70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle tatlı dil erkeklerde işe yarıyor
keşke onlarda bizi sakinleştirmek için kullansalar

tamam dilegim belki stressini atabilirsin fistik böylelikle :103:

kesinlikle tatlı dil erkeklerde işe yarıyor
keşke onlarda bizi sakinleştirmek için kullansalar

hic sorma minem benimkine biraz romantik ol biraz kibar ol diyorumda ne romantikligi 10 seneden sonra diyo tam hödük benimki hic öyle güzel sözmüs ney demez bi dedigi var tosun tosun suraya tosun buraya hata bu hafta yine bana tosun deyip durma dedim

Son düzenleme:

canımerkeklerin kafa yapısını anlamak zor. tüm aileyi bir arada yanında görmek istiyor sanırım. maden geçen hafta gittin güzel güzel eşine söyle o gelsin. yok istemem derse fazla üstüne gitme tek oda da kalmanın zor olduğunu falan söyle. ama anlamaz ise en pratik yöntem "iyi o zaman sen ailenle geçir canım bu hafta sonunu ben de sonraki hafta geleyim dersin " konuyu da fazla uzatmadan "aman bir tanecik kocacım çokta özledim seni sen aslansın sen kaplansın de kapa telefonu

gamze

Hemen etrafına bak gerekirse git al en azından meyve fln ye ağzına lokma girsin delirtme beniiii

Canım, öncelikle önlisans bitirirsen şu anda serbest muhasebeci olamıyorsun, 4 yıllık bitirmen gerekiyor, sonrasında 3 yıllık staj var, ve bu stajı başlatırken, yüksek rakamda ücret ödeyip, sınava girip öyle başlıyorsun. 3 yıl sonundaki sınavlar haliyle daha da zor, gözünü korkutmak istemem ama gerçekler böyle. Serbest muhasebecilik kalktı bu arada, artık direk serbest muhasebeci mali müşavirlik var.
2.cisi canım her nereye girersen gir 0'dan başlamayı göze alacaksın. Sabredersen, azmedersen zamanla iyi yerlere gelirsin, ama bu devirde büro açıp, para kazanmak istiyorsan, öncelikle çevren olacak, mükellef olarak, sonra da 3-5 yıl en azından kesenden(birikmişinden) yemeyi göze alacaksın, hemen büro açar açmaz, para dönmez, bunu göze almalısın. Ama sabrederim, yaparım diyorsan senin bileceğin iş, ama bürolarda genelde nakit sıkıntısı çekilir, herkesin ödemesi yapılır, ama en son muhasebecinin ki ödenir, bunu göze alabilecek misin? Açıkcası, büro açmak(belli bir mükellefin yoksa, masraflarını karşılayacak) mantıklı değil. Kurumsal bir şirkette çalışabilirsin, bulursan eğer, ama neden devlet düşünmüyorsun? Devlette memur olarak çalışmak bence çok daha iyi, tabiii girmek çok zor, o da bir gerçek, ama özel sektörde, kurumsal bir firma bulamazsan çok zor. Ben Antalya'da çalışıyorum, 10 yıldır aynı firmadayım, 2 senedir zam almıyorum, aldığım maaş 1400 TL, yıllık iznimiz 10 gün, sigortamız da 1000 TL den net gözüküyor. Yeri geliyor, çay da veriyorum, kahve de yapıyorum, son 2 aydır aşçımız da ayrıldı, 2 bayanız aynı şirkette, çay-kapı-temizlik bile bize kaldı diyebilirim, geçecek bu günler, ama şimdilik böyle işte.
Maalesef hayat benim için çok zor geçiyor, kader sana ne gösterir bilemem, belki şansın yaver gider, iyi iyi işler bulursun, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

bu ay da ben öyle oldum fistik ayin ortasinda 5 kurussuz kaldim mali cöküsdeyim iflas bayragini dikdim bile
29 nisan annem dogum günü
10 mayis babamin dogum günü
13 mayis anneler günü
yarin kardesimin dogum günü

seni anliyorum dilek pohcani topla kacalim benimki bitti seninkiyle idare ederiz

Bence de yiwrim acik gez toz
Beynine acik oksijen getsin
Tabi canim odem agri harbiden iplen cekilcek sey he

Allah cebine kuvvet versin panpa

aman bir tanecik kocacım çokta özledim seni sen aslansın sen kaplansın de kapa telefonu
bayildim canim ya bende mi arasam simdi kocisi aslansin kaplansin desem acaba
Bence de yiwrim acik gez toz
Beynine acik oksijen getsin

Tabi canim odem agri harbiden iplen cekilcek sey he

ivit o ödemler gidiyor ondan agri cekiyoruz nekadar agri cekersen okadar fazla ödem gidiyor :111:

kızlar canlar cıgerler
albumume foto ekledım :)
nıkahta hangı elbıseyı gıymem gerektıgı konusnda karrsızım destegınıze ıhtıyacm war
gonlum sıyahtan yana ama fermuar kapanmıo goreceksınz zatıen de

can sıkıntısındanmı kaynaklı bu iştahsızlık
kaç günlük emeğin boşa gitmesin

can sıkkınlığından oldu cnm bana nasıl bi geri dönüşü olucak bilmiyorum ama ne yapım böyle oldu :44:

gamze

Hemen etrafına bak gerekirse git al en azından meyve fln ye ağzına lokma girsin delirtme beniiii

Noram vallahi cnm istemiyor.yoksa yanımda portakalım var.birazdan onu yerim olmazsa :44:

canım biz vanlıyız aslında,ama babam burda şube müdürü,o her hafta gidip geliyodu
deprem sonrası da annemlerin ev yıkıldı,bizimki de hasarlı diye buraya babamın yanına geldik
babama da bize de tahsisli lojman var burda,toplam 4 ev zaten,birinde ben birinde annemler oturuyo
eşim gelince evimizdeyiz,o gidince de annemde kalıyoruz kızımla

tabiki çıtır bir kızçe olmakk yemiycem sütlaç falan

Sabahki kayısılı yoğurtu ara da yiyebilirdin aslında elifim..

Akşam kaderde çorba ,salata ,sebze yemeği yada et kabuldur

kuzu o probiyotik yoğurt, sabah ilk kalkınca aç karna yiyorum sonra kawaltımı yapıom, çünküm bağırsaklarıma iyi geliyoda ondan sabah sabah yiyom

bilyom canım bendensin bende korkuyom çünkü :18:
çökme bebeim iyisin sen sıkma canını, biraz kafayı başka şeylerle meşgul et boşwer

iyi yapmıssın kuzu bak cidden azcık mola wer
iyi gelcek inşallah
ben bile yoruldum cidden canım, ki bide senin werdiğin kilonun yarısını werdim sıkıldım yinede, az daha sabretmem gerekiyo sadece

benim pembis hosuma gitti canim cici durmus bence

minderim canim cigerim sende aldigin kirmizi elbiseyle bi foto ekle canim ne giycen merak ediyorum

Son düzenleme:

şimdi dediğin yöntemi uyguladım,hemen yumuşadı eşim
dizinin dibinde,sarmaş dolaş oturmak varken avuç kadar yerde,ailenin yanında rahat edemiyorum dedim
5 gün ayrıyız,bari 2 gün yakın olayım sana ama istiyosan geleyim dedim,yok ben gelirim dedi

canım bence pembe daha iyi,canlı duruyo
güzel de bi ruj sürer makyaj yaparsın,ohhh süper valla
ama siyah da dağınık topuzla ve kırmızı rujla güzel durur
bilmem ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…