nasılız kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben popkek yedim a. beni bir dövermisiniz.ya benden adam falan olmaz.
beni alacan kapayacan bir yere vermeyecen yemek anca öyle zayıflarım
bence gayet güzel duruyor menün canim fazla birsey göremedim :26:
minderimben bugün seslendim sana ben öyle ayirmiyorum canim ama ayirsammi ki aslinda :26: ya zaten bi kere alisverise gidebiliyoruz ayda faturalara anca yetiyo ufak tefek seyleride arada aliyorum :44:
yokhosuma gitti sen yine hiyar de
borani gibi degilemi yok dedin suzim :26: yoksa kisir ekmek ve makarnayami
nasılız kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ben popkek yedim a. beni bir dövermisiniz.ya benden adam falan olmaz.
beni alacan kapayacan bir yere vermeyecen yemek anca öyle zayıflarım
canim ac karnina elma sirkesi mideyi deliyomus diye duymustummm:26:bi arastir derimcanım elma sirkesini ben baya bi tükettim faydasınıda gördüm açıkcası
sabah aç karına 1 y.k. elma sirkesini 1 bardak ılık suyla içiyodum, aslında kahwaltıdan sonra yapıyodum genellikle
akşamda yatmadan önce içiyodum
gecmis olsun canim yaa..ayy insan degill hayvan bunlar yaayarin bilmiyorum gelebilirmiyim kizlaryarin burda tatil kardesim askeriyenin hastanesinde yatiyormus viyana disinda onun yanina gitmeyi düsünüyoruz
anlatmisdim kardesimi sokakda cecenler dövüp telefonunu calmislardin ordan dizinde problem vardin oda askeriyede ona problem olmus egitim yaparlarken dizi ters mi dönmüs ayagini kipirtatamamis onun yanina gitcez
yawrucum menun cok guzelgünaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl biz iyiyiz dün temizlik yaptım o yüzden menümde yürüyüş yoktu ama bugğn yürüyoruz....
sabah kahvaltım
1 yum.ile menemen
1 dilim tam.tah..buğ ek.
2 küp kaşar
1 incir ve yeşil çay.........birde nedenini bilmiyorum ama bende burada okuyunca 1 çay kaşığı çörek otu yuttum...
ara
1 türk kahvesi ve kayısımkurusu
öğlen
peynirli salata
ara
yeşil elma
akşam
yoğurtlu bakla
ara
yeşilçay ve incir kurusu...........3 lt su bizden bukadar
kiz karabiberi tikiver icine boregin,racona uyduröff çok sıkıldım bu eşimden. öğlen gelirken bana börek al diyo yine yaaaaaaa. ben az az yerken o önümde börekleri götürüyor. ekmek domates peynir ye sağlıklı kahvaltı yap diyorum yok. ille poça börek yiyecek hergün
Bugün miğdemle dertleşiyoruz resmen abuk subuk sesler çıkarıyo, dün gene annemlerle otururken miğde yine bişiler söyledi " ne diyon yaa daha yeni yedin" dedim miğdeye..
Annem böyle bakıyo
yok bacım ben o adayı da yerim denizi kuruturum. ağaçları kemiririm. bulurum atıştırmalık birşeyler.
ay hala gözüm mutfakda canım tıkınmak istiyor. ben çay içem en iyisi
beni de götürünPisim sen knizi birak ben antalyayi birakayim kol kola acunun kapisina dayanalim acin bizi survivora gotur diye
Bizi orasi paklar
oda dogru beynimiz salanir :111:yalan yaaaaaaaaaa yaparsın ne olacak . ama onun üstünde tv falan izlenmez kz. tır tır tır tır beynini bile sallıyor
hani şu bilmem kaç yıldır alamadığınız kupa mı kız o
alın alın yazık sizinde bir kupanız olsun
Kızlarrrrr,
Bugün diyetisyenden aldığım listeyle geçirdiğim 3. günümdü
Gayet aç hissediyorum çünkü saç için vitamin hapına başladım, yarın da kan ilacına başlayacağım
İştah patlaması olacak
Seneler önce 78 80 kiloya çıkma sebebim bu ilaçlarrr, korkuyorum
Ama diyetisyene gittiğim için ve 9 haziranda kontrol olduğu için kaçamak yokkkkk
Zaten listem de gayet doyurucu, 1500 kalori
Bugün yediklerim:
05:50 uyanıp hemen 1 bardak ılık su
06:00
1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, domates salatalık, ıhlamur (kahvaltıda siyah çay ve yeşil çay yasak kansız kaldığım için)
İlk ara, 08:00
6 kuru üzüm, 2 ceviz içi
İkinci ara 10:00
yarım paket eti form
Öğlen 12:00
Fırında karnıbahar vardı, bir parça ondan yedim kıymalarını ayırıp, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 3 yk kadar yoğurt, salata
14:30
eti formun geri kalan yarım paketi
2 hurma
16:30
1 su bardağı yarım yağlı süt
18:30
5 yk kadar et sote, 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim tam buğday ekmeği, salata
21:00 minik 1 portakal
Sabahın köründe kalktığım için mütemadiyen yiyorum ama diyetisyen sakın azaltma listedekileri dedi, vardır bildiği diyorummm
affiyet olsun canimbence sonra canin daha fazla birsey ister atlatirsan diye düsünmüsdür belki doktor
cok sagol minderimcanim ac karnina elma sirkesi mideyi deliyomus diye duymustummm:26:bi arastir derim
gecmis olsun canim yaa..ayy insan degill hayvan bunlar yaa
yawrucum menun cok guzelkac kasik yedigini de eklersen,cozutup cozutmadigini goruruzz
kiz karabiberi tikiver icine boregin,racona uydur
deluuuuuuuuuuu
Teşekkür ederim tatlımmm, doktora gidişim komediydi, votka içmiştim sabaha kadar, uyumadan gittim.
Kadına söyledim, suratıma bakıyor
Sonra demiştir buna sağlam liste vereyim ki sapıtmasın
iyi akşamlar kızlar ilk günüm düşe kalka geçiyor uzunnn ara verince adapte olması ne kadar zormuş abur cubur yeme alışkanlıgımı yeniden nasıl yeneceğim bilmiyorum özellikle akşam yemeklerinden sonraki çay fasılları beni mahvediyor varmı buna bi çözüm bulan aranızda kızlar
iyi akşamlar kızlar ilk günüm düşe kalka geçiyor uzunnn ara verince adapte olması ne kadar zormuş abur cubur yeme alışkanlıgımı yeniden nasıl yeneceğim bilmiyorum özellikle akşam yemeklerinden sonraki çay fasılları beni mahvediyor varmı buna bi çözüm bulan aranızda kızlar
mineeeee3-0 geliyorrr türkiye kupasi geliyorrrr :124::124::124::124:
ben cevap yazasiya kadar olau tatliya baglanmis canim,cok sevindimmmtatlım annemle ben kapı komşuyuz burda,vandaki eşyaları buraya getirdik,bildiğin bi ev açtık yani
her hafta cumadan gelip pazartesi erkenden gidiyo eşim,burda çok rahatız yani
geçen haftasonu ordaydık daha,9 kişi olduğumuz anı hatırlıyorum,düşün artık
tüm düzenimiz bozuluyo,uykusuz kalıyoruz,deli gibi yiyoruz,pztesi +1000'le başladım haftaya
bi de eşim bizi otobüsle de yollamıyo,bu hafta cuma akşam gelip bizi aldı
cmtesi sabah vana gittik,pazar öğleden sonra bizi getirip pztesi sabah 5'te yola çıktı tekrar
hem deli gibi yoruluyo hem de çok benzin gidiyo,ona da yazık
oooffff,hayırlısıyla şu günler geçse de yeniden bi aile olabilsek
etek boyu kisalicak canim,hic icime sinmedi amabenim pembis hosuma gitti canimcici durmus bence
minderim canim cigerimsende aldigin kirmizi elbiseyle bi foto ekle canim ne giycen merak ediyorum
napiyon adasselamun aleyküm:126:
bak suzi bu denenmiş bir yöntem. kavganın en hararetli anı bile olsa birden yavrı değiştirip "ama kocacııııııııııııım diye başlıyosun "tatlı tatlı. araya bir iki kendinide iğneleyen şaka sokuyorsun. sonra olayı "aslansın kaplansınla" bağlıyorsun. heç bir erkek bu numaraya düşmemezlik edemez. ama iş o öfkeli halden şeker kıza dönüşmekte. son kıskanlık kavgamızı böle tatlıya bağlamıştım. ama her zaman bende o ruh halinde olamıyorum
pembeyi giyyyyyyy saçları dağıııııııt kuşak siyah olsun ama. hatta boynuna birde ince siyah tülü tersten sallandır. fıstık olursun
kiyamammm sana yaaaa,cilginsin senValla ben çok heyecanlıyım , umarım herşey güzel olur suzziim:18:.. Cumartesi günü yazarım foruma
Nasılda özlemişim sıpamı, dün gece göz yaşı döktüm baya
selam canlarım
ben hastaneden geldim ve birazdan yine gitmem lazım
sevgilimin babası gelmişti ya hastaneye yatırdık onunla kalıyoruz..
o kadar yoğunum ki
diyet namına hiç bir şey kalmadı..
bol bol karbonhidrat yiyoruz ve çok düzensiz yiyoruz..
hareketliyiz ama onları yaktığımı hiç sanmıyorum..
aslında pek takmıyorum şu anda hastalığını bi halledelim de sonra devam ederim inşallah..
kusuruma bakmayın canlarım..
hepinizi seviyorum
beyin kanaması filan geçirdi.. sonra da farklı şeyler oldu..
o da memleketten yanımıza geldi bizim hocamız ilgileniyor.
tetkikleri filan yapılıyor
genel durumu iyi aslında şu anda ama kolaylık olsun diye hoca hastaneye yatırdı..
biz de orda kalıyouz içimiz rahat etsin..
hadi gözünüz aydın
ben size de püskül sallarım suzi.
feneri sevmesem de senin için sallarım kız :124::124::124::124::124::124::124:
ayyy canim benim pisimgel takim tutmuyormussun zaten seni fenerli yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?