kesinlikle tatlı dil erkeklerde işe yarıyorcanim benim ya isallah bu zor günleride atlatirsiniz canim yasen mantikli düsünmüssün ama genelleme yapmak istemiyorum ama genelde erkekler okadar ilerisini düsünmüyorlar birde benim dedim dedik oluyor sonrada niye hep senin dedigin oluyor niye bikerede benim dedigim olmazsin falan filan
bak birde böyle denehayatim ben basbasa olalim istemisdim seni kirmak degildin niyetim yoksa tabii isterim heran yaninda olmayi falan bazen biraz seytan gibi olmak lazim herhalde sana söyliyorum ama bende uygulayamiyorum hakkli oldugum konularda kibar nazik hayatimli balli konusmayi ama bi kere öyle deniyeyim dedim ise yariyo
Yawrular bu hafta listeyi Mine yapacak sağolsun.
Bildirimlerinizi cuma günü umay0110 nickli arkadaşa gönderiyorsunuz.
Sonra vay ben duymadım ben etmedim demeyin.
Gelen arkadaşlara da yardımcı olursunuz şekerler.
Ben kafayı yidim malum.
Biraz böyle relax takılmak istiyorum.
kesinlikle tatlı dil erkeklerde işe yarıyor
keşke onlarda bizi sakinleştirmek için kullansalar
tamam dilegimbelki stressini atabilirsin fistik böylelikle :103:
Ben kafayı yidim malum.
canımerkeklerin kafa yapısını anlamak zor. tüm aileyi bir arada yanında görmek istiyor sanırım. maden geçen hafta gittin güzel güzel eşine söyle o gelsin. yok istemem derse fazla üstüne gitme tek oda da kalmanın zor olduğunu falan söyle. ama anlamaz ise en pratik yöntem "iyi o zaman sen ailenle geçir canım bu hafta sonunu ben de sonraki hafta geleyim dersin "eve gittim,tam bi hevesle yeşil mercimek salatası+cacık yerken eşim aradı
tutturdu haftasonu yanıma gelin diye
annemler cmtesi öğleden sonra vana gitcekler,onlarla gel diyo bana
zaten saatlerimiz bile sayılı,annemlerle çıkarsam cmtesi akşama anca yanında olurum
hem bi de 20 metrekarelik konteynırda eşimin anne babasıyla toplam 5 kişi oluyoruz
4 yatak var ve kıpırdayacak yer yok,geçen pazar ordaydım nefes alamıyodum kalabalıktan
gece de hiç uyuyamadık,bi de üstüne deli gibi sürekli yemek yiyoruz onlarla
gelmiycem,sen cumadan gel,burdaki evimizde rahat rahat oturalım dedim,bozulup kapattı tlfu
mantıklı olan konularda bana gönül koymasını sevmiyorum
zaten gerginim,o da ek oldu üstüne
Bugünkü Menüm
Sabah:
1 activia yoğurt
1 ad. kepekli galeta
Ara:
yok
Öğle:
Yok canım istemedi
Ara:
yok
Akşam:
1 kase yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
10 ad. fındık
6-7 ad.kuş üzümü
ara.
1 kivi
bugün çok dandik oldu
Canım, öncelikle önlisans bitirirsen şu anda serbest muhasebeci olamıyorsun, 4 yıllık bitirmen gerekiyor, sonrasında 3 yıllık staj var, ve bu stajı başlatırken, yüksek rakamda ücret ödeyip, sınava girip öyle başlıyorsun. 3 yıl sonundaki sınavlar haliyle daha da zor, gözünü korkutmak istemem ama gerçekler böyle. Serbest muhasebecilik kalktı bu arada, artık direk serbest muhasebeci mali müşavirlik var.neskuik canım benim hemen ben sana sorularımı sorayım canım
öncelikle muhasebe ve vergi uygulamaları 2 .sınıf öğrencisiyim (açıköğretim-dışarıdan okuyorum)bu sene hayırlısı ile mezun olucam .
fakat aklıma takılan şeyler var ,beni bu şekilde serbest muhasebeci işe kabul edermi :44:
serbest muhasebeci yanındamı yoksa bir fabrikada falan oranın muhasebesinimi tutmak daha mantıklı sence hagisi
ben bu açıköğretim önlisans mezunu olduğum için ieride kendi büromu açabilirmiyim eğer açamazsam bile kendi büromu açmak için neler yapmalıyım :44:
sana kendi hayal ettiğim şeyi söyliyim tabi konu hakkında henüz fazla bilgiye sahip değilim sadece bir kaç araştırma onlarda yeterli gelmedi bana
ben buradan mezun olduktan hayırlısı ile 2 seçeneğim var
1.ya muhasebeci yanında bu mesleği öğrenmek için düşük ücrete çalışçam yada sigortalı çalışmak istiyorum(tabi sigortalı çalıştırırlarmı deneyimsiz bir elemanı bilmiyorum )dicem öyle çalışıcam
2.Bir fabrikaya girip askeri ücretle sigortalı muhasebesini tutucam orannın (öğrenmek şartı ile)
2. seçenek büro açamam için faydalı olmaz diyor çevremdeki çoğu insan , ama diğer özel kişi yanındada çalışınca çok uzun süre durman gerekli diyorlar hemde düşük ücrete +temizliği çay servisi falan filan cabası diyorlar netten okuduklarım bunlar
şu an bir iş görüşmesinde bulunmadım ve acayip bir şekilde tırsıyorum,çünkü sende bilirsinki dersler ezber bir eğitim oluyor fakat görerek öğrenmek daha farklı oluyor şu an derslerden illallah geldi resmen ama görerek öğrenirsem yapabiileceğime inanıyorum sence bu meslek gerçekten yapılabilirmi ?
İleride bir büro açtığımda eşimle(o da bilgisayar programlama önlisans mezunu) birlikte ikimiz yürütebilirmiyiz ve kendim işyerimi açtığımda kazandığım maaş ne kadar olur sence :44:
EŞİMLE BİR AN ÖNCE KENDİ İŞ YERİMİZİ AÇIP AİLE BÜROMUZU KURMAK BİRİKİM YAPMAK VE HAYATIMIZI KURTARMAK İSTİYORUZ SENCE OLUNABİLİR BİR YANI VARMIDIR BUNUN :44:
İnsaallah cancazım belki dr a gidebilirim mali durumu ayarlayabilirsem.
Haziranda battım çünkü.
1 düğün,
1 nişan,
1 sünnet düğünü,
Babalar günü,
3 doğum günü.
Mali durumda çöküş yaşanacak
Bence de yiwrim acik gez tozYawrular bu hafta listeyi Mine yapacak sağolsun.
Ben kafayı yidim malum.
Tabi canim odem agri harbiden iplen cekilcek sey hecanim benim ya isallah bu zor günleride atlatirsiniz canim yasen mantikli düsünmüssün ama genelleme yapmak istemiyorum ama genelde erkekler okadar ilerisini düsünmüyorlar birde benim dedim dedik oluyor sonrada niye hep senin dedigin oluyor niye bikerede benim dedigim olmazsin falan filan
bak birde böyle denehayatim ben basbasa olalim istemisdim seni kirmak degildin niyetim yoksa tabii isterim heran yaninda olmayi falan bazen biraz seytan gibi olmak lazim herhalde sana söyliyorum ama bende uygulayamiyorum hakkli oldugum konularda kibar nazik hayatimli balli konusmayi ama bi kere öyle deniyeyim dedim ise yariyo
simdi yazcaklarima kizma seni motive etmek icinaaa ne güzel regliyken meto hizli calisirmis keske benimkide gelsede sancilar icinde kivransam
İnsaallah cancazım belki dr a gidebilirim mali durumu ayarlayabilirsem.
Haziranda battım çünkü.
1 düğün,
1 nişan,
1 sünnet düğünü,
Babalar günü,
3 doğum günü.
Mali durumda çöküş yaşanacak
aman bir tanecik kocacım çokta özledim seni sen aslansın sen kaplansın de kapa telefonu
Bence de yiwrim acik gez toz
Beynine acik oksijen getsin
Tabi canim odem agri harbiden iplen cekilcek sey he
can sıkıntısındanmı kaynaklı bu iştahsızlık
kaç günlük emeğin boşa gitmesin
gamze
Hemen etrafına bak gerekirse git al en azından meyve fln ye ağzına lokma girsin delirtme beniiii
doğru söylüyorsun ama hangi mantıkla çağırıyor bilmiyorum artık
belkide dediğin gibi eşi geliyor izlenimi vermek istiyor olabilir
siniri yatışsın tatlı dille konuşursun canım
siz bitlislimisiniz buarada, görev icabımı?
insallah güzel sonuc alirsin canim
ben temizligi de spordan sayiyorumesime diyorum hergün en az yarim kilo gitmisdir benden
aynisi bende de var evde pisim gelirken dürüm getir der pide al dersonrada sensiz bogazimdan gecmiyor diyo yeme ozaman
malesefsagol canim
sütlacmigüzel manken gibi citir gibi kizce olmakmi sec bakalim
sagol ballimozaman:44: bi form kayisi cayi ic ballim bana hemen etki ediyor
cok sagol canim
bugün erken molaya cikiyorum kizlar 1 saat sonra gelirim öpüldünüz
Sabahki kayısılı yoğurtu ara da yiyebilirdin aslında elifim..
Akşam kaderde çorba ,salata ,sebze yemeği yada et kabuldur
Hoşgeldin aramıza
Ne güzel kilo vermişsin. Tebrik ederim.
Aldıgın kilolar içinde çokta üzülme demekki başarabiliyorsun istediğin motivasyon burda mevcut
Ahh ahh bende sıkıldım sanırım sürekli diyet işinden bakalım daha buralardayım
Olmadı 1 hafta izin alabilirim sizden
Geçmiş olsun canım hatırlıyorum o olayı.:26:
Annem 74 kiloydu canım sonra ablamla beraber bana uydular rejime başladılar.
Öylelikle verdi kilo.
Geçen seninle de yazıştık ya.
Cidden çok korkuyorum kilo almaktan
Bide farklı tartı fazla gösterince resmen çöktüm.
Biraz uzaklaşmak iyi fikri aslında.
Sıkılaşman gerk işte canım yağlar yumuşamıyo etin yumuşuyo
Hoşgeldin tekrar canımm.
58i kısa sürede görürsün insaallah.
Ben kafayı yidim malum.
kızlar canlar cıgerler
albumume foto ekledım :)
nıkahta hangı elbıseyı gıymem gerektıgı konusnda karrsızım destegınıze ıhtıyacm war
gonlum sıyahtan yana ama fermuar kapanmıo goreceksınz zatıen de
canim benim ya isallah bu zor günleride atlatirsiniz canim yasen mantikli düsünmüssün ama genelleme yapmak istemiyorum ama genelde erkekler okadar ilerisini düsünmüyorlar birde benim dedim dedik oluyor sonrada niye hep senin dedigin oluyor niye bikerede benim dedigim olmazsin falan filan
simdi yazcaklarima kizma seni motive etmek icinaaa ne güzel regliyken meto hizli calisirmis keske benimkide gelsede sancilar icinde kivransam
kızlar canlar cıgerler
albumume foto ekledım :)
nıkahta hangı elbıseyı gıymem gerektıgı konusnda karrsızım destegınıze ıhtıyacm war
gonlum sıyahtan yana ama fermuar kapanmıo goreceksınz zatıen de
benim pembis hosuma gitti canimcici durmus bence
minderim canim cigerimsende aldigin kirmizi elbiseyle bi foto ekle canim ne giycen merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?