70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben lotus 100 adında bir ilac kullanıyorum ama diğerlerine göre çok pahalı.4 kilo verdim 1 ayda.Şimdi baktım 1 adet kalmış içinde bundan sonra meksika biber hapından alıcam 1 ayda onu kullanayım.Bence bir ilacı sürekli kullanınca bünye o ilaca alışıyo ve kilo verdirmiyor daha.Oyüzden 2. kutuyu meksika biber hapından düşünüyorum.

lotus 100 bu ilaci taniyorum ben, saglikli degilmis, beyinde ileri yönelik problem cikarabiliyormus. bende kulllaniyordum, biraktim sonra duyunca. zaten hafif basimi döndürüyordu.

bence ilacsiz kilo verelim. saglikli beslenerek ve birazcik olsun spor yaparak. en mantiklisi.

eskiden fitnes salonuna gidiyordum, kac aydir gitmiyorum bosubosuna para kesiliyor, vakit olmuyor iste. aksam üzerleri yemekten sonra, yürüyüse cikiyoruz esimle 45dk falan. bari birazcik olsun spor yapmis oluyorum.

Hosgeldin aramiza canim, Allah

cocugunu sana bagislasin, benim oglusumda 1,5 yasinda ve ben 72 ile hamile kalip 93

kiloyla doguma girmis bir insanim,dogumdan ciktigimda 87 kiloydum ve suan 69

kilodayim, Güzel arkadasim azim azim azim ve sen cok dogru yoldasin..

tşkler canm boyum 1.65
Ozaman seni iyice terletmek lazim... Gitmeli bu kilolar :teytey:

[

onua araştırdım yorumlar etkili oldu bende bu biber hapı içinde yorumlar iyi değil bende bir bunu deneyim bakalım fayda edicekmi
ben spor salonuna gittim 6 ay düzenli acayip sıkılaştım ama 2 kilo falan verdim görenler şok oluyodu kilo verememe de şaşırıyorlardı tabi şimdi kilo vermek istiyorum sıkılaşırım sonra o yüzden spor salonuna gitmek istemiorum bu arada o sporun ilk ayıonda herbal life ürünlerinden kullandım bir ay sıkı rejim yaptım 1 kilo verdim satan kişide şok oldu nasıl kilo veremedin die birde bu hapı deneyim baktım olmuo artık spora yıoğunlaşcam napalım

Bilmiyorum magrenta lotus 100 kullananlarda çok şikayetçi ama beni sadece susatıyor ve tatlı düşkünlüğümü bitirdi.Onun dışında sayfasında yazanlarınki gibi yan etki hissetmedim.Biber hapı yorumlarınıda okudum.Lotus 100 şikayetlerinin aynı ama benim lotus 100 de pek şikayetim olmadı.O yüzden o haptanda alıcam bakalım.

Napalım umut deryası denicez desene :)) bende sonunda karar verdim valla ggden alıom hemde çok uygun biberhapı 25 tl gördüm orjinal diyorlar yorumlarda iyi bilgin olsun

kilo verdiriyo diyen hiç bir ilaca inanmıyorum arkadslar çünkğ nerdeyse her duyduğunu deneyen biriyim ve ciddi anlamda paralar vermiştim inanınki ,zaten belli bi bütce var belli bi gider var ama o giderlere bide eşime hissettirmeden bu ialçları eklemiştim hiç kolay olmamıştı bari azıcık kilo verseydim had ivermedim vermedim peki neden aldım ?
arkadslar bakın hangi ilacı alırsanız alın %100 kilo garantisi vermicek bunu hepimiz biliyoruz ve bu ilaçları verirken tek dedikleri sey bütün zayıflama ilaçları için bu geçerlidir çünkü hepsini araştırdım çok ii biliyorum günde en az iki lt su içeceksiniz şimdi düşünün 2 lt su yu ilaçlıda içsenizilaçsızda içseniz işlev aynı wc ye sık gitmek ee neden alasınız o zaman bu ialçları ben kendime çok kızıyorum arkadslar
ilaçlara güveneceğimize kendimize güvensek ben tam bir çikolata manyağı idim sabah akşam çikolata yerdim onsuz ölürüm felan diye düşünüyodum ama duruluyomuş bunu öğrendim şimdi markete gidiyorum gözümün önünde çikolatalar ama ben istemiyorum bunuda sirkeli su yapıyor biliyorum sirke ciddi anlamda şişliğimi aldı ve tatlıya olan isteğimi azalttı
belki kilo çok vermedim ama şiş değilim kendimi rahat hissediyorum bu da önemli benim için

inanın bütün zayıflama ilaçlarını ve yorumlarını hatmetmişimdir ben ama bence en önemlisi irade eğer iradeyee sahip değilseniz ilaçlarda fasa fiso bunu bilr bunu söylerim

bu arada bende neler yediğimi yazayım unutuyorum
sabah 7,50 birbardak sirkeli+limonlu+ballı su
saat 10,30 küçük parça bi tost
ve 2 lt su
başka bişey yemedim henüz
öğlene yemeğimide yersem bişeyler yazıcam buraya

AyParCaMM+, magrenta+, nilya_88, özi16 nasılsınız kızlar
kaçgündür giremedim nete bu haftasonu yakın akrabanın oğlu evleniyor düğün için kıyafett almaya çıktık dün de arkadaşıma gittim gezmeye
anlaşılacağı üzere bu hafta benim diyet mafişş dışarda olunca mecburen kalorisi yüksek şeyler yemek zorunda kaldım az da yesem hazır yemek olunca etkisi çok oluyo maselef
ama bu sabah bir parça peynir ve bir dilim ekmek yedim kahvaltıda
öğlen de bi tabak tarhana çorbası içtim
bari bugün az yiyeyim de dengelensin birazcık en azından kilo almam diye düşünüyorum -tatlicadiarzu-

canım inş oğlun beklediği gibi bir puan alır hayat boyu da böyle başarılı devam eder
benim ablam da kullanıyo bu ilaçtan memnun kaldığını söyledi görüntü olarak da bi sıkılaşma oldu kilosunda nasıl bi oynama var bilmiyorum ama görüntüsü baya bi inceldi

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ben bikaçgündür giremedim nete selam veremedim a.s.a.s.

ben kendimi çok kötü hissediyorum bu hafta hiç spor yapamadım senağlama benim ufaklığin dişleri çıkmaya çalışıyo bu yüzden geceleri çok huzursuz hep ağlayarak uyanıyo kuzum :ecrin_bebek: tabi bende ertesi günü kendimi dayak yemiş gibi yorgun hissediyorum canım spor yapmak istemiyo ne olacak benim bu halim bilmem mafoldumben

Son düzenleme:
Selam canparcasi ben iyi sayilirim bogazimla savas icindeyim bi kac gündür ama bugün anladimki piskolojikmen

son günlerde avukatlarla felan ugrasiyordum bu türkiyeye geldigim tenfiz davasi icin buda

beni cok bunaltiyordu bende kendimi yemege veriyordum...

dün gece dayimla konustum bugün ilgilenicek ve onun deyimi ile kolay birseymi bakalim

aksama haber gelcek..

Kizlar samimi söylüyorum kafa rahat olunca salikli beslenme daha kolay oluyor

kızlar az önce öğlen yemeğimi yedim ama ölüyom şimdi nefes alamıyom ne olduysa bana ::::::)
yemeden başım dönüyo yemek yesem şişkinlik oluyo bende yemek söyledim yoğurtlu ıspanak ve bolca salata yedim
ayparçam soruna bildiğim kadarıyla cvp vereyim elma sirkesi olucak muhakak bu çok önemli
ben sabhları aç karnına bi bardak ılık suyun içine biraz sirke bi kaç damla limon ve yarım çay kaşığıda bak koyuyorum bal tatlandorson diye koyuluyo hemde iştahı kessin diye
duyduğum kadarıyla her yemekten yarım saat önce içilmeliymiş ben bi sabah bu karışımı içiyorum bide akşma eve gidince sadece sirkeli su içiyorum

Sagol canim elmasirkesi hic görmedim galiba veya dikkat etmedim bakim biiii

AyParCaMM+, minna9595 kızlar selam ben yeni girebildim dünde yoktum yine beykoz bu sabahta komşular 5 kişiydik çocuklarla beraber şöle boğaza doğru kahvaltı olayı yaptık ee açık büfe yedikte yedik bide tam karşında boğaz köprüsü insanın iştahı dahada açılıyo zate gelmemiz 1 öğlen yemeği yemedim akşamada bakcem artık AYPARCAM canım sıkma canını düzelir herşey MıNNA canım senin oğlun nasıl oldu

kızlar çok sevindim böyle dolu dolu 2 sayfa kadar yazışmışsınız... benim işlerim çok oturamıyorum bile.. 5 dakika vaktim vardı bakayım dedim birkaç mesaj vardır diye ama sayfayı dolu görünce o kadar vaktim omadığı için akşam eve gidince okuyacağım.. hep böyle dolu görürüz sayfaları inşallah... yazmadan geçmek istemedim... öptüm hepinizi akşama görüşürüz kızlar...

kızlar iyi akşamlar ben bugün hapımı sipariş ettim ksımetse yarın gelcek inşallah bende bi kaç kilo veririm yaa temmuz başında tatile gidicem kilo vermem lazım acillll

iyi akşmlar kızlar görüşürüz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…