Ben lotus 100 adında bir ilac kullanıyorum ama diğerlerine göre çok pahalı.4 kilo verdim 1 ayda.Şimdi baktım 1 adet kalmış içinde bundan sonra meksika biber hapından alıcam 1 ayda onu kullanayım.Bence bir ilacı sürekli kullanınca bünye o ilaca alışıyo ve kilo verdirmiyor daha.Oyüzden 2. kutuyu meksika biber hapından düşünüyorum.
Hosgeldin aramiza canim, Allahkızlar hepinize merhaba benide aranıza alırmısınız lütfen benimde birileriyle beraberer zayıflamaya ihtiyacım var her gün yazılanları okurum ama yazmak pek işime gelmiyodu baktım böyle olmıcak bende yazayım dedim yaklaşık bir aydır bu sefer kesin kararlıyım ama kilo vermek istiyorum 80 kilo ile başladım bu sabah 77 i görüm baskülde ama bu baskül beni öldürcek bi 78 tartıyo bi 77 bi 79 deliricem ama 77 doğru diye düşünüyorum çünkü görenler kilo vermişsin diyo buda beni mutlu ediyo açıkcası neler yapıyorum biraz anlatayım bende böyle anlatınca daha bi güzel motive oluyo insan:))
biraz kendimi anlatayım ben evlilik öncesi 59 kilo olan evliliğin ilk senesi 70i gören 70 le hamile kalıp 84 ile doğuma giden biriyim haliyle bu kısa zamanda bu değişiklik bende epey sinir bozdu kızım 1,5 yaşında ma herkes hamilemisin diyor buda üzüyo tabi
çalışan bi bayanım akşamları anca kızımla ilgilenebiliyorum yemek ti bulaşıktık ızı doyur altını değiş biraz oyalan uykusu geliyo tani bende yorgun oluyorum ve yatıyorum sabah 5,30 6 arası kalkar evi toplarım sonra niveanın cd sini indirdim onunla yaklaşık 40 dakika spor yapıyorum sonra ballı sirkeli limonlu suyumu içiyorum sonra gööğsümdem alta doğru streç film sarıp işe yürüyerek gidiyorum oda yaklaşık yarım saat sürüyo (bunların hepsini yaklaşık bir aydır yapıyorum geçen hafta regl dönemimdi o yüzden spor aksadı) işe geldiğimde kan ter içinde kalıyom o streçi açınca boşalan sular nedense mutluluk veriyo:))
gün içindede yaklaşık 3 lt su içiyorum bi bardakta yeşil çay içerim öğlenleri elimden geldiğince yemeği tatlıyı azalttım umarım başarılı olucam şimdilik hedefim 70 daha sonra 60 ama önce 70 görmek istiyorum sizleri yardımcı olacağınızıa inanıyorum
şimdi arkadslar bi kaç sorum var ben istediğim kgibi kilo neden veremiyorum bu kadar şeye ramen millet bi haftada 3 5 kilodan bahsediyo benim nerdeyse ay geldi ama daha 3 k,ilo offf
Ozaman seni iyice terletmek lazim... Gitmeli bu kilolar :teytey:tşkler canm boyum 1.65
Ben lotus 100 adında bir ilac kullanıyorum ama diğerlerine göre çok pahalı.4 kilo verdim 1 ayda.Şimdi baktım 1 adet kalmış içinde bundan sonra meksika biber hapından alıcam 1 ayda onu kullanayım.Bence bir ilacı sürekli kullanınca bünye o ilaca alışıyo ve kilo verdirmiyor daha.Oyüzden 2. kutuyu meksika biber hapından düşünüyorum.
Bilmiyorum magrenta lotus 100 kullananlarda çok şikayetçi ama beni sadece susatıyor ve tatlı düşkünlüğümü bitirdi.Onun dışında sayfasında yazanlarınki gibi yan etki hissetmedim.Biber hapı yorumlarınıda okudum.Lotus 100 şikayetlerinin aynı ama benim lotus 100 de pek şikayetim olmadı.O yüzden o haptanda alıcam bakalım.
canım inş oğlun beklediği gibi bir puan alır hayat boyu da böyle başarılı devam edermerhaba kızlar. benimde sabah kayınvaldeler gitti yaylaya. akşam eşim söyledi sabah gidiyolar diye, sevindiğimi belli etmedim bozulmasın diye ama insan biraz daha rahat oluyo tabi kendi başına olunca. bu sefer korktuğum gibi de olmadı iyi anlaştık kayınvaldeyle. sabah oğlumu da sbs sınavına götürdüm. sınavı da çok iyi geçmiş 400 ün altına düşmez yine puanım dedi çoook sevindim.çocukların günüydü bugün onları gezdirdim dolaştırdım yemeğe gittik, parka götürdüm. tek kaçamağım dondurma oldu ama hava çok sıcak burda . ben menapoza girince ne yapıcam acaba sıcağa hiç gelemiyorum.
benim ablam da kullanıyo bu ilaçtan memnun kaldığını söyledi görüntü olarak da bi sıkılaşma oldu kilosunda nasıl bi oynama var bilmiyorum ama görüntüsü baya bi inceldigünaydın
herkese iyi sabahlar herkesn kilo verdiği bir hafta olsun inşallah
artık 66ya düşmek istiyorum tatile az kaldı yaaa((((
fx 15 almayı düşünüom ama netten sipariş vermeyi gözüm yemedi sahte olur die var mı burda kullannan
Selam canparcasi ben iyi sayilirim bogazimla savas icindeyim bi kac gündür ama bugün anladimki piskolojikmenAyParCaMM+, magrenta+, nilya_88, özi16 nasılsınız kızlar
kaçgündür giremedim nete bu haftasonu yakın akrabanın oğlu evleniyor düğün için kıyafett almaya çıktık dün de arkadaşıma gittim gezmeye
anlaşılacağı üzere bu hafta benim diyet mafişş dışarda olunca mecburen kalorisi yüksek şeyler yemek zorunda kaldım az da yesem hazır yemek olunca etkisi çok oluyo maselef
ama bu sabah bir parça peynir ve bir dilim ekmek yedim kahvaltıda
öğlen de bi tabak tarhana çorbası içtim
bari bugün az yiyeyim de dengelensin birazcık en azından kilo almam diye düşünüyorum -tatlicadiarzu-
Sagol canim elmasirkesi hic görmedim galiba veya dikkat etmedim bakim biiiikızlar az önce öğlen yemeğimi yedim ama ölüyom şimdi nefes alamıyom ne olduysa bana ::::::)
yemeden başım dönüyo yemek yesem şişkinlik oluyo bende yemek söyledim yoğurtlu ıspanak ve bolca salata yedim
ayparçam soruna bildiğim kadarıyla cvp vereyim elma sirkesi olucak muhakak bu çok önemli
ben sabhları aç karnına bi bardak ılık suyun içine biraz sirke bi kaç damla limon ve yarım çay kaşığıda bak koyuyorum bal tatlandorson diye koyuluyo hemde iştahı kessin diye
duyduğum kadarıyla her yemekten yarım saat önce içilmeliymiş ben bi sabah bu karışımı içiyorum bide akşma eve gidince sadece sirkeli su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?