- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
ooooyyy suzuuuuuummmm
Yok kız cuma akşamı burda:18:
Cumartesi de buluşucaz işte
ooooyyy afiyet olsun balımaaa
bak suzi bu denenmiş bir yöntem. kavganın en hararetli anı bile olsa birden yavrı değiştirip "ama kocacııııııııııııım diye başlıyosun "tatlı tatlı. araya bir iki kendinide iğneleyen şaka sokuyorsun. sonra olayı "aslansın kaplansınla" bağlıyorsun. heç bir erkek bu numaraya düşmemezlik edemez. ama iş o öfkeli halden şeker kıza dönüşmekte. son kıskanlık kavgamızı böle tatlıya bağlamıştım. ama her zaman bende o ruh halinde olamıyorum
pembeyi giyyyyyyy saçları dağıııııııt kuşak siyah olsun ama. hatta boynuna birde ince siyah tülü tersten sallandır. fıstık olursun
sen yazdikdan sonra benimkine yapacakdimda teli kaldirmadibak suzi bu denenmiş bir yöntem. kavganın en hararetli anı bile olsa birden yavrı değiştirip "ama kocacııııııııııııım diye başlıyosun "tatlı tatlı. araya bir iki kendinide iğneleyen şaka sokuyorsun. sonra olayı "aslansın kaplansınla" bağlıyorsun. heç bir erkek bu numaraya düşmemezlik edemez. ama iş o öfkeli halden şeker kıza dönüşmekte. son kıskanlık kavgamızı böle tatlıya bağlamıştım. ama her zaman bende o ruh halinde olamıyorum
oo 2 haziran 2 haftan var tatlim o fermuani kapatiracagim de ve insallah ozamana o fermuanda kapanirOHH NE GUZLDE SELER DUYDM BEN BOLE
pembe 1 beden dha buyuk pembenn ıcınde cok rahatm ama sıyahın o kısmıda kapansa
eet aynı model cnm
2 hazıran:18::18::18::18::18::18::18:
canim benim yainşşşş suzimm :105:
ooooyyy suzuuuuuummmm
Yok kız cuma akşamı burda:18:
Cumartesi de buluşucaz işte
ooooyyy afiyet olsun balımaaa
tşk ederimmmm
hadi yaben daha var saniyordum
Bizz çok güzel şeyler başaracağız bebeğim,sadece kilo olarak değil, buradaki bütün kadınların ne kadar zeki ve çalışkan oldukları ortada...
etrafımızda ki insanlar hep gelip geçici , kimse canını sıkamasın bebeğim, hele ki öyle seviyesi düşük insanlar için sağlıklı beslenmeni bozmana hiç gerek yok, tamam mı bebişim
yok yaaa bu cumartesi 10 kilo vermiş norasına kavuşcak
bi de telefonda bana sana büyük bi süpriim var, diyemedim ki senin süprizin benim süprizimin önünde diz çöker tövbe eder(nihat doğan lafı )
onu cok büyük bir süpriz bekliyo
Valla ben çok heyecanlıyım , umarım herşey güzel olur suzziim:18:.. Cumartesi günü yazarım foruma
Nasılda özlemişim sıpamı, dün gece göz yaşı döktüm baya
canim benim yainsallah görüsmeniz güzel gecer bebegim
birsey demeye de cekinir oldumdilege okdar sevindim kötü gecmezsi baya üzdü beni
bende onlan birlikde beklemisdim gün saydik ama biliyorum geri düzelecek biliyorum yani okadar sey atlatilar
geri barisdik msjini bekliyorum ondan
seninki güzel gecer insallah bebegim
betüüülll gördüm seni altdanerelerdesin canim sen
kacamak yapmadin dimisanki kacamak yapinca kayboluyormussun gibime geldi
ah bebeğim kaçamak ne ki
ton balığım kefirim köz patlıcanım... diyete dair her şeyi bırakıp hastanede yatıyorum..
inşallah şu işleri halledelim de sonrasında devam
en fazla 66 olurum herhalde :18::18:
aman dur allah korusunvalla her an herşey olabilir
selam canlarım
ben hastaneden geldim ve birazdan yine gitmem lazım
sevgilimin babası gelmişti ya hastaneye yatırdık onunla kalıyoruz..
o kadar yoğunum ki
diyet namına hiç bir şey kalmadı..
bol bol karbonhidrat yiyoruz ve çok düzensiz yiyoruz..
hareketliyiz ama onları yaktığımı hiç sanmıyorum..
aslında pek takmıyorum şu anda hastalığını bi halledelim de sonra devam ederim inşallah..
kusuruma bakmayın canlarım..
hepinizi seviyorum
kusura bakma betülcümah bebeğim kaçamak ne ki
ton balığım kefirim köz patlıcanım... diyete dair her şeyi bırakıp hastanede yatıyorum..
inşallah şu işleri halledelim de sonrasında devam
en fazla 66 olurum herhalde :18::18:
tartildinmi canimduraklama donemı nıhayet bıttı.şimdi atak evresıııı...
selam canlarım
ben hastaneden geldim ve birazdan yine gitmem lazım
sevgilimin babası gelmişti ya hastaneye yatırdık onunla kalıyoruz..
o kadar yoğunum ki
diyet namına hiç bir şey kalmadı..
bol bol karbonhidrat yiyoruz ve çok düzensiz yiyoruz..
hareketliyiz ama onları yaktığımı hiç sanmıyorum..
aslında pek takmıyorum şu anda hastalığını bi halledelim de sonra devam ederim inşallah..
kusuruma bakmayın canlarım..
hepinizi seviyorum
sağlık önmli canım. tez zamanda iyileşir inşallah sende rutinine dönersin. öyle koşturmacalı yeme çok kilo aldırmaz. aldırsa da hemen verirsin merak etme yerleşmez demek istediğim:)
kusura bakma betülcümbilmiyordum gecmis olsun tatlim müstakbel kayinpederine herseyin öncesi saglik canim yine devam edersin
Neden hastanede yatıyor tatlım :26:
Çok geçmiş olsun, gelen kilolar elbet gider, önce şu sıkıntılı dönemler bi atlatılsın bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?