- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
canim fazlan yok gibi yani pekde güzel yakismisokudum kadariyla 70 boy 70 kilo 5-10 kilo verdinmi fistik gibi olursun
Örnek Alınabilenecek Liste
1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )
2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.
3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek
4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.
5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.
6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba
NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.
Ben çıkıyorum kızlar.
Akşama menülerinizi yazın lütfen..!!
İyice saldınız kendinizi çok kilo vermiş gibi.!!
eline saglik yafrum,bu yaziyi haftada 2-3 kez yayinlayalim,surekli ayni muhabbetin donmesini engellerizKızlar....
Cuma günü bildirim yapıp buna göre liste hazırlıyoruz biliyorsunuz.
Ben sürekli aynı şeyleri söylememe rağmen bazı kısçeler bildirim yapmıyor bazıları geleni - gideni yanlış yazıyor bazıları buraya yazdıklarında bile yeni üye olduklarını mesaj sayıları yeterlii olduğunu belirtmiyorlar..
Biz burada kalabalık bir grubuz.
Listemiz genelde 30-31 kişi.
Takdir edersiniz ki bildirimler düzgün yapılmadığı takdirde listede sizden kaynaklı eksiklikler olacaktır.
Tekrar dikkat çekmek istiyorum liste için bildirim günümüz CUMA'dır.
Bildirimlerinizi;
Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Gelen veya Giden:
Toplamda giden:
Hedef:
Bu şekilde yapmanızı önemle rica ediyorum.
Yeni gelen üyeler başlangıç kilo ve hedefi yazsınlar yeni üye olduklarını belirtsinler.
Mesaj sayısı yeterli olmayanlar ise o hafta listeyi kim hazırlayacaksa örneğin ben PUCCAAA'NIN DİKKATİNE.. yazıp belirtsinler.
Herkesin bu topik dışında bir hayatı var tüm gün oturupta kim ne yazmış ne kadar vermiş geçen haftaki kilosunu yazmamış acaba geçen hafta kaç kiloydu vs vs vs bunlarla zaman kaybettirmeyin bide.
Sizden yapmanızı istediğimiz gayet açık ve net.
Bugüne kadar müsamaha gösterdim ama bundan sonra ben neden listede yokum diyenlere cevap vermeyeceğim.
Birazda kendinizde kusur bulunuz.
lan nabıonuss
Cumartesi günü sabah süslendim işe geldim, ofise hırsız girmiş bütün bilgisayarları götürmüş sağolsun
Sonra biz hakanla 2 de buluşacakken 4te buluşmak zorunda kaldık, o da 5te okula gidecekti
Saat 4te ben bunun yanına gittim, buluşma yerimiz kalabalıktı, ona doğru yürürken beni gördü ve kafasını çevirdi
Gittim sarıldım, baktı böyle
AAAŞŞKKIIIMM ???dedi.... Yok dedenim ben yavrum dedim
Sarıldık kocamancaaa
Direk belimi yokladı sanki malım anlamıyorum
Aşşkım noolmuş sana yaa dedi, gün boyu 10 kere fln sordubakıp bakıp güldü fln
Çok güzeldi kızlar anlatamam yaa, kelimeler yetmez inanaın
Sizlere tekrar tekrar teşekkür ederim
gevezem yaaa ben kendimi 63 kilo zannediyodummmmyok ya kaçamak yapasım mı kaldıtartı ağzımın payını verdi karnımıda bi güzel doyurdu dahada bişe yiyesim kalmadı artık.
bu hafta sonu - görüm suzim dile benden ne dilersen
minicik bocukten mi korktun suzimm,yesil bocuge bizim burda ne diyolar biliyo musunnnkizlar ya tam noranin yazisini okuyordum yesil böcük masama kondu
e bende böcüklere karsi fobim var hem bagriyorum hem kk yi asagiya almaya calisiyorum
nekadar stress yasadim anlatamambilgisayari kitleyip masayi terk ettim artik isarkadasi alip atti camdan
noramm cok sevindim bebegim
ben molaya cikiyorum kizlar 1 saat sonra gelirim öpüldünüz
fark eder canim yaa fark etmez miiAz kaldıda şeker benim kilolar da hala çok bir azalma yok :18::18:
Beni en son gördüğünde 76 kiloydum. Şimdi 70-71 civarındayım oynuyo sürekli.
Fark eder mi ki acaba ??? :26:
benim de totoma vur,erisin azcik+ 2 deyimde ondan :18::18::18::18: yavaş vur lennn
ayyyyyyyyyyyyy teyze mi olcazzzbisey sorucam tecrübeli kizlara ama
ya hamilelik bir hafta sonra belirti verirmi
ayin birinde idi son reglim
ve 4 5 gündür karnimda sanci regl sancisi gibi hafif hafif
ve gögüslerimde sizlama var
ve uykum vaaar
hadi uykuyu havaya felan bagliyorumda bu karin sancisi ve gögüslerimdeki sizi niye
ay insallah hamileyimdir
ama bukadar cabuk belirti olurmuki
kafam cok karisik
birde bugün proteine basladim
öyle iste :44:
delu yaaaay olursa adini
70 79 kilo araligindakiler birlikte zayifliyor koyucam
saol canim daha yok ortada bisey bakalim
tamam canim
sabah sadece peynir domates ve kirmizi biber yedim
öglen et aksamda tonlu salata düsünüyorum bakalim
ee yogurt yasaksa ayrandami yasak ozaman :26:
ama peynir varda yogurt niye yok yaa
kendnden utan da bi daha boyle yapma diye yazmis bu sekilde yawrum,seni gaza getirmek icinGamze açıkçası cmrt günü bu kadar güzel bir haber aldıktan sonra pazartesi böyle bir duruml gelmen hiç hoş değil. Sonuçta biz burada senin kilo verebilmen için uğraşıyoruz biliyorsun her ikimizde. ama bu durumu lütfen diyetini bozarak yapma, ben daha bir kere bile erkek hastalar dahil döner vermedim, yağ içeriği yüzünden ki biraz et mangal ve pilavdan da bahsediosun ...
şimdi ne dim ben bu kadına bu kadar bozulurmu insan yaaaa
bence kucuk 1 tane haslanmis patates yeterli,ekmek yemee amaVücut tipi de önemli yani. Bazı şeyler napsan da değişmiyo vücutta.
İnşallah herkes istediği gibi bi vücuda sahip olur
Şuan acım yok titremem var yarın da ben gülerken acıyacak
Hakettik biz bunu dobiçler olarak.
Allah kolaylık versin bacım, Zor valla. Ben normalde günde 40 dk spor yapmam rağmen zorlandım jullian da
Neyse kızlar ben gene kaçıyorum. Ders çalışayım biraz.
Birde akşam için evde hiiiç bişey yok. Annem patates haşla dedi ama olur mu ki ?
Salatanın içine karıştırsam salatası bol patatesi az olsa. Öğlende ekmek yemedim zaten. Akşam da yemem.
Patates olursa..
Cevaplarınızı bekliyorum bu konuda??
bende hazır alıyorsum ama evde kalorisini azaltarak yapabilirmiyim acaba diye düşündüm :44:
evett kızlarr sizlere selam bile vermeden direk atladım topiğee :26::26::26:
öncelikle 2-3 haziran sınavlar (finaller)var ve bende aşırı stres var 10 tane dersten geçmeliyim geçemezsem bütünlemeye kalıcam
regl dönemi yaklaştı ve ben nerdeyse 1 kilo aldım herşeyi yemek istiyorum ellerim titremeye başladı açken çok tuhaf oldum iyice
sürekli 3 günden beri yediğim için aşırı suçlu hissediyordum kendimi ve buraya ayrılmak istediğimi hakkınızı helal edin demek için girmiştim
ama dileğin o yazıyı paylaşması :18::18::18:
benim size çok ihtiyacım olduğunu gösterdi bana
ve ayrılamam buradan ben pes edemem yapamam bunu ki bu kadar zayıflamada bile eşimden çok fazla iltifatlar duymuşken devam etmeliyimmama yapamıyorumm güvenemiyorum o azmi göremiyorum kendimdee
sanırım sınavın çok etkisi var ve benim sizlerle artık az konuşmam gerek
çünkü derslerime önem vermem gerekk kızlar lütfen anlayış gösterin bana ama nasıl liste oluşturacağım hala kafam allak bullak oldu iyice
kendi başıma menü hazırlamaktan korkuyorum kızlar
ama sizleride çok seviyorum ve size çok ihtiyacım var gerçekten ne yapmam gerek mutfakta halley duruoyor şu an bile o geçiyor aklımdan + zero
bende yazam mııııııı ama döversin acık cıslı
slm kızlaaaaaar gçmişi okuacaktım ama vazgeçtim ay o kadar sayfa okunu mu
nassınııııııııız ben uzungöldeyiiiiiim muhteşem burası
aha size bir foto :)
uzaylı top sakallı karadeniz kızı
diğer foto da uzungöl
sonuncu da uzungöl
eşim sıkıldı odaya geçcez kızlar oda uzak çekmiyo net ne yazık ki heinizi kocaman öptüm
bilmiyorum artık onuda sz dusununnnnnGamzee sana bi sır vereyim mi?
Yediğin dönerle içtiğin bira da masum değil.
1 şişe bira 1 tane ekmeğe eşdeğermiş.
Ne yapalım ki bacım sana nasıl gaza gelcen?:82:
liste cok ısıme yarayacak masa ustune kopyaladım gıttıı:)Örnek Alınabilenecek Liste
1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )
2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.
3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek
4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.
5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.
6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba
NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.
ne ıcın tüketyorsun canım maydonoz suyunu acepppppppparkadaşlar enişteniz hakkında dedikodu yapmayın ( maydanoz suyu)
kendisine aşığım da biraz
Fakat her bünye de aşk etkisi yaratır mı bilmiyorum
bendede öleoldu+200 gorunce ama olmaz daha kotu oluruz mazallahhhhslm kısceler
listeden ayrılacam 2 hafta deyince herkes yanlış anlamış oysa yazımda belirtmiştim nedenini
çok sık tartılıyorum psikolojim bozuldu
eşime tartıyı saklattım
2 -3 hafta tartılmayayımki değşim olsun diye düşündüm
69-70 olmaktan çok sıkıldım
listede olmayacağım tartılmadığım için
ama burdayım ben
cuma günü psikolojik çöküş yaşadım ama toparlandım
diyete devam
aynen bendede o durum var gunde 2-3 kez grmezzem eksık hssedıyorum kendımı ve bır sürü el işi sparısım var ve ben daha baslamadım bile yaaaaaaaaa kadın arayacak btt mıdye ama benden eser yokkkk öfiyi akşamlar arkadaşlar çocuklarla dolaşmaya çıkmıştık yeni geldim eve.burası bana bi alışkanlık yaptı eve gelir gelmez açtım valla
benzetmen süper :) salyangoz ve benSelam kızlarr!
sizleri çok boşladım işen güçten ama sanmayın ki diyeti de boşluyorum, hedefe giderek yaklaşıyorum gıdım gıdım da olsa, bir salyangoz kadar yavaş da olsa gidiyor, yola devam!
umarım keyifler yerindedir hepinizde, öpüyorumm!
yine selam vermeyi unuttum
selam
gorusme iyi gecmis esimin dedigine gore10 gun icinde size donus yapicaz demisler,heyecanla bekliycez bakalim artik hakkimizda hayirlisi olsun..esim cok hayal kurmaya basladi yaa..ilk maasimi sana vercem,istedigini al harca diyo kiyamam dun aksam da ev kredilerine bakmistik,150.000 kredi ceksek ne kadar da oderiz diyee..bugun de is gorusmesi olunca kocis 1 yil sonra falan krediyi cekeriz,evimizi aliriz diyoo disimdan yapariz bitanem diyorum,icimden acaba...
bilmiyorum artık onuda sz dusununnnnnceza vern bana mesalaaaaaaa:)
hakknızda hayırlısımnderım sen ve ben varız topik te heeeeeeeeee
gurbet sana ne oldu böyle çok unutkan olmuşsun hayırdır güzelim sen biliyordun tokatlı olduğumu eşim rizelydi
çok konuştuk yoksa sen gurbet değilmisin merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?