herkese günaydın
bu sabah erken uyandım birazdan kahvaltımı yapıp spora başlicam
mrb kızlar hafta sonu itiybariyle stepperımı aldımmm seviçliyim ve umutluyum kendimden:)
ya 150 kaloriyi 2 top dondurmda hüpletiyoruz da haksızlık degil mi eritmek için 20 dk steperde adım atmak zorundayız..bence ahksızlık bu ya...!!!!!!!!!
günaydin arkadaslar, bende kilo vermek istiyorum, cok yavas ilerliyorum ama, hollywood diyetini yapiyorum, anca bir haftada bir kilo verdim, moralim bozuldusiz neler yapiyorsunuz?
günaydin arkadaslar, bende kilo vermek istiyorum, cok yavas ilerliyorum ama, hollywood diyetini yapiyorum, anca bir haftada bir kilo verdim, moralim bozuldusiz neler yapiyorsunuz?
Hosgeldin aramiza.. umarim istedigin kiloya ulasirsin boyun kac bu arada???CADIARZUarkadaşlar bende 75 kiloyum yardımlarınızı bekliorummm
arkadaşlar bende 75 kiloyum yardımlarınızı bekliorummm
Canimcim simdi strec yapicam papatya dizisine bakarken kac adim yaparsam artikin yazarim bitince :))kıssss ayparcam kaç adım attın bugün
kıskandım valla dün ne yapmışsın ölee
Hepberaber veririz insallah.. Sende umarim istedigin kiloya ulasirsin arkadasim,Hosgeldin aramizaamerhaba kızlar bende geldim
inşallah burdan başlayıp devam ediceğim
boy 165 cm
kilo 78
yaş 27
bir çocuğum var
5 yaşına girecek
hadi kızlar ha gayret desteklerinizle verelim şu kiloları
ama şimdiden söyleyeyim gözüm 60 70 arası topiğinde
inşAllah
hgdin aramıza inşallah hep birlikde hakıından gelecez bu kilolarınmerhaba kızlar bende geldim
inşallah burdan başlayıp devam ediceğim
boy 165 cm
kilo 78
yaş 27
bir çocuğum var
5 yaşına girecek
hadi kızlar ha gayret desteklerinizle verelim şu kiloları
ama şimdiden söyleyeyim gözüm 60 70 arası topiğinde
inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?