70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

soledıklerınızı dıkkete alacagm kısceler cok saolun

kizlar hepimizin msjlari 3-4 kere yayinlanmis

sen yazdikdan sonra benimkine yapacakdimda teli kaldirmadi sansini kaybetti
OHH NE GUZLDE SELER DUYDM BEN BOLE
pembe 1 beden dha buyuk pembenn ıcınde cok rahatm ama sıyahın o kısmıda kapansa
eet aynı model cnm

2 hazıran:18::18::18::18::18::18::18:
oo 2 haziran 2 haftan var tatlim o fermuani kapatiracagim de ve insallah ozamana o fermuanda kapanir
inşşşş suzimm :105:
canim benim ya
ooooyyy suzuuuuuummmm

Yok kız cuma akşamı burda:18:
Cumartesi de buluşucaz işte

ooooyyy afiyet olsun balımaaa

hadi ya ben daha var saniyordum

Bizz çok güzel şeyler başaracağız bebeğim,sadece kilo olarak değil, buradaki bütün kadınların ne kadar zeki ve çalışkan oldukları ortada...

etrafımızda ki insanlar hep gelip geçici , kimse canını sıkamasın bebeğim, hele ki öyle seviyesi düşük insanlar için sağlıklı beslenmeni bozmana hiç gerek yok, tamam mı bebişim

hadi ya ben daha var saniyordum

yok yaaa bu cumartesi 10 kilo vermiş norasına kavuşcak

bi de telefonda bana sana büyük bi süprizim var dedi, diyemedim ki senin süprizin benim süprizimin önünde diz çöker tövbe eder(nihat doğan lafı)

Son düzenleme:

tamam cnm.desteğin gerçekten bnm için çok önemliydi çok tşk ederim.iyiki varsınızzz hepinizzzz

Valla ben çok heyecanlıyım , umarım herşey güzel olur suzziim:18:.. Cumartesi günü yazarım foruma

Nasılda özlemişim sıpamı , dün gece göz yaşı döktüm baya

canim benim ya insallah görüsmeniz güzel gecer bebegim
birsey demeye de cekinir oldum dilege okdar sevindim kötü gecmezsi baya üzdü beni
bende onlan birlikde beklemisdim gün saydik ama biliyorum geri düzelecek biliyorum yani okadar sey atlatilar
geri barisdik msjini bekliyorum ondan
seninki güzel gecer insallah bebegim

betüüülll gördüm seni altda nerelerdesin canim sen
kacamak yapmadin dimi sanki kacamak yapinca kayboluyormussun gibime geldi

valla her an herşey olabilir

selam canlarım
ben hastaneden geldim ve birazdan yine gitmem lazım
sevgilimin babası gelmişti ya hastaneye yatırdık onunla kalıyoruz..
o kadar yoğunum ki
diyet namına hiç bir şey kalmadı..
bol bol karbonhidrat yiyoruz ve çok düzensiz yiyoruz..
hareketliyiz ama onları yaktığımı hiç sanmıyorum..
aslında pek takmıyorum şu anda hastalığını bi halledelim de sonra devam ederim inşallah..
kusuruma bakmayın canlarım..
hepinizi seviyorum

betüüülll gördüm seni altda nerelerdesin canim sen
kacamak yapmadin dimi sanki kacamak yapinca kayboluyormussun gibime geldi

ah bebeğim kaçamak ne ki
ton balığım kefirim köz patlıcanım... diyete dair her şeyi bırakıp hastanede yatıyorum..
inşallah şu işleri halledelim de sonrasında devam
en fazla 66 olurum herhalde :18::18:

sağlık önmli canım. tez zamanda iyileşir inşallah sende rutinine dönersin. öyle koşturmacalı yeme çok kilo aldırmaz. aldırsa da hemen verirsin merak etme yerleşmez demek istediğim:)

valla her an herşey olabilir
aman dur allah korusun

kusura bakma betülcüm bilmiyordum gecmis olsun tatlim müstakbel kayinpederine herseyin öncesi saglik canim yine devam edersin
duraklama donemı nıhayet bıttı.şimdi atak evresıııı...
tartildinmi canim hadi insallah devam

Neden hastanede yatıyor tatlım :26:

Çok geçmiş olsun, gelen kilolar elbet gider, önce şu sıkıntılı dönemler bi atlatılsın bir an önce

sağlık önmli canım. tez zamanda iyileşir inşallah sende rutinine dönersin. öyle koşturmacalı yeme çok kilo aldırmaz. aldırsa da hemen verirsin merak etme yerleşmez demek istediğim:)

inşallah canım ben de öyle umuyorum.. bakalım kaç olursa olsun sonuçta eskisine göre çok yol katettim.. zamanım da var bi şekilde gider inşallah sağlık her şeyden önemli..

kusura bakma betülcüm bilmiyordum gecmis olsun tatlim müstakbel kayinpederine herseyin öncesi saglik canim yine devam edersin

kusura bakar mıyım hiç canım benim..
inşallah iyileşir en yakın zamanda üzülüyorum onu kötü görünce..

Neden hastanede yatıyor tatlım :26:

Çok geçmiş olsun, gelen kilolar elbet gider, önce şu sıkıntılı dönemler bi atlatılsın bir an önce

beyin kanaması filan geçirdi.. sonra da farklı şeyler oldu..
o da memleketten yanımıza geldi bizim hocamız ilgileniyor.
tetkikleri filan yapılıyor
genel durumu iyi aslında şu anda ama kolaylık olsun diye hoca hastaneye yatırdı..
biz de orda kalıyouz içimiz rahat etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…