Benide gaza getirdin bende pc nin önünde step yapicam ve ayni zamanda fulldiziden yemekteyiz programina bakcam görüsürüzzzgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt
platesimi yapıp geliyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt
platesimi yapıp geliyorum
günaydın fıstıklar,uzun zaman oldu buraya girmeyeli,umarım herkes iyidir
minnacım face de baktım resimlerine,çok çok beğendim,fıstık olmuşuz valla
benim diyet uzun zamandır güme gitti,kilo bile aldım,ama tekrardan başladım,düzenli yemeye,yaz geldi ben hala 1 ileri 2 geri gidiyorum
hepinizi çok çok öpoüyorum,fırsat bulursam yine uğrarım
ohhhh evde olmanın keyfi işte biz burda oturuyor olcaz geldiinde canımbende biraz şirket içi yürüyeyim bare nereye gidiceksem
sabahtan beri inanılmaz su içiyorum halen içim yanıyor hortumu sokacam boğazımdan sürekli aksın ilacın en büyük faydası bu sanırım
Canimcim kilo cizelgen olmus bide arka plan resim bul ve ibre icin resim ve ayni sekilde ilerle ve yapistir...bravo kızlar size ben iş yerinde olduğum için anca su içebiliyorum :)
bidekiraz yiyorum :)
benim imzamda resimler niy4e çıkmadıki
1000 Adim stepimi yaptim, iyi yoruldum ha :)
yok anacım ne merdicen ne de yürücek alan var hiç bişi yok ufacık alan wc 10 adım mutfak 15 adım ötede arkadaşın yanına gidiom oda 10 adım burda iş yok bana oturuom bendeanacım merdiven yokmu in cık
bu arada tv nin kablosunda sorun var acılmıyo
sabahtan beri inanılmaz su içiyorum halen içim yanıyor hortumu sokacam boğazımdan sürekli aksın ilacın en büyük faydası bu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?