70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim (cok abartmisim)

07.00 - 6 Kaysi, 3 Erik
10.00 - Aktiviali Müsli
14.00 - Közlenmis Patlican salatasi, Gevrek ekmek
14.20 - Bir avuc kellogs, Kuru üzüm
17,00 - 6 Diyet püsküvü
18.00 - Azicik Mantarli kiyma ve patlicansalata
21.00 - Diyet püsküvüsü

Costum yine bugün yarin cok dikkat etmeliyim

1800 Adim step attim demin

ayy bek görüdn mğ ben az atmışım kardeşcegizimde sabah akşam yapıyo manyak zaten zayıf kıskandım şimdi

arkadaşlar bende 75 kiloyum yardımlarınızı bekliorummm

hoşgeldin aramıza...a.s.a.s. burda bol bol paylaşımda bulunursan herkezden birşeyler kaparsın... topiğe uğradıkça motiven artar... inşallah hedefine ulaşırsın...

step nasıl gidiyor canım??? zekli diğmi??? bu arada annen olmadığı zaman farkında olmadan devamlı hareket yapıyorsun... annen gelince performansını bozma bence...

hoşgeldin canım... a.s.a.s.a.s. bizim topiğimiz bağımlılık yapıyor ve öyle 60'lı kilolaada insen bırakamıyorsun... hepimiz zayıflayınca topiğin adını değiştirip çıtır kızlar topiği yapacağız...

nesini abartmışsın canım... yediklerin hafif şeyler...

Öle deme Suan yedigim diyet püsküvüsünün 250 gramini yedim ve 100gramda 400 kalori var off offff

Ya bendeki sorun ne biliyonuzmu evde cikolata kurabiye tatli v.s bulundugu zaman onu yiyene kadar rahat duramyorum uyuyamiyorum..
Bunuda yedim ya rahatladim evde bisey kalmadi eve aldimmi uzak duramiyorumklava:

evet zevki ve hakikaten acyip terletiyo yok annem gelince daha çok yapıcam dükkan angaryasından bi kurtulayımda yemegi de dogru düzgün yiyemiyom zaten

Ya bendeki sorun ne biliyonuzmu evde cikolata kurabiye tatli v.s bulundugu zaman onu yiyene kadar rahat duramyorum uyuyamiyorum..
Bunuda yedim ya rahatladim evde bisey kalmadi eve aldimmi uzak duramiyorumklava:
ayy evet dimi o bitmeden için içini yiyo sanki böle bş huzursuzz...zaten o bi çikolatanın yarısını yiyip yarısını bi kaç saat sonr yiyenlere hayret ediyom ben

Ben onlari bi yere kitliycegime kendimi kitlesem bi odaya olmazmi zayifliyana kadar cikmasam :gitme:

kız bursefa klidi sende olduktan sonra kilitlesen nolurr

kilitleyip kilidi çok zor alacağın bir yere kajdır... dolap altıdır, ağır masadır ne bileyim... senin önerinde güzel.. kendini kilitle anahtarı dışarı at... ihtiyaç molalarında çocuklar açar kapıyı...:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ben kaçıyorum işim var biraz... sonra duş alıp yatacağım.... vakit bulup yazamazsam iyi geceler.... öpüldünüz...

iyi geceler kızlar cumadan beri annemdeydim 2saatten beri cumadan bu güne kadar herkezin yazısını okudum yeni katılan arkadaşlar var bayağı çoğaldık kendimi kupa alan arkadaşların arasında gördüm bir yanlışlık var herhalde ben daha öncekicuma kilomu 74 olarak bildirmemiştim yanlış hatırlamıyorsam 73.7 idi neyse bu cuma hakkıyla kupayı alırım inşallahhihoyyythihoyyyt

günaydın kızlar nasılsınız bakalımmm
biz çok iyiyiz şükür bulantılarımız bitti ama iştahımız az yiyemiyoruz
birde çok sıcak eriyoruz resmen kızlar sizin diyetler nasıl gidiyor bakalım:))

günaydın kızlar iyi günler herkese
dün bütün gün iyi gittim ama akşam dışarda biraz cozuttum neyseki yarın lahana çorbasına başlıcam inşallah yapabilirim bir yandan da fx15 almayı düşünüyorum burda kullanan yok mu yawww hiçççç?

Günaydın kızlar... geçmişi okumakta yine zorlanmadım... 5-6 kişi yazıp duruyoruz... cumaya az kaldı.. kaçamak yok kızlar... yaz geldi çattı biz hala zayıflayamadık yaaaa...

kızlar hepinize merhaba benide aranıza alırmısınız lütfen benimde birileriyle beraberer zayıflamaya ihtiyacım var her gün yazılanları okurum ama yazmak pek işime gelmiyodu baktım böyle olmıcak bende yazayım dedim yaklaşık bir aydır bu sefer kesin kararlıyım ama kilo vermek istiyorum 80 kilo ile başladım bu sabah 77 i görüm baskülde ama bu baskül beni öldürcek bi 78 tartıyo bi 77 bi 79 deliricem ama 77 doğru diye düşünüyorum çünkü görenler kilo vermişsin diyo buda beni mutlu ediyo açıkcası neler yapıyorum biraz anlatayım bende böyle anlatınca daha bi güzel motive oluyo insan:))
biraz kendimi anlatayım ben evlilik öncesi 59 kilo olan evliliğin ilk senesi 70i gören 70 le hamile kalıp 84 ile doğuma giden biriyim haliyle bu kısa zamanda bu değişiklik bende epey sinir bozdu kızım 1,5 yaşında ma herkes hamilemisin diyor buda üzüyo tabi

çalışan bi bayanım akşamları anca kızımla ilgilenebiliyorum yemek ti bulaşıktık ızı doyur altını değiş biraz oyalan uykusu geliyo tani bende yorgun oluyorum ve yatıyorum sabah 5,30 6 arası kalkar evi toplarım sonra niveanın cd sini indirdim onunla yaklaşık 40 dakika spor yapıyorum sonra ballı sirkeli limonlu suyumu içiyorum sonra gööğsümdem alta doğru streç film sarıp işe yürüyerek gidiyorum oda yaklaşık yarım saat sürüyo (bunların hepsini yaklaşık bir aydır yapıyorum geçen hafta regl dönemimdi o yüzden spor aksadı) işe geldiğimde kan ter içinde kalıyom o streçi açınca boşalan sular nedense mutluluk veriyo:))
gün içindede yaklaşık 3 lt su içiyorum bi bardakta yeşil çay içerim öğlenleri elimden geldiğince yemeği tatlıyı azalttım umarım başarılı olucam şimdilik hedefim 70 daha sonra 60 ama önce 70 görmek istiyorum sizleri yardımcı olacağınızıa inanıyorum
şimdi arkadslar bi kaç sorum var ben istediğim kgibi kilo neden veremiyorum bu kadar şeye ramen millet bi haftada 3 5 kilodan bahsediyo benim nerdeyse ay geldi ama daha 3 k,ilo offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…