70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu ebru şallı insan olamaz yaa

Yarım saat karınsavar plates yapmaya çalıştım başım ağrıyo ve dönüyo.

Midem bulandı valla. Kendime gelemedim daha ya..

aman dur allah korusun

kusura bakma betülcüm bilmiyordum gecmis olsun tatlim müstakbel kayinpederine herseyin öncesi saglik canim yine devam edersin

tartildinmi canim hadi insallah devam
tartıldım zaten her sabah ılk ısım bu. tartıyla dostlugumuz bakı kalacak...................

kızlar sabah 1 poğaça ve yarım simit yemiştim size yazmaya başladıgım andan itibaren dikkat etmeye başladım ögle yemeğimde salata ve protein aldım bol su tüketmeye çalışıyorum inşallah sabahkileri yatasıya kadar eritirim

çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

dünde göremeyince sakayla karisik sana laf atayim dedim altda görünce betülcüm hastaniz olabilcegi aklima gelmedi bian
insallah durumu düzelir allah tekrar sagligina kavustursun insallah

ben kaciyorum kizlar öptüm sizi platese gidecem randevu verdiler saat 17 de aksam gelmeye calisirim gelemezsem bugün yarin beni merak etmeyin

gecenlerde arabayla yolculuk ettik aklima geldi bazen giremedimmi suzi nerde diye soruyorsunuz ya dedim basima birsey gelse
beni özlersiniz dimi ay ölcemmi ne yavrum daha kücük allah korusun ama bi kac haftadir hep böyle seyler geliyor aklima ya

çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

teşekkür ederim canım

olsun canım nolcak sana kırılcak değilim ya
amin tatlım çok sağol
Allah korusun kızım niye ölüyosun yaa düşünme öyle şeyler..
tabiii ki özleriz seni

kızlar aramdan elma vardı ama vazgeçtim
şimdi yürüyüşe çıknca beyaz leblebi aldım nekadar yimeliyimmm:26:Allam Allam :26:nolur bir paket olsun Amin

bende kaçar
umutlu bir avuç yeter yok öyle bir paket falan
suzi kız ne biçim konuşuyon ölüm felan akşam gel anlat plates nasıldı.
abababa allah şifa versin kayınpedere canım. inşallah tez zamanda iyi haberleri ile gelirsin.
ismi aklıma gelmeyenler hepinize byeeeeeee
akşam gelirim ben :)

kimse selamımı almamış
naptım ben size hiç kimse cevap yazmıyo ben bidaha gelmem bu topiğee,,

dip not==trip atılırsa mutlaka geri dönüş oluyo bu topikte:90:

bilinçli 70-79 kullanıcısı tubiş

saygılar saygılar efenim

Allah acil şifalar versin canım, geçmiş olsun. Diyeti takma kafana, kayınpeder iyileşince tekrar aramıza dönüp, kaldığın yerden devam edersin.

kızlar aramdan elma vardı ama vazgeçtim
şimdi yürüyüşe çıknca beyaz leblebi aldım nekadar yimeliyimmm:26:Allam Allam :26:nolur bir paket olsun Amin
1 avuç
noraaaaaaaa karşımda bi kutu lokum var bana bakıyor ne yapıcammmm
Yersen varya böyle yaparım kız, cuma günü ödül olarak yersin, bugün yemeeeee. Bir de ölümden başka bu dünyada herşeyin çaresi var canım, o kadar takma kafana. Hayat bir şekilde gelip geçiyor, biz üzüldüğümüzle kalıyoruz. Bu sorunun da neyse, yarın bir bakmışın geçip gitmiş, gün doğmadan neler doğar. Allah yar ve yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…