70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:81::81::81::81::81:

iyi akşamlar arkadaşlar çocuklarla dolaşmaya çıkmıştık yeni geldim eve.burası bana bi alışkanlık yaptı eve gelir gelmez açtım valla

Selam kızlarr!
sizleri çok boşladım işen güçten ama sanmayın ki diyeti de boşluyorum, hedefe giderek yaklaşıyorum gıdım gıdım da olsa, bir salyangoz kadar yavaş da olsa gidiyor, yola devam!
umarım keyifler yerindedir hepinizde, öpüyorumm!

iyi akşamlar kızlar napiyorsunuz bakayım..off zor yazıyorum benim oğlan laptopun bütün tuşlarını sökmüş kırmış..herneyse ya tawukla diyet falan bahsetmişsiniz ben bi ara denemiştim gerçekten faydalı ama sadece tawuğun göğsü olacak.hatırlayanlar warsa geçenlerde 9 günde 4 kilo wermiştim.tawuk we yoğurt yiyerek werdim.yoğurduda kendim yapıyorum ohhh ohhh tawuğuda sewerim hem karnın doyuyor.kayınpederim ısparta ekmeği getirmiş ekmek kocaman we çok lezzetli kokusuna falan bittim....

Ben çıkıyorum kızlar.
Akşama menülerinizi yazın lütfen..!!
İyice saldınız kendinizi çok kilo vermiş gibi.!!

bende yazam mııııııı ama döversin acık cıslı
slm kızlaaaaaar gçmişi okuacaktım ama vazgeçtim ay o kadar sayfa okunu mu
nassınııııııııız ben uzungöldeyiiiiiim muhteşem burası
aha size bir foto :)

Eklentiler

• $21052012138.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 49
oyyyyyyyyyyyyy çok yoruldum koşu bantında yürüyüş yaptım canım cıktı duşumuda aldım ay insan günde 3 kere duş alır mı bıktım bıktım
neyse ben menümü yazaym yanıma kayısı cayımıda aldım yazımı yazıyım uzanıcam
sabah:domates salatalık maydonoz biber 1 dilim peynir 5 zeytin 1 dillim ekmek yeşilçay
jilianla spor yaptım
ara öğün:1 kivi
2.ara öğün:2 grisini 1 bardak ayran
leslie ile 30 dk aerobik
akşam17:00:balık salata 1 dilim ekmek
gün içinde 3 .5 ltre su
kosu bantında 45 dk yürüyüş.

ahan da oradaki şişko benim orası sümel manastırı iğrenç çıkmışım ama siz istediniz diye yayınladım :) şişko diye yorum yapanları çizerim haaaaa
eşimin olduğu foto manzara çok güzel ondan yayınladım. ve gözel çıktığm tek foto orası uzungöl çapraz olan :)

Eklentiler

• $emne.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $3.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $11.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 43
uzaylı top sakallı karadeniz kızı
diğer foto da uzungöl
sonuncu da uzungöl
eşim sıkıldı odaya geçcez kızlar oda uzak çekmiyo net ne yazık ki heinizi kocaman öptüm

Eklentiler

• $ee.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 55
  • $aaa.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $21052012147.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 40
eline saglik yafrum,bu yaziyi haftada 2-3 kez yayinlayalim,surekli ayni muhabbetin donmesini engelleriz

askkk sen ne guzel biseysinnnn kafasini kireydin biraz seni niye uzmusss bakiyimmm

yok ya kaçamak yapasım mı kaldı tartı ağzımın payını verdi karnımıda bi güzel doyurdu dahada bişe yiyesim kalmadı artık.
bu hafta sonu - görüm suzim dile benden ne dilersen
gevezem yaaa ben kendimi 63 kilo zannediyodummmmmegersem 64 kiloymusum gece cuma bildirimindee:86::86::86::86::86:+1000'misim yawrucum yaaasanki cok iyi halt ettimmsen hic zahmet etme ben kendi sacimi cekerimm
minicik bocukten mi korktun suzimm,yesil bocuge bizim burda ne diyolar biliyo musunnn

Az kaldıda şeker benim kilolar da hala çok bir azalma yok :18::18:

Beni en son gördüğünde 76 kiloydum. Şimdi 70-71 civarındayım oynuyo sürekli.

Fark eder mi ki acaba ??? :26:
fark eder canim yaa fark etmez miiis arkadasim bugun bana sen kilo almissin dedi,hadi ya kac kilo aldim dedim,1 kilo dedi..muneccim midir nedir
+ 2 deyimde ondan :18::18::18::18: yavaş vur lennn
benim de totoma vur,erisin azcik
ayyyyyyyyyyyyy teyze mi olcazzz
delu yaaakisaca 7079 olsunnn
kendnden utan da bi daha boyle yapma diye yazmis bu sekilde yawrum,seni gaza getirmek icin
bence kucuk 1 tane haslanmis patates yeterli,ekmek yemee ama

bende hazır alıyorsum ama evde kalorisini azaltarak yapabilirmiyim acaba diye düşündüm :44:

sinitzel un ve yumurta var,birde yagda kizartiyolar canim..bence tavugu hic unlamadan direk firinda izgarada pisir..hem az kalorili hem mangal tadinda

isallah guzel gecer sinavlarin yawrucum,aciktikca salatalik,marul falan yersin,zero icersin seker ihtiyacini karsilamak icin ya da diyabetik recel tuketebilirsin

ayyyy kiskandim seni pisimmmmmiyi gezmeler yawrucum,gelince bir album yaparsinnn artikimmmmm

uzaylı top sakallı karadeniz kızı
diğer foto da uzungöl
sonuncu da uzungöl
eşim sıkıldı odaya geçcez kızlar oda uzak çekmiyo net ne yazık ki heinizi kocaman öptüm

fotolar cok guzel yawrucum,guzellligin goz kamastiriyo bakamiyorummmm

yine selam vermeyi unuttum
selam
gorusme iyi gecmis esimin dedigine gore10 gun icinde size donus yapicaz demisler,heyecanla bekliycez bakalim artikhakkimizda hayirlisi olsun..esim cok hayal kurmaya basladi yaa..ilk maasimi sana vercem,istedigini al harca diyo kiyamam dun aksam da ev kredilerine bakmistik,150.000 kredi ceksek ne kadar da oderiz diyee..bugun de is gorusmesi olunca kocis 1 yil sonra falan krediyi cekeriz,evimizi aliriz diyoodisimdan yapariz bitanem diyorum,icimden acaba...

bugunku menumu paylasiyimm,
ara yapamadimmm

sabah

3 zeytin

ara
2 kupa yesilcay
2 findik

ogle

1 kupa azicik sutlu filtre kahve

aksam
burgerdan tavuklu salataa

1 bardak diet kola

simdi yine 1 caydanlik yesil cayim var,gegirene kadar icicemmm

Son düzenleme:
Gamzee sana bi sır vereyim mi?
Yediğin dönerle içtiğin bira da masum değil.
1 şişe bira 1 tane ekmeğe eşdeğermiş.

Ne yapalım ki bacım sana nasıl gaza gelcen?:82:
bilmiyorum artık onuda sz dusununnnnnceza vern bana mesalaaaaaaa:)

liste cok ısıme yarayacak masa ustune kopyaladım gıttıı:)
arkadaşlar enişteniz hakkında dedikodu yapmayın ( maydanoz suyu)

kendisine aşığım da biraz

Fakat her bünye de aşk etkisi yaratır mı bilmiyorum
ne ıcın tüketyorsun canım maydonoz suyunu acepppppppp
bendede öleoldu+200 gorunce ama olmaz daha kotu oluruz mazallahhhh

iyi akşamlar arkadaşlar çocuklarla dolaşmaya çıkmıştık yeni geldim eve.burası bana bi alışkanlık yaptı eve gelir gelmez açtım valla
aynen bendede o durum var gunde 2-3 kez grmezzem eksık hssedıyorum kendımı ve bır sürü el işi sparısım var ve ben daha baslamadım bile yaaaaaaaaa kadın arayacak btt mıdye ama benden eser yokkkk öf
benzetmen süper :) salyangoz ve ben

hakknızda hayırlısımnderım sen ve ben varız topik te heeeeeeeeee

bilmiyorum artık onuda sz dusununnnnnceza vern bana mesalaaaaaaa:)

hakknızda hayırlısımnderım sen ve ben varız topik te heeeeeeeeee

evet tatlimmmmaydonoz suyu karninda sislik varsa,tuvalete cikamiyosan ona iyi geliyomus canim..10-15 dal maydonoz sapini cezvede 2-3 dakika kaynat,5 dakika demle..sonra da ic..ben icine taze nane yapraklari da koyuyorum guzel oluyo..minder kacarrr

sabah
10:00:ılık suyuctım 1 bardak
-11:30
-1dılım kepek ekmegi
-3 közlenmısbıber
-3catal karısık kızartma
-1catal peynır
-
ara
-yok

ögleyn
15:00
-haslama tavuk but 1 tane
-hardal yapragı 6 tane
-1bardak su
-1 kucukınce dılım kepek ekmegı

ara:komsum kurupatlıcan dolması getırdı
16:30
-yarım patlıcan yedım ıcınde bulgur vardı
-1 bardak suile

-yeşil cay

-spor

-60 dk dısarda yürüyüş+park spor aletlrınde hareket
-1 erik(yenı almıstım markettende:)
akşam
18:00
-6 yemek kasıgııspanak ıcnde gene bulgur var
-6hardal yapragı koyden topladımda:)

18:45
-yeşil çay-1tane kacamak varoda seker pare yedım 1kasık dondurma ıle(içimiçimi yedisonra bısıklet petalı cevrdım kendı halıme:)

toplam spor

*60 dk yürüyüş+ hareket aletlerde
*150 petal bısıklet(yattıgım yerden bacak kaslarm kopmaya geldı mazallah:)
*10 mekik

su
2 lt
btkı cayı 2 kupa yesılcay

ee yorumu sız yapinn bakalımmm nasılımmmmmm geri kandme gele bılecekmıyımmmm

not:her zaman kızartma ve tatlı :13:yemıyorum ayda bır bunlar ona goreyorum yapnnn heeeeeeeeee

Son düzenleme:
slm cerezlerim bugün benim depoya girenleri yazam
kalkinca yarim litre su​
kahvaltiyi gec yaptik 2 haslanmis yumurta maydonuz domates salatalik biber iki dilim soganli ekmek
arada iki kasik pilav​
aksam saat 6gibi yagsiz sütle müsli yedim
2 saat yürüyüs​
3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…