Yawrular bu hafta listeyi Mine yapacak sağolsun.
Bildirimlerinizi cuma günü umay0110 nickli arkadaşa gönderiyorsunuz.
Sonra vay ben duymadım ben etmedim demeyin.
Gelen arkadaşlara da yardımcı olursunuz şekerler.
Ben kafayı yidim malum.
Biraz böyle relax takılmak istiyorum.
ayyy cok sevindim canim senin adinaşimdi dediğin yöntemi uyguladım,hemen yumuşadı eşim
dizinin dibinde,sarmaş dolaş oturmak varken avuç kadar yerde,ailenin yanında rahat edemiyorum dedim
5 gün ayrıyız,bari 2 gün yakın olayım sana ama istiyosan geleyim dedim,yok ben gelirim dedi
pembis biraz fazla dikkat ceker dersen siyahda hos canimcnm dugun kokty tarzı olck acaba uyar mı:18::18::18::18:
kızlar canlar cıgerler
albumume foto ekledım :)
nıkahta hangı elbıseyı gıymem gerektıgı konusnda karrsızım destegınıze ıhtıyacm war
gonlum sıyahtan yana ama fermuar kapanmıo goreceksınz zatıen de
Noram vallahi cnm istemiyor.yoksa yanımda portakalım var.birazdan onu yerim olmazsa :44:
Bakalım , yorumları yapalım
Hadi ye şimdi
bnde dagınk bır tpuz yptrmayı dusunuodm sıyahı gıyersm ama o gordugn yer kapanımıyı yaaacanım bence pembe daha iyi,canlı duruyo
güzel de bi ruj sürer makyaj yaparsın,ohhh süper valla
ama siyah da dağınık topuzla ve kırmızı rujla güzel durur
bilmem ki....
Bakalım , yorumları yapalım
Hadi ye şimdi
yedimmmmmmmm
bnde dagınk bır tpuz yptrmayı dusunuodm sıyahı gıyersm ama o gordugn yer kapanımıyı yaaa
bnde dagınk bır tpuz yptrmayı dusunuodm sıyahı gıyersm ama o gordugn yer kapanımıyı yaaa
seker bugün cok durgunsun :44:isallah canini sIkan neyse hal olur canim ya
bak suzi bu denenmiş bir yöntem. kavganın en hararetli anı bile olsa birden yavrı değiştirip "ama kocacııııııııııııım diye başlıyosun "tatlı tatlı. araya bir iki kendinide iğneleyen şaka sokuyorsun. sonra olayı "aslansın kaplansınla" bağlıyorsun. heç bir erkek bu numaraya düşmemezlik edemez. ama iş o öfkeli halden şeker kıza dönüşmekte. son kıskanlık kavgamızı böle tatlıya bağlamıştım. ama her zaman bende o ruh halinde olamıyorumbayildim canim ya bende mi arasam simdi kocisi aslansin kaplansin desem acaba
ivit o ödemler gidiyor ondan agri cekiyoruz nekadar agri cekersen okadar fazla ödem gidiyor :111:
kızlar canlar cıgerler
nıkahta hangı elbıseyı gıymem gerektıgı konusnda karrsızım destegınıze ıhtıyacm war
bak suzi bu denenmiş bir yöntem. kavganın en hararetli anı bile olsa birden yavrı değiştirip "ama kocacııııııııııııım diye başlıyosun "tatlı tatlı. araya bir iki kendinide iğneleyen şaka sokuyorsun. sonra olayı "aslansın kaplansınla" bağlıyorsun. heç bir erkek bu numaraya düşmemezlik edemez. ama iş o öfkeli halden şeker kıza dönüşmekte. son kıskanlık kavgamızı böle tatlıya bağlamıştım. ama her zaman bende o ruh halinde olamıyorumbayildim canim ya bende mi arasam simdi kocisi aslansin kaplansin desem acaba
ivit o ödemler gidiyor ondan agri cekiyoruz nekadar agri cekersen okadar fazla ödem gidiyor :111:
kızlar canlar cıgerler
canım pembeyle aynı model dimi??
pembenin bedeni gayet iyi durmuş,bedenleri mi farklı??
bu arada sendeki değişim de süpermiş,resimlerde çok farklı ve hoş görünüyosun tatlım
nikah nezaman canim
sen napiyon bebissenlen bugün konusamadik hic hakan haftayami geliyordun
yedimmmmmmmm
canım pembeyle aynı model dimi??
pembenin bedeni gayet iyi durmuş,bedenleri mi farklı??
bu arada sendeki değişim de süpermiş,resimlerde çok farklı ve hoş görünüyosun tatlım
nikah nezaman canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?