70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahanada fistik ezmeleri toplanmislar, umarim sadece okumakla yetinmessiniz..
Cok özlüyoruz sizleri o güzel sohbetleri dimi kizlar????

günaydın fıstıklar,uzun zaman oldu buraya girmeyeli,umarım herkes iyidir
minnacım face de baktım resimlerine,çok çok beğendim,fıstık olmuşuz valla

benim diyet uzun zamandır güme gitti,kilo bile aldım,ama tekrardan başladım,düzenli yemeye,yaz geldi ben hala 1 ileri 2 geri gidiyorum

hepinizi çok çok öpoüyorum,fırsat bulursam yine uğrarım

günadyın canım dikkat et kilo alma arada vermeye çalış bakiym burda olmasanda oklavalar gelir bakkkkklava:klava:klava:

kib canım

sabahtan beri inanılmaz su içiyorum halen içim yanıyor hortumu sokacam boğazımdan sürekli aksın ilacın en büyük faydası bu sanırım

arkadslar daha öncede dedim bu ialçların en büyük özelliği su ile birlikte içilmesi eğer su içmezseniz tam tersi etkilerde yaratabiliyo,ben normal şekilde su içebilrseniz ilaçsız su için derim ilaçlardan başı yanmış biri olarak:gitme:

benim platesim bitti 2 bardak sıcak suyumu içip duşa giricem
bugün dışarıda olacagım parkta yürüyüş yapıcaz yani huzur ve spor dolu bi gün beni bekliyo öptüm hepinizi

bravo kızlar size ben iş yerinde olduğum için anca su içebiliyorum :)
bidekiraz yiyorum :)
benim imzamda resimler niy4e çıkmadıki

anacım merdiven yokmu in cık
bu arada tv nin kablosunda sorun var acılmıyo
yok anacım ne merdicen ne de yürücek alan var hiç bişi yok ufacık alan wc 10 adım mutfak 15 adım ötede arkadaşın yanına gidiom oda 10 adım burda iş yok bana oturuom bende
sabahtan beri inanılmaz su içiyorum halen içim yanıyor hortumu sokacam boğazımdan sürekli aksın ilacın en büyük faydası bu sanırım

oooooo götür bakalım bol bol iç zaten su iyidir bol bol wc ye gitmek zorunda kalıcan ama :)))) hadi bakalı ne olcak bu ilaç çok merak ettim bende başlıcam ahapa ama lahanadan sonra başlıyayım diom

eeee herkes nerde ben öğle yemeğimi yedim ve hala açım hehehe acaba bugün bitermi yaaa
yediklerimi yazayım
sabah bir bardaktan fazla çorba
arada3 kayısı bir kaç tane kiraz ve yeşil çay
öğlen bir kase çorba ve bol su içiyorummafoldumben

magrenta, zeynp_ selam kızlar bugün başladım rejime yine 10 30 da sirkeli suyum 5 li çayı içtim 11.45de 2 domates 1 slatalık maydanoz biraz dere otu taze nane ve kırmızı biber doğradım az beyaz peynirli salata yaptım 1 dilim kepek ekmekle şekersiz nescafe az sütlü içtim tost yapınca 2 dilim yiyon ve doymuyon ama salata yapınca 1 dilim yetiyo ekmek MAGRENTA canım kolay gelsin sana zor işin kışın çekili yoda yazın ııh lahana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…