kız tahtaya vurrr zaten depresyona girmiştim biraz kilo hareketlendi aşagı dogruda ii geldi ruh saglıgıma da..artık o zamnda evde step yapacam işte zaten temmuz gibi yine ögrenci almaya başlarımm onlarla da mesgul olacam ki zaten geldikten 3 hafta sonra yine gidecek 3 kez gidiliyo cay için eylüle kadar..o diildi annem geldiginde şimdi kilo vermiş olursa bak işe bana hava atıp duracak bende hırsımdan çatlarım artık:)zeynp canım annen ne zaman geliyo kız o gelince sen yavaşlamıyasın hazır yokken onun yerinede yoruluyon ya gelince yine zayıf gelip çıldırtmasın seni
napimm artık manyak bi annem var kadın yaşlanmıyo yaa kapalı olmasa gardrobu beraber kullanacaz zaten bazı şeyleri kullanıyoz ben napimmm artıkk ve tabii sunu da etrafımdakileride görerek söylüyorum anne güzelse kızı onun kadar güzel olmuyo yani güzel anneyi çocugu geçemiyo ben bunu uzun zamn önce kabullendim:)))zeynp canım annen ne zaman geliyo kız o gelince sen yavaşlamıyasın hazır yokken onun yerinede yoruluyon ya gelince yine zayıf gelip çıldırtmasın seni
napimm artık manyak bi annem var kadın yaşlanmıyo yaa kapalı olmasa gardrobu beraber kullanacaz zaten bazı şeyleri kullanıyoz ben napimmm artıkk ve tabii sunu da etrafımdakileride görerek söylüyorum anne güzelse kızı onun kadar güzel olmuyo yani güzel anneyi çocugu geçemiyo ben bunu uzun zamn önce kabullendim:)))
saol canım valla bilmiom şu saati ettim işte çorba biraz sulu olmuş sanırım doymadım yaaa öteki sefer daha koyu yapalım bare :)) bana tadı çok kötü geldi o yüzden pek zorlanmadım ama açlıktan başım ağrıo inşallah çektiklerime değermagrenta, zeynp_ selam kızlar bugün başladım rejime yine 10 30 da sirkeli suyum 5 li çayı içtim 11.45de 2 domates 1 slatalık maydanoz biraz dere otu taze nane ve kırmızı biber doğradım az beyaz peynirli salata yaptım 1 dilim kepek ekmekle şekersiz nescafe az sütlü içtim tost yapınca 2 dilim yiyon ve doymuyon ama salata yapınca 1 dilim yetiyo ekmek MAGRENTA canım kolay gelsin sana zor işin kışın çekili yoda yazın ııh lahana
napimm artık manyak bi annem var kadın yaşlanmıyo yaa kapalı olmasa gardrobu beraber kullanacaz zaten bazı şeyleri kullanıyoz ben napimmm artıkk ve tabii sunu da etrafımdakileride görerek söylüyorum anne güzelse kızı onun kadar güzel olmuyo yani güzel anneyi çocugu geçemiyo ben bunu uzun zamn önce kabullendim:)))
MAGRENTA canım blendırdan geçirme kabuska yemeyi gibi ye daha güzel oluyo
ya arkadaslar ben yeniyim bi problemim var hem kilo hemde dudaklarimain rengi kenerlari siyahlasti nedeni hakkinda bi bilgosi ve onerisi olan varmi
kızlar şimdi yaptığım yemeği tarif edim hem öğlen hem akşam yicem geçen sene çok kilo verebilmiştim
1 kilo kabakları doğrayın tencereye üzerine 5 orta boy domates 4 orto boy soğan uzunlamasına kesin süslü oluyo 1 diş sarmısak 1 tatlı kaşığı belkide koymayın domatesin kırmızılığına göre karar verin 1 bardak sadece su koyun tuz ve 1yemek kaşığı ayçiçek yağı ocağa koyun yükşek ateşte önce kaynadıktan sonra kısık ateş almadan 5 dakika öncede dere otunun yapraklarından koyun az sulu olduğu için kavurma gibi oluyo 1 bardak yoğurt ya limit onu ister üzerine dökün ister yanın da yiğin ve 1 kepek ekmeğiyle çok doyurucu ve lezzetli oluyo geçen sene çok yedim ve verdim çok kilo
ama geri aldım çünkü ben evde durmadım yazın ve gezmelerde yedim sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?