70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin arkadaslar, bende kilo vermek istiyorum, cok yavas ilerliyorum ama, hollywood diyetini yapiyorum, anca bir haftada bir kilo verdim, moralim bozuldu siz neler yapiyorsunuz?

günaydın
herkese iyi sabahlar herkesn kilo verdiği bir hafta olsun inşallah
artık 66ya düşmek istiyorum tatile az kaldı yaaa ((((

fx 15 almayı düşünüom ama netten sipariş vermeyi gözüm yemedi sahte olur die var mı burda kullannan

mrb kızlar hafta sonu itiybariyle stepperımı aldımmm seviçliyim ve umutluyum kendimden:)

ya 150 kaloriyi 2 top dondurmda hüpletiyoruz da haksızlık degil mi eritmek için 20 dk steperde adım atmak zorundayız..bence ahksızlık bu ya...!!!!!!!!!

hayırlı olsun zeynep'cim... güle güle kullan kullandıkçainceliver inşallah... televizyon seyrederken birde hareketli müzikle güzel tempolu oluyor... anlamıyorsun bile ne zaman 10 dakika oldu diye... dondurma olayında ben tamamen dondurmayı suçluyorum... bu kadar güzel lezzetli olunca bizi kandırıyor... yoksa biz nefsimize hakim olabilen bayanlarız... bizi kandırıncada kalorileri fazla fazla yüklüyor... tek suçlu ooo....

günaydin arkadaslar, bende kilo vermek istiyorum, cok yavas ilerliyorum ama, hollywood diyetini yapiyorum, anca bir haftada bir kilo verdim, moralim bozuldu siz neler yapiyorsunuz?

hoşgeldin canım... bozma moralini.. bir haftada 1 kilo çok normal hatta iyi.. ben 2 haftada 1kilo anca veriyorum... ama 2 ayda 6 kilo verdim... daha kalıcı kilolar oluyor...

Közlenmis patlican salatasi azicik gevrekekmek, bir avuc kellogs, ve bir kac tane karaüzüm yedim...
Simdide disari cikiyorum.. görüsürüz

kıssss ayparcam kaç adım attın bugün
kıskandım valla dün ne yapmışsın ölee
Canimcim simdi strec yapicam papatya dizisine bakarken kac adim yaparsam artikin yazarim bitince :))
Bogazdan kisamiyorum son günlerdir bari steple dengeliyeyim diyorum:1no2:

Son düzenleme:
mrb şekerler ancak girdimm ayy su annem gelse de kocasıyla beraber ( yani babamla:) ) işlerini kendileri görmeye başlasa yoruldum yaw bi oraya koştur bi buraya...
öncelikle yediklerimi yazayım sabah bi ufak hobi çikolatayla sade kahve içtim kahvalrı yapamadım bu sabah arada bi kaç tane finduk attım agzıma öglen yogurt domates salatalık ve bir dilim ekmek arada yine bi kase yeşil erik yedim aksamda bi ufacık tabacık taze fasulye ve bol yeşil salata..hee bunun dışında dükkanda ileri geri hareket etmeye çalışıyom ayakta eve gelince 1 saat temizlik 1 saat ütü yaptımm sonracıma stepperımda 1100 adım attım ama ya bu kadar adım adıtom sadece 160 kalori falan haksızlık bu yineliyorum bu çok büyük haksızlık bi çikolata bile 150 kalori yaaa en ufagı offf offf

merhaba kızlar bende geldim
inşallah burdan başlayıp devam ediceğim
boy 165 cm
kilo 78
yaş 27
bir çocuğum var
5 yaşına girecek
hadi kızlar ha gayret desteklerinizle verelim şu kiloları
ama şimdiden söyleyeyim gözüm 60 70 arası topiğinde
inşAllah

Hepberaber veririz insallah.. Sende umarim istedigin kiloya ulasirsin arkadasim,Hosgeldin aramizaa

hgdin aramıza inşallah hep birlikde hakıından gelecez bu kiloların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…