70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben erken yazıorum ama yıne kkımse yazmıyo
oglen ben oslaydm ekmek yemezdm cnm
cunku hem yemek 2 cesıt hem ıcecek

Tatlım kahvaltın gayet sağlam olmuş, öğlen 2 çeşit yemek + 2 çeşit içecek yerine bence tek yemek ye, öbürü akşam yemeğin olsun... kola ve ayran aynı öğünde olmasın bence bi daha beybi

beybii haklısınız.z...
..ikisini aynı anda içmedin yemek bitinc kolayı içtim ya markete gittim en masum kola geldii..
aslında barbunyayı yememeliydim bende farkettim fazla oldu yerkende ama başlamıştım geriside yoktu btisn dedim ısınınca..

akşam yerdin tatlım , kola bende içiyorum bu öğlen mantar yanında zero içtim mesela, çokta seviyorum kolayı

bizdede öyle.gece 2 de köfte yoğrulduğunu bilirim

gamzemmm çizelgelere bak ikimizde 9.3 kilo vermişiz toplamda bakalım yarın ne oılcak

Ben de 77-78 kg yım kızlar.Hedef 67 !!!
Aç olan midemiz değil duygularımız bunu unutmayalım.Canımız sıkılıyor yemek yiyiyoruz mutlu oluyoruz yemek yiyoruz, arkadaşlarımızla aktivitelerimizin bir çoğu koca bir yemek masası etrafında toplanıyor...
Hayatta sürekli işimiz , arkadaşlarımız ve ailemiz için birşeyler yapıyoruz , kendimizi görmüyoruz.Artık sıra bizde.Kendimiz için birşeyler yapma zamanı!
İstediğimiz kıyafetleri giyebilmek,uzun t shirtlerle kalçalarımzı saklamamak ve yürürken göbeğimizi içimize çekmemeK,denize en yakın şezlongu saatlerce aramamk için haydi zayıflamaya:)
Umarım herkes istediği kiloya ulaşır.
Herkese bol motivasyonlar diliyorum:)

ben çok olmuşdu içmeyelii..neyse inşaallah çok hata etmemişimdir.

hiçbirşeyden fazla kaçmasın bence ...

Çorba (olmayabilir)
Etli yada sebzeli yemek
salata yada yoğurt
içecek
bu şekilde menü planlamalarını yap canım

benim uyku saatlerim biraz karışık oldugu için bugn kahvaltımı 2 de yaptım...

daha öğle yemeğimi yemedim ama bugünkü menümü şöyle ayarladım

sabah:bir bardak ılık su+ elma sirkesi

kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmekten tost bir dilim peynir 3 tane zeytin

ara: 3 erik

öğle: patlıcan haşlaması+yoğurt+salata

ara:çay+5 erik

akşam: nesfit

ara: 5 erik

bugün 2 günüm buda 2 menüm..

sizce nasıl kızlar dünküne göre..

geçmişi oku oku genede bitiremedim :44:
neyse bugün 1,5 saat hem oryantal hem spor yaptım kızımla ilk önce spor yaptık sonrada oynadık birgüzel

ayyy hadi inşallah

Tatlım bütün doktorlar uyarıyor, aç karnına sirkeli yada limonlu sular içmeyin, asitli olduğu için çok ciddi miğde problemlerine yol açabilir diye:26:

sabah içmenin sana extra bi faydası olmaz canım, onun dışında beğendim ben

Son düzenleme:
sewdıcm aradı smdı aksam yemege gıdelm dıo
ıskender yemek ıstıomus ama ben ıstemıorum kı
700 kalorı

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım kim olmuş olmamış diyecek bize Dilek tatile çıkmış sanırım
SABAH
1 domates 1 salatalık 4 zeytin 1 dilim çavdar ek.1 bardak portakal suyu

ARA
Bitki çayı 2 erik

ÖĞLEN
4 yk et sote salata 2 yk yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği

ARA
1 H.yumurta yarım salatalık

AKŞAM
4 yk. taze fasülye salata 1 dilim çavdar ekmeği

2,5LT su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…