merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum pko hastasıyım buyüzden kilo vermem çok zor ama geçen yıl her öğünde tabağımdaki yiyeceklerin yarısını yiyerek 5 ayda tam 13 kilo verdim tatlı tuzlu herşey yedim atıştırmalarımda bile ama normalde yediğimin yarısını yiyerek hiç zorlanmadan kilom 78 ben bu diyete tekrar başladım hastalığımdan yüzünden şimdi yine kiloluyum
Selam kızlar ben bir haftadır kalori diyetine başladım günlük kalori ihtiyacımın altında alıyorum ve spor da yapıyorum sonuç süperrr 800 gram vermişim:))
Kilom şu an 74.8.
Kilo vermekte zorlanıyorsanız bir de bunu deneyim derim ben herşeyin kalorisine bakın ve ona göre öğünlerinizi belirleyin işe yarıyor.
Herkese başarılarr
GÜNAYDIN ÇITIRLAR işte geldim ama hiçte iyi gelmedim 79 çüş deyin ohaa deyin ama öle yanı aç karnına cuma 78.5 tum ama evden çıktım 12 de dedim arkadaşımda bakarım sizlere hani burayı tavsiye eden arkadaşım vardı ya sona oraya gidince teyzesinin kızına gittik hemen ama orda yok internet ee malum zate yapmıyom rejim yedikte yedik ordan sona arkadaşıma geç gittik hemen çocukları uyutma faslıydı 10 da biz otururuz diye yine bakamadım kk ya kocalar gelincede oturduk 3 kadar evde oluşum 3.5 yanı bildirim yok WHİTEHALCİM kusura bakma ertesi gün dün yaparım dedim ama sabah kankim aradı kızının öğretmeni gelcek hemide 1.5 ay olmuştu görmeyeli gittim sabah akşama kadar poçalarmı desem açık hava bahçe ve beykoz ormanın yanı ev çaylardı tatlılardı gitti benim rejim geldi kilolar kızlar tutamıyom ben ya ama herkes yerkende bakamam gitmemezlikte yapamam çünkü yaz kısa ve ramazandan dolayı az çıkarcaz bahçe keyiflerinin tadını diye gidiyom ya uf ben sebze değilde kahve ve kepek ekmekli rejim olayına gircem bakalım destan yazdım ama kendimin neler yaptığınıda bahsetmezsem kim kızcakta motive etcekki
ÖNEMLİ DUYURU
Yazın gelmesiyle beraber sıcak havanın ve yeşil parkların cazibesine kapılıp foruma artık uğramayan kayıplar aranıyor.
Görenlerin ve yerlerini bilenlerin insaniyet namına 70-79 kilo arasındakiler birlikte zayıflıyor topiğine bilgi verilmesi,
arkalarından gözyaşı döken sevgili dostları tarafından önemle rica olunur...
selam arkadaşlar..ben aranıza yeni katılıyorum ama umarım bir sakıncası yoktur sizler için?tüm yazılanları okuyamadım çok fazla olduğundan ama okuduğum kadarıyla sanırım benimde böyle bir desteğe ihtiyacım var..2,5 ay önce doğum yaptım ve 4 kilo fazlam kaldı.şuan 79 kiloyum ama inşaallah 65 e düşmek istiyorum.tabii hemencecik değil!emziren annelere kilo verme konusunda tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim...:1rolleyes:
oğlunu tebrik ederim cnm inş.istediği puanı alırr..çok üzülüyorum çocuklara bu yaştan itiraben uzun yıllar hep sınav stresi yaşıorlar yasıkk beemerhaba kızlar. benimde sabah kayınvaldeler gitti yaylaya. akşam eşim söyledi sabah gidiyolar diye, sevindiğimi belli etmedim bozulmasın diye ama insan biraz daha rahat oluyo tabi kendi başına olunca. bu sefer korktuğum gibi de olmadı iyi anlaştık kayınvaldeyle. sabah oğlumu da sbs sınavına götürdüm. sınavı da çok iyi geçmiş 400 ün altına düşmez yine puanım dedi çoook sevindim.çocukların günüydü bugün onları gezdirdim dolaştırdım yemeğe gittik, parka götürdüm. tek kaçamağım dondurma oldu ama hava çok sıcak burda . ben menapoza girince ne yapıcam acaba sıcağa hiç gelemiyorum.
maşallah ya ne kadar güzelMerhaba herkese...
Bugün mangal keyfi vardi baya kalabaliktik galiba ortalama 50 kadin vardir 50 de erkek bide cocuklar
Artik siz hesaplayin...
Ama dikkat etmeye calistim ve bugün toplam yediklerim.....
[09.30 - 6 Kaysi, 3 Erik
10.10 - Aktivia ile Müsli
16.00 - 2 Izgaraköfte, Yarim yufka, 6 Sarma
18.00 - Avucici kadar cips, Yarim sekerpare, bir avuc cekirdek
20.40 - 1 elma
hoşgeldinn yelizcim alkisalkisalkisselam arkadaşlar..ben aranıza yeni katılıyorum ama umarım bir sakıncası yoktur sizler için?tüm yazılanları okuyamadım çok fazla olduğundan ama okuduğum kadarıyla sanırım benimde böyle bir desteğe ihtiyacım var..2,5 ay önce doğum yaptım ve 4 kilo fazlam kaldı.şuan 79 kiloyum ama inşaallah 65 e düşmek istiyorum.tabii hemencecik değil!emziren annelere kilo verme konusunda tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim...:1rolleyes:
^Hosgeldin aramiza güzelim..selam arkadaşlar..ben aranıza yeni katılıyorum ama umarım bir sakıncası yoktur sizler için?tüm yazılanları okuyamadım çok fazla olduğundan ama okuduğum kadarıyla sanırım benimde böyle bir desteğe ihtiyacım var..2,5 ay önce doğum yaptım ve 4 kilo fazlam kaldı.şuan 79 kiloyum ama inşaallah 65 e düşmek istiyorum.tabii hemencecik değil!emziren annelere kilo verme konusunda tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim...:1rolleyes:
Sende fazla yememissin canimcim.. Hadi bakalim yaza az kaldi erisin su kilocuklar...:dance:iyi geceler kızlarr :1rolleyes
maşallah ya ne kadar güzel
bende bugün 1 ince krep domates peynir sonra 2 tane dolma 2 yemek kaşığı yoğurt yedim...3 fincan yeşilçay ve bol su içtimm delikafadulden
hergün taze ananas yiyorum yağları yakıormuşş ...bilgilerinize ...onu yedim zemuszemus
hoşgeldinn yelizcim alkisalkisalkis
benimde bebegim var 8,5aylık...6 ay emzirebildim sadece :çok üzgünüm: diyet yapamyı hiç düşünmedimm....
2,5 ay önce doğum yapmışsın canım ya daha çok yenii acele etme emzirdikçe verceksin hiçç merak etmee...diyet olayına girme bence ilk 6 ay...bebeğin 6 aylık olunca ek gıdaya başladığında sende yavaş yavaş diyete başlarsın...şimdilik sadece aşırı yemekten sakın,süt olur die bol tatlı yeme o kadar :lepi:
^Hosgeldin aramiza güzelim..
Bebegini Allah anali babali büyütür insallah....Ama daha yeni dogum yapti sayilirsin o kilolar kendiliginden gider... Sen yinede salikli beslen bol bol yesillik meyve yogurt gibi seyler ye...Ve bi bakmissin kilocuklar gitmis..
Sende fazla yememissin canimcim.. Hadi bakalim yaza az kaldi erisin su kilocuklar...:dance:
Güzelim biz burda daha resmenn kisi yasiyoruz.. 2 gecedir kalürüfer yakip yatiyoruz gerisini sen düsün :)yaza erisin derkenn :sm_confused: burda 2 aydır yazı yaşıoruz bizz yaww ben geç kaldımmm yaz geldi bileee delikafadulden millet denize çoktaannn döküldüü mafoldumben
günaydın ben geldim kızlar yorgun bitkin bir şekilde işe başladım çok güzeldi çok eğlendik kazasız belasız atlattık sünnetimizi resimleri atacam birazdan şu biriken işleri bir yoluna koyayım dönecem size
günaydın ben geldim kızlar yorgun bitkin bir şekilde işe başladım çok güzeldi çok eğlendik kazasız belasız atlattık sünnetimizi resimleri atacam birazdan şu biriken işleri bir yoluna koyayım dönecem size
canım hadi hayırlı uğurlu olsun bitti sonunda
günaydın kıslar bu sabah enerjim gene süper sabah 1 saat ebru sallıyla plates yaptım şimdi sirkeli suyumu içiyorum tembellikten geç kalktığım için henüz kahvaltı yapmadım ama bugün temizlik var hıı bu arada kendimi streçle sardım yaa çok gülmüştüm ama sonunda bende onlar gibi oldum ama olsun unutmadan benim çamaşır kurutmalığınıda cıkardım ortaya sabah akşam yürürüm artık:jeyyar:
hoşgeldin canım hadi ge.miş olsun resimleri bekliyoz merakla :)günaydın ben geldim kızlar yorgun bitkin bir şekilde işe başladım çok güzeldi çok eğlendik kazasız belasız atlattık sünnetimizi resimleri atacam birazdan şu biriken işleri bir yoluna koyayım dönecem size
şimdide benim koşu bandı kurutmalık oldu 1 haftayı geçti öleeee duruo bu hafta başlıcam inşallah bende :)canım hadi hayırlı uğurlu olsun bitti sonunda
günaydın kıslar bu sabah enerjim gene süper sabah 1 saat ebru sallıyla plates yaptım şimdi sirkeli suyumu içiyorum tembellikten geç kalktığım için henüz kahvaltı yapmadım ama bugün temizlik var hıı bu arada kendimi streçle sardım yaa çok gülmüştüm ama sonunda bende onlar gibi oldum ama olsun unutmadan benim çamaşır kurutmalığınıda cıkardım ortaya sabah akşam yürürüm artık:jeyyar:
Canim gecmisler olsun Allah damat oldugunuda gösterir insallah, darisi oglusumun basinagünaydın ben geldim kızlar yorgun bitkin bir şekilde işe başladım çok güzeldi çok eğlendik kazasız belasız atlattık sünnetimizi resimleri atacam birazdan şu biriken işleri bir yoluna koyayım dönecem size
Biz donuyoruz be canimcim bugün felaket yagmur yagdii, öyle olunca yürüyüslerde suya düsmüs oluyorgünaydın kızlarrrr.... sabah kalkıp işe gelmek çok zor geldi... pazar geç kalkıyorum geç yatıyorum ya... şimdide uykum varr... herkeze güzel bir hafta diliyorum...
yaz geldi ayparçam... türkiyede havalar baya sıcak ama akşam hırka yada şal almadan dışarda oturamıyoruz biz... hatta yorganla yatıyorum geceleri... gece gündüz arası çok fark oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?