, gul_0663, magrenta, nilya_88, sedaozer+, özi16 sobe sobe kızlar ...nasıl gidiyo sedacım
bir de kızlar maranki demiş bu ayın 12 13 14 yani bu cuma cmtesi pazar 3 gün boyunca sabah öğle akşam 500 gr kiraz yeyip aralarda da bol sıvı tüketirsek kilo vermemiz kolay olurmuş ayın hareketine göre uygun günlermiş....
Biz de geçen haftasonu kemalpaşadaydık bol boool kiraz topladık zaten öğle akşam kiraz yiyordum bi de bunu denicem bakalım....
Aralarda kiraz çöpünden çay yapıp içmek daha etkili olurmuş
Kiraz çayı yaparken bir iki de kiraz tanesi atmak tadını güzel yaparmış bi deneyin bakalım belki fayda görürsünüz....
MAGRENTA canım şimdi yedim gerçekten çok güzel oluyo birde haşlanmış yeme eziyet zaten 1 kilo sebzeye 1 yemek kaşığı sadece ayçiçek yağı atabilrsinki bütün ezberledim artık rejim doktorlarını tv de yağda lazım ya vermemiz için kiloları birde 1 kiloyu bir seferde yenmez şimdi 1 tabak 1 bardakta yoğurt 1 kepek ekmeği hani uno nun var ya doydum kızlar ben kiloyu rahat veririm ama gezmelere gittiğim için sürekliki yazın çok o yüzden veremiyom yoksa eşimde yemek aramaz zate çoğunlukla dışarda yer oluşumada zaten tavuktu köfteydi çorbaydı herşey benimde yiyebileceğim şeyler ama lahana olayında çok zorlanıyodum ona yedirirken ağzım sulanıyodu o yüzden yemin ediyodum işte lahanadan başka bişey yemicem diye hergün için ayrı yemin MAGRENTA canım sadece lahanaya yağ katılmıyo geri kalan bütün sebzelere katılır haşlama yapma birde lahanayı küçük ve yumuşak olanından alcakmışın marankide saraçoğluda öğle dediler
MAGTENTA canım lahana yemeği sınırsız canımyani yanında ekmek yemedikçe ve meyvada yemeğince zate detoks ya lahanayı istersen 10 tabak yiyebiliyon öğle 3 tabak diil şeker
SEDACIM canım kabak ben hergün yemedim ama hergün yersen ki helede yanında hiç bişey yemezsen ekmek yoğurt falan sabah öğlen akşam o da detoks oluyoki
arkadaşlar selam ,detoks için kabak yemeği tarifini alabilirmiyim yerimseniben
bu arada bende 78 kiloyum , yarınada domates ve limon suyu diyetini yapsammı acaba diyorum .........:uhm:
canım benim bugün yazdıklarımın arasında kabak ayrıntılı var bak canım senin domates limon olayı neki sende bize anlat bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?