Merhaba çıtır çerezler opuyorumnanaktan
9. takım kaptanı olarak takımımızda boş yerler olduğunu söylemek istedim. Eğer katılmak isterseniz boy, kilo ve yaş bilgilerinizi bizimle paylaşın lütfen.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38606-9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
1.65 boy 77 kilo 26 yaş :) gencim güzelim şişmanım..kaydirigubbakcemile2
Yok canim olurmu öyle sey kilomuz nerdeyse aynida o yüzden sordum boyunuayparcam şişkomu buldun beni boyumu sordun merak ettim
Gülüm azim var pes etmiyorum nekdarda sIkca kacamaklar yapsamda ipi birakmiycammmmkızlar ben motive olmaya geldimmm
napıcam bu kilolarıı
aranızda uzun zamandır yokumm
ayparcam ne güzell kilo vermişsin 17 kilooo
off sendeki azim bende olsa
merhaba nurbanu, takımımıza katılmak ister misin ?
4 gundur kabızım yarın yola cıkcam gecmesi lazım nolur yardımm :bbo:senağlama
Kabızlıkla diyette çok sık karşılaşıyoruz
Ben çözüm olarak kendi deneyimimle light yoğurt yemeyi ve doğadan marka kayısılı form çayı içmeni tavsiye edebilirim canım..
ama onlar bzde yok kiii senağlamasenağlama
bi de ben diyet yapmıyorum bnmki hemoroid kaynaklı bi kabzlk sanırım senağlamasenağlama
Merhaba çıtır çerezler opuyorumnanaktan
9. takım kaptanı olarak takımımızda boş yerler olduğunu söylemek istedim. Eğer katılmak isterseniz boy, kilo ve yaş bilgilerinizi bizimle paylaşın lütfen.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38606-9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
özicim benim hipotrodiim var doktor kilo vermeyi bırak almazsan iyi demiştii :dilcikar: ben sadece sabahları içiorum sirkeli ballı suyumu...1 su bardağı ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi yarım çay kaşığı çiçek balı o kadar..limon sıkmıyorum...spor yapmıyorum bu sefer spora kilo vermem durduğu zaman başlıcam...ama sıkı diyet yapıyorum önceden kahvaltı yapmazdım şimdi kahvaltı yapıyorum....kilo vermem bi tarafada çok güzel inceldimm..sirkenin sıkılaştırıcı özelliğinden olsa gerek :lepi:hepinize günaydınlar kızlar ,sabah sporu ballı sirkeli limonlu su ve yürüyüşten sonra iş yerindeyim yarım lt su yumuda içtim az sonra kahvaltı ederim heralde
merancım bende sirkeli suyu kullanıyorum ama senin kilo vermen mükemmel bence ben daha 3 kilo verebildim sadece neden bu kadar az veriyorum bende anlamamdım acaba sen farklımı yapıyorsun ki merak ettim
bende en büyük etkisi şişkinliğimi aldı bunu hissedebiliyorum tabi yaptığım sporda sıkılaşmama sebeb oldu ikisi bi arada şimdilik zorda olsa ii gidiyo ama gel görki benim kilo çok ağır ağır gidiyo offffff:bbo::bbo:
minnacım çok su içmen bu ilacın faydası değil kii...bi hap seni bu kadar susatıyorsa böbreklerine zarar veriyor olabilir canım ya dikkatt et :çok üzgünüm:sabahtan beri inanılmaz su içiyorum halen içim yanıyor hortumu sokacam boğazımdan sürekli aksın ilacın en büyük faydası bu sanırım
kıymetcim ben o lahana çorbasını denedim ama blendırdan geçirmiştimm off çokk kötüydüü çokk 2 gün yapabildim sadece :bbo: senin yaptığın gibi nasıll olur aceba denemek lazımm CADIARZU ama kokusuu çokk kötüü yaww :bbo:MAGRENTA canım bak ben şöyle yapıyodum tv de izlemiştim beyaz lahanayı doğra blendırdan geçirmicen için yiyebileceğin büyüklükte 1 kereviz istemezsen koyma ama içindeki bir madde işe yarıyomuş sonra 5 domates doğra sonra 4 orta boy soğan sonra kerevizin yapraklarıda mutlaka birde yarım demet maydanoz saplarıyla doğra 1 dişde sarmısak bütün atki dağılmasın fazla kokusu istersen koyma ama ben sarımsağın onu yumşattığına inanıyom istersen 1 tatlı kaşığı salça da koy sulandır 1 su bardağıyla 1 bardak daha su koyabilrsin tuz karabiber istersen ama gram yağ koyma öğle yersen daha doyurucu ama ben bıktım yemekten eskiden kış olunca kolay ama dişini sıkıp 1 hafta yapar ve başka hiiiç bişey yemezsen ve spor yaparsan 5 kilo bile verilebiliyo 7 gün tam yaparsan ama kaçırmazsan meyvaylada kaçırma oluyo
kansızlıktan olabilir..özelliklede regl dönemlerinde artıyorsa a.s mutlaka bir kan sayımı yaptır bence a.sya arkadaslar ben yeniyim bi problemim var hem kilo hemde dudaklarimain rengi kenerlari siyahlasti nedeni hakkinda bi bilgosi ve onerisi olan varmi
hoşgeldinn nurbanuu opuyorumnanaktan bende kayseriliyimm :lepi:merhaba arkadaşlar.. 80 den 77 ye düşerek aranız katılıyorum bende.. neler yapıyorsunuz. desteksiz olmuyor. ben kayserideyim. hergün 1 yaşındaki kızımla yürüyüş yapıyorum. doğum kilolarımı verdim ancak kendimde böyle kiloluydum işte. zayıflamak istiyorum.....
sabah aç karnına kayısı ile birlikte ılık su içebilirsin kefirde işe yarıo4 gundur kabızım yarın yola cıkcam gecmesi lazım nolur yardımm :bbo:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?