70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDIN ÇITIRLAR işte geldim ama hiçte iyi gelmedim 79 çüş deyin ohaa deyin ama öle yanı aç karnına cuma 78.5 tum ama evden çıktım 12 de dedim arkadaşımda bakarım sizlere hani burayı tavsiye eden arkadaşım vardı ya sona oraya gidince teyzesinin kızına gittik hemen ama orda yok internet ee malum zate yapmıyom rejim yedikte yedik ordan sona arkadaşıma geç gittik hemen çocukları uyutma faslıydı 10 da biz otururuz diye yine bakamadım kk ya kocalar gelincede oturduk 3 kadar evde oluşum 3.5 yanı bildirim yok WHıTEHALCıM kusura bakma ertesi gün dün yaparım dedim ama sabah kankim aradı kızının öğretmeni gelcek hemide 1.5 ay olmuştu görmeyeli gittim sabah akşama kadar poçalarmı desem açık hava bahçe ve beykoz ormanın yanı ev çaylardı tatlılardı gitti benim rejim geldi kilolar kızlar tutamıyom ben ya ama herkes yerkende bakamam gitmemezlikte yapamam çünkü yaz kısa ve ramazandan dolayı az çıkarcaz bahçe keyiflerinin tadını diye gidiyom ya uf ben sebze değilde kahve ve kepek ekmekli rejim olayına gircem bakalım destan yazdım ama kendimin neler yaptığınıda bahsetmezsem kim kızcakta motive etcekki

WHıTEHAL şeker günaydın canım ben yine başladığım noktada 79 oldum ya çok kötüyüm şu an hem moralmen hemde miyde çok yedim içtim çaylar ve açık havada sigara olayınıda kaçırdım cuma cumartesi miydem şiş ve ağrıyo 2 gece üst üste geç gelmeler yanı anladım ki olmuyo bakalım yarın belki yeni hafta güzel başlar

canım senin nasıl gidiyo teyzendeydin yoktun arada geldin herhal yürüyüşe başlarım diyodun sakın bırakma evdeyim diye daha sıkı sarıl ve yürüyebilirsinde artık sen

canım üzülme bi kacamak yapmışsın ve basladığın noktaya dönmüşşsün verirsin ama artık bahce keyiflerini salatalarla yap hem bak yeşilliklerden istediğimiz ceşitler var ama moralini bozma o gidince kolay gelmiyo tatlım
ben seni bu haftanın listesinde göstereyim ama unutmadan senin sırtında biklava: kırmam lazım

AyParCaMM+, essn, whitehall+ günaydın öpüyom hepinizi kapamıyom kızlar içerlerdeğim kahvaltı olayı eşimi uyandırimde kahvaltı yapek neyse görüşürüz

ben evdeyim geldim artık canım
kıslar günaydın sabahleyin erken kalkıp yürüyüşümü yaptım daha sonra meditasyonumuda yaptım hava cok güzel ee parkta iyi gerçi insanlar biraz yadırgıyolar ama olsun ben çoook rahatladım şimdide kahvaltımı yapıcam bakalım haftaya nasıl olacak

tünaydın kızlar.nolcak bizim halimiz ya,diyeti boslayan boşlayana.kıymet ay ,canım bir haftada mı 4 kilo aldın nasıl olur,neler yiyosun sen bakayım,gündüz ye,ben de herseyden yiyorum aksam yemegını meyveyle gecistiriyorum en azından fazla kilo almıyorum.
dün alışverise gittik annemle,yine moralim bozuldu,istedigim kıyafetlere girmem için en az 15 kilo vermem lazım benım,dün ölüm orucu yapmaya karar verdım o sinirle,sabah gene dayanamadım kahvaltımı yaptımlaelaelaelaelae off ya,niye bu kadar zor kilo vermek,hemencecik gitseler patır patır nolur sankiÇok üzgünüm çoook

oo whitehall ,meditasyon yaa,çok asortik gördüm senikaydirigubbakcemile3

olmuyor böyle arkadaşım klava: toparlan hadi senin motivasyon düşerse ben kimle yarışacam
gerçi ben de iki gündür kaçırdım kantarın topunu ama yarından itibaren düzenleyeceğim herşeyi hihoyyyt
herkese iyi pazarlar

bencede patır patır gitse iyi olacak şu kilolar bizim iştahımızı kesecek bişiler lazım anladığım kadarıyla delikafadulden
ne güzel kıyafetlerin içine giremediğimizde nasıl moralimizin bozulduğunu aklımıza getirsek mesela o zaman bişiyler atıştırmaktan vazgeçeriz belki :jeyyar:
ben en zayıf olduğum zamanların fotosunu yapıştırdım buzdolabına sonuç şu:
eşim resme bakıp şu fıstık kim acaba diye imalı soruyo delikafadulden
bazen hiç bozmuyorum diyeti bazen de herşeyden yiyorum sürekliliği sağlayamadım bi türlü işte benim sorunum burda bakalım sıcaklar arttıkça zaten fazla yiyemiyorum ben o zaman karpuz rejimi filan yaparım artık kafamçokkarıştı

mrb kızlarrr :sm_cool:

canım diyetini bozma ya...arada kaçamak olabilir ama sonrasından devam etmemek lazım...geçenlerde bi diyetisyen anlatıyordu:örneğin iş yerinden çıktın hedefin eve gitmek ama sen başka bir yere uğruyorsun ..eve gitmen gereken zamandan daha geç gidiyorsun ama sonuçta eve gidiyorsun...hefedinden vazgeçmediğin sürece arada kaçamak olabilir bunun olumsuz yanı seni sonuca daha geç zamanda ulaştıracak olmasıdır...kaçamak yaptım die tamamen vazgeçmekk yokkk hedefe doğru tam gaz devamm :lepi:

merhaba kızlar. benimde sabah kayınvaldeler gitti yaylaya. akşam eşim söyledi sabah gidiyolar diye, sevindiğimi belli etmedim bozulmasın diye ama insan biraz daha rahat oluyo tabi kendi başına olunca. bu sefer korktuğum gibi de olmadı iyi anlaştık kayınvaldeyle. sabah oğlumu da sbs sınavına götürdüm. sınavı da çok iyi geçmiş 400 ün altına düşmez yine puanım dedi çoook sevindim.çocukların günüydü bugün onları gezdirdim dolaştırdım yemeğe gittik, parka götürdüm. tek kaçamağım dondurma oldu ama hava çok sıcak burda . ben menapoza girince ne yapıcam acaba sıcağa hiç gelemiyorum.

bende bir zamanlar denemistim o fotograf yapıstırmayı bir faydasını gormedım,cıkardım sonra.karpuz dıyetı de hıc ıse yaramadı benim bünyede,devam ettiremiyorum oyle kısıtlı diyetleri,simdiye kadarki en iyi yontem ,aksam meyve yemek bana,o kilo verdırıyor işte,yapması zor ama,birde sporu aksatmasam tam süper olacak( bu sabah 30 dk yurudum,hic yoktan iyidir heralde)

slm kızlar nasılsınız ben gecmısı okuyamadım umarım bısey kacırmamısımdır kızlar sızlere anlatmıstım ya bır ajnsa kayıt yaptırıcam dıye ve bugun aradılar yarın avrupa yakasını cekımlerıne gıdıcem bakalım neler oolucak tam bılmıyom neiş yapıcamı bakalım aksam sızlere haberler ıletırım işallah becerebılırım bu işi ya kızlar bende kac gundur kendımı toparlıyamadım bır kere saldıkmı arkasını tutamıyom en guzelı hıç ara vermememk ama kendımı cektım yedıklerım erısındıye oynadım eehh bıarazda mutluyum ama tekrardan toparklıyom kendımı neyse kızlar ben kacar iii aksamalar kacamak yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…