70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

68 olmalıydım bu hafta rahat bi şekilde ama napcez artık dayancaz yoksa werdiğim kilolar boşa gitcek..temmuzun 20lerine kadar hedef koydum 55e yaklaşmış olmalıyım yada 55..bu yazıda kilolu geçirmek istemiyorum.

benim için önemli olan göze güzel görünmek canım,benim hedefim 65 ama 68 falan olsam sevinicem
jillian yapıyorum hergün,regl oldum ara verdim ama haftasonu tam anlamıyla 30 gün yapmaya başlıycam
geçen hafta 5 gün yaptım,inanmazsın belki ama 5 günde bile sıkılaştım
kilom 65-68 olsun ama ben sıkılaşarak 60 görüneyim yeter:))
sen de inşallah ulaşırsın hedefine ama sabırlı ol canım,vazgeçmek yok
tam yolu yarılamışken verdiğin kilolara yazık,kendine de haksızlık etme bence

İyi işte saolsunlar temizlemişler. Yırttın 2 günlük temizlik işinden.

Anneler her zaman öyle görür. Sanmıyorum ben pis olduğunu
yani ben günlük çalıştırıyorum hemde tüm evi alıyorum
anlamadım nereyi pis gördüler
halam iş çıkarmıştır kesin o sever iş yapmayı
canım ben cacığı çok yiyorum,kocaman bi çorba kasesi içi yeşillik dolu ve çok sulu yapıyorum
sıvı şeyler olunca çok doyuyorum..ekmek sadece sabah var ve 1 dilim
ozaman tamam canım
Oh ne güzelll temizlik yapmışlar.
Sana özel bişi değil bence hatunlara göre heryer kirli bi üstünden geçilmeli.
Annemden biliyorum.
halam iş manyağı
bulaşığı bile tek tek elinde yıkar
makineye koy derim koymaz
o iş çıkarmıştır kesin
68 olmalıydım bu hafta rahat bi şekilde ama napcez artık dayancaz yoksa werdiğim kilolar boşa gitcek..temmuzun 20lerine kadar hedef koydum 55e yaklaşmış olmalıyım yada 55..bu yazıda kilolu geçirmek istemiyorum.
her hafta 2-2 gidermi hiç canım yaaa
1-2 sayfa geride 200-300 gr eksideyim sanırım yazmıştım
200-300e seviniyorum ben
ben hiç 2 kiloda vermedim
13 kilo vermişsin belkide yavaşladı kilo vermen

Tamam canım salata yiyim olmazsa. Regl psikolojisindeyim ve çok halsizim

Üşeniyorum herşeye şuan.Önümde yeşilçay var kaldırıp içecek halim yok o derece

68 olmalıydım demişsin hedefin haftada 2 kilo vermek mi
bu ara kaç ayda ne kadar kilo vermeyi hedeflemiştin:44:

Evet bol 36 beden bile bu hatunda böyle durduysa tahmin edemedim kendimi.
Kendimi bırakmamak için zor tutuyorum valla canım.
Yoksa ne kadar konuşsam da burda hani keyifsizim tartısız ben bi hiçmişim.
Bide gelince tekrar 6ları gösterirse ne olur hiçbilmiyourm:

Daha iyiyim canım, akşam yemekten sonra, hemen yattım zaten, bişey yapcak halim yoktu. Bugün çok şükür, Allah kimseye hastalık vermesin.

Amin canım ya.
Niyetli misin bugün?

Tamam canım salata yiyim olmazsa. Regl psikolojisindeyim ve çok halsizim

Üşeniyorum herşeye şuan.Önümde yeşilçay var kaldırıp içecek halim yok o derece

Hadi kızlar sırayla Esin'e yeşilçay içiriyoruz.
İlk sıra bende.
Aççç ağzınıı kocamaann açççççççç

topiğe giriyorum ama arada hep kaçırıyorum konışulanları biraz okuyorum geri sayfaları ama fazla waktim olmuyor jillian soracaktım ama unuttum.sahi jillian ne :44::44:

Yok canım, değilim, rahatsız olunca, boğazlarım acıyo zaten. Sen de 60'ı görmezsin inşallah, yok öyle kötü düşünceler, çıkart bakayım aklından.
Kız Esin gel 2.yudum da benden olsun, hadi bakem, aç ağzını,

topiğe giriyorum ama arada hep kaçırıyorum konışulanları biraz okuyorum geri sayfaları ama fazla waktim olmuyor jillian soracaktım ama unuttum.sahi jillian ne :44::44:
Jillian spor hareketleri yaptıran bi gacı var, 30 dakikalık programlar halinde, 30 gün yapıyorsun, acaip sıkılaştırıyo. Arada bırakmamak gerekiyo, devamlı yapıcan. İstiyorsan linkini göndereyim, programı yüklemek biraz zor ama. Bilgisayardan anlayan biri varsa yaptırabilirsin.

sen piskolojini böle hazırlarsan tartıda sana 6 ları gösterir cnm.şu anda panik yapmış durumdasın.uzun zamandır tartılıyorsun ve sürekli
kilonu kontrol ediyordun.şimdi tartı yokken kendini kontrolsüz hissediyorsun.ama öle değil.tartın varkende aynı şeyleri yiyordun yokkende aynı şeyleri yiyorsun.
kendini ona odaklandırma.bu kadar uzun süredir kafanı kilo problemiyle yordun.artık kendini rahat bırak.ruhunda dinlensin bedeninde.ki istesende fazla yiyemezsin miden küçüldü.ama böyle gidersen ciddi ciddi bunalıma girersin dilom.kendine bu haksızlığı yapma

jillian michaels diye bi kadın var canım,amerikadaki şişmanlar yarışmasının fitness eğitmeni
kadının eski fotolarını gördüm,oldukça kiloluydu,sonrasındaki hikayeyi bilmiyorum ama
dvd şeklinde satılıyo,ben d&r'dan 14 tl'ye aldım
cd 3 bölümden oluşuyo,10'ar günlük dönemler şeklinde 1.levelden başlıyosun
10 gün 1.level,
10 gün 2.level,
10 gün 3.level sürüyo
her bölüm 30 dk,aç dvdyi geç karşısına,o napıyosa aynısını yap sen de
çok aşırı yprucu,ilk 3 gün adım atamadım sonra alıştım ama
kutusunun üstünde 30 günde 10 kilo verebilirsin yazıyo ama sıkılaşma çok fazla,bilgisayardan araştır,kilo verenlerin resimlerine bak

sağol canım yolla bakalım deneyeyim bi

Kendimi hala dobiç görüyorum bide Ger-düşün resimlerini görünce göçtüm o çok çok zayıf duruyo benden.

saol canım hemen bakıcam şimdi..bende alayım bari

Offf uleynnnn offff
Salmamaya çalışıyorum işte kendimi ama nereeye kadan tartışılır.
Akşamları hafif yemek şart + spor + yürüyüş.
Kendimi anca böyle iyi hissetcem sanırım.

18 martta 84 kiloyla başladım bu topikte.haziran sonuna 55 olmayı hedeflemiştim..ama zor şuan artık temmuz sonuna kaldı..

o zaman ayda yaklaşık 9 kilo vermeyi hedeflemişsin
bence hedefine ulaşmak için öncelikle hedefini gerçekçi koymalısın
ayda ortalama 4-6 kilo verilmesi en sağlıklısı olduğu için
ben şubat sonunda 77 kiloyla başladım hedefim 57 kilo olmak.
1 ayda 4 kilo veririsem 5 ayda (temmuz sonunda) 20 kilo vermek için hedefimi koydum.
ilk aylarda 4 kilodan fazla verdim ama sonra azaldı verdiğim kilolar sonuçta insanız robot değiliz her zaman aynı kiloyu vermeyiz.hedefini ayda 4 yada 6 kilo arası koymanı tavsiye ederim önemli olan birden hızlı bi şekilde kilo vermek değil sağlıklı ve geri dönüşü olmıyacak şekilde vermektir

baktım canlarım jillian michaelse.bende başlıyayım hiç spor yapmıyorum bi uçtan başlamak gerek.4 ay önce doğum yaptım sezeryan ile ondan her hareketi yapamıyorum en acısı mekik çekemiyorum.kilo werdikçe göbek sarkmaya başladı..saolun kızlar ya azmim tekrar yerine geldi.iyiki girmişşim bu topiğe yoksa nasıl gidecekti bu kilolar..İYİ Kİ WARSINIZZZZZ

herkese mrb,
ben 23 yaşındayım ve 73 kiloyum haliyle bende fazla kilolarımdan muzdaribim aranızdaki dayanışma çok hoşuma gitti umarım bende gaza gelir bişiler yapabilirim siteyede yeni üye olduğum için fazla bişiler bilmiorum yol yordam konusunda destek olursanız sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…