70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy bende sabah kalktımm ilk su içtim su içmezsem olmuyo zaten içim yanmış gibi oluyo sonra tartıya çıktım am bu hafta ilerleme yok gibi olsun kilo almaktan iyidir en azından 72ye indim 70i görünce k,lo çizelgemi yapıcam tekrar kendime sınır koydumm..bi yumurta biraz peynir yedim evi toparladım step yapacaktım ama dükkana gitmem lazımm birazdan bu sabah kardeşcegizimi gönderdim de evde kaldım birazcık neyse artık step akşama kaldı

kızlar içerlerdeyim ev işi olayı kapamıyomki varız burda WHıTEHAL canım ebruyla plates çok yavaş çok konuşuyo motive gidiyo denedim ben öncedende yavaş lüzumsuz konuşuyo sen nasıl katlanıyon anlatta bende deniyem tekrar AYPARCAM seninde süper gidiyo adımlar yeni akadeşler yazın öğreniyom bişeyler sizdende

zeynp canım annen ne zaman geliyo kız o gelince sen yavaşlamıyasın hazır yokken onun yerinede yoruluyon ya gelince yine zayıf gelip çıldırtmasın seni

zeynp canım annen ne zaman geliyo kız o gelince sen yavaşlamıyasın hazır yokken onun yerinede yoruluyon ya gelince yine zayıf gelip çıldırtmasın seni
kız tahtaya vurrr zaten depresyona girmiştim biraz kilo hareketlendi aşagı dogruda ii geldi ruh saglıgıma da..artık o zamnda evde step yapacam işte zaten temmuz gibi yine ögrenci almaya başlarımm onlarla da mesgul olacam ki zaten geldikten 3 hafta sonra yine gidecek 3 kez gidiliyo cay için eylüle kadar..o diildi annem geldiginde şimdi kilo vermiş olursa bak işe bana hava atıp duracak bende hırsımdan çatlarım artık:)

napimm artık manyak bi annem var kadın yaşlanmıyo yaa kapalı olmasa gardrobu beraber kullanacaz zaten bazı şeyleri kullanıyoz ben napimmm artıkk ve tabii sunu da etrafımdakileride görerek söylüyorum anne güzelse kızı onun kadar güzel olmuyo yani güzel anneyi çocugu geçemiyo ben bunu uzun zamn önce kabullendim:)))

a.sa.sa.sa.s benim annemde maşallah gencecik duruyo kadın torun torba sahibi hala aynı yıllardır değişmemiş bide beyaz tenli bi gör kaymak gibi kadın :roflol::roflol::roflol:
babacım garip erken çöeknelerden aman duymasın her gören arada çok yaş farkı var sanıyor , bide bende yeni kilolarımla annemden daha iri duruyorum annem azıcık uzun boyludurda bana annene bakta toparlan diyolar offfffffffffÇok üzgünüm çoook

saol canım valla bilmiom şu saati ettim işte çorba biraz sulu olmuş sanırım doymadım yaaa öteki sefer daha koyu yapalım bare :)) bana tadı çok kötü geldi o yüzden pek zorlanmadım ama açlıktan başım ağrıo inşallah çektiklerime değer

çok merak ettim anneni şimdi bennnn :) benimde annem bende uzun güzel kadındırda oda ben senin yaşındayken die başlıo moral motive sıfır oluo saolsun 1 kilo verdim die evde etrafta dolanıom sevincimden 1 kilo içinmi bölesin dio gene moral sıfır napiym anne metabolizmam boyum sana çekmediyse benim suçum ne yaaa (( nedir bizim çektiğimiz:roflol:

MAGRENTA canım bak ben şöyle yapıyodum tv de izlemiştim beyaz lahanayı doğra blendırdan geçirmicen için yiyebileceğin büyüklükte 1 kereviz istemezsen koyma ama içindeki bir madde işe yarıyomuş sonra 5 domates doğra sonra 4 orta boy soğan sonra kerevizin yapraklarıda mutlaka birde yarım demet maydanoz saplarıyla doğra 1 dişde sarmısak bütün atki dağılmasın fazla kokusu istersen koyma ama ben sarımsağın onu yumşattığına inanıyom istersen 1 tatlı kaşığı salça da koy sulandır 1 su bardağıyla 1 bardak daha su koyabilrsin tuz karabiber istersen ama gram yağ koyma öğle yersen daha doyurucu ama ben bıktım yemekten eskiden kış olunca kolay ama dişini sıkıp 1 hafta yapar ve başka hiiiç bişey yemezsen ve spor yaparsan 5 kilo bile verilebiliyo 7 gün tam yaparsan ama kaçırmazsan meyvaylada kaçırma oluyo

kıymetay darısı senin oğlunun başına çok geç olmadan yaptır sünnetini büyüdükçe zor olur bizimki maşallah yarın bir hafta olacak iyleşti bile adam

MıNNA KIZ ne güzel olmuşun elbisende hoş oğluşun eşine benziyo sanki daha sık kız dişini verince kiloları daha rahat giyebiliyoz kolları açık elbiseleri

ya arkadaslar ben yeniyim bi problemim var hem kilo hemde dudaklarimain rengi kenerlari siyahlasti nedeni hakkinda bi bilgosi ve onerisi olan varmi

kızlar şimdi yaptığım yemeği tarif edim hem öğlen hem akşam yicem geçen sene çok kilo verebilmiştim
1 kilo kabakları doğrayın tencereye üzerine 5 orta boy domates 4 orto boy soğan uzunlamasına kesin süslü oluyo 1 diş sarmısak 1 tatlı kaşığı salça belkide koymayın domatesin kırmızılığına göre karar verin 1 bardak sadece su koyun tuz ve 1yemek kaşığı ayçiçek yağı ocağa koyun yükşek ateşte önce kaynadıktan sonra kısık ateş almadan 5 dakika öncede dere otunun yapraklarından koyun az sulu olduğu için kavurma gibi oluyo 1 bardak yoğurt ya limit onu ister üzerine dökün ister yanın da yiğin ve 1 kepek ekmeğiyle çok doyurucu ve lezzetli oluyo geçen sene çok yedim ve verdim çok kilo
ama geri aldım çünkü ben evde durmadım yazın ve gezmelerde yedim sürekli

Son düzenleme:

yorumun için teşkür canım bende haftaya sırf kabak yemeyi düşünüyorum senin tarifi yaparım artık öğlenleri iyi olur iş yerinde yerim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…