70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim arkadasim sagol guzel sozlerine vallahi bu son kilolu halim diyerek basladim bu rejim denen kabusa bende 3hafta vermedim vallahi durdu gecen hafta hizlandi derken bak gene durdu sayilir 56yi bir kez daha gorecekmiyim diye azimim birde esim veremezsin dedi diye Turkiyede kaynanamda rejimde ona surekli vermedim diyorum sok olsun diye kudurmasi o yuz ifadesi bile ac kalmaya deger kötükedihüso

Ellerine saglik canimalkisalkisalkis
Ben basimi taslara vurayim gitmesi lazim bu yapisan kilolar delikafadulden

çok özür dilerim canım ya,sabahtan evde yoktum,akşama doğru eve geldim ama kilo bildirimini unuttum.hala 77 kiloyum canım..

bu salı lahana suyu kürüne başladım arkadaşlar 5 hafta sürecek bir kür bu umarım işe yarar...

iyi akşamlar..bende varım aranızda benide alın aranızakaydirigubbakcemile2

iyi akşamlar..bende varım aranızda benide alın aranızakaydirigubbakcemile2

hosgeldın a.s. canım aramıza bızım grbumuz super tek kaybedecegın sey kılolarımız oda amacımız zaten
vıteralım ellerıne saglık uzun zamandan sonra sampıyon olmak guzel ama masallah cogumuz bırın üstünde kılo vermıs hepınızı tebrık edıyorum alkisalkisalkisa.s. kızlar işallha her hafta iyi sonuç alırız veremeyen arkadaslarımızda hiç üzülmeyın haftaya daha iyi olucana emınım allah bogazımızı tutma sabrı versın hepınızı öpüyorum kızlar tekrar ellerıne saglık vıteralm

Bugün yediklerim...

10.00 - 4 Kaysi, 3 Erik
11.00 - Müsli ile Aktivia
13.00 - 1 Bardak VanilyaliSüt
14.10 - Bir avuc kraker
18.00 - Haslanmis Tavuk, Salata, 4 Kasik Corba
19.30 - Irmik Muhallebisi

Kizlar demin dusumu aldim sIklastirici krem sürerken aynanin karsisindaydim

ve tuhaf olann okadar kilo vermeme ragmen sanki halen cok sismanmisim gibi görüyorum kendimi..

Acaba piskolojikmenmi diye düsünüyorum simdide

selam kızlar bende katıldım aranıza kilom 78.500gr azimli vede karaarlıyım gidecek bu yaz bu kilolar hepimize kolay gelsin
Hosgeldin aramiza arkadasim boyunuda yazarken seni gözümüzde canlandirmak daha kolay olur..
Umarim istedigin kiloya ulasirsin..El birligi ile burda basaramiyacagimiz bisey yokturrr

hoşgeldin canım aramıza
ayparcam ayagın iyileşmiş sanırım allah bi daha yasatmasın canım
ohhh kremle valla kendini
Amin bitanem aminnn..

Hani derler ya agrin nerdeyse caninda ordadir..

Ya sanki kalbim ayagimda atiyordu ama sükür üc dört gündür sporuma basladim..

Yani stepe ve arada azicik yürüyüse...

Burdakilerden tik yok ben yatiyorum..

Yarin bütün gün yokum cocuklari eglenmeye götürüyoruz aksam üstü gelirimmm...

Herkese hayirli geceler...

mrb kızlarr :sm_cool:

benide aranıza alın benideee delikafadulden

biraz geçmiş yazayım mı kaydirigubbakcemile3 2 çocuk annesiyim kızım 5 yaşında,oğlum 8 aylık...haşimato hastasıyım...74 kilo ile diyete başladım 24 gün önce...kilo veremicem galiba dedim ama verdim inanamıyorum..şu anda 68 kiloyum...ilk başlarda giden muhtemelen ödemdi çünkü 1-2 haftada 74 olunca diyete başlama kararı almıştım...

şuanda boyum 165 68 kiloyum...arasıra takip ediyorum sizleri o yüzden size katılmaya karar verdiim :dance:

aramıza hosgeldin a.s. vereliniortak meran. günaydın kızlar işallah hepınız için güzel ve hayırlı bır gün olur bende sımdı kılasık kahvaltımı edıcem sonra da evı temızlıcemm sonrada ver elını dısarı neyse kızlar muckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…