70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy ben çok severim kabağı güzel tarifmiş canım bende akşamları haşlanmış kabak yiyodum bir de bunu denerim sonra :)

MAGRENTA canım şimdi yedim gerçekten çok güzel oluyo birde haşlanmış yeme eziyet zaten 1 kilo sebzeye 1 yemek kaşığı sadece ayçiçek yağı atabilrsinki bütün ezberledim artık rejim doktorlarını tv de yağda lazım ya vermemiz için kiloları birde 1 kiloyu bir seferde yenmez şimdi 1 tabak 1 bardakta yoğurt 1 kepek ekmeği hani uno nun var ya doydum kızlar ben kiloyu rahat veririm ama gezmelere gittiğim için sürekliki yazın çok o yüzden veremiyom yoksa eşimde yemek aramaz zate çoğunlukla dışarda yer oluşumada zaten tavuktu köfteydi çorbaydı herşey benimde yiyebileceğim şeyler ama lahana olayında çok zorlanıyodum ona yedirirken ağzım sulanıyodu o yüzden yemin ediyodum işte lahanadan başka bişey yemicem diye hergün için ayrı yemin MAGRENTA canım sadece lahanaya yağ katılmıyo geri kalan bütün sebzelere katılır haşlama yapma birde lahanayı küçük ve yumuşak olanından alcakmışın marankide saraçoğluda öğle dediler

kızlar ben bi dondurma yedim ama öğlenm yemeği yemedim bu arada zayıflama yarışmasınada katılıyorum :)

bir de kızlar maranki demiş bu ayın 12 13 14 yani bu cuma cmtesi pazar 3 gün boyunca sabah öğle akşam 500 gr kiraz yeyip aralarda da bol sıvı tüketirsek kilo vermemiz kolay olurmuş ayın hareketine göre uygun günlermiş....
Biz de geçen haftasonu kemalpaşadaydık bol boool kiraz topladık zaten öğle akşam kiraz yiyordum bi de bunu denicem bakalım....
Aralarda kiraz çöpünden çay yapıp içmek daha etkili olurmuş
Kiraz çayı yaparken bir iki de kiraz tanesi atmak tadını güzel yaparmış bi deneyin bakalım belki fayda görürsünüz....

ay bende bu gün epey kiraz yedim yanlış gündemi yedim şimdi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allahım zayıflama uğruna düştüğümüz hale bakın ee kilolar sizde bizden gidiceksiniz bu beden sizi sevmiyo sevilmediğiniz yerde niye duruyosunuki anlamam kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kızlar şaka makada benim iki gündür bu saatlerde göbeğim acayip şişiyo nedendir anlamıyom ben sanki zayıflamaya çalıştıkça göğeim dahaa belirginleşiyobenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

selammmlarr
günlerdir topiğe giremiyordum pc karşımda ama yoğun bir program hazırladığım için fırsat olmuyordu girdiğimden beri yazdıklarınızı okuyordum nihayet sonuna geldim cevap yazmaya fırsat buldum
cumartesi istanbula gidiyorum İran'dan heyet gelecek onları 6 gün sabah 8.30 akşam 21.00 gezdireceğim en güzel yerlerde yemek yedireceğim ben yemeden durabilimiyim pekiiii=((((
tabiiki duramam 3 haftadır program yapmaktan canım çıktı tadınıda çıkarmam lazım gelince tekrar başlarım rejime=)))

Ben kabağı severim canım ama öyle pek tuz yağ ile aram yok yoğurtla yiyodum akşamları pek kasılmıodum yane :))) bu aralar gene normal yemeğime döndüm zaten çorba sebze yoğurt falan :))) derkan lahanaya başladık valla annem almış yaptı bilmiom artık ufakmı büyükmü bugün bitio ama bende biticem sanırım öğleden sonra 1 bardak daha çorba içtim birde akşama içerim birazda meyve off yarın akşam nişana gidicez pasta börek çörek artık su içerim bol bol offfffff bu diyet nasıl biterbenneyaptımkikafamçokkarıştıdelikafadulden

yaa kızlar bişi sorcam ben şimdi lahana çorbası diyeti yapıyorum yaa ilacımda geldi fx15 onla beraber kullanabilirmiyim acaba tok tutar bütün gün açtım yaa 3 tabak çorba içtim sayılır şimdiye kadar bide meyve yiyorum kayısı ve kiraz

kızlar ben motive olmaya geldimmm
napıcam bu kilolarıı
aranızda uzun zamandır yokumm
ayparcam ne güzell kilo vermişsin 17 kilooo
off sendeki azim bende olsa

MAGTENTA canım lahana yemeği sınırsız canımyani yanında ekmek yemedikçe ve meyvada yemeğince zate detoks ya lahanayı istersen 10 tabak yiyebiliyon öğle 3 tabak diil şeker
SEDACIM canım kabak ben hergün yemedim ama hergün yersen ki helede yanında hiç bişey yemezsen ekmek yoğurt falan sabah öğlen akşam o da detoks oluyoki

arkadaşlar selam ,detoks için kabak yemeği tarifini alabilirmiyim yerimseniben
bu arada bende 78 kiloyum , yarınada domates ve limon suyu diyetini yapsammı acaba diyorum .........:uhm:

arkadaşlar selam ,detoks için kabak yemeği tarifini alabilirmiyim yerimseniben
bu arada bende 78 kiloyum , yarınada domates ve limon suyu diyetini yapsammı acaba diyorum .........:uhm:

canım benim bugün yazdıklarımın arasında kabak ayrıntılı var bak canım senin domates limon olayı neki sende bize anlat bakem

ay gelebildim nihayet
bugün ankarada yağmur var hala da yagıyor
parka gidip yürüyüş ve meditasyon yapacaktık güya
olmadı onu yerine kahvecide bi mocha içtim özlemişim yaww

merhaba arkadaşlar.. 80 den 77 ye düşerek aranız katılıyorum bende.. neler yapıyorsunuz. desteksiz olmuyor. ben kayserideyim. hergün 1 yaşındaki kızımla yürüyüş yapıyorum. doğum kilolarımı verdim ancak kendimde böyle kiloluydum işte. zayıflamak istiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…