kızlar hepinize merhaba benide aranıza alırmısınız lütfen benimde birileriyle beraberer zayıflamaya ihtiyacım var her gün yazılanları okurum ama yazmak pek işime gelmiyodu baktım böyle olmıcak bende yazayım dedim yaklaşık bir aydır bu sefer kesin kararlıyım ama kilo vermek istiyorum 80 kilo ile başladım bu sabah 77 i görüm baskülde ama bu baskül beni öldürcek bi 78 tartıyo bi 77 bi 79 deliricem ama 77 doğru diye düşünüyorum çünkü görenler kilo vermişsin diyo buda beni mutlu ediyo açıkcası neler yapıyorum biraz anlatayım bende böyle anlatınca daha bi güzel motive oluyo insan:))
biraz kendimi anlatayım ben evlilik öncesi 59 kilo olan evliliğin ilk senesi 70i gören 70 le hamile kalıp 84 ile doğuma giden biriyim haliyle bu kısa zamanda bu değişiklik bende epey sinir bozdu kızım 1,5 yaşında ma herkes hamilemisin diyor buda üzüyo tabi
çalışan bi bayanım akşamları anca kızımla ilgilenebiliyorum yemek ti bulaşıktık ızı doyur altını değiş biraz oyalan uykusu geliyo tani bende yorgun oluyorum ve yatıyorum sabah 5,30 6 arası kalkar evi toplarım sonra niveanın cd sini indirdim onunla yaklaşık 40 dakika spor yapıyorum sonra ballı sirkeli limonlu suyumu içiyorum sonra gööğsümdem alta doğru streç film sarıp işe yürüyerek gidiyorum oda yaklaşık yarım saat sürüyo (bunların hepsini yaklaşık bir aydır yapıyorum geçen hafta regl dönemimdi o yüzden spor aksadı) işe geldiğimde kan ter içinde kalıyom o streçi açınca boşalan sular nedense mutluluk veriyo:))
gün içindede yaklaşık 3 lt su içiyorum bi bardakta yeşil çay içerim öğlenleri elimden geldiğince yemeği tatlıyı azalttım umarım başarılı olucam şimdilik hedefim 70 daha sonra 60 ama önce 70 görmek istiyorum sizleri yardımcı olacağınızıa inanıyorum
şimdi arkadslar bi kaç sorum var ben istediğim kgibi kilo neden veremiyorum bu kadar şeye ramen millet bi haftada 3 5 kilodan bahsediyo benim nerdeyse ay geldi ama daha 3 k,ilo offf
Hosgeldin aramiza.. umarim istedigin kiloya ulasirsin boyun kac bu arada???CADIARZU
günaydın kızlar iyi günler herkese
dün bütün gün iyi gittim ama akşam dışarda biraz cozuttum neyseki yarın lahana çorbasına başlıcam inşallah yapabilirim bir yandan da fx15 almayı düşünüyorum burda kullanan yok mu yawww hiçççç?
aramıza hoşgeldin canım
öncelikle seni kutluyorum o kadar işinin arasında birde asbahın köründe kalkıp spor yapıyorsun ardından işe yürüyerek geliyorsun kendimden utandım resmen((((( evde koşu bandı var beni bekliyoda
neyse kiloların uzun zamandan kalma değil kolay verebilirsin akşam öğünlerini özellikle azaltman lazım demekki yaptıklarınla yediklerin nerdeyse kafa kafaya geliyoki kolay veremiyosun diye düşünüyorum ara öüğünler yap işyerinde birde yeşil çayı öğlene doğru ve akşama doğru en az 2 bardak iç bence daha fazla içen bile var sirkeli suyuda her öğünden 30dk önce içmeni tavsiye ediyorum eskiden öle içiodum ben şimdi sabah akşam içiorum sadece :)))
çok uzattım ama kimse yok zaten ne oluo burda aloooooooooo gelio oklavalarklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
Bende biraz yaptıklarımı anlatayım.Ben çok zor kilo veren biriyim.18 aylık evliyim çevredekilerin baskısıyla çocuk olayına sıcak bakmaya başladım.Ama şu an 66-67 kiloyum biraz daha zayıflayıp öyle hamile kalmak istedim.1ay önce bitkisel bir ilaca başladım 2 tane falan kaldı ilacım.Bittiğinde 1 kutu daha ilaç alıcam dahada ilaç kullanmıycam onunlada sanırım en az 62 ye düşerim diye düşünüyorum.Sonra 1-2 ay ilacın vücudumdan tamamen çıkmasını bekleyip bebiş için çalışmalara başlayacağım.Bu arada bilen varmı aranızda ben ilacın etkileri vücudumda kalır diye düşünüyorum o yüzden 1-2 ay sonra bebiş düşünüyorum.Sizcede mantıklımı düşünüyorum yoksa saçma bir düşüncemi
İyi yapıyorsun alcea bencede hemen hamilelik düşünme biraz evliliğin keyfini çıkart.Bebiş çok güzel çok iyi ama hayatı çok zorlaştırıyor.Hem işyerinde çalış hem evde hem kocanla ilgilen hemde bebiş büyüt gerçekten çok zor.Biz kadınların işi çok zor.Birde kadınsal sorunlar kıldı tüydü kiloydu kıyafetti.Amaaaan erkekler ne rahat yaaaa:umursamaz:
İyi yapıyorsun alcea bencede hemen hamilelik düşünme biraz evliliğin keyfini çıkart.Bebiş çok güzel çok iyi ama hayatı çok zorlaştırıyor.Hem işyerinde çalış hem evde hem kocanla ilgilen hemde bebiş büyüt gerçekten çok zor.Biz kadınların işi çok zor.Birde kadınsal sorunlar kıldı tüydü kiloydu kıyafetti.Amaaaan erkekler ne rahat yaaaa:umursamaz:
yaptım yazılanları ama olmuyor alla alla nedeninki
ordan yaptım linkide profilde doğum kilo kontrıol yazan yer varya praya kopyaladım ama olmadı
bilmemki olmazi lazim aslinda CADIARZU
valla ben denemeye karar verdim topiği inceledim bir olumsuzluk görmedim canım bi süre deniyim bakalım belki işe yarar sonunda haplara düştük işte napalımcanım fx15yakın bir arkadaşım kullandı o kilo verince ablamda aldı ikiside çok fazla kullanmadılar aşırı susuzluk ve kafalarında karıncalanma olduğunu söylediler eşim izin verse ben yinede denemek isterimkaydirigubbakcemile5
hoş bulduk canım vallaha bunları nasıl yapıyorum bende şaşırdım ama hep diyolardıya beyninde biticek evt benim beynimde bitti bu sefer neler yapmadımki ben ama kendim ettim kendim buldum ben geçen sene ramazan bayramında 72 kilo idim o zmanlar böyle absürt durmuyodum hatta yakışıyodu bile bana bence ben kendi kendime zayıflayacağınma şu zayıflama haplarına inandım ne salksam hem maddi hem manevi bittim lahana hapı dediler aldım ,bi işe yaramadı ,sonra japonyadan bi ilaç dediler aldım kilo verdirecek ya ama nerde en son teyzem bi isveç firmasının ürünlerini satıyodu satttığı herkes kilo veriyodu bende deneyeyiğm dedim dedim de demez olaydım sırf bu ialçlar yüüznden 80 kilo oldum ben eşim annem bana ço k kızıyolardı ama dinlemedim kimseyi vericem diyodum verdim işte bakın görün her tarafımdan sadece yağ fışkırıyo
kk daki tüm zayıflama hikayelerini okumuşumdur nerdeyse öğrendimki boğazı tutup spor yapıcan helede en önemlisi yürüyüştü ,ben ne yapıyordum eşimle evden çıkıp işi yerimin kapısının önüne kadar arabayla geliyodum oh ne rahattı tabi sonra saat 6 ya kadarda hareketsiz masa başında otur ye yemeği tatlıları oldum böyle ben suçluyum kimse suçlu değildi tabi bi suçlu arıyosam ben boğazımı tutmalıydım karar verdim hayatımdaki hareketsizliği bitirmeli ve hareket eklemliydim buu başardım evt sabahlar ıkalkmak kolay değil ama azimlliyim bu sefer gece yatarken sabah kalkıcam diyosam kalkabiliyorum ama savsaklanırsam zaten o spaoru yapamıyorum ve o gün kızımda kalkmış oluyo
allaha her sabah kalktığımda minik kuzum uyanmasın sporu tamamlayayyım diye dua ediyorum inanın kızlar
belki yavaş kilo veriyorum ama bu azmimi bu sefer almıcak ben bu kiloyu vericem
en çok küçük kızım için kilo vermek istiyorum ben onun yanında anneannesi gibi durmak istemiyorum annesiyim ,o oynamak istediğinde yoruluyorum seninle oynayamam demek istemiyorum bunun için sağlığım için biricik kızım için bu yoldayım ona yorgun anne değil dinamik her zaman yanında olan arkads olmak istiyorum
burda bana destek olucağınızada inanıyorum
Bende biraz yaptıklarımı anlatayım.Ben çok zor kilo veren biriyim.18 aylık evliyim çevredekilerin baskısıyla çocuk olayına sıcak bakmaya başladım.Ama şu an 66-67 kiloyum biraz daha zayıflayıp öyle hamile kalmak istedim.1ay önce bitkisel bir ilaca başladım 2 tane falan kaldı ilacım.Bittiğinde 1 kutu daha ilaç alıcam dahada ilaç kullanmıycam onunlada sanırım en az 62 ye düşerim diye düşünüyorum.Sonra 1-2 ay ilacın vücudumdan tamamen çıkmasını bekleyip bebiş için çalışmalara başlayacağım.Bu arada bilen varmı aranızda ben ilacın etkileri vücudumda kalır diye düşünüyorum o yüzden 1-2 ay sonra bebiş düşünüyorum.Sizcede mantıklımı düşünüyorum yoksa saçma bir düşüncemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?