70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba herkese...

Bugün mangal keyfi vardi baya kalabaliktik galiba ortalama 50 kadin vardir 50 de erkek bide cocuklar

Artik siz hesaplayin...

Ama dikkat etmeye calistim ve bugün toplam yediklerim.....

[09.30 - 6 Kaysi, 3 Erik
10.10 - Aktivia ile Müsli
16.00 - 2 Izgaraköfte, Yarim yufka, 6 Sarma
18.00 - Avucici kadar cips, Yarim sekerpare, bir avuc cekirdek
20.40 - 1 elma

ÖNEMLİ DUYURU
Yazın gelmesiyle beraber sıcak havanın ve yeşil parkların cazibesine kapılıp foruma artık uğramayan kayıplar aranıyor.
Görenlerin ve yerlerini bilenlerin insaniyet namına 70-79 kilo arasındakiler birlikte zayıflıyor topiğine bilgi verilmesi,
arkalarından gözyaşı döken sevgili dostları tarafından önemle rica olunur...

selam arkadaşlar..ben aranıza yeni katılıyorum ama umarım bir sakıncası yoktur sizler için?tüm yazılanları okuyamadım çok fazla olduğundan ama okuduğum kadarıyla sanırım benimde böyle bir desteğe ihtiyacım var..2,5 ay önce doğum yaptım ve 4 kilo fazlam kaldı.şuan 79 kiloyum ama inşaallah 65 e düşmek istiyorum.tabii hemencecik değil!emziren annelere kilo verme konusunda tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim...:1rolleyes:

Aramıza Hoşgeldiniz.... inşallah hedefine ulaşırsınız... a.s.a.s.a.s.

ah kıymet ah neler yaptın böyle.... açıldıkça açıldın... artık yeter... dur ve geri sayıma başla... en saymazsan ben seni oklavalarla kovalamaya başlayacağım... klava:klava:klava:klava:klava: iznikten dönünce birşeyler oldu sana...

ben geldimmm kankimmmmmm.......

havaların ısınması ve okulların kapanmasıyle birlikte başlayan düğünlere katılma zorunluluğu nedeniyle 70-79 topiğini 2 günlüğüne ihmal etmiş bulunuyorum... cezam neyse razıyım...

nasılsınız kızlar.. ben dün hem hastsaydım hemde düğünler vardı.. işten ev zor geldim... birşeyler yiyip yattım uyuyunca topladım biraz kendimi...ordam yakın akrabamızın sünnet kınası vardı oraya gittik... bir oynadım bir oynadım... fazla oturmadım... bugünde koşturmacaiş güç ana girebildim nete... siz neler yapıyorsunuz???

Hoşgeldin canım.... doğru yerdesin.. hiç sakıncası yok çokda memnun oluruz... emziren annelere ben bir tavsiyede bulunamam ama bulunacak arkadaşlarımız var... topiğimiz çok güzel destek çok güzel.. yazın gelmesiyle biraz azalma oldu topikte ama azınlıkda olsa biz buradayız...

iyi geceler kızlarr :1rolleyes
oğlunu tebrik ederim cnm inş.istediği puanı alırr..çok üzülüyorum çocuklara bu yaştan itiraben uzun yıllar hep sınav stresi yaşıorlar yasıkk bee
maşallah ya ne kadar güzel
bende bugün 1 ince krep domates peynir sonra 2 tane dolma 2 yemek kaşığı yoğurt yedim...3 fincan yeşilçay ve bol su içtimm delikafadulden
hergün taze ananas yiyorum yağları yakıormuşş ...bilgilerinize ...onu yedim zemuszemus

hoşgeldinn yelizcim alkisalkisalkis
benimde bebegim var 8,5aylık...6 ay emzirebildim sadece :çok üzgünüm: diyet yapamyı hiç düşünmedimm....
2,5 ay önce doğum yapmışsın canım ya daha çok yenii acele etme emzirdikçe verceksin hiçç merak etmee...diyet olayına girme bence ilk 6 ay...bebeğin 6 aylık olunca ek gıdaya başladığında sende yavaş yavaş diyete başlarsın...şimdilik sadece aşırı yemekten sakın,süt olur die bol tatlı yeme o kadar :lepi:

^Hosgeldin aramiza güzelim..

Bebegini Allah anali babali büyütür insallah....Ama daha yeni dogum yapti sayilirsin o kilolar kendiliginden gider... Sen yinede salikli beslen bol bol yesillik meyve yogurt gibi seyler ye...Ve bi bakmissin kilocuklar gitmis..

Sende fazla yememissin canimcim.. Hadi bakalim yaza az kaldi erisin su kilocuklar...:dance:

yaza erisin derkenn :sm_confused: burda 2 aydır yazı yaşıoruz bizz yaww ben geç kaldımmm yaz geldi bileee delikafadulden millet denize çoktaannn döküldüü mafoldumben

KIZLAR GÜNAYDIN dün sabahtan sonra giremedim çok hastaydım miydemi ena üşüttüm bide 2 gün yediklerimle çok kötüydüm ben hiçböle olmamıştım akşam 6 ya kadar sürekli yattım sonrada biraz iyi olunca hava çok sıcaktı ve yine eşimin kuzenleriyle beykozda koruda çocuklar parka götür bizde termosta çay faslı simit yedim sade 7 30 da yine geç geldik eve ya yaz kısa diye şeyini çıkarıyoz bizde ama bütün tanıdıklarım beykozda gece yine uyuyamadım ve hala ağrıyo midem ay çok fena nane limon içtim şimdi ÖNEMLı KIZLAR ben 22 mayıstı sanırım kilo bildirimi 75.5 çıkmıştım ama hemen o akşam annemlerde son gecem olduğu için zate onlarla yemekler yedim ve pasta olayı yaprım sonra ertesi gün istanbula evime gelince 1 hafta sürdü temizlik olayı ve yeğende bizde ders çalışıyodu açıköğretim sınavı için oda 1 hafta kaldı ve genellikle dışardan yedik veya kızartma kurabiyeler yapıyodu ve sonrası işte arkadaşlara gitmeler zate henüz oturmamış kilo 75.5 olan geri geldi hemen zate gidende sudur hemen 4 kilo gitmez ve gelir geri o yüzden 1 haftada değil kızlar

yaza erisin derkenn :sm_confused: burda 2 aydır yazı yaşıoruz bizz yaww ben geç kaldımmm yaz geldi bileee delikafadulden millet denize çoktaannn döküldüü mafoldumben
Güzelim biz burda daha resmenn kisi yasiyoruz.. 2 gecedir kalürüfer yakip yatiyoruz gerisini sen düsün :)
Türkiyede yazin geldigini unuttum bi an

günaydın kızlarrrr.... sabah kalkıp işe gelmek çok zor geldi... pazar geç kalkıyorum geç yatıyorum ya... şimdide uykum varr... herkeze güzel bir hafta diliyorum...

yaz geldi ayparçam... türkiyede havalar baya sıcak ama akşam hırka yada şal almadan dışarda oturamıyoruz biz... hatta yorganla yatıyorum geceleri... gece gündüz arası çok fark oluyor..

günaydın kızlar herkese iyi haftalar
kalorisiz günler pazartesiyi sevmiyorum ama söylenip günümü mahvetmicem hadi silkinin yeni hafta sıcak bir gün tatil gelioooooooooo deniz kum güneşşşşş :)

günaydın ben geldim kızlar yorgun bitkin bir şekilde işe başladım çok güzeldi çok eğlendik kazasız belasız atlattık sünnetimizi resimleri atacam birazdan şu biriken işleri bir yoluna koyayım dönecem size

Çoooook geçmiş olsun canım... Allah evlenmesinide göstersin inşallah... tatlı yorgunluklar güzel şeyler bunlar... biraz daha devam eder eve gelen giden ondan sonra rahatlarsın... resimleride merak ediyorum... yükleince bakarız canım...

gunaydın kızlar.yıne cok az kısı var.yaz boyle gececek demekki,alısalım artık,benim vermem gereken kılo cok,bırakma lüksüm yok,sabah spora gittim yine 1,5 saat calıstım,orada bile birtek ben vardım,salonu kapatmısım gibikaydirigubbakcemile3gitmeden kahvaltımı yapmıstım zaten,1 dlm ekmek,avokado,peynir,2 zeytın,2-3 tane kızarmıs patates,cay.
sımdıye kadar 1 lt su ıctım,devamı gelecek:lepi:

canım hadi hayırlı uğurlu olsun bitti sonunda
günaydın kıslar bu sabah enerjim gene süper sabah 1 saat ebru sallıyla plates yaptım şimdi sirkeli suyumu içiyorum tembellikten geç kalktığım için henüz kahvaltı yapmadım ama bugün temizlik var hıı bu arada kendimi streçle sardım yaa çok gülmüştüm ama sonunda bende onlar gibi oldum ama olsun unutmadan benim çamaşır kurutmalığınıda cıkardım ortaya sabah akşam yürürüm artık:jeyyar:

arerim canım arkadasım,bendensin:lepi:kahvaltıyı spordan once yapmanı yavsiye ederim,hem enerji veriyor,hem de fazla yemıyorsun,spor yapcam dıyehihoyyyt

hoşgeldin canım hadi ge.miş olsun resimleri bekliyoz merakla :)
şimdide benim koşu bandı kurutmalık oldu 1 haftayı geçti öleeee duruo bu hafta başlıcam inşallah bende :)klava:

Canim gecmisler olsun Allah damat oldugunuda gösterir insallah, darisi oglusumun basina

Biz donuyoruz be canimcim bugün felaket yagmur yagdii, öyle olunca yürüyüslerde suya düsmüs oluyor

Felaket tatli istegi var evdeki cipste gözüm zor tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…