merhaba kızlar nasılsınız, biraz okudum geçmişi herkesin keyfi yerinde:) gibi, tatlım SUZİİİİİ üzülme arada anneler böyle çıkışıyor işte :) var olsunlarda çıkışsınlar yeterki :) dimi, CHOSENN VE FTEMİZ bende de aynı sorun var ve bende çok yavaş kilo veriyorum, 8 yıldır tedavi görüyorum bende hergün 100 mg kullanıyorum, aslında basit gibi gözükesede ayak tırnağımızdan kilomuza psikolojimize varıncaya kadar etkileyen bir dert ama rabbim daha kötülerinden esirgesinnn, kızlar ya iyiki varsınzız:) bide zayıflayabilsem süper olatacak :) öpüyorum hepinizi sınav stresini atlatınca daha çok takılcam inşallah türkiyeye gidene kadar:))
bende geldım bıraz akılıpgıdecegımmmm,,,s.a.kizlaaar
neeöörüyonuz bakem
gecmise bakayim dedim ama birazdan cikicam o yüzden acik cene yapak dediim
normal meyveli yogurtdun ballimgelatin katmislar gelatini biliyordum canim onlar daha bi sert oluyor ama bu Nöm varmi sizde o markadan canim
birde plastik sekerlerde oldugunu biliyordum biz hep cocuga alirken türk yerinden aliyoruz onlari ama bundan süphelenmemisdim
bizim isarkadasi müslüman oda domuz yemiyor almis gelmis yeni yogurtlar cikmis diye
kızlarrrr bu arada jellibon lardada jelletın var mış o yusden bebelerınıze yedırmeyın tavsıyemmmmmm
a.s. canimselam kızlar
biazdan sızacam biselamvereyim dedim
yarın eylem var
ona katılcaz okul yok
umarım başımıza biiş gelmez :18:
normal meyveli yogurtdun ballimgelatin katmislar gelatini biliyordum canim onlar daha bi sert oluyor ama bu Nöm varmi sizde o markadan canim
birde plastik sekerlerde oldugunu biliyordum biz hep cocuga alirken türk yerinden aliyoruz onlari ama bundan süphelenmemisdim
bizim isarkadasi müslüman oda domuz yemiyor almis gelmis yeni yogurtlar cikmis diye
aminnn cok guselll inşl.verırızzz canımm
bende geldım bıraz akılıpgıdecegımmmm,,,
eltım bısde bugun kacamak yapmamak ıcın kendımı zorladımm(st.8,5 gibi5 tane taze yaprak sarması gorusdummm yazmayım dedım ama ıcım rahat etmıyooooooo:26::26::26::26::26::26::26:affedın arkasındandayanı st 23:00 gibi dişimi fırcaladım kı kacamak bu st dede olsa olmasın diyeee....
son olarak az once 10 dk leslie+50 bisiklet petalı(yere uzanıyorum petal cevırır gıbı yapıyorum )iyimi sizcee + 10mekik
iyimi balkayma ımmmmmmmmmm5 yaprak yusunden ıcım rahat degıl bugunde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a.s. canim
aman dikkat et :26:
Nöm yok suzim
suzim yogurtlarda ,pudinglerde,dondurmalarda,pastalarda.................. daha birsürü seylerde var :26:
birde gelatine den haric bazi numaralar var onlarda domuzdan yapiliyo :26:
birde emulgator mono-und dygliceride var mesela oda domuzdanmisve bu cok ekmegin icinde var suzim yaglarda felende var
ben cok dikkat ediyorum ilk zamanlar zor oluyo aradigin seyi bulamiyosun felan
ama sonra alisiyosun aldigin seyler ayni oluyor zaten yeni bisey alincada otamatikmen bakiyosun
jelibon türk mali degilmi suzim ya helal yaziyordun sanki onlarda
ballim sana zahmet olmazsa bana o numaralari verirmisin :26:
yarin zaten lebensmitteluntersuchung yerine telefon acacam bilgi almak icin nöm mal larini türk marketlerde de satiyorlar
birde magistratda calisiyorum güyabenim bildigim önceden domuzdan yapiliyormus ama simdi degisti cogu algenden yapiyorlar diye biliyordum
ben yarin arastirayim canim senide bilgilendiririmsende bana o numaralari söylersen bende hep dikkat ediyorum aslinda nebileyim kafam iyice karisti
sagol vıcdanım benı yedı zaten yafff :26::26::265 tane neyse hadi seni bugünlük yolmayalim
ton balıgın farkı varmı acaba kızlar hıc denemedım yakın zamanda balıgı cok severım ama reflü var mıdemde gec yıyınce agrı yanma oluyoooomamalarim
sabah
peynir ve domates
kahve
öglen
sosis,1 tane yesil biber ,salca ,2 dilim peynir ve 2yumurta beyazi ile yapilan omlet
ara
4 tane ceviz
kahve
aksam
tonlu salata
1,5 lt.kadar su ve 1 fincan ihlamur
bugün öğleden sonra giremedim geçmişede bakamadım
nasılsınız bakalım
jillianı bugünde yapmadım zıplamaları yapamıyorum
diğerlerini zaten normal spordada yapıyorum
offf ya 1 kg dambıllaı bile kaldıramıyorum
Allaha emanet ol suzimmkizlar canlarim cigerlerimben kactim esimde erken cikmis bugün sabah nasil kalkcan diyo
Eki Görüntüle 425390
bugün öğleden sonra giremedim geçmişede bakamadım
nasılsınız bakalım
jillianı bugünde yapmadım zıplamaları yapamıyorum
diğerlerini zaten normal spordada yapıyorum
offf ya 1 kg dambıllaı bile kaldıramıyorum
sagol vıcdanım benı yedı zaten yafff :26::26::26sıkolojık olmaz ınsl..yafff
ton balıgın farkı varmı acaba kızlar hıc denemedım yakın zamanda balıgı cok severım ama reflü var mıdemde gec yıyınce agrı yanma oluyoooonasıl yapımmı ogle yın alımda merketten ınsl...
walla süper yapılıyoooo basına gec yeterkı gercı bugunlerde rgl den sonra banda cokme geldi sekerımmmm
bende az once leslie mekik+bisiklet yaptımmmınsl.kendı capımdaaaa
Evet canım gelicek inşallah...
Bende iki haftadır bi 70 bi 71 gidip geliyorum 69 u görmek istiyorum artııık.
Kilo alsam benimde moralim bozulurdu :26: Allah kimseye kilo aldırmasın
Vayy yawrum özletiyorsun kendını.
biri bişeyy yapıyorr ardından hep beraber.
bu hafta görürsün inşallah canım benim
valla tekrar almak çok koyuyor insana
hele o göbeği gitmiş olarak görmüştüm şimdi geri geldi ya çok kötü oldum
korumak çok önemli
ben de özledim beybi ya
ben de geldim herkes gitmiş
bakalım şimdi de jillianı indiriyorum inşallah yapabilirim
Valla şuan pes etmek gibi bi niyetim yok. Allah sabır versin hepimize gerçekten.
Zor bu işler...
Ay uçurumu izledim fenalardayım stres yaa resmen
ay o pek fena.. insanı bunalıma sokar..
evet zor işler valla
bakalım inşallah sonuna gelebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?