70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmmm bak bana doktorum ilk hafta her öğünde 2dilim ekmek vermişti.normal dilim hemde.
bende yedim sandviç yaptım yaptım yedim yani ve o hafta 2 kilo vermiştim sonrasındada iyi verdim bence doktoruna uy derim

birhaftadamı 2 kilo verdin negüzel..
ya ben ilk ay adapte oldum olucma bide araya geziler çıktı sadece 1.600 verdim...
bu ay daha çok düzenimi kurdum dikkat ediyorum alışmamışım sürekli karnım tok gezmeye çok uzun aç duruyomuşum ve gereksiz şeylerde çıktı hayatımdan...
aç kaldığımdnada meto durmuş,kabızlık fena zaten...
benimde sabah 3 ..öğlen 2 akşam 2..aslınd adiyetsiyenler aç bırakmıyor ağır kalıcı olucak galibaa...

yağ varmı onun içindeee ????
bence çok değil hatta az bile ben sadece salata y,yceksem o kasenin hepsini dolduruyorum
ve afiyetle yiyorummm
bir kaşık zeytinyağı var bol limon ve acı biber baharat çok seviom ben ayy sevindim valla dün ben bu kadarı ile şişmiştim çok yedim diye kızmıştım bile kendimi ii hadi sevindim böle demenize

Kadraj iyi senden fotoğrafçı olur güzeel güzeel

delüü yaaa hemen dalga geç sen dobiğinleee rahat rahat yiyebilirim artıkk mucksss

hmmm bak bana doktorum ilk hafta her öğünde 2dilim ekmek vermişti.normal dilim hemde.
bende yedim sandviç yaptım yaptım yedim yani ve o hafta 2 kilo vermiştim sonrasındada iyi verdim bence doktoruna uy derim

hAFTAYA belli olcuak nasıl verdiğim ben düğün var diye acele ediyom ama geç kaldım doktor işine ben..neyse stres yapmayım gitiği kadar
değilmi..bikaç aya hedefime gelirim senlede başlngıç kilomuz aynıymış...

vermiştim valla keşke şimdi yine versem havalara uçarımm
işin sırrı orda az kalorili şeylerle metabolizmayı canlandırıcan güzel güzel kilo vericen
ve sabırlı olucan.
bana en başta deselerdi 3 ayda 10 kilo vericen hayatta okadar dayanamam diye başlamazdım
ama bak daha 10 kilo var ve en az 4 ay sürer
yinede sabır etmeyi öğrendim.istediğim kiloya 55 e kadar durmak yok

ben doktora en fazla 70 olmuşumdur diye gittim anam 77 yi gördüm böle oldum
neyseki geçti gitti o günler çok şükür

verirsin canım..3 ayda 10 kiloda iyi canım sağlıklı olan zaten ayda enaz 3 yada 4müş..
benimd eilk ay azoldu bu ay ve haziranda 3erde gitse süpper olurumm..
şok idyetler olsun farklı şeyler olsun ben onlar ahiçç gelemem ve sağlıskız hızlı sonuç alıyosun ama geri hop 2katı oluyor..
sabıra devam napalım...ben böyle aç kalmıyorum iştahımda dizginledim baya cıslara..inşaallah devamı gelri bukezz
benimde hedef şimdilik 65...

tartı yoktu evde bende en fazla 70imdir diodumm tartı eve bir geldii 76ya vuruyoo nerdeyseeböle kalmıştım resmen şükür indik 6 lara

hiçmi tartılmadın...ayy bend eevlendiğim yol düşük yaptım sonra ameliyat düzen değişti evde pijamayla gezmektenn..
neyse annem geldi gezmeye gidecez kumaş eteklerimi geçmiyor şok olmuştum yuhh evdede tartı yok nasıl ne ara şişmişim
bendede geçsin 7li günler artıkk...

şok diyetlerde doktor kontrolünde olunca iyi oluyor.
inş verdiğimiz kilolar kalıcı olur cnm ben bidaha bu günleri yaşamak istemiyorum.
o kadar sıkıldımki kilolu olmaktan

arada 1 salatalık yedım

öglendede abartarak:dün aksamdan kalan 3 bıber dolmasını yedımve suan catlayacak konumdayım mıdemagrıyorr eeeeeeeeeeee bos bulunup ta yersenboyle olur suzan hanm:26:

bak kendı kendıme oruma yaptımmm

ONLINE OLAN ARKADASLAR
GWZNAZ
NORA
PTTY
KDR
GRAFITI
BREEZE3547

e olmayanlar ALLAH ımaemanetsınız ınsl...unutmayın benı heeeeeeeeeeeee

pazartesı gorusuruz ınsl.... öpütmmmmmmm hepınızı :119: :119:

tartı yoktu evde bende en fazla 70imdir diodumm tartı eve bir geldii 76ya vuruyoo nerdeyseeböle kalmıştım resmen şükür indik 6 lara

çok kötü bi duygu yaaa

arkadaşımda tartılmıştım 70 gelmiştim

Suzan nereye kaçtın kız

o yediğin dolmaların hesabını sorcam sana ben

Hemde 3 tane yemiş aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slmmmm kızlarrr nasılsınız bi kaçgündür uğrayamıyorumm
uğrayamıyorum diye yediklerime dikkat etmediğimi düşünmeyim dikkat ediyorummmm
kalori değerini bulmadım da tavuk şiş dürüm kalorisi kaçtı :44::44::44:
tavuk şiş 382 kaloriymiş lavaşla(100 calori) birlikte 482 kalorimi olur
yanlış anlaşılmasın o gün sadece tavuk şiş ayran ve mısır gevreği yed,m yemek yemeğe fırsatım olmadıda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…