Allah acil şifalar versin canım, geçmiş olsun. Diyeti takma kafana, kayınpeder iyileşince tekrar aramıza dönüp, kaldığın yerden devam edersin.
1 avuçYersen varya böyle yaparım kız, cuma günü ödül olarak yersin, bugün yemeeeee. Bir de ölümden başka bu dünyada herşeyin çaresi var canım, o kadar takma kafana. Hayat bir şekilde gelip geçiyor, biz üzüldüğümüzle kalıyoruz. Bu sorunun da neyse, yarın bir bakmışın geçip gitmiş, gün doğmadan neler doğar. Allah yar ve yardımcın olsun.
şimdi ben lokum yemeyecekmiyim yaniii:26::26::26:
şimdi ben lokum yemeyecekmiyim yaniii:26::26::26:
Yersen kafanı kırarım :)
Yememelisin
Kızlar bişey soracağım plates minderi alacağım internette 15 tl.
Daha önce alan var mı ? Çok mu 15 tl ? Halı da denedim kemik falan kalmadı da
dilekkkkk kafamı kırmana çok ihtiyacım var bebeğim
Casper olarak buralardayım
Casper olarak buralardayım
hakkaten onu nasıl yapıyon altta görünmüyon ama burdasın bizede öğretsene
bir avuç
bende kaçar
umutlu bir avuç yeter yok öyle bir paket falan
suzi kız ne biçim konuşuyon ölüm felanakşam gel anlat plates nasıldı.
abababa allah şifa versin kayınpedere canım. inşallah tez zamanda iyi haberleri ile gelirsin.
ismi aklıma gelmeyenler hepinize byeeeeeee
akşam gelirim ben :)
merhabalar ben yeni katıldım aranıza 73 kiloyum 63 ideal kilom çok yolum var daha belli bi diyet yapmıyorum ekmek yememeğe çalışıyorum kahvaltıda yiyorum mecburen sporla alakam yok ama bugun mekik yapmaya başladım birde ayakta sağa sola dönme hareketi var onları yapıyorum sadece tatlıdan vazgeçemiyorum napıcam bu konuda bilmiyorum inşallah burda sizinle beraber bende zayıflayabilirim benim sorunum göbeğim diğer taraflarımda bişey yok göbek giderse çok memnun olucamm
hoşbulduk boyum 63 aslında kilomun boyumdan daha az olması lazım ama şimdilik hedefim bu
yarım saat pazar turlamasından sonra eve geldım VİRÜS2 tane dollmalık bıber yedım yanı gıtmeden pısırmıstım:)sabahkı menumu yazmıstım:):):)
arada:1kucuk kase sutsuz mısır gevregi
öglende 1 tabak madımak uzerınede 3 kasık yogurt
sohbet mısafırlerımyenı gıttı ancak geldıkm:)
madımak ıcanadolu bolg.oluyor sanırımmm ıspanak gıbı tadı ve yeme seklı cnmcanim ben sana yazacakdim ama yanimdaki kadin gidiyor birazdan ondan kurtulmaya bakiyorum cok konusuyor
seni özlemis esin canim ondan alinmisdir :26: yine gitseydin belkide zor bi durum ama yazik oda senden uzakda :26:
madimak ne olaki canim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?