70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok gecmis olsun canim,tez zamanda sifa bulur insallah.

fitnes hakkında bilgi verebilirim arkadaşlar özelden mesaj yazabilir ayrıca fitness grubuna sizleri ekleyebilirim düşünce ve görüşlerini beklerim.

FİTNESS EĞİTMENİ EBRU ERSAN

Bir hiyar bi domat 4 ibce sivri biberden limonlu salata
Bi kabak haslama 2 yk yogurt
Eltim mantarli tavuk dote getirmis az yagli onun tanelerinden gidikladim
1 kayisi yedim
Fazla kacti ama rgl donemi piskopatligi ...

İyi akşamlar kızlar nasılsınız 1 gün girmeyince ne çok değişiklik oluyor herkesin hayatında Dilek'in buluşması kötü geçmiş sanırım tam çözemedim mevzuyu umarım toparlarlar.
Hafta sonu geziye gitmiştim 700gr aldım da döndüm onu vermeye uğraşıyorum 3 gündür
Menümü yazayım hemencik

SABAH
1domates 1 h.yumurta 1 d.çavdarlı ekmek 4 zeytin şikersiz çay

ÖĞLE
4 yk taze fasülye 3yk yoğurt 1 d.ekemek

ARA
1 avuç beyaz lebelebi kayısı çayı

AKŞAM
1 kase çorba 4 yk et sote salata

ARA
2 çilek ÇOK MU YİYORUM ACEP???

teşekkür ederim canım

olsun canım nolcak sana kırılcak değilim ya
amin tatlım çok sağol
Allah korusun kızım niye ölüyosun yaa düşünme öyle şeyler..
tabiii ki özleriz seni
sagol betülcümmmm
kızlar aramdan elma vardı ama vazgeçtim
şimdi yürüyüşe çıknca beyaz leblebi aldım nekadar yimeliyimmm:26:Allam Allam :26:nolur bir paket olsun Amin
otursam bende bi paket yiyebilirim ama bi avuc yemissin
hic sorma pisim arkadasimida yanima aldim gittik plates yapcaz sandim ebru salli gibi power plate ymis :111: böyle seyler yaptirdi bize o üstüne cikdigimiz sey heryerini titrediyo acayip birsey ama cok kandirikcilar önce bi yarimsaat 1 saat bizlen konusdu kadin uzaydan falan bahsetti piskiracakdim orda yer gücü falanda filanda haftada 2 kere gidiyormussun 20 dakika sadece 15 dakikasi 1.5 saat fitnesse es deger diye anlatti ondan sonra spor esyalarinizi giyin dedi giydik yaptiklari 2-3 dakika anca sürdü ama baya etkili canim ya
sonra bi yarim saat da konusdu öyle bize 1 senelik kayit imzalatmaya calisdi
150€ sadece kayit olma parasiymis yani 300 tl sonrada her hafta 9.90€ yani 20tl eger bugün kayit olursaniz hemen 100€ kesecem dedi arkadasim biz düsünek dedikce sadece bugün gecerli dedi bizi disariya birakmak istemedi arkadasimda tamam bidaha yapalim da öyle karar verelim dedi disariya cikinca kadinin verdigi kayitlari yirti atti yani 2 hafta falan yok 2-3 dakka yapip bizi bagliyacakdin ama ben disli arkadasimi getirdim ben kandirilmaya meyiliyim biraz zaten elde avucda yok cok pahali 1 haftada sadece 2 kere 20 dakika öyle iste pisim ama halen heryerimi titriyo ya hesapladiarkadasim senede 1000 € yapiyo yani 2000 tl
bu zengin isi sanirsam bize göre birsey degil ama cok etkiliydin ya yarim dakika yapidirdi her harekete o yarim dakka bana bi ömür gibi geldi pisim heryerim titredi
bize 20 dakika yapmadi düsüp bayilirdim herhalde 2-3 dakika anca yapti
(6 üye 32 ziyaretçi)
hadi ya
sende bana cevap yazmadim

hosgeldin canim bende de göbek üst tarafda fazlaliklarim canim
suzis sen bu hafta kisir yedin makarna yedin beyaz ekmek yidin dimi yaa öyle hatirliyorum sankim borani gibi yani
ne gibi canim :26: ben mesela fitnesse yazildim hangi harektler daha etkilidir :26:benim üstden fazlaliklarim var biraz bilgilendire bilirmisin :26:
Bir hiyar bi domat 4 ibce sivri biberden limonlu salata
Bi kabak haslama 2 yk yogurt
Eltim mantarli tavuk dote getirmis az yagli onun tanelerinden gidikladim
1 kayisi yedim
Fazla kacti ama rgl donemi piskopatligi ...
hiyar mi

ah canm ya bu erkekleri anlamiyorum..yok senin maasin,yok benim maasim..boyle kavga eden insanlari anlayamiyorum ben..sanki evli degil de ev arkadaslarialman hesabi..paralar birlestirilir.borclar odenir..cok pahali olmamak kaydiyla herkes aylik istedigi biseyi kendine alir.geri kalan para da hesapta kalir..esim calismadigi icin bizde durumlar boyle..ama ise baslayinca isallah degismez..Allah yardimciniz olsun yaa,hem eve para getir hem azar isit..ben de mutfak icin aylik bir para ayiriyimm diyorum..her istedigimizi aliyoruz da..bu devirde tutumlu olmak lazim..siz oyle bir butce ayiriyor musunuz kizlar?ne kadar ayiriyorsunuz yaklasik..bir limit koyarsak abur cubur almayiz diye dusunuyorumm
oglen nasil doydun kusummm:26: guzel menu..biberiye cayi ne ise yariyo canimm:26::26::26:
sikilasmak lazimm,spor yapmak lazimm balimmmmmm

yok canıımmm:26:

noraaaaaaaa karşımda bi kutu lokum var bana bakıyor ne yapıcammmm
kapa gözlerini kapa
31 yaşımda.yaş ilerledikçede biraz zor kilo veriliyo:önceden bu kadar zor olmuyordu ikinci doğumdan sonra çok saldım kendimi şuan bile hamilemisin diyorlar bana çok kötü bi durum
hoşgeldin yaşa takılma millet 40 lı yaşlarda 20-30 kil veriyor azmettikten sonra hepsi olur

suzi o aleti biliyorum ben. bir kere denemiştim gerçekten çok etkili ama istedikleri ücretler çok fazla. kız zaten o alet bakmıştım ben 900 tl ye falan var. eve alırım daha iyi
aslında koşu bandı na para vermektense onu almak daha akıllıca. felaket etkili olduğu doğru da bu tembellikle biz onu da kullanmayız
bende heveslenmiştim plates diye yaaaaaaaaaaaa ben plates istiyorum

bence gayet güzel duruyor menün canim fazla birsey göremedim :26:
minderim ben bugün seslendim sana ben öyle ayirmiyorum canim ama ayirsammi ki aslinda :26: ya zaten bi kere alisverise gidebiliyoruz ayda faturalara anca yetiyo ufak tefek seyleride arada aliyorum :44:
Kiz suziiiiiii lö salatalik derim yiwrim sen iste
yok hosuma gitti sen yine hiyar de
yok canıımmm:26:
borani gibi degilemi yok dedin suzim :26: yoksa kisir ekmek ve makarnayami

nasılız kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben popkek yedim a. beni bir dövermisiniz. ya benden adam falan olmaz.
beni alacan kapayacan bir yere vermeyecen yemek anca öyle zayıflarım

pisim alsak dizi film izlerken üstünde ciksak otursak ne dersin halen kolarim ariyor ama gercekden cok etkili pisim ya icimde kaldi cok pahali ya oraya gitmezi insan biraz normal bütceli insanlari da düsünür dimi ama
birde benim arkadas gördüm alirim aleti evde yaparim dedi kadin hemen yok siz hareketleri bilmessiniz bilmem kendiniz yapamasiniz

nasılız kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben popkek yedim a. beni bir dövermisiniz. ya benden adam falan olmaz.
beni alacan kapayacan bir yere vermeyecen yemek anca öyle zayıflarım

Pisim sen knizi birak ben antalyayi birakayim kol kola acunun kapisina dayanalim acin bizi survivora gotur diye
Bizi orasi paklar

yalan yaaaaaaaaaa yaparsın ne olacak . ama onun üstünde tv falan izlenmez kz. tır tır tır tır beynini bile sallıyor
MINEMMMMM DUY SESIMI

TÜRKIYE KUPASI FENERBAHCENIN OLACAK

2-0 öndeyiz

hani şu bilmem kaç yıldır alamadığınız kupa mı kız o
alın alın yazık sizinde bir kupanız olsun

Kızlarrrrr,
Bugün diyetisyenden aldığım listeyle geçirdiğim 3. günümdü
Gayet aç hissediyorum çünkü saç için vitamin hapına başladım, yarın da kan ilacına başlayacağım
İştah patlaması olacak
Seneler önce 78 80 kiloya çıkma sebebim bu ilaçlarrr, korkuyorum
Ama diyetisyene gittiğim için ve 9 haziranda kontrol olduğu için kaçamak yokkkkk
Zaten listem de gayet doyurucu, 1500 kalori

Bugün yediklerim:
05:50 uyanıp hemen 1 bardak ılık su

06:00
1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates salatalık, ıhlamur (kahvaltıda siyah çay ve yeşil çay yasak kansız kaldığım için)

İlk ara, 08:00
6 kuru üzüm, 2 ceviz içi

İkinci ara 10:00
yarım paket eti form

Öğlen 12:00
Fırında karnıbahar vardı, bir parça ondan yedim kıymalarını ayırıp, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 3 yk kadar yoğurt, salata

14:30
eti formun geri kalan yarım paketi
2 hurma

16:30
1 su bardağı yarım yağlı süt

18:30
5 yk kadar et sote, 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim tam buğday ekmeği, salata

21:00 minik 1 portakal

Sabahın köründe kalktığım için mütemadiyen yiyorum ama diyetisyen sakın azaltma listedekileri dedi, vardır bildiği diyorummm

Son düzenleme:
Pisim sen knizi birak ben antalyayi birakayim kol kola acunun kapisina dayanalim acin bizi survivora gotur diye
Bizi orasi paklar

yok bacım ben o adayı da yerim denizi kuruturum. ağaçları kemiririm. bulurum atıştırmalık birşeyler.
ay hala gözüm mutfakda canım tıkınmak istiyor. ben çay içem en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…