70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi işte saolsunlar temizlemişler. Yırttın 2 günlük temizlik işinden.

Anneler her zaman öyle görür. Sanmıyorum ben pis olduğunu

canım ben cacığı çok yiyorum,kocaman bi çorba kasesi içi yeşillik dolu ve çok sulu yapıyorum
sıvı şeyler olunca çok doyuyorum..ekmek sadece sabah var ve 1 dilim

Kahvaltı (10:30) : Bi dilim çavdarlı ekmek,peynir,3 yeşil zeytin,Kaşar(4 küp şeker kadar),Salatalık

Öğle (13:30) : Yoğurt çorbası,Mantar-Tavuk sote,Yarım dilim ekmek

Ara (16:30) : Aklıma bişey gelmedi (Evde bişey yok ara için)

Akşam ( 19:00) : Yoğurt çobası,Bi dilim ekmek

Evde 7 de oluyorum canım.
Meyve yiyip bide yesilcay icip cıkayım madem.
Gelene kadar 9 olur zaten.
O saatten sonra da Türk kahvesi falan içerim.
1 hfta böyle yapayım diyorum şok olsun vücut
Sağolasın canım destek oluyorsun ne güzel.

Günaydın Kızlaaar

Hepinizim Regaip Kandili mübarek olsun...
Bu arada bu sabaha karşı reglim başlamış bulunmakta
Tartıldım hemen 500gr gitmiş hafta boyu aynı kilodaydım.

Günaydın canımm seninde kandilin mübarek olsun.

Ana öğüünlerinde salatada eklesene canım.

aaa bnu bılmıodm hayatm artk aksmları ıcerm
genel olarak ıımı menu sence
degstrmem gerekn bıerler warmı

İyi ama öglen sadece k-fleks olmayaydı iyidi güzel canım.

Günaydın Minecim.
İnsaallah huzursuzlugun geçer ilerki saatlerde.
Kandilin mübarek olsun.
Eteğin güzelmiş çok güzel olmuş bence.

dilom sen mavi elbiseyi sormuştun ya canım,bakırköy caddesinde bi ermeni kilisesi var ya onun tam karşısından aldım,şimdi hatırladımm

aaaaa orda bi dükkan var hatırlıyorumda hiç girip bakmadım he.
H.sonu gidip bakayım bende.
Başlıyo bu hfta düğünler
Dayımın torununun sünneti var sanırsınız evleniyo.
Muhacır yenge tarafı kızları da onlara çekmiş.
Sünnet kınası var bu hfta.
Diğer haftada da düğün yapılacakmış.
Kına için şunu aldım netten bakayım gelir herhalde bugün nasıl olacak bi fikrim yok ama.

tatlım ben cacığı fazla tüketiyorum,bol yeşillikli ve sulu,salataya gerek kalmıyo,salata yersem üstüne patlarım valla

Oh ne güzelll temizlik yapmışlar.
Sana özel bişi değil bence hatunlara göre heryer kirli bi üstünden geçilmeli.
Annemden biliyorum.

Akşam neden o kadan az ki?

herkese merhaba kızlar moralim çok bozuk..tartıya yarın çıkacaktım ama dayanamayıp bugün çıktım we hüsrana uğradım.ben böyle kaçamaksız diyet yapınca 2 kilo weriyordum ama werememişim.kilomu şimdi demicem yarın belli olur zaten..diyet yapmaktan sıkıldım.önümde 15 kilo war wermem gereken we artık sabrım tükendi..kilodanda bıktım kendimdende..nasıl olur ama nasıl..ya arada hafif kaçamak bile yapsam en az 1 kilo bari werirdim..yok anam yok..cuma bildirim olmasa hiç çıkmıcam tartıya.çıkınca we weremediğimi görünce can sıkıntısı yapıp yemeye kalkıyorum, herşeye saldırmak istiyorum..ağlıcam şimdi cidden..31mayısa kadar hedef 68di ozamana kadar 68 olurumda, ben beklentiyi daha aşağı çektim bi anda fazla kilo wermeye başlayınca sanırım..

cnm ben saat 9da olsa akşam yemeğimi yiyororum valla
hem sen gayet güzel kilo veriyorsun.bence metonu yavaşlatma.
yineden sen bizden daha tecrübelisin sen bilirsin ama akşam bişe yemezsem nasıl ayakta durup spor yapacaksınki?
elbiseye bayıldımmmmmmmmmmm kaç beden sipariş ettin

Güle güle giy canım.

canım maşallah gayet güzel kilo vermişsin,bence vücudun direnç gösteriyo,sen sabırla devam et,sonuç güzel olur inşallah..
ben de 82'yle başladım,şu anda 74'te geziniyorum,68 falan olsam mutlu olcam,sen de hedefini çok aşağı çekme
ulaştıkça hedefine bi sonrakine daha rahat ilerlersin,bence 5 kiloluk hedeflerle ilerle,insan verdikçe daha fazlasını istiyo zaten

[
Canım öyle hemen moral bozmak yok, her hafta 1 kilo 1 kilo veremezsin ki, vücut bu sonuçta duraklmaya geçer, bakarsın haftaya gitmiş. Ödem vardır vücudunda, wc çıkmamışsındır, sıkma canını, sen kendinden eminsen, haftaya yansır sonucu. Ne o öyle hemen yemek istiyorum falan filan, duymamış olayım, çıtır olcez biz, 36 bedenlere gircez, hayalini kur, kendine getirir zaten. Sabır işi bu iş, cuma günleri kaçamak hakkı tanı kendine, tamamen diyeti bırakmaktansa, arada bi kaçamak yapmak lazım.

Ne bilem canım ya. Akşamları hiç bişey yemek istemiyorum.

Akşamları ye yawru salata falan en basitinden vücut korumaya geçmesin.

Güle güle giy canım.

Sağolasın canımmm.
Nasılsın bu arada?
Bugün kaçırdım sanırım güzel dualarını.

Off bilmiyorum yemeden duramam ztn alıştım yemeye.
Elbiseyi 40 aldım güvenemedim 38 bedene
Olmazsa daralttırırım dedim.
Arkasında fermuarı yandan fermuarlı olsa elbisenin şekli giderdi de böyle sorun olmaz diye.

Dönem dönem vücut duraklamaya geçiyor öyle bişey olaiblir canım.
Azimle devam ediceksin yapıcak birşey yok ki.

moralini bozma şişkinlik yada başka bişe yüzünden olabilir
bazen de vücut kilo vermede duraksama dönemine girebiliyor her hafta 1 kilo veremeyebilirsin

68 olmalıydım bu hafta rahat bi şekilde ama napcez artık dayancaz yoksa werdiğim kilolar boşa gitcek..temmuzun 20lerine kadar hedef koydum 55e yaklaşmış olmalıyım yada 55..bu yazıda kilolu geçirmek istemiyorum.

bencede ye çokta geç olur diyorsan spordan önce ye ve yeşil çay iç bence çok ağır bişe olmadığı için zararı olmaz.
elbiseyi gerçekten çok beğendim cnm güle güle kullan.40 almakla iyi etmişsin çnkü üste yapışan bi model değil.bol durması daha modern olur bence.
zaten artık eskisi gibi çok dar şeyler giyilmiyor.salaş salaş takılmak en iyisi.zaten ne kadar zayıfladığın kollarından ve bacaklarından belli şekerim

yok yok canım dahada kaçamak yapmam 1 lokma dahi yok artık..sanırım kendime fazla güwendim we hayal kırıklığına uğradım..inat ettim 31e kadar 67 olacam..

Daha iyiyim canım, akşam yemekten sonra, hemen yattım zaten, bişey yapcak halim yoktu. Bugün çok şükür, Allah kimseye hastalık vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…