inşallah canım ben de öyle umuyorum.. bakalım kaç olursa olsun sonuçta eskisine göre çok yol katettim.. zamanım da var bi şekilde gider inşallah sağlık her şeyden önemli..
kusura bakar mıyım hiç canım benim..
inşallah iyileşir en yakın zamanda üzülüyorum onu kötü görünce..
Bir hiyar bi domat 4 ibce sivri biberden limonlu salata
Bi kabak haslama 2 yk yogurt
Eltim mantarli tavuk dote getirmis az yagli onun tanelerinden gidikladim
1 kayisi yedim
Fazla kacti ama rgl donemi piskopatligi ...
sagol betülcümmmmteşekkür ederim canım
olsun canım nolcak sana kırılcak değilim ya
amin tatlım çok sağol
Allah korusun kızım niye ölüyosun yaa düşünme öyle şeyler..
tabiii ki özleriz seni
kızlar aramdan elma vardı ama vazgeçtim
şimdi yürüyüşe çıknca beyaz leblebi aldım nekadar yimeliyimmm:26:Allam Allam :26:nolur bir paket olsun Amin
hic sorma pisimbende kaçar
umutlu bir avuç yeter yok öyle bir paket falan
suzi kız ne biçim konuşuyon ölüm felanakşam gel anlat plates nasıldı.
abababa allah şifa versin kayınpedere canım. inşallah tez zamanda iyi haberleri ile gelirsin.
ismi aklıma gelmeyenler hepinize byeeeeeee
akşam gelirim ben :)
(6 üye 32 ziyaretçi)
kimse selamımı almamış
naptım ben size hiç kimse cevap yazmıyo ben bidaha gelmem bu topiğee,,
dip not==trip atılırsa mutlaka geri dönüş oluyo bu topikte:90:
bilinçli 70-79 kullanıcısı tubiş
saygılar saygılar efenim
hosgeldin canimmerhabalar ben yeni katıldım aranıza 73 kiloyum 63 ideal kilom çok yolum var daha belli bi diyet yapmıyorum ekmek yememeğe çalışıyorum kahvaltıda yiyorum mecburen sporla alakam yok ama bugun mekik yapmaya başladım birde ayakta sağa sola dönme hareketi var onları yapıyorum sadece tatlıdan vazgeçemiyorum napıcam bu konuda bilmiyorum inşallah burda sizinle beraber bende zayıflayabilirim benim sorunum göbeğim diğer taraflarımda bişey yok göbek giderse çok memnun olucamm
suzisyarım saat pazar turlamasından sonra eve geldım VİRÜS2 tane dollmalık bıber yedım yanı gıtmeden pısırmıstım:)
ıcınde(azprınc,az bulgur ve domates sogan var,yanında 1 kasık yogur ve 4-5 sap tere otu,ve 1 ardak su veeeeeeee 1 dılım bayat beyaz ekmek yemıyecektım ama cnm cokcektı ve bayattıııı
bugunluk:20dk leslie
30 dkyürüyüş
2 lt su
2bardak form cay
kacamak olarak aksamkıbayat beyaz ekmekvar:)
aralardada mısır gevregi yedım:)
madımak ıcanadolu bolg.oluyor sanırımmm ıspanak gıbı tadı ve yeme seklı cnm
ne gibi canim :26: ben mesela fitnesse yazildim hangi harektler daha etkilidir :26:benim üstden fazlaliklarim var biraz bilgilendire bilirmisin :26:fitnes hakkında bilgi verebilirim arkadaşlar özelden mesaj yazabilir ayrıca fitness grubuna sizleri ekleyebilirim düşünce ve görüşlerini beklerim.
FİTNESS EĞİTMENİ EBRU ERSAN
hiyar miBir hiyar bi domat 4 ibce sivri biberden limonlu salata
Bi kabak haslama 2 yk yogurt
Eltim mantarli tavuk dote getirmis az yagli onun tanelerinden gidikladim
1 kayisi yedim
Fazla kacti ama rgl donemi piskopatligi ...
Diyetten az bile fazla kacirsa insan midesi agriyoNe eğlenceli bir menü olmuş böyle:)
ah canm ya bu erkekleri anlamiyorum..yok senin maasin,yok benim maasim..boyle kavga eden insanlari anlayamiyorum ben..sanki evli degil de ev arkadaslariGünaydın kızlarrr,
Herkes bu son 2 güne çoook dikkat etsin, eksi görmek istiyorsanız.
Akşam biz de maddi konulardan eşimle tartıştık, beni çooook üzdü. Bazen o kadar anlayışsız oluyor ki, hayatı zehir ediyor, bütün harcamaları ben yapıyorum, 2 çocuk bakımı, kredi kartları, ödemeler,taksitler, hepsi bende. Marketi pazarı dahi görürüm, üstüne bir de laf yiyorum, çok harcama yapıyorsun diye. Reva mı bu bana, Allah aşkına, ben de çalışıyorum üstelik. Valla ne yapıcam bu kocayla bilmiyorum. Sizinkiler nasıl kızlar, evli olanlar, marketi, pazarı onlara mı gördürüyorsunuz, vayki ay sonu denk gelmesin hesabımız, hemen ilk lafı kredi kartlarını bırak bana, ben harcamaları yaparım oluyor. Ben 5 kuruş parasız yaşayacam, onun eline bakacam, çalışırkene bir de, olacak iş mi bu. Bir de çok da tutumluyum, hayat pahalı oysa ki, offffff of.
İşte benim de durumlar böyle, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
oglen nasil doydun kusummm:26: guzel menu..biberiye cayi ne ise yariyo canimm:26::26::26:günaydın güzeller
sabah sabah muhabbetler güzel
planladığım menüm
sabah sabah regl bacı geldi ziyarete bu haftadanda umutlu değilim
hoş bugün eksideydim ama
sabah:
1 kupa biberiye çayı
2 dilim çavdar ekmeği
domates, salatalık
yarım kk beyaz peynir
1 tatlı kaşığı krempeynir
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
ara
2 kayısı
2 erik
öğlen
1 kk peynirle salata
1 paket ayran
ara
1 avuç leblebi
ara
2 erik
2 kayısı
akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı ıspanak
yoğurt
salata
sikilasmak lazimm,spor yapmak lazimm balimmmmmmya kizlarbisey sorucam :44:
benim göbek kücüldü yani daha var ama eskisine göre kücüldü
ama eskisinden daha cok sallaniyo sanki yürürken felan
ay ne bileyim yumusadi felan gibi bisey :26:
normalmi neden böyel oldu :44:
sagol betülcümmmm
otursam bende bi paket yiyebilirim ama bi avuc yemissin
hic sorma pisimarkadasimida yanima aldim gittik plates yapcaz sandim ebru salli gibi power plate ymis :111:Eki Görüntüle 418207 Eki Görüntüle 418208 böyle seyler yaptirdi bize o üstüne cikdigimiz sey heryerini titrediyo acayip birsey ama cok kandirikcilar önce bi yarimsaat 1 saat bizlen konusdu kadin uzaydan falan bahsetti piskiracakdim orda yer gücü falanda filanda haftada 2 kere gidiyormussun 20 dakika sadece 15 dakikasi 1.5 saat fitnesse es deger diye anlatti ondan sonra spor esyalarinizi giyin dedi giydik yaptiklari 2-3 dakika anca sürdü ama baya etkili canim ya
sonra bi yarim saat da konusdu öyle bize 1 senelik kayit imzalatmaya calisdi
150 sadece kayit olma parasiymisyani 300 tl sonrada her hafta 9.90 yani 20tl eger bugün kayit olursaniz hemen 100 kesecem dedi arkadasim biz düsünek dedikce sadece bugün gecerli dedi bizi disariya birakmak istemedi arkadasimda tamam bidaha yapalim da öyle karar verelim dedi disariya cikinca kadinin verdigi kayitlari yirti atti yani 2 hafta falan yok 2-3 dakka yapip bizi bagliyacakdin ama ben disli arkadasimi getirdim ben kandirilmaya meyiliyim biraz zaten elde avucda yok cok pahali 1 haftada sadece 2 kere 20 dakika öyle iste pisim ama halen heryerimi titriyo ya hesapladiarkadasim senede 1000 yapiyo yani 2000 tl
bu zengin isi sanirsam bize göre birsey degilama cok etkiliydin ya yarim dakika yapidirdi her harekete o yarim dakka bana bi ömür gibi geldi pisim heryerim titredi
bize 20 dakika yapmadi düsüp bayilirdim herhalde 2-3 dakika anca yapti
hadi ya
sende bana cevap yazmadim
hosgeldin canimbende de göbek üst tarafda fazlaliklarim canim
suzissen bu hafta kisir yedin makarna yedin beyaz ekmek yidin dimi yaa öyle hatirliyorum sankim borani gibi yani
ne gibi canim :26: ben mesela fitnesse yazildim hangi harektler daha etkilidir :26:benim üstden fazlaliklarim var biraz bilgilendire bilirmisin :26:
hiyar mi
kapa gözlerini kapanoraaaaaaaa karşımda bi kutu lokum var bana bakıyor ne yapıcammmm
hoşgeldin yaşa takılma millet 40 lı yaşlarda 20-30 kil veriyor azmettikten sonra hepsi olur31 yaşımda.yaş ilerledikçede biraz zor kilo veriliyo:önceden bu kadar zor olmuyordu ikinci doğumdan sonra çok saldım kendimi şuan bile hamilemisin diyorlar bana çok kötü bi durum
sagol betülcümmmm
otursam bende bi paket yiyebilirim ama bi avuc yemissin
hic sorma pisimarkadasimida yanima aldim gittik plates yapcaz sandim ebru salli gibi power plate ymis :111:Eki Görüntüle 418207 Eki Görüntüle 418208 böyle seyler yaptirdi bize o üstüne cikdigimiz sey heryerini titrediyo acayip birsey ama cok kandirikcilar önce bi yarimsaat 1 saat bizlen konusdu kadin uzaydan falan bahsetti piskiracakdim orda yer gücü falanda filanda haftada 2 kere gidiyormussun 20 dakika sadece 15 dakikasi 1.5 saat fitnesse es deger diye anlatti ondan sonra spor esyalarinizi giyin dedi giydik yaptiklari 2-3 dakika anca sürdü ama baya etkili canim ya
sonra bi yarim saat da konusdu öyle bize 1 senelik kayit imzalatmaya calisdi
150 sadece kayit olma parasiymisyani 300 tl sonrada her hafta 9.90 yani 20tl eger bugün kayit olursaniz hemen 100 kesecem dedi arkadasim biz düsünek dedikce sadece bugün gecerli dedi bizi disariya birakmak istemedi arkadasimda tamam bidaha yapalim da öyle karar verelim dedi disariya cikinca kadinin verdigi kayitlari yirti atti yani 2 hafta falan yok 2-3 dakka yapip bizi bagliyacakdin ama ben disli arkadasimi getirdim ben kandirilmaya meyiliyim biraz zaten elde avucda yok cok pahali 1 haftada sadece 2 kere 20 dakika öyle iste pisim ama halen heryerimi titriyo ya hesapladiarkadasim senede 1000 yapiyo yani 2000 tl
bu zengin isi sanirsam bize göre birsey degilama cok etkiliydin ya yarim dakika yapidirdi her harekete o yarim dakka bana bi ömür gibi geldi pisim heryerim titredi
bize 20 dakika yapmadi düsüp bayilirdim herhalde 2-3 dakika anca yapti
hadi ya
sende bana cevap yazmadim
hosgeldin canimbende de göbek üst tarafda fazlaliklarim canim
suzissen bu hafta kisir yedin makarna yedin beyaz ekmek yidin dimi yaa öyle hatirliyorum sankim borani gibi yani
ne gibi canim :26: ben mesela fitnesse yazildim hangi harektler daha etkilidir :26:benim üstden fazlaliklarim var biraz bilgilendire bilirmisin :26:
hiyar mi
bence gayet güzel duruyor menün canim fazla birsey göremedim :26:İyi akşamlar kızlar nasılsınız 1 gün girmeyince ne çok değişiklik oluyor herkesin hayatında Dilek'in buluşması kötü geçmiş sanırım tam çözemedim mevzuyu umarım toparlarlar.
Hafta sonu geziye gitmiştim 700gr aldım da döndüm onu vermeye uğraşıyorum 3 gündür
Menümü yazayım hemencik
SABAH
1domates 1 h.yumurta 1 d.çavdarlı ekmek 4 zeytin şikersiz çay
ÖĞLE
4 yk taze fasülye 3yk yoğurt 1 d.ekemek
ARA
1 avuç beyaz lebelebi kayısı çayı
AKŞAM
1 kase çorba 4 yk et sote salata
ARA
2 çilek ÇOK MU YİYORUM ACEP???
minderimah canm ya bu erkekleri anlamiyorum..yok senin maasin,yok benim maasim..boyle kavga eden insanlari anlayamiyorum ben..sanki evli degil de ev arkadaslarialman hesabi..paralar birlestirilir.borclar odenir..cok pahali olmamak kaydiyla herkes aylik istedigi biseyi kendine alir.geri kalan para da hesapta kalir..esim calismadigi icin bizde durumlar boyle..ama ise baslayinca isallah degismez..Allah yardimciniz olsun yaa,hem eve para getir hem azar isit..ben de mutfak icin aylik bir para ayiriyimm diyorum..her istedigimizi aliyoruz da..bu devirde tutumlu olmak lazim..siz oyle bir butce ayiriyor musunuz kizlar?ne kadar ayiriyorsunuz yaklasik..bir limit koyarsak abur cubur almayiz diye dusunuyorumm
oglen nasil doydun kusummm:26: guzel menu..biberiye cayi ne ise yariyo canimm:26::26::26:
sikilasmak lazimm,spor yapmak lazimm balimmmmmm
yokKiz suziiiiiii lö salatalik derim yiwrim sen iste
borani gibi degilemi yok dedin suzim :26: yoksa kisir ekmek ve makarnayamiyok canıımmm:26:
kapa gözlerini kapa
hoşgeldin yaşa takılma millet 40 lı yaşlarda 20-30 kil veriyor azmettikten sonra hepsi olur
suzi o aleti biliyorum ben. bir kere denemiştim gerçekten çok etkili ama istedikleri ücretler çok fazla. kız zaten o alet bakmıştım ben 900 tl ye falan var. eve alırım daha iyi
aslında koşu bandı na para vermektense onu almak daha akıllıca. felaket etkili olduğu doğru da bu tembellikle biz onu da kullanmayız
bende heveslenmiştim plates diye yaaaaaaaaaaaa ben plates istiyorum
nasılız kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben popkek yedim a. beni bir dövermisiniz.ya benden adam falan olmaz.
beni alacan kapayacan bir yere vermeyecen yemek anca öyle zayıflarım
yalan yaaaaaaaaaa yaparsın ne olacak . ama onun üstünde tv falan izlenmez kz. tır tır tır tır beynini bile sallıyorpisim alsak dizi film izlerken üstünde ciksak otursak ne dersin halen kolarim ariyor ama gercekden cok etkili pisim ya icimde kaldi cok pahali ya oraya gitmezi insan biraz normal bütceli insanlari da düsünür dimi ama
birde benim arkadas gördüm alirim aleti evde yaparim dedi kadin hemen yok siz hareketleri bilmessiniz bilmem kendiniz yapamasiniz
MINEMMMMM DUY SESIMI
TÜRKIYE KUPASI FENERBAHCENIN OLACAK
2-0 öndeyiz
Pisim sen knizi birak ben antalyayi birakayim kol kola acunun kapisina dayanalim acin bizi survivora gotur diye
Bizi orasi paklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?