70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aramıza hoşgeldin canım
öncelikle seni kutluyorum o kadar işinin arasında birde asbahın köründe kalkıp spor yapıyorsun ardından işe yürüyerek geliyorsun kendimden utandım resmen ((((( evde koşu bandı var beni bekliyoda

neyse kiloların uzun zamandan kalma değil kolay verebilirsin akşam öğünlerini özellikle azaltman lazım demekki yaptıklarınla yediklerin nerdeyse kafa kafaya geliyoki kolay veremiyosun diye düşünüyorum ara öüğünler yap işyerinde birde yeşil çayı öğlene doğru ve akşama doğru en az 2 bardak iç bence daha fazla içen bile var sirkeli suyuda her öğünden 30dk önce içmeni tavsiye ediyorum eskiden öle içiodum ben şimdi sabah akşam içiorum sadece :)))

çok uzattım ama kimse yok zaten ne oluo burda aloooooooooo gelio oklavalar klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

Bendede cok yavas ilerliyor kilo kaybi. Ama kalici olur insallah. Cünkü ben hep hizli verdigim kilolari fazlasiyla geri aldim. Simdide metabolizmam cok yavas sanirim.
Günde 30gramdan az yag alindigi vakit, kilo kaybi oluyormus. Herseyi yagsiz veya cok az yagli yemegi huy edinmek lazim :smiley-cool:

:Saruboceq:arkadaşlar ben 21 yaşındayım ünv öğrencisiyim ünvt 2.sınfta tam 15 kilo aldım öğrenci ortamı gece yemeleri falan bilirsiniz liseden buyana hep 58 60 kilo arasında deiştim ama ünv 2de tartıya çıktığımda 75i gördüm ve tartılana kadar okadar kilo aldığımı hiç düşünmemiştim çünkü ben çok ağır geliorum ama görüntü olarak daha zayıf gösteriorum 75 kiloyum dediğimde kimse inanmıo vücudum çok sıkı olduğundan sanırım...ama ben yine 60 kilo olmak istiyorum seneye yaza düğünüm var çok güzel bi gelin olmak istiyorum incecik.yardımlarınızı bekliorum bende yaptığım şeleri yazmaya çalışcam buraya.inş hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırızz....

canım fx15yakın bir arkadaşım kullandı o kilo verince ablamda aldı ikiside çok fazla kullanmadılar aşırı susuzluk ve kafalarında karıncalanma olduğunu söylediler eşim izin verse ben yinede denemek isterimkaydirigubbakcemile5

Merhaba kızlar.Bu arada eskiler ortalarda yok ama aramıza yeni arkadaşlar katılmış.Hoşgeldiniz canlarım benim.Doğru yerdesiniz ben hep rejime başlar 2. haftayı görmeden sıkılır bırakırdım.Ama burdaki arkadaş grubuyla çok güzel gidiyor.Yaklaşık 1 aydır o kadar az yiyorumki kaçamak bile yapmıyorum.Birlikten kuvvet doğar derler ya aynen öyle valla.

hoş bulduk canım vallaha bunları nasıl yapıyorum bende şaşırdım ama hep diyolardıya beyninde biticek evt benim beynimde bitti bu sefer neler yapmadımki ben ama kendim ettim kendim buldum ben geçen sene ramazan bayramında 72 kilo idim o zmanlar böyle absürt durmuyodum hatta yakışıyodu bile bana bence ben kendi kendime zayıflayacağınma şu zayıflama haplarına inandım ne salksam hem maddi hem manevi bittim lahana hapı dediler aldım ,bi işe yaramadı ,sonra japonyadan bi ilaç dediler aldım kilo verdirecek ya ama nerde en son teyzem bi isveç firmasının ürünlerini satıyodu satttığı herkes kilo veriyodu bende deneyeyiğm dedim dedim de demez olaydım sırf bu ialçlar yüüznden 80 kilo oldum ben eşim annem bana ço k kızıyolardı ama dinlemedim kimseyi vericem diyodum verdim işte bakın görün her tarafımdan sadece yağ fışkırıyo
kk daki tüm zayıflama hikayelerini okumuşumdur nerdeyse öğrendimki boğazı tutup spor yapıcan helede en önemlisi yürüyüştü ,ben ne yapıyordum eşimle evden çıkıp işi yerimin kapısının önüne kadar arabayla geliyodum oh ne rahattı tabi sonra saat 6 ya kadarda hareketsiz masa başında otur ye yemeği tatlıları oldum böyle ben suçluyum kimse suçlu değildi tabi bi suçlu arıyosam ben boğazımı tutmalıydım karar verdim hayatımdaki hareketsizliği bitirmeli ve hareket eklemliydim buu başardım evt sabahlar ıkalkmak kolay değil ama azimlliyim bu sefer gece yatarken sabah kalkıcam diyosam kalkabiliyorum ama savsaklanırsam zaten o spaoru yapamıyorum ve o gün kızımda kalkmış oluyo
allaha her sabah kalktığımda minik kuzum uyanmasın sporu tamamlayayyım diye dua ediyorum inanın kızlar
belki yavaş kilo veriyorum ama bu azmimi bu sefer almıcak ben bu kiloyu vericem

en çok küçük kızım için kilo vermek istiyorum ben onun yanında anneannesi gibi durmak istemiyorum annesiyim ,o oynamak istediğinde yoruluyorum seninle oynayamam demek istemiyorum bunun için sağlığım için biricik kızım için bu yoldayım ona yorgun anne değil dinamik her zaman yanında olan arkads olmak istiyorum
burda bana destek olucağınızada inanıyorum

Bende biraz yaptıklarımı anlatayım.Ben çok zor kilo veren biriyim.18 aylık evliyim çevredekilerin baskısıyla çocuk olayına sıcak bakmaya başladım.Ama şu an 66-67 kiloyum biraz daha zayıflayıp öyle hamile kalmak istedim.1ay önce bitkisel bir ilaca başladım 2 tane falan kaldı ilacım.Bittiğinde 1 kutu daha ilaç alıcam dahada ilaç kullanmıycam onunlada sanırım en az 62 ye düşerim diye düşünüyorum.Sonra 1-2 ay ilacın vücudumdan tamamen çıkmasını bekleyip bebiş için çalışmalara başlayacağım.Bu arada bilen varmı aranızda ben ilacın etkileri vücudumda kalır diye düşünüyorum o yüzden 1-2 ay sonra bebiş düşünüyorum.Sizcede mantıklımı düşünüyorum yoksa saçma bir düşüncemi

bence mantikli düsünüyorsun, ilacin tüm etkisi gittigi vakit daha saglikli olur hamile kalman bana sorarsan. Kadin dogum uzmanina danisa bilirsin eger kafanda soru isaretlerin varsa. Cünkü bildigim kadariyla diyet yaptiktan sonra, bir müddet bekleyipte hamile kalmak gerekmis. Bende hemen hemen bir yillik evliyim, seneye kismetse düsünüyoruz bebis, eh anca kilolari veririm bende zaten :bbo:

ıyi yapıyorsun alcea bencede hemen hamilelik düşünme biraz evliliğin keyfini çıkart.Bebiş çok güzel çok iyi ama hayatı çok zorlaştırıyor.Hem işyerinde çalış hem evde hem kocanla ilgilen hemde bebiş büyüt gerçekten çok zor.Biz kadınların işi çok zor.Birde kadınsal sorunlar kıldı tüydü kiloydu kıyafetti.Amaaaan erkekler ne rahat yaaaa:umursamaz:

evet haklisin, isimiz zor. yas 27, bebiside fazla geciktirmemem lazim iste

vereliniortakvereliniortakvereliniortak kesinlikle katılıyorum size
ay çizelge yaptım ama oldumu ki acaba

yaptım yazılanları ama olmuyor alla alla nedeninki
ordan yaptım linkide profilde doğum kilo kontrıol yazan yer varya praya kopyaladım ama olmadı

hanimlar, simdi kepekli ekmekle 2tane tost yedim, ama kasarda laytti, sizce cok kalori varmi yinede? bu hollywood diyetinden cikiyorum yavas yavas galiba, pek sarmadi beni :kedi:

Bende çok uğraştım kilo çizelgesi için olmadı.O yüzden dahada uğraşmıyorum.Birde işyerinden girdiğim için tekrar takrarda denemedim vakit olmuyor.

valla ben denemeye karar verdim topiği inceledim bir olumsuzluk görmedim canım bi süre deniyim bakalım belki işe yarar sonunda haplara düştük işte napalım

bence sen başarıcaksın burda bize bile faydan olur senin iyi gaza geliriz seni gördükçe :)))) bende sabah 8.30 akşam 18:00 oturuyorum işe girdikten sonra 10 kilodan fazla aldım çok hareketli biri değildim ama bu kadarda oturmuyordum eve gidip gelirken yürüyorum ama en fala git gel 30 dk edio evde de iş güç derken bekar oldumğum halde yürüyüşe vakit kalmıo zor gelio salladım da salladım tam tekrar başladım derken hala oldum gene salladım artık başlamam lazım sporada hadi kızlar yaz geldi spora asılmanın zamanı geçioooo

merak ettim canım ne ilacı kullanıosun adı ne.? bencede ilaçtan sonra 1-2 ay bekle ondan sonra çalışmalara başla başlamadan önce bir test yaptır kanında herşeyi araştır eksik ne varsa gör hamile kaldığında sorun olmasın :)

kızlar sabah 2 kayısı yedim sonra elma sirkeli suyumu içtim işe geldim kepek ekmeğe beyaz peynirli tost yaptım yedim arada yeşil çay içtim bir bardak esmer şekerli siyah çay birde
öğlen yemeğinde yoğurt taze fasulye köfteli patlıcan yemeği yedim baya azdı çok gelmedi hatta aç hissediorum alışmak lazım diimii :)) akşamada annem lahana çorbası yapıo lahanaya başlıom kızlarrrrrr inşallah becerebilirimhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…