sewdıcm aradı smdı aksam yemege gıdelm dıo
ıskender yemek ıstıomus ama ben ıstemıorum kı
700 kalorı
Yarın cuma , fırtına öncesi sessizlik
Nora sen kaç aydır diyet yapıyosun cnm
aah dyanamam kı kıscemekmeklerini yeme sadece ati ve yoğurdunu ye üstüne tereyağıda koydurma.
bişe olmaz ozaman.akşam yemeğin olmuş olur
700 müymüş kalorisi vay vay diyette olan biri için altın vuruş olur onu yemek:)
16 martta işe başlayınca düzenli bi diyete başlayabildim ama1 Marttan beri burdayım canım
Yarın cuma , fırtına öncesi sessizlik
aah dyanamam kı kıscem
bı bahane bulup gıtmemem gerek
ama dun bızım ıcın cok ozel bır gundu onu kutlamak ıstıo oda:18::18:
offfffffff
delüüüüüüüüüüüü kızztebriklerŞimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim geçen sene bile giydiğimde içinde nefes alamadığım bit kot pantolonum vardı kapri
Bu sabah öylesine giyiyim dedim ANAAAAAAAAAAAAM
Bırak darlığı, naasıl bol oldu üstüme, oturduğum zaman tam oluyo ayağa kalkınca düşüyor resmen
Bugün onu giydim herhalde, yada sabah daha saat 5 fln ben rüyamda sizinle yazışıyorum fln da olabilir yani
kasıntı hatunlar
bnmde kotlar çok bol gelmeye başladı ama herkes kotlar açar sen okadar zayıflamadın diyolar moralimin içine ediyorlar
hoşgeldin canımmmerhaba.. Ben secil.. basımdan gecen kötü bir olaydan sonra aldıgım ilaclar ve kötü ruh halimden sürekli yemek yeme ihtiyacım oldu ve cok ciddi kilo aldım (14 kgaldım ) bu kilolardan kurtulmak istiyorum kendime olan güvenim iyiden iyiye kayboldu
çok güzel gözüküyo canımm,bence full doldur o kaseyii
banada öle geldi bebemm:18:
çok heycanlıyım ama çok merak ediyorum kaç kilo verdim acaba?
hiç böyle olmamıştım.daha öncede 1 hafta tartılmadığım zamanlar oldu ama hiç böle heycan yapmamıştım
bnm yarım 65 olmam lazımmmm:
2 ayda mı verdin 10 kiloyu yani çok güzel vermişsin tebrikler
Ben de dikkat ediyorum baya ama spor yapmadığım için mi az gidiyor acaba sen yapıyo musun spor
ço yoğundum anca geldiiiiiiiim ama eve gitmek istim siz nasılsınız hanımlar
çüşşşş
Evet tatlım foruma ilk geldiğimde adapte olamamıştım, işe girince daha çok vakit ayırdım buraya ve sistemli bi şekilde kilo vermeye başladım, 2 ay önce sevdicekte il dışına gitti bende o gelene kadar ne kadar verebilirsem vereyim istedim, daha görmedi bu halimi
Ben işe yürüyerek gidip geliyorum canım günde 1 saat yürüyorum yani, bi de extra sporlar yapıyorum çok düzenli olmasa da
çüşşşş
Evet tatlım foruma ilk geldiğimde adapte olamamıştım, işe girince daha çok vakit ayırdım buraya ve sistemli bi şekilde kilo vermeye başladım, 2 ay önce sevdicekte il dışına gitti bende o gelene kadar ne kadar verebilirsem vereyim istedim, daha görmedi bu halimi
Ben işe yürüyerek gidip geliyorum canım günde 1 saat yürüyorum yani, bi de extra sporlar yapıyorum çok düzenli olmasa da
sewdıcm aradı smdı aksam yemege gıdelm dıo
ıskender yemek ıstıomus ama ben ıstemıorum kı
700 kalorı
sen de sadece et doner yiyebilirsin yawruyemek borunuz bagli degill sewgulunlee
Tatlım bütün doktorlar uyarıyor, aç karnına sirkeli yada limonlu sular içmeyin, asitli olduğu için çok ciddi miğde problemlerine yol açabilir diye:26:
sabah içmenin sana extra bi faydası olmaz canım, onun dışında beğendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?