ayy bek görüdn mğ ben az atmışım kardeşcegizimde sabah akşam yapıyo manyak zaten zayıf kıskandım şimdiBugün yediklerim (cok abartmisim)
07.00 - 6 Kaysi, 3 Erik
10.00 - Aktiviali Müsli
14.00 - Közlenmis Patlican salatasi, Gevrek ekmek
14.20 - Bir avuc kellogs, Kuru üzüm
17,00 - 6 Diyet püsküvü
18.00 - Azicik Mantarli kiyma ve patlicansalata
21.00 - Diyet püsküvüsü
Costum yine bugün yarin cok dikkat etmeliyim
1800 Adim step attim demin
arkadaşlar bende 75 kiloyum yardımlarınızı bekliorummm
mrb şekerler ancak girdimm ayy su annem gelse de kocasıyla beraber ( yani babamla:) ) işlerini kendileri görmeye başlasa yoruldum yaw bi oraya koştur bi buraya...
öncelikle yediklerimi yazayım sabah bi ufak hobi çikolatayla sade kahve içtim kahvalrı yapamadım bu sabah arada bi kaç tane finduk attım agzıma öglen yogurt domates salatalık ve bir dilim ekmek arada yine bi kase yeşil erik yedim aksamda bi ufacık tabacık taze fasulye ve bol yeşil salata..hee bunun dışında dükkanda ileri geri hareket etmeye çalışıyom ayakta eve gelince 1 saat temizlik 1 saat ütü yaptımm sonracıma stepperımda 1100 adım attım ama ya bu kadar adım adıtom sadece 160 kalori falan haksızlık bu yineliyorum bu çok büyük haksızlık bi çikolata bile 150 kalori yaaa en ufagı offf offf
merhaba kızlar bende geldim
inşallah burdan başlayıp devam ediceğim
boy 165 cm
kilo 78
yaş 27
bir çocuğum var
5 yaşına girecek
hadi kızlar ha gayret desteklerinizle verelim şu kiloları
ama şimdiden söyleyeyim gözüm 60 70 arası topiğinde
inşAllah
Bugün yediklerim (cok abartmisim)
07.00 - 6 Kaysi, 3 Erik
10.00 - Aktiviali Müsli
14.00 - Közlenmis Patlican salatasi, Gevrek ekmek
14.20 - Bir avuc kellogs, Kuru üzüm
17,00 - 6 Diyet püsküvü
18.00 - Azicik Mantarli kiyma ve patlicansalata
21.00 - Diyet püsküvüsü
Costum yine bugün yarin cok dikkat etmeliyim
1800 Adim step attim demin
Öle deme Suan yedigim diyet püsküvüsünün 250 gramini yedim ve 100gramda 400 kalori var off offffhoşgeldin aramıza...a.s.a.s. burda bol bol paylaşımda bulunursan herkezden birşeyler kaparsın... topiğe uğradıkça motiven artar... inşallah hedefine ulaşırsın...
step nasıl gidiyor canım??? zekli diğmi??? bu arada annen olmadığı zaman farkında olmadan devamlı hareket yapıyorsun... annen gelince performansını bozma bence...
hoşgeldin canım... a.s.a.s.a.s. bizim topiğimiz bağımlılık yapıyor ve öyle 60'lı kilolaada insen bırakamıyorsun... hepimiz zayıflayınca topiğin adını değiştirip çıtır kızlar topiği yapacağız...
nesini abartmışsın canım... yediklerin hafif şeyler...
evet zevki ve hakikaten acyip terletiyo yok annem gelince daha çok yapıcam dükkan angaryasından bi kurtulayımda yemegi de dogru düzgün yiyemiyom zatenhoşgeldin aramıza...a.s.a.s. burda bol bol paylaşımda bulunursan herkezden birşeyler kaparsın... topiğe uğradıkça motiven artar... inşallah hedefine ulaşırsın...
step nasıl gidiyor canım??? zekli diğmi??? bu arada annen olmadığı zaman farkında olmadan devamlı hareket yapıyorsun... annen gelince performansını bozma bence...
hoşgeldin canım... a.s.a.s.a.s. bizim topiğimiz bağımlılık yapıyor ve öyle 60'lı kilolaada insen bırakamıyorsun... hepimiz zayıflayınca topiğin adını değiştirip çıtır kızlar topiği yapacağız...
nesini abartmışsın canım... yediklerin hafif şeyler...
Öle deme Suan yedigim diyet püsküvüsünün 250 gramini yedim ve 100gramda 400 kalori var off offff
ayy evet dimi o bitmeden için içini yiyo sanki böle bş huzursuzz...zaten o bi çikolatanın yarısını yiyip yarısını bi kaç saat sonr yiyenlere hayret ediyom benYa bendeki sorun ne biliyonuzmu evde cikolata kurabiye tatli v.s bulundugu zaman onu yiyene kadar rahat duramyorum uyuyamiyorum..
Bunuda yedim ya rahatladim evde bisey kalmadi eve aldimmi uzak duramiyorumklava:
kız bursefa klidi sende olduktan sonra kilitlesen nolurr6 tane yedim yazmışsın keşke 6'da kalsaydın canım... zararlı çukulata, gofret bırakma ortalıkta kilitle onları ... uzak tut canım kendinden...
Ben onlari bi yere kitliycegime kendimi kitlesem bi odaya olmazmi zayifliyana kadar cikmasam :gitme:6 tane yedim yazmışsın keşke 6'da kalsaydın canım... zararlı çukulata, gofret bırakma ortalıkta kilitle onları ... uzak tut canım kendinden...
Ben onlari bi yere kitliycegime kendimi kitlesem bi odaya olmazmi zayifliyana kadar cikmasam :gitme:
kız bursefa klidi sende olduktan sonra kilitlesen nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?