70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi dinlenmeler Dilek'cim. İnşallah faydası olur sana bu mini tatilin.

Ben de pek tecrübeli değilim ama gelen arkadaşlara da yardımcı olurum kendi adıma söyleyim

ayyy cok sevindim canim senin adina biz kadinlar biraz cilveli olmamiz lazim demekki
cnm dugun kokty tarzı olck acaba uyar mı:18::18::18::18:
pembis biraz fazla dikkat ceker dersen siyahda hos canim

Bakalım , yorumları yapalım

Noram vallahi cnm istemiyor.yoksa yanımda portakalım var.birazdan onu yerim olmazsa :44:

Hadi ye şimdi

canım bence pembe daha iyi,canlı duruyo
güzel de bi ruj sürer makyaj yaparsın,ohhh süper valla
ama siyah da dağınık topuzla ve kırmızı rujla güzel durur
bilmem ki....
bnde dagınk bır tpuz yptrmayı dusunuodm sıyahı gıyersm ama o gordugn yer kapanımıyı yaaa

Bakalım , yorumları yapalım

Hadi ye şimdi

bayildim canim ya bende mi arasam simdi kocisi aslansin kaplansin desem acaba

ivit o ödemler gidiyor ondan agri cekiyoruz nekadar agri cekersen okadar fazla ödem gidiyor :111:
bak suzi bu denenmiş bir yöntem. kavganın en hararetli anı bile olsa birden yavrı değiştirip "ama kocacııııııııııııım diye başlıyosun "tatlı tatlı. araya bir iki kendinide iğneleyen şaka sokuyorsun. sonra olayı "aslansın kaplansınla" bağlıyorsun. heç bir erkek bu numaraya düşmemezlik edemez. ama iş o öfkeli halden şeker kıza dönüşmekte. son kıskanlık kavgamızı böle tatlıya bağlamıştım. ama her zaman bende o ruh halinde olamıyorum

pembeyi giyyyyyyy saçları dağıııııııt kuşak siyah olsun ama. hatta boynuna birde ince siyah tülü tersten sallandır. fıstık olursun

bayildim canim ya bende mi arasam simdi kocisi aslansin kaplansin desem acaba

ivit o ödemler gidiyor ondan agri cekiyoruz nekadar agri cekersen okadar fazla ödem gidiyor :111:
bak suzi bu denenmiş bir yöntem. kavganın en hararetli anı bile olsa birden yavrı değiştirip "ama kocacııııııııııııım diye başlıyosun "tatlı tatlı. araya bir iki kendinide iğneleyen şaka sokuyorsun. sonra olayı "aslansın kaplansınla" bağlıyorsun. heç bir erkek bu numaraya düşmemezlik edemez. ama iş o öfkeli halden şeker kıza dönüşmekte. son kıskanlık kavgamızı böle tatlıya bağlamıştım. ama her zaman bende o ruh halinde olamıyorum

pembeyi giyyyyyyy saçları dağıııııııt kuşak siyah olsun ama. hatta boynuna birde ince siyah tülü tersten sallandır. fıstık olursun

canım pembeyle aynı model dimi??
pembenin bedeni gayet iyi durmuş,bedenleri mi farklı??
bu arada sendeki değişim de süpermiş,resimlerde çok farklı ve hoş görünüyosun tatlım
OHH NE GUZLDE SELER DUYDM BEN BOLE
pembe 1 beden dha buyuk pembenn ıcınde cok rahatm ama sıyahın o kısmıda kapansa
eet aynı model cnm
nikah nezaman canim

2 hazıran:18::18::18::18::18::18::18:

canım pembeyle aynı model dimi??
pembenin bedeni gayet iyi durmuş,bedenleri mi farklı??
bu arada sendeki değişim de süpermiş,resimlerde çok farklı ve hoş görünüyosun tatlım
OHH NE GUZLDE SELER DUYDM BEN BOLE
pembe 1 beden dha buyuk pembenn ıcınde cok rahatm ama sıyahın o kısmıda kapansa
eet aynı model cnm
nikah nezaman canim

2 hazıran:18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…