70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılız kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben popkek yedim a. beni bir dövermisiniz. ya benden adam falan olmaz.
beni alacan kapayacan bir yere vermeyecen yemek anca öyle zayıflarım

Temem

nasılız kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben popkek yedim a. beni bir dövermisiniz. ya benden adam falan olmaz.
beni alacan kapayacan bir yere vermeyecen yemek anca öyle zayıflarım

bende az kalsin oglisin pommes lerini götürecekdim cok gözüm kaldi resmen kendimlen savasdim halen duruyor yesene oglum ya halen savasiyorum kendimle
icimdeki canavar pörtledi rahat birakmiyor ama ben ondan daha güclü olacam

diyete bugün başladım...

ilk menüm birazda acamiydim...

sabah ılık su+elma sirkesi

kahvaltı: nesfit

ara:erik

öğle: bir tane kepekli ekmek

akşam: nesfit

ara:erik

akşamda ılık su+ elma sirkesi içip yatıcam

canim ac karnina elma sirkesi mideyi deliyomus diye duymustummm:26:bi arastir derim
gecmis olsun canim yaa..ayy insan degill hayvan bunlar yaa
yawrucum menun cok guzelkac kasik yedigini de eklersen,cozutup cozutmadigini goruruzz
kiz karabiberi tikiver icine boregin,racona uydur
Bugün miğdemle dertleşiyoruz resmen abuk subuk sesler çıkarıyo, dün gene annemlerle otururken miğde yine bişiler söyledi " ne diyon yaa daha yeni yedin" dedim miğdeye..

Annem böyle bakıyo

deluuuuuuuuuuu

Pisim sen knizi birak ben antalyayi birakayim kol kola acunun kapisina dayanalim acin bizi survivora gotur diye
Bizi orasi paklar
beni de götürün
oda dogru beynimiz salanir :111:

her sene lig sampiyonu biziz bu senede bir degisiklik yapalim dedik :119::119::119:

affiyet olsun canim bence sonra canin daha fazla birsey ister atlatirsan diye düsünmüsdür belki doktor

affiyet olsun canim bence sonra canin daha fazla birsey ister atlatirsan diye düsünmüsdür belki doktor

Teşekkür ederim tatlımmm, doktora gidişim komediydi, votka içmiştim sabaha kadar, uyumadan gittim.
Kadına söyledim, suratıma bakıyor
Sonra demiştir buna sağlam liste vereyim ki sapıtmasın

cok sagol minderim
Teşekkür ederim tatlımmm, doktora gidişim komediydi, votka içmiştim sabaha kadar, uyumadan gittim.
Kadına söyledim, suratıma bakıyor
Sonra demiştir buna sağlam liste vereyim ki sapıtmasın
araya arada vodka eristof tequilla sok deseydin
nasil alisabildinmi canim yeni ortama antalyadan istanbula tasinmisdim dimi

iyi akşamlar kızlar ilk günüm düşe kalka geçiyor uzunnn ara verince adapte olması ne kadar zormuş abur cubur yeme alışkanlıgımı yeniden nasıl yeneceğim bilmiyorum özellikle akşam yemeklerinden sonraki çay fasılları beni mahvediyor varmı buna bi çözüm bulan aranızda kızlar

bende de hep aksamlari problem oluyor gün boyu cünkü birseylerle oyalaniyoruz binevi ama aksam olunca gece cikan kurtadam gibi hisediyorum kendimi heryere saldirasim geliyo hele bugün ne oluyorsa bana ne güzel gidiyordum bütün hafta
ben sütün icine biraz tarcin serpip iciyorum canim simdi de gideyim yapayim acil
yoksa kötü sonuc olabilir :18:

ben ulamadım ya kriz girdi mi giriyor bugün yine canavar var içimde . 5 bardak çay içtim ama hala atıştırmalık hayalindeyim

ben cevap yazasiya kadar olau tatliya baglanmis canim,cok sevindimmm
benim pembis hosuma gitti canim cici durmus bence

minderim canim cigerim sende aldigin kirmizi elbiseyle bi foto ekle canim ne giycen merak ediyorum
etek boyu kisalicak canim,hic icime sinmedi amaesim begendi diye aldim..sebek kocam ne hale sokmus beni

selamun aleyküm:126:
napiyon adas

Valla ben çok heyecanlıyım , umarım herşey güzel olur suzziim:18:.. Cumartesi günü yazarım foruma

Nasılda özlemişim sıpamı , dün gece göz yaşı döktüm baya
kiyamammm sana yaaaa,cilginsin sen

gecmis olsun canimmmmAllah sifasini versinn

iyi akşamla rkızlar...
gündüzleri giremiyorum hem öğlenden sonraevde oluyom kursum var hemde evde leptop yoktu bikaç gündür...
dünde menü yazamadım aslınd açok güzeldi tam sağlıklı düzenli oldu neyse...
bugün yazayım değilmii...
uyanınca..
ılık su 3 kuru erik..

kahvaltı
1yumurta tavada 4 ince dilim sucukla yağsız
peynir
domates,salatlık,2 közlenmiş biber..
çay
1dilim tam buğday ekmek

ara
1 ceviz
1elma
1kutu süt

öğlen...
tavuklu slata
1dilim çavdar ekmek
ayran
1.5 kepçe yoğurt çorba buğdaylı..

ara
15-20 tane fıstıkçok oldu galiba ama zor durdum..
vee bebek görmeye gittik bir küçük sütlaç maaleseff çokta severim:18:

akşam
4-5 yemek kaşığı kabak yemeği
salata...
1 çok az şekerli türk kahve nerdeyse yok gibiydi

1elma
su toplamda.2.5 litre
2kerede yeşil çay
....spor...bugün gidemedim yüryüşe reglim karnım fena ama evde yatmadan stepperde çalışcam hani basamak sağ sol iniyoz,kullanan varmı
sizce etkili bir aletmi?????*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…