70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

darısı senin oğluna olsun daha iyileri inşallah delikafadulden

evet geldim kıslar
loksandra dediğin doğru ama bu araar erken kalkamıyorum yoksa kahvaltıdan sonra yaparım
sabah yani biraz önce yediklerim
spordan sonra kocaman bir bardak sirkeli su içtim
kahvaltım 1 haş yumurta 2 adet kızarmış sosis 1 parmak b.peynir 2 domates sınırsızda çay
ama aynı zamanda öğle yemegi gibi oldu bakalım araları atlamadan yemege devam ederim

şimdide temizliğe başlıcam streçte aksama kadar kalır sanırım benimle
size kolay gelsin gene görüşürüz
şulecim bekliyorum resimleri...

meraba kızlar nasılsınız bakiim. benim yarın günüm var toplıycam arkadaşları. işlere girişmeden yazayım dedim ne var ne yok diye.sabah hafif bi kahvaltı yaptım yine yumurta ve ekmek. biraz çökelek yedim yanında. sonra doğru çarşıya oğlumu dişçiye götürdüm sonra da berbere. o arada ben de kendime kuaför buldum saçları kestirdim. kuaförle biraz sohbet ettik benden küçük çıktı bi iki yaş. oğlum şaşırdı tabi. oğlum annen genç daha sen uyuuuuuuu.neyse resimleri atarım yarın yeni görüntüyle zaten kiloların birazını atınca şöyle yeni resimler ekliim diyodum.öğle yemeği yemedim bi kase yoğurt yiyicem sanırım soğuk soğuk iyi gider. biraz da meyve atıştırırım

ıyıyım canım ya nasıl olım evımde net yok daha haftaya baglanacak ozaman uzun uzun komusuruz.sımdı ıse gıtmem lazım

sabahtan beri uğraşıyorum yükleyemedim resimleri yarın deniyecem artık yorgunluktan ölüyorum zaten gün bitsede artık eve gitsem gerçi ev daha kabus gibi gece öylece bıraktık yattık sabah çıktık her yer leş gibi nasıl biter bu işler bilmiyorum

kızlar bende birazdan çıkacağım... bu akşam gezmeye gidiyorum yine yokum... geç gelirim nete girmem sabah kalkamıyorum sonra... yarın sabah görüşürüz... eski enerjime kavuşmam lazım... hepinizi öptüm.. byyyy

tekrar merhaba.oglen 3 biber dolma,salata,yogurt
aksam 2 bıber dolma yogurt
bundan sonra bisey yemem artık,colk acıkırsam bır elma sadece.

oglumla parka gıdıp geldık,bıraz daha yurumus oldum bugun

yarıb yogun bir gun olacak muhtemelern gıremem nete,ve umarım kacamak yapmam:1rolleyes:

whitehall+, zeynp_ kzlar selam nasıl gidiyo zeynp canım almışın nasıl yapabildinmi kolaymı
whitehal canım yürüyüşler süper bakıyomda çıkarmısın askılığı benim mide hala düzelmedi
2 gün ama kötü benim band bana bakıyo ben ona sen yürü bari şeker bide bugün arızalı dizim yine ağrıdı anlamadım aylar sonra tekrarladı neyse kızlar ben içerlerdeyim bebeme yemek olayı

Çok teşekkür ederim bursefa kardeşim..çok memnun oldum hüsnü niyetlerinizden dolayı.inşaallah faydalı oluruz birbirimize...a.s.

hoşgeldinn yelizcim alkisalkisalkis
benimde bebegim var 8,5aylık...6 ay emzirebildim sadece :çok üzgünüm: diyet yapamyı hiç düşünmedimm....
2,5 ay önce doğum yapmışsın canım ya daha çok yenii acele etme emzirdikçe verceksin hiçç merak etmee...diyet olayına girme bence ilk 6 ay...bebeğin 6 aylık olunca ek gıdaya başladığında sende yavaş yavaş diyete başlarsın...şimdilik sadece aşırı yemekten sakın,süt olur die bol tatlı yeme o kadar :lepi:[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim öncelikle.Hoşbuldum gerçekten de..İşte benim rejimden kastettiğim de bu.sağlıklı olarak beslenmek..hani bu aşamada daha çok neler tüketmeliyim neler yememeliyim?çünkü herkes farklı şeyler söylüyor.gerçi başlığa göre farklı bi konu olucak ama bi sakıncası yoksa bilgilerinizden istifade etmek isterim?nede olsa tecrübe işte :) bu arada bebeğinizi Allah analı babalı büyütsün..birde çok fazla tatlı tüketmemem gerekiyor ama canımda çok istiyor :1rolleyes::ecrin_bebek:

evet ya koklay ve eglenceli hakkaten lastikleri kolla aşagı yukarı hareketi biraz kafa kaşıştırıyo ama:) eglenceli yine de ama ben cunartesiden beni hergün 3-4 saat yürüdüm bugün dahil işim çoktu o yüzden daha denemedim bizim kızlar denedi evde attıgın adımı kaloriyi falan gösteriyo biraz yapıcam sonra sıkılaştırıcam ben

ya 150 kaloriyi 2 top dondurmda hüpletiyoruz da haksızlık degil mi eritmek için 20 dk steperde adım atmak zorundayız..bence ahksızlık bu ya...!!!!!!!!!

3000 Adim step yaptim ve simdi yatiyorum cok yoruldum... haa bugün yediklerimide yazayim

07.40 - 6 Kaysi, 3 Erik
11.10 - Aktiviali Müsli
16.30 - Koca Tabak kiymali mantarli kabak yemegi
17.40 - Bir avuc dolusu cips
19.00 - 3 Kücük cikolata
23.00 - Yarim elma

Regl yüzünden dayanamadim cikolataya klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…