tartıldım zaten her sabah ılk ısım bu. tartıyla dostlugumuz bakı kalacak...................aman dur allah korusun
kusura bakma betülcümbilmiyordum gecmis olsun tatlim müstakbel kayinpederine herseyin öncesi saglik canim yine devam edersin
tartildinmi canimhadi insallah devam
beyin kanaması filan geçirdi.. sonra da farklı şeyler oldu..
o da memleketten yanımıza geldi bizim hocamız ilgileniyor.
tetkikleri filan yapılıyor
genel durumu iyi aslında şu anda ama kolaylık olsun diye hoca hastaneye yatırdı..
biz de orda kalıyouz içimiz rahat etsin..
inşallah canım ben de öyle umuyorum.. bakalım kaç olursa olsun sonuçta eskisine göre çok yol katettim.. zamanım da var bi şekilde gider inşallah sağlık her şeyden önemli..
kusura bakar mıyım hiç canım benim..
inşallah iyileşir en yakın zamanda üzülüyorum onu kötü görünce..
çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
dünde göremeyince sakayla karisik sana laf atayim dedim altda görünce betülcümhastaniz olabilcegi aklima gelmedi bian
insallah durumu düzelir allah tekrar sagligina kavustursun insallah
ben kaciyorum kizlar öptüm siziplatese gidecem randevu verdiler saat 17 de aksam gelmeye calisirim gelemezsem bugün yarin beni merak etmeyin
gecenlerde arabayla yolculuk ettik aklima geldi bazen giremedimmi suzi nerde diye soruyorsunuz ya dedim basima birsey gelse
beni özlersiniz dimiay ölcemmi ne yavrum daha kücük allah korusun ama bi kac haftadir hep böyle seyler geliyor aklima ya
kızlar aramdan elma vardı ama vazgeçtim
şimdi yürüyüşe çıknca beyaz leblebi aldım nekadar yimeliyimmm:26:Allam Allam :26:nolur bir paket olsun Amin
Allah acil şifalar versin canım, geçmiş olsun. Diyeti takma kafana, kayınpeder iyileşince tekrar aramıza dönüp, kaldığın yerden devam edersin.beyin kanaması filan geçirdi.. sonra da farklı şeyler oldu..
o da memleketten yanımıza geldi bizim hocamız ilgileniyor.
tetkikleri filan yapılıyor
genel durumu iyi aslında şu anda ama kolaylık olsun diye hoca hastaneye yatırdı..
biz de orda kalıyouz içimiz rahat etsin..
1 avuçkızlar aramdan elma vardı ama vazgeçtim
şimdi yürüyüşe çıknca beyaz leblebi aldım nekadar yimeliyimmm:26:Allam Allam :26:nolur bir paket olsun Amin
noraaaaaaaa karşımda bi kutu lokum var bana bakıyor ne yapıcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?