gunaydın sevılcan,ıkımızde kupa almısız,tebrık ederım canım.ben ılk defa milli oluyorum:roflol:
hatta bu sabah tartıldım 500 gr az gosterdı dune gore.cok sevındım yaaa:dance:
iyi akşamlar..bende varım aranızda benide alın aranızakaydirigubbakcemile2
selam kızlar bende katıldım aranıza kilom 78.500gr azimli vede karaarlıyım gidecek bu yaz bu kilolar hepimize kolay gelsin
mrb kızlarr :sm_cool:
benide aranıza alın benideee delikafadulden
biraz geçmiş yazayım mı kaydirigubbakcemile3 2 çocuk annesiyim kızım 5 yaşında,oğlum 8 aylık...haşimato hastasıyım...74 kilo ile diyete başladım 24 gün önce...kilo veremicem galiba dedim ama verdim inanamıyorum..şu anda 68 kiloyum...ilk başlarda giden muhtemelen ödemdi çünkü 1-2 haftada 74 olunca diyete başlama kararı almıştım...
şuanda boyum 165 68 kiloyum...arasıra takip ediyorum sizleri o yüzden size katılmaya karar verdiim :dance:
sğl cnm opuyorumnanaktan kolay gelsinn sanaaaramıza hosgeldin a.s. vereliniortak meran. günaydın kızlar işallah hepınız için güzel ve hayırlı bır gün olur bende sımdı kılasık kahvaltımı edıcem sonra da evı temızlıcemm sonrada ver elını dısarı neyse kızlar muckk
aramıza hoşgeldiniz kızlar... bizim opikte durmak yok... gelen zayıflayacak... inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınız....
O dert bendede oldu canim, Dün Tartildigimda 71 idim bugün ise tam 70 ictigimiz sudan kaynaklaniyor olabilir misal bende dün aksam yemegini haslanmis tavuk ve salatayla yaptim belkide ondandir bilmiyorum....günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları :)
kilo veren herkesi kutluyorum yerinde sayanlar biraz daha azim benim gibi tartı fazla gösterenlerde bilmiom napcaz :))))
sabah tartıldım hemde o kadar su içmiştim nerdeyse 66 çıktım anlamadım bu işi akşam sadece biraz çorba ve salata yedim ondan mı acaba :))
şimdide 1 domates ve 1 salatalık zeytin peynir ile kahvaltımı yaptım yarımda gevrek yedim dün bi yerde okudum sürekli aynı şekilde beslenmeyin diordu mesela ben her sabah tost yerdim onu değştirmeye çalışıyorum :)
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldniz doğru yerdesiniz :)
O dert bendede oldu canim, Dün Tartildigimda 71 idim bugün ise tam 70 ictigimiz sudan kaynaklaniyor olabilir misal bende dün aksam yemegini haslanmis tavuk ve salatayla yaptim belkide ondandir bilmiyorum....
Ayrica monoton olarak hergün ayni sey yapildiginda faydasi olmazmis bu spor bile olsa arada farkli seyler yapilmali...
Hergün tost yersen vucut ona alisiyor ve bir fark göstermiyor...
whitehall canım benim ben kilo bildirimini perşembe akşamından yaomıştım kızımın cuma günü pikniği var, sabah bildirim yapamam şimdi yazıyorum diye de belirtmiştim.ama eklenmemiş sanırım. nmeyse canım olsun bir dahakine yazarsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?