yan yana gelemiyoruz,5 gün ayrı kalıp 2 günlük fırsatı da tepmek saçmalık
gel buraya,güzel güzel giyinip süsleneyim sana,mis gibi yemekler yapayım,sıkı fıkı geçirelim vaktimizi,ama anlamıyo işte...

arkadaşlarımmmm yakında buraya geliciim bekleyin beni:) bi 3-4 günüm kaldı bence:)) inşallahhhh
doğummu var 3-4 güne kadar
bekliyoruz
canım sanırım yanlarında olun istiyor
ama kayınvalidenler oraya gidecek dedin onun yanınamı gidiyorlar
sen kendi annenlerlemi kalıyordun
ev boş olur sizin yanınıza gelsin diye düşündüm ama
unuttum sizin durumları
ben olsam giderdim canım
ortam dar nefes alamıyorum diyorsun ama o seni ve kızını görmek istiyordur yoksa neden gönül koysun

bende bugünkü menümü yazim
sabah peynir zeytin yeşil biber
ara süt içtim
kahvaltımı geç yapınca henüz acıkmadım birazdan meyve yemeyi düşünüyorum
akşamda ekşili kabak yemeği yapacam
yeşil çay
biberiye çayı
karışık bitki çayı :126::126::126: içelim güzelleşelim

canim bence sen hakklisin ama ailesi belki demisdir gelsinde beraber gecirelim hem torunumuzu görelim falan diye olabilirmi :26:
belkide onlara ayip olur diye düsünüyordur bazen ben bu erkeklerin kafasindan ne geciyor anliyamiyorum onlar hep degisik düsünüyorlar :44:

acil durumlar değil canım
sen konuş ben duymuyorum demek
takılıyorum bende sana
alıngan olduğunu unutmuşum

tatlım annemle ben kapı komşuyuz burda,vandaki eşyaları buraya getirdik,bildiğin bi ev açtık yani
her hafta cumadan gelip pazartesi erkenden gidiyo eşim,burda çok rahatız yani
geçen haftasonu ordaydık daha,9 kişi olduğumuz anı hatırlıyorum,düşün artık
tüm düzenimiz bozuluyo,uykusuz kalıyoruz,deli gibi yiyoruz,pztesi +1000'le başladım haftaya
bi de eşim bizi otobüsle de yollamıyo,bu hafta cuma akşam gelip bizi aldı
cmtesi sabah vana gittik,pazar öğleden sonra bizi getirip pztesi sabah 5'te yola çıktı tekrar
hem deli gibi yoruluyo hem de çok benzin gidiyo,ona da yazık
oooffff,hayırlısıyla şu günler geçse de yeniden bi aile olabilsek

kaç haftadır birlikteyiz zaten canım,gelirken onları da getiriyodu geçen haftalarda
bi türlü anlayamıyorum erkekleri,ben dedim karım hemen geldi izlenimi mi bırakmak istiyo acaba?
kafam almıyo artık

Canim cok zor bi durum ya..
Umarim kisa surede bi cozum bulursunuz..

Ay kizlar ya felaket karnim agriyo rgl olcm bugun yarin

Bugünkü Menüm

Sabah:
1 activia yoğurt
1 ad. kepekli galeta

Ara:
yok

Öğle:
Yok canım istemedi

Ara:
yok

Akşam:
1 kase yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
10 ad. fındık
6-7 ad.kuş üzümü

ara.
1 kivi

bugün çok dandik oldu

doğru söylüyorsun ama hangi mantıkla çağırıyor bilmiyorum artık
belkide dediğin gibi eşi geliyor izlenimi vermek istiyor olabilir
siniri yatışsın tatlı dille konuşursun canım
siz bitlislimisiniz buarada, görev icabımı?

Yawrular bu hafta listeyi Mine yapacak sağolsun.
Bildirimlerinizi cuma günü umay0110 nickli arkadaşa gönderiyorsunuz.
Sonra vay ben duymadım ben etmedim demeyin.
Gelen arkadaşlara da yardımcı olursunuz şekerler.
Ben kafayı yidim malum.
Biraz böyle relax takılmak istiyorum.

Son düzenleme:
kaç haftadır birlikteyiz zaten canım,gelirken onları da getiriyodu geçen haftalarda
bi türlü anlayamıyorum erkekleri,ben dedim karım hemen geldi izlenimi mi bırakmak istiyo acaba?
kafam almıyo artık
canim benim ya isallah bu zor günleride atlatirsiniz canim ya sen mantikli düsünmüssün ama genelleme yapmak istemiyorum ama genelde erkekler okadar ilerisini düsünmüyorlar birde benim dedim dedik oluyor sonrada niye hep senin dedigin oluyor niye bikerede benim dedigim olmazsin falan filan
bak birde böyle dene hayatim ben basbasa olalim istemisdim seni kirmak degildin niyetim yoksa tabii isterim heran yaninda olmayi falan bazen biraz seytan gibi olmak lazim herhalde sana söyliyorum ama bende uygulayamiyorum hakkli oldugum konularda kibar nazik hayatimli balli konusmayi ama bi kere öyle deniyeyim dedim ise yariyo
Canim cok zor bi durum ya..
Umarim kisa surede bi cozum bulursunuz..

Ay kizlar ya felaket karnim agriyo rgl olcm bugun yarin
simdi yazcaklarima kizma seni motive etmek icin aaa ne güzel regliyken meto hizli calisirmis keske benimkide gelsede sancilar icinde kivransam

can sıkıntısındanmı kaynaklı bu iştahsızlık
kaç günlük emeğin boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…