68 olmalıydım bu hafta rahat bi şekilde ama napcez artık dayancaz yoksa werdiğim kilolar boşa gitcek..temmuzun 20lerine kadar hedef koydum 55e yaklaşmış olmalıyım yada 55..bu yazıda kilolu geçirmek istemiyorum.
yani ben günlük çalıştırıyorum hemde tüm evi alıyorumİyi işte saolsunlar temizlemişler. Yırttın 2 günlük temizlik işinden.
Anneler her zaman öyle görür. Sanmıyorum ben pis olduğunu
ozaman tamam canımcanım ben cacığı çok yiyorum,kocaman bi çorba kasesi içi yeşillik dolu ve çok sulu yapıyorum
sıvı şeyler olunca çok doyuyorum..ekmek sadece sabah var ve 1 dilim
halam iş manyağıOh ne güzelll temizlik yapmışlar.
Sana özel bişi değil bence hatunlara göre heryer kirli bi üstünden geçilmeli.
Annemden biliyorum.
her hafta 2-2 gidermi hiç canım yaaa68 olmalıydım bu hafta rahat bi şekilde ama napcez artık dayancaz yoksa werdiğim kilolar boşa gitcek..temmuzun 20lerine kadar hedef koydum 55e yaklaşmış olmalıyım yada 55..bu yazıda kilolu geçirmek istemiyorum.
Akşamları ye yawru salata falan en basitinden vücut korumaya geçmesin.
Sağolasın canımmm.
Nasılsın bu arada?
Bugün kaçırdım sanırım güzel dualarını.
Off bilmiyorum yemeden duramam ztn alıştım yemeye.
Elbiseyi 40 aldım güvenemedim 38 bedene
Olmazsa daralttırırım dedim.
Arkasında fermuarı yandan fermuarlı olsa elbisenin şekli giderdi de böyle sorun olmaz diye.
Dönem dönem vücut duraklamaya geçiyor öyle bişey olaiblir canım.
Azimle devam ediceksin yapıcak birşey yok ki.
68 olmalıydım bu hafta rahat bi şekilde ama napcez artık dayancaz yoksa werdiğim kilolar boşa gitcek..temmuzun 20lerine kadar hedef koydum 55e yaklaşmış olmalıyım yada 55..bu yazıda kilolu geçirmek istemiyorum.
bencede ye çokta geç olur diyorsan spordan önce ye ve yeşil çay iç bence çok ağır bişe olmadığı için zararı olmaz.
elbiseyi gerçekten çok beğendim cnm güle güle kullan.40 almakla iyi etmişsin çnkü üste yapışan bi model değil.bol durması daha modern olur bence.
zaten artık eskisi gibi çok dar şeyler giyilmiyor.salaş salaş takılmak en iyisi.zaten ne kadar zayıfladığın kollarından ve bacaklarından belli şekerim
Daha iyiyim canım, akşam yemekten sonra, hemen yattım zaten, bişey yapcak halim yoktu. Bugün çok şükür, Allah kimseye hastalık vermesin.
Tamam canım salata yiyim olmazsa. Regl psikolojisindeyim ve çok halsizim
Üşeniyorum herşeye şuan.Önümde yeşilçay var kaldırıp içecek halim yok o derece
benim için önemli olan göze güzel görünmek canım,benim hedefim 65 ama 68 falan olsam sevinicem
jillian yapıyorum hergün,regl oldum ara verdim ama haftasonu tam anlamıyla 30 gün yapmaya başlıycam
geçen hafta 5 gün yaptım,inanmazsın belki ama 5 günde bile sıkılaştım
kilom 65-68 olsun ama ben sıkılaşarak 60 görüneyim yeter:))
sen de inşallah ulaşırsın hedefine ama sabırlı ol canım,vazgeçmek yok
tam yolu yarılamışken verdiğin kilolara yazık,kendine de haksızlık etme bence
Yok canım, değilim, rahatsız olunca, boğazlarım acıyo zaten. Sen de 60'ı görmezsin inşallah, yok öyle kötü düşünceler, çıkart bakayım aklından.Evet bol 36 beden bile bu hatunda böyle durduysa tahmin edemedim kendimi.
Kendimi bırakmamak için zor tutuyorum valla canım.
Yoksa ne kadar konuşsam da burda hani keyifsizim tartısız ben bi hiçmişim.
Bide gelince tekrar 6ları gösterirse ne olur hiçbilmiyourm:
Amin canım ya.
Niyetli misin bugün?
Hadi kızlar sırayla Esin'e yeşilçay içiriyoruz.
İlk sıra bende.
Aççç ağzınıı kocamaann açççççççç
Jillian spor hareketleri yaptıran bi gacı var, 30 dakikalık programlar halinde, 30 gün yapıyorsun, acaip sıkılaştırıyo. Arada bırakmamak gerekiyo, devamlı yapıcan. İstiyorsan linkini göndereyim, programı yüklemek biraz zor ama. Bilgisayardan anlayan biri varsa yaptırabilirsin.topiğe giriyorum ama arada hep kaçırıyorum konışulanları biraz okuyorum geri sayfaları ama fazla waktim olmuyor jillian soracaktım ama unuttum.sahi jillian ne :44::44:
68 olmalıydım demişsin hedefin haftada 2 kilo vermek mi
bu ara kaç ayda ne kadar kilo vermeyi hedeflemiştin:44:
Evet bol 36 beden bile bu hatunda böyle durduysa tahmin edemedim kendimi.
Kendimi bırakmamak için zor tutuyorum valla canım.
Yoksa ne kadar konuşsam da burda hani keyifsizim tartısız ben bi hiçmişim.
Bide gelince tekrar 6ları gösterirse ne olur hiçbilmiyourm:
topiğe giriyorum ama arada hep kaçırıyorum konışulanları biraz okuyorum geri sayfaları ama fazla waktim olmuyor jillian soracaktım ama unuttum.sahi jillian ne :44::44:
Jillian spor hareketleri yaptıran bi gacı var, 30 dakikalık programlar halinde, 30 gün yapıyorsun, acaip sıkılaştırıyo. Arada bırakmamak gerekiyo, devamlı yapıcan. İstiyorsan linkini göndereyim, programı yüklemek biraz zor ama. Bilgisayardan anlayan biri varsa yaptırabilirsin.
Yok canım, değilim, rahatsız olunca, boğazlarım acıyo zaten. Sen de 60'ı görmezsin inşallah, yok öyle kötü düşünceler, çıkart bakayım aklından.
Kız Esin gel 2.yudum da benden olsun, hadi bakem, aç ağzını,
jillian michaels diye bi kadın var canım,amerikadaki şişmanlar yarışmasının fitness eğitmeni
kadının eski fotolarını gördüm,oldukça kiloluydu,sonrasındaki hikayeyi bilmiyorum ama
dvd şeklinde satılıyo,ben d&r'dan 14 tl'ye aldım
cd 3 bölümden oluşuyo,10'ar günlük dönemler şeklinde 1.levelden başlıyosun
10 gün 1.level,
10 gün 2.level,
10 gün 3.level sürüyo
her bölüm 30 dk,aç dvdyi geç karşısına,o napıyosa aynısını yap sen de
çok aşırı yprucu,ilk 3 gün adım atamadım sonra alıştım ama
kutusunun üstünde 30 günde 10 kilo verebilirsin yazıyo ama sıkılaşma çok fazla,bilgisayardan araştır,kilo verenlerin resimlerine bak
Kendimi hala dobiç görüyorum bide Ger-düşün resimlerini görünce göçtüm o çok çok zayıf duruyo benden.
sen piskolojini böle hazırlarsan tartıda sana 6 ları gösterir cnm.şu anda panik yapmış durumdasın.uzun zamandır tartılıyorsun ve sürekli
kilonu kontrol ediyordun.şimdi tartı yokken kendini kontrolsüz hissediyorsun.ama öle değil.tartın varkende aynı şeyleri yiyordun yokkende aynı şeyleri yiyorsun.
kendini ona odaklandırma.bu kadar uzun süredir kafanı kilo problemiyle yordun.artık kendini rahat bırak.ruhunda dinlensin bedeninde.ki istesende fazla yiyemezsin miden küçüldü.ama böyle gidersen ciddi ciddi bunalıma girersin dilom.kendine bu haksızlığı yapma
Hayırrrrrr, sana öyle geliyor, sporla sıkılaşcaksın bak, azcık sabret. Sen çıtırsınnnnnn
18 martta 84 kiloyla başladım bu topikte.haziran sonuna 55 olmayı hedeflemiştim..ama zor şuan artık temmuz sonuna kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?