70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin cnm bu gün acilen uyumak ve yerın yepyeni bi güne başlamak istiyorum.bu gün bi an önce bitsin istiyorumm

tamandır 1 avuç yedim....

merhabalar ben yeni katıldım aranıza 73 kiloyum 63 ideal kilom çok yolum var daha belli bi diyet yapmıyorum ekmek yememeğe çalışıyorum kahvaltıda yiyorum mecburen sporla alakam yok ama bugun mekik yapmaya başladım birde ayakta sağa sola dönme hareketi var onları yapıyorum sadece tatlıdan vazgeçemiyorum napıcam bu konuda bilmiyorum inşallah burda sizinle beraber bende zayıflayabilirim benim sorunum göbeğim diğer taraflarımda bişey yok göbek giderse çok memnun olucamm

Hoşgeldin cnm
boy kaç?

hoşbulduk boyum 63 aslında kilomun boyumdan daha az olması lazım ama şimdilik hedefim bu

hmmm.evet boyuna göre kilonun 53 olması lazım.ama biz hedefleri küçük tutuyoruz.mesela ben 77 le başladım hedef önce 70 ti
şimdi 65 oldu.sende iyi yapmışsın ilk hedefi belirlemekle.

31 yaşımda.yaş ilerledikçede biraz zor kilo veriliyo:önceden bu kadar zor olmuyordu ikinci doğumdan sonra çok saldım kendimi şuan bile hamilemisin diyorlar bana çok kötü bi durum

yarım saat pazar turlamasından sonra eve geldım 2 tane dollmalık bıber yedım yanı gıtmeden pısırmıstım:)

ıcınde(azprınc,az bulgur ve domates sogan var,yanında 1 kasık yogur ve 4-5 sap tere otu,ve 1 ardak su veeeeeeee 1 dılım bayat beyaz ekmek yemıyecektım ama cnm cokcektı ve bayattıııı

bugunluk:20dk leslie
30 dkyürüyüş
2 lt su
2bardak form cay
kacamak olarak aksamkı bayat beyaz ekmekvar:)

aralardada mısır gevregi yedım:)

sabahkı menumu yazmıstım:):):)

arada:1kucuk kase sutsuz mısır gevregi

öglende 1 tabak madımak uzerınede 3 kasık yogurt

sohbet mısafırlerımyenı gıttı ancak geldıkm:)
yarım saat pazar turlamasından sonra eve geldım VİRÜS2 tane dollmalık bıber yedım yanı gıtmeden pısırmıstım:)

ıcınde(azprınc,az bulgur ve domates sogan var,yanında 1 kasık yogur ve 4-5 sap tere otu,ve 1 ardak su veeeeeeee 1 dılım bayat beyaz ekmek yemıyecektım ama cnm cokcektı ve bayattıııı

bugunluk:20dk leslie
30 dkyürüyüş
2 lt su
2bardak form cay
kacamak olarak aksamkıbayat beyaz ekmekvar:)

aralardada mısır gevregi yedım:)

madımak ıcanadolu bolg.oluyor sanırımmm ıspanak gıbı tadı ve yeme seklı cnm

selam kizlar,bugün yediklerim
sabah:2 cay kasigi cörekotu,kahve,su,1 kuru kayisi ve haslanmis 1 tavuk butu(tuzsuz ve metabolizmayi sasirtmak gerek bazen)35 dak yürüyüs
ögle :1 haslanmis tavuk butu,az yagli yesil salata,yesil cay .35 dak yürüyüs
aksam:1 but yine(gidaklamaya baslarim yakinda)minik kase müsli,keten tohumu ekledim icine sütsüz yiyorum ben.beyaz peynir, 2veya 3 kibrit kutusu kadarama 9.5 yagli
aralarda 1 kuru kayisi toplam 3 tane oldu..tabi bol su,aksam 18 den sonra yemicem hic,acikirsam kefir icerim...cuma 77.5 kgmisim takvimimde yazmisim,pazartesi 78 i görmem haftasonu hediyesiymis.bu sabah dayanamayip tartildim yine 76.2tabi saat 19da sürdügüm 51 dak.bisikletimin ödülüdür diye düsünüyorum,1 gün arayla sürücem insallah,bacaklarim et kesti sanki ama degdi.ayrica aklima geldikce göbegimi icime cekip,birakip yürüyorum yada otururken;tembel isi mekik oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…