70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın sevılcan,ıkımızde kupa almısız,tebrık ederım canım.ben ılk defa milli oluyorum:roflol:

hatta bu sabah tartıldım 500 gr az gosterdı dune gore.cok sevındım yaaa:dance:

gunaydın sevılcan,ıkımızde kupa almısız,tebrık ederım canım.ben ılk defa milli oluyorum:roflol:

hatta bu sabah tartıldım 500 gr az gosterdı dune gore.cok sevındım yaaa:dance:

günaydın canım bende senı tebrık edrım masallah işallah daha ıyılerıde olucak isteyelım yeterkı ooh valla ne guzel sevındım senın adına vereliniortak :hooray:a.s.

Günaydın kızlar.... akşam eve gittim bilgisayarı açamaya fırsat kalmadı... birşeyler yedik ve gezmeye gittik... çok geç geldim eve anca işleri toparlayıp zorla yattım... sabah çok zor kalktım... hala uykum var...

Kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum.... yerinde sayanların kaderi zaten benimle aynı... üst üste 2 hafta kilo versem şaşarım artık... kilo alanlarda üzülmeyinn....

iyi akşamlar..bende varım aranızda benide alın aranızakaydirigubbakcemile2

selam kızlar bende katıldım aranıza kilom 78.500gr azimli vede karaarlıyım gidecek bu yaz bu kilolar hepimize kolay gelsin

aramıza hoşgeldiniz kızlar... bizim opikte durmak yok... gelen zayıflayacak... inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınız....

günaydınn kızlarr
sğl cnm opuyorumnanaktan kolay gelsinn sanaa

aramıza hoşgeldiniz kızlar... bizim opikte durmak yok... gelen zayıflayacak... inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınız....

sğl cnm opuyorumnanaktan
tmm durmak yokk delikafadulden zayıflıcaazzz :lepi:

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları :)

kilo veren herkesi kutluyorum yerinde sayanlar biraz daha azim benim gibi tartı fazla gösterenlerde bilmiom napcaz :))))

sabah tartıldım hemde o kadar su içmiştim nerdeyse 66 çıktım anlamadım bu işi akşam sadece biraz çorba ve salata yedim ondan mı acaba :))

şimdide 1 domates ve 1 salatalık zeytin peynir ile kahvaltımı yaptım yarımda gevrek yedim dün bi yerde okudum sürekli aynı şekilde beslenmeyin diordu mesela ben her sabah tost yerdim onu değştirmeye çalışıyorum :)

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldniz doğru yerdesiniz :)

O dert bendede oldu canim, Dün Tartildigimda 71 idim bugün ise tam 70 ictigimiz sudan kaynaklaniyor olabilir misal bende dün aksam yemegini haslanmis tavuk ve salatayla yaptim belkide ondandir bilmiyorum....

Ayrica monoton olarak hergün ayni sey yapildiginda faydasi olmazmis bu spor bile olsa arada farkli seyler yapilmali...
Hergün tost yersen vucut ona alisiyor ve bir fark göstermiyor...

günaydın çıtır kızlarrr
whitehallcim tatlım ellerine saglık benimde listede yer almam çok güzel
kilo verenleri tebrik ediyorum bu sabah 73 geldim anlamadım valla ya benim
sabit bir kilom yok yada tartım bozuldu:)))her dakka farklı çıkıyo kilom
ama olsun alıştım valla bugun kız kardeşimin nişanı var ögleden sonra yokum
çok şık bir elbise aldım resim çektirip atarım buraya bakarsınız kızlar sizde görün
ne kadar tombikleştiğimi:))))öpüyorum hepinizi
yerinde sayanlara biraz daha azim kilo alanlarında bu hafta telafi edecegine inanıyorum:))))

bir çaresini bulucaz canım napalım haftada 5 gün tost yiyordum 3 gün falan yaparım artık meyveli yoğurrt yiyin kayısılı erikli onuda denicem bir gün bakalım

merhaba kızlar
bu hafta kupa aldım çok mutluyum opuyorumnanaktan
ama bugün kankim gelecek biraz kaçamak yapabilirim yerimseniben
birer birer kilolar giderken hiç duraksamak istemiyorum bakalım önümüzdeki cuma ne olacak
herkese iyi haftasonları diliyorum a.s.

bugün tartılıyım dedim (meraktan.. acaba kilo gitmişmidir bi bakıyım diye..) yaa yaklaşık 1 kilo vermişim:uhm: hep onun yüzünden yaaklava: çok sağlıksız oluyo biliyorumkafamçokkarıştı74.5 gibi bişey çıktı tartıdanapmalıyım sizce? bu kilo verme olayını biraz yavaşlatabilmek, daha sağlıklı ve kalıcı bir biçimde zayıflamak için?cokacimcoook

bakın arkadaşlar belki işimize yarayabilir.

İç saatinize göre zayıflayın

Özellikle günün belli saatlerinde yendiğinde ekmek şikinlik yapıyor, sebze kalçalarınıza hücum ediyor, et ise göğüslerinize... Sadece ne yediğinizi değil, neyi ne zaman yediğinizi de dikkate alarak uygulanan bu rejimle hem favori yemekllerinizden vazgeçmek zorunda kalmayacak hem de zayıflamyı başaracaksınız.

Günün hangi saatinde hangi besin?

Vücudunuzun tam olarak hangi devrelerde geçtiğini ve hangi besinlerin onu nasıl etkilediğini merak ediyorsanız, aşağıdaki açıklamaları mutlaka okuyun!

Saat 6.00- 9.00

Vücudunuzda neler oluyor?

* Sabah erken uyanaların hizmetine ikl olarak lipazlar giriyor.En önemli hazım işlemini sağlayan emzimler olarak bilinen lipazlar, besinlerin içinde bulunan yağlara, yani lipidlere adeta saldırıyorlar. Bunlar lipazlar sayesinde bölününüyor ve kullaıma hazır tutuluyorlar.

* Hemen hemen aynı sıralarda proteolizler göreve başlıyor. Bu enzim grubu, proteinlerin parçalanmasında önemli bir yer tutuyor.

* Üçüncü önemli sabah erkeni ise insülin hormonu. Bu saatlerde özellikle çok salgılanıyor. Ve aynı şekilde bu saatlerde insülinin gün içinde ne kadar salgılanacağı da tespit ediliyor. Bunun etkisine göre ya tüm gün açlık hissi oluyor ya da yeme isteği tüm gün normal düzeyde kalıyor.

Nelere ihtiyacınız var?

Biraz yağ şart. Aynı şekilde hafif karbonhidratlar da. Bunlar art arda bünyeye sokulan ve insülin derecesini düzeyde tutan karbonhidratlar. Kepekli ekmek, biraz yağ ve peynir bunun en mükemmel kombinasyonu. bir yumurtayı da kahvaltınıza ekleyebilirsiniz. Aynı şekilde yulaf ezmesi ve menemen de tercih edilebilir.

Nelerden kaçınmalı?

Şeker (özellikle kahve ve çaydaki), reçel, bal, pasta ve buna benzer kurabiyeler. Bu yiyecekler sabah alındığında insülin salgılama dönemini ve miktarını etkiliyor.

Saat : 12.00-14.00

Protelizler sabahki yoğunlukta olmasa da halen işbaşındalar. Bunmlara diyastazlar da ekleniyor. Bu enzimlerin hepsi besinleri hazmetmenize yardımcı olarak biliniyor. Görevleri nişasta ve glikozu bölmek. Aynı zamanda protein deposu olarak da görev yapıyorlar.

Nelere ihtiyacınız var ?

Vücudunuzun acil bir şekilde albümine ihtiyacı var. Fazla olmamak kaydıyla biraz yağı da işin içine katabilirsiniz. Ancak karbonhidratları geri plana atmalısınız. En ideal kombinasyon ise bir parça et veya balığın yanında hafif bir garnitür. Örneğin tavuklu yağsız makarna, somon balığı ve pilav veya kuzu etiyle yapılmış taze fasulye olabilir.

Nelerden kaçınmalı?

Ekmek. özellikle de kalın sandviçler. Bunları aşırı şekilde aldığınız takdirde hem hazmı zorlaştırıyor, hem de metabolizmanızı uyutuyor. Tatlılar da öğle yemeği sırasında uzak durmanız gereken besinler arasında yer alıyor.

Saat 16.00

İnsülin doruk noktalarına ulaşıyor. Uygun olmayan besinler alındığında protein depoları parçalanıyor, enerji ve moral düzeyiniz aninden sıfıra düşüyor.

Nelere ihtiyacınız var ?

Bu saatlerde tüm günahlarınızı işleyebilirsiniz.Canınız dondurma mı çekiyor? Aşırıya kaçmadan rahatlıkla yiyebilirsiniz. Taze meyvelere ise sınır dahil koymuyoruz.

Saat 18.00-19.00

Hazmı kolaylaştıran belli başlı yardımcı enzimler yavaş yavaş çekiliyor. Saat 19'dan sonra ise bu enzimlerden bir şeyler beklemek pek de yerinde değil. Bu saatten sonra yenilenlerin yağ depolarına gitmeye mahkum.

Nelere ihtiyacınız var ?

Eğer çok aç değilseniz, akşamları hiçbir şey yememeniz daha yerinde olur. Siz iyisi mi kolay hazmedilir ve hafif besinleri küçük porsiyonlar halinde yemeye özen gösterin. Örneğin az yağlı balık, deniz ürünleri, sebze ve taze salata en uygun olanlar. Bunlar aynı zamanda sizi doyuracak ve gereksiz yağların depolanmasını da engellecek besinler.

Nelerden kaçınmalı?

Akşam saatlerinde özellikle yağlı kebap cinsi et yemeklerinden ve içkiden uzak durmalısınız.

30-05 Haziran arası zayıflama yarışması sonuçları

Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ederiz...

SEVİLCAN..........................68...................66.5............1.5:hooray:
LOXANDRA.........................74..................72.5.............1.5:hooray:
ROSEBUD_93.....................76.5...............75.1.............1.4:hooray:
Ayaynilay............................74..................72.6.............1.4:hooray:
ESSN.................................73.9...............72.5..............1.4:hooray:
xZEYNA..............................75.................74.................1:hooray:
NAZO.................................67.2...............66.4..............0.8:lepi:
Nurayy...............................63.1................62.4..............0.7:lepi:
Meryemtaze.......................76.2................75.5..............0.7:lepi:
ZEYNP..............................72.6.................72................0.6:lepi:
YOKRUMUZFALAN............66.5.................66................0.5:lepi:
Gul_0663...........................70.3.................70.1.............0.2:lepi:

Azmedip aynı kiloda kalan arkadaşlarımız...

BURSEFA..........................71..................71
SEDAOZER........................68..................68
WHITEHALL........................72.................72
AZRAMM............................69.................69
EFSANUR...........................66.................66
TALYA................................77................77

Özel durumlarından dolayı kilo alan arkadaşlarımız...

KIYMET_AY.......................77..................79............2klava:
AYPARCAMM....................69.2...............71............0.8klava:
MAGRENTA.......................66.5...............67............0.5klava:
EBTUNA............................73.7...............74............0.3klava:

Özel durumundan dolayı kilo bildirimi yapamayan arkadaşlarımız...

ALMIRA...................................................69.8opuyorumnanaktan
MİNNA9595..............................................69.5opuyorumnanaktan

Henüz bildirim yapmayan arkadaşlarımız...

CUCU86...................................................75.4
Elcincakar................................................72.5
GÜLEYSA...............................................67.2
TOMBİKOS..............................................73
YELİZ_DOGAN.........................................74.4
FRANSİYUM............................................71.5
TABU.......................................................79.8
TUUBAAOZ..............................................70
GOKBOYA...............................................80
ZEYİNEPU................................................79
FRANSEZ.................................................77
EATES.....................................................70

YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ CANIMIZ ARKAAŞIMIZ...

Melankoli................................72..............74.6:CüvCüv:

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız...

PENTAGRAM42.......................................... opuyorumnanaktan
MERAN07...................................................68opuyorumnanaktan
YASKO.......................................................78.5opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
whitehall canım benim ben kilo bildirimini perşembe akşamından yaomıştım kızımın cuma günü pikniği var, sabah bildirim yapamam şimdi yazıyorum diye de belirtmiştim.ama eklenmemiş sanırım. nmeyse canım olsun bir dahakine yazarsın artık

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum pko hastasıyım buyüzden kilo vermem çok zor ama geçen yıl her öğünde tabağımdaki yiyeceklerin yarısını yiyerek 5 ayda tam 13 kilo verdim tatlı tuzlu herşey yedim atıştırmalarımda bile ama normalde yediğimin yarısını yiyerek hiç zorlanmadan kilom 78 ben bu diyete tekrar başladım hastalığımdan yüzünden şimdi yine kiloluyum

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum pko hastasıyım buyüzden kilo vermem çok zor ama geçen yıl her öğünde tabağımdaki yiyeceklerin yarısını yiyerek 5 ayda tam 13 kilo verdim tatlı tuzlu herşey yedim atıştırmalarımda bile ama normalde yediğimin yarısını yiyerek hiç zorlanmadan kilom 78 ben bu diyete tekrar başladım hastalığımdan yüzünden şimdi yine kiloluyum

Selam kızlar ben bir haftadır kalori diyetine başladım günlük kalori ihtiyacımın altında alıyorum ve spor da yapıyorum sonuç süperrr 800 gram vermişim:))
Kilom şu an 74.8.
Kilo vermekte zorlanıyorsanız bir de bunu deneyim derim ben herşeyin kalorisine bakın ve ona göre öğünlerinizi belirleyin işe yarıyor.

Herkese başarılarr

canım internette problem olduğu için bazı sayfaları görememiştim çok özür dülerim hemen düzelttim bu arada tebrikler canım

05-12 Haziran arası zayıflama yarışması

SEVıLCAN..............................................66.5
LOXANDRA.............................................72.5
ROSEBUD_93.........................................75.1
Ayaynilay................................................72.6
ESSN.....................................................72.5
XZEYNA..................................................74
NAZO.....................................................66.4
Nurayy...................................................62.4
Meryemtaze...........................................75.5
ZEYNP..................................................72
YOKRUMUZFALAN................................66
Gul_0663...............................................70.1
BURSEFA.............................................71
SEDAOZER...........................................68
WHITEHALL..........................................72
AZRAMM..............................................69
EFSANUR............................................66
TALYA.................................................77
KIYMET_AY.........................................79
AYPARCAMM......................................71
MAGRENTA.........................................67
EBTUNA..............................................74
ALMIRA...............................................69.8
MıNNA9595..........................................69.5
MERAN07............................................68
YASKO................................................78.5
33NEVıN..............................................78
PENTAGRAM42....................................??

YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ CANIMIZ ARKAAŞIMIZ...

Melankoli..............................................74.6

ıyi olan değil hepimizin kazanması dileğiyle...opuyorumnanaktan
Gönüllerin birincileri sadece bu forumda...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…