70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3000 Adim Step yaptim bu etti 320 kalori ve bugün yediklerimde

07.40 - 3 Kaysi, 2 Erik
09.00 - Kahvalti
14.30 - Sebzelipilav, Salata
16.00 - 1 elma
16.45 - 1 Kase Cips
17.40 - 1 Aktivia, Yarim elma
19.30 - 1 Kase Sütlü irmik

Yinemi kacirmisim :)

ayparçam slm tatlım şu t&s'ı akşamları ses çıkarmadan nasıl yapıyorsun valla benimki evi yıkıyor gacır gucur.. ses çıkarmasın diye yaptığın bir yöntem var mı?

ıyi akşamlar kızlar... kilo çizelgesi yapamayan arkadaşlar için yardımcı olmaya çalışayım... bazı sitelerde sorun çıkabiliyor... sistem aynı... sorunuz olursa özeldende sorarsanız gözden kaçırmamış olurum.. isteyene bende hazırlayabilirim ama herkezin zevki farklı.... bende ilk denediğimde çizelgeyi hazırlıyordum ama yapıştırırken linkin hepsini kopyalamamk gerekiyor... yanlış kopyalanıncada çizelge görünmüyor...

siteninbiri bazen açılmıyor.. aşşağıdaki siteden hazırlayabilirsin..

Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others ( seçenek çok ama bazen sorunlu bir site )

Abnehmen und euren Erfolg sehen

açılan sayfadan beyndiğin birini seç... ( 8 sayfa seçenek var ) weiter seçeneğini tıkla..
bu sayfadanda seçim yap ( 5 sayfa seçeneği var ) weiteri tıkla tekrar...

Startgewicht : başlangıç kilonu yaz...
momentanes Gewicht : şimdiki kilon...
Zielgewicht : hedef kilon...

altta çıkan linki kopyala profilinde aynı yere yapıştır... ( eskisini sil önce )

benim linkim böyle... yanlış yapıştırmazsanız görünmesi gerkiyor... linkin gerekli kısmını kopyalamanız yeterli yanii...

http ://ticker.7910.org/wa__71__21Vg00000g41MzQ4anw0NDg4NjNkYXx5YXogZ2VsZGlpaWkuLi4u.gif

Son düzenleme:
ben yine yapamadım tam başlıcam diyom yine biryerlere gidiyom dünde kankimin kızı 5 sınıf bitiyodu gösterileri vardı ve 14 oyundada vardı ee tabi resim olayı benim olduğu için ailenizin kameramanı fotoğrafçısı olayı yanı dünde beykozda geçti tüm gün akşam yine geç geldik bugünde ev sahiplerin gelinleri komşular yazlıklarına gitmeden bi kahvaltı olayı boğaza karşı düşün artık açık büfe yedikte yedik gitti yarın başlıcam yine bi yer çıkmazsa ya üf olmuyo spor yapmam lazım acıyı çekince bozamıyonda

bursefa herhal geçmişi okuyon görmedin yada içerlerdesin canım kapamam lazım eşim çağırıyo diziyi tek izliyemiyo yorumlar yapılcak ya canım AYPARCAM süper gidiyo kız senin MAŞALLAH

bursefa herhal geçmişi okuyon görmedin yada içerlerdesin canım kapamam lazım eşim çağırıyo diziyi tek izliyemiyo yorumlar yapılcak ya canım AYPARCAM süper gidiyo kız senin MAŞALLAH

kimse olmayınca arada bakıyordum canım şimdi gördüm... valla sıkman lazım canım.. gerçekten vermek istiyorsan boğazını kısmadan yada kalorili yiyecekleri kısmadan ve spor yapmadan olmuyor malesef...

iyi geceler kızlar
belki yarın giremem misafirim gelcek hazırlık falan laelaelaelaelae bugün sabah tartıldım 67.2 ydim :lepi:

sirkeli ballı su işe yarıyor galiba...sirkenin çiçek balı ile karıştırılarak içilmesinin sebebide sirkenin mideye zarar vermesini engellemek....
yarın tamm 1 ay olcak diyete başlayalı...74 ile başlamıştım.şuan 67.2 hala şoktayım :1shok: hipotroitten dolayı veremiordum ama sirke düzenledimi ne anlamıyorumm :teytey:

bende deniycem bunuuuuu:)))

günaydın bayanlar çok yoğunum bu hafta koşturmaca akşamlarıda ancak ev temizliği çok yorgunum iyi bir tatile ihtiyacım var,özgecim hapa bu sabah itibariyle başladım bakalım ne olacak kahvaltımı yaptım 1 tane yuttum son umudum bu inşallah faydasını görürüm kolay gelsin herkeze bu arada halen resim yüklüyemedim site yaptırmıyor

hepinize günaydınlar kızlar ,sabah sporu ballı sirkeli limonlu su ve yürüyüşten sonra iş yerindeyim yarım lt su yumuda içtim az sonra kahvaltı ederim heralde
merancım bende sirkeli suyu kullanıyorum ama senin kilo vermen mükemmel bence ben daha 3 kilo verebildim sadece neden bu kadar az veriyorum bende anlamamdım acaba sen farklımı yapıyorsun ki merak ettim
bende en büyük etkisi şişkinliğimi aldı bunu hissedebiliyorum tabi yaptığım sporda sıkılaşmama sebeb oldu ikisi bi arada şimdilik zorda olsa ii gidiyo ama gel görki benim kilo çok ağır ağır gidiyo offffff:bbo::bbo:

Günaydın canım iyi sabahlar hadi geçmiş olsun kurtuldun ya temizlikte spor oluyor sana işte :)))) ıyyyy hiç sevmem temzilik yapmayı hapın hayırlı olsun canım bende fx15 sipariş ettim adet dönemin bitsin hapımda gelsin başlıcam bu arada bugün lahana çorbası diyetine başladım tadı öyle dedikleri gibi berbar değil ben sevdim sabah biraz acayip gelio sadece sabah 8de çorba içtim şuan çok açım birazdan biraz meyve yerim umarım bu diyet işe yarar ve 1 hafta yapabilirimhihoyyyt

hadi bakalım 1 hafta başarabilirsen en kötüsü 3 kg veririsin diye tahmin ediyorum bu arada resim ekledim kızlar sonunda :))))))))))))

ayparçam slm tatlım şu t&s'ı akşamları ses çıkarmadan nasıl yapıyorsun valla benimki evi yıkıyor gacır gucur.. ses çıkarmasın diye yaptığın bir yöntem var mı?
Canim bazen benimkininde inadi tutuyor girc girc yapiyo ozaman yagliyorum hemen düzeliyor..tavsiye ederim

hadi bakalım 1 hafta başarabilirsen en kötüsü 3 kg veririsin diye tahmin ediyorum bu arada resim ekledim kızlar sonunda :))))))))))))
Sükür canim baktim resimlere Allah en kötü gününü böyle etsinnhihoyyyt

ayyyy amin canım inşallah 3 kilo vermeye bile razıyım 1 hafta inşallah başarabilirim şimdilik sorun yok ama açım yaa (((((

Günaydın kızlar... bugün yine yoğunum... giremeyebilirim işlerden dolayı.. akşama kısmetse görüşürüz... bugün dikkatli olalım yarın bildirim yapacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…