canım inş oğlun beklediği gibi bir puan alır hayat boyu da böyle başarılı devam eder
teşekkür ederim canım. inşallah hepimiz için dua ediyorum ben de. cümlemizinki başarılı olur da iyi yerlere gelirler inşallah.
yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz bu arada.
bu arada imdaaaaaaaat diye bağırmak istiyorum çünkü yiğenlerim denize gidelim yenge demeye başladılar ve ben hala istediğim kiloya gelemedim :çok üzgünüm:
bursefa herhal geçmişi okuyon görmedin yada içerlerdesin canım kapamam lazım eşim çağırıyo diziyi tek izliyemiyo yorumlar yapılcak ya canım AYPARCAM süper gidiyo kız senin MAŞALLAH
iyi geceler kızlar
belki yarın giremem misafirim gelcek hazırlık falan laelaelaelaelae bugün sabah tartıldım 67.2 ydim :lepi:
sirkeli ballı su işe yarıyor galiba...sirkenin çiçek balı ile karıştırılarak içilmesinin sebebide sirkenin mideye zarar vermesini engellemek....
yarın tamm 1 ay olcak diyete başlayalı...74 ile başlamıştım.şuan 67.2 hala şoktayım :1shok: hipotroitten dolayı veremiordum ama sirke düzenledimi ne anlamıyorumm :teytey:
iyi geceler kızlar
belki yarın giremem misafirim gelcek hazırlık falan laelaelaelaelae bugün sabah tartıldım 67.2 ydim :lepi:
sirkeli ballı su işe yarıyor galiba...sirkenin çiçek balı ile karıştırılarak içilmesinin sebebide sirkenin mideye zarar vermesini engellemek....
yarın tamm 1 ay olcak diyete başlayalı...74 ile başlamıştım.şuan 67.2 hala şoktayım :1shok: hipotroitten dolayı veremiordum ama sirke düzenledimi ne anlamıyorumm :teytey:
günaydın bayanlar çok yoğunum bu hafta koşturmaca akşamlarıda ancak ev temizliği çok yorgunum iyi bir tatile ihtiyacım var,özgecim hapa bu sabah itibariyle başladım bakalım ne olacak kahvaltımı yaptım 1 tane yuttum son umudum bu inşallah faydasını görürüm kolay gelsin herkeze bu arada halen resim yüklüyemedim site yaptırmıyor
Günaydın canım iyi sabahlar hadi geçmiş olsun kurtuldun ya temizlikte spor oluyor sana işte :)))) ıyyyy hiç sevmem temzilik yapmayı hapın hayırlı olsun canım bende fx15 sipariş ettim adet dönemin bitsin hapımda gelsin başlıcam bu arada bugün lahana çorbası diyetine başladım tadı öyle dedikleri gibi berbar değil ben sevdim sabah biraz acayip gelio sadece sabah 8de çorba içtim şuan çok açım birazdan biraz meyve yerim umarım bu diyet işe yarar ve 1 hafta yapabilirimhihoyyyt
Canim bazen benimkininde inadi tutuyor girc girc yapiyo ozaman yagliyorum hemen düzeliyor..tavsiye ederimayparçam slm tatlım şu t&s'ı akşamları ses çıkarmadan nasıl yapıyorsun valla benimki evi yıkıyor gacır gucur.. ses çıkarmasın diye yaptığın bir yöntem var mı?
Sükür canim baktim resimlere Allah en kötü gününü böyle etsinnhihoyyythadi bakalım 1 hafta başarabilirsen en kötüsü 3 kg veririsin diye tahmin ediyorum bu arada resim ekledim kızlar sonunda :))))))))))))
hadi bakalım 1 hafta başarabilirsen en kötüsü 3 kg veririsin diye tahmin ediyorum bu arada resim ekledim kızlar sonunda :))))))))))))
Kolay gelsin fistik,yorma kendiniGünaydın kızlar... bugün yine yoğunum... giremeyebilirim işlerden dolayı.. akşama kısmetse görüşürüz... bugün dikkatli olalım yarın bildirim yapacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?