herkese mrb,
ben 23 yaşındayım ve 73 kiloyum haliyle bende fazla kilolarımdan muzdaribim aranızdaki dayanışma çok hoşuma gitti umarım bende gaza gelir bişiler yapabilirim siteyede yeni üye olduğum için fazla bişiler bilmiorum yol yordam konusunda destek olursanız sevinirim :)
Offf uleynnnn offff
Salmamaya çalışıyorum işte kendimi ama nereeye kadan tartışılır.
Akşamları hafif yemek şart + spor + yürüyüş.
Kendimi anca böyle iyi hissetcem sanırım.
o zaman ayda yaklaşık 9 kilo vermeyi hedeflemişsin
bence hedefine ulaşmak için öncelikle hedefini gerçekçi koymalısın
ayda ortalama 4-6 kilo verilmesi en sağlıklısı olduğu için
ben şubat sonunda 77 kiloyla başladım hedefim 57 kilo olmak.
1 ayda 4 kilo veririsem 5 ayda (temmuz sonunda) 20 kilo vermek için hedefimi koydum.
ilk aylarda 4 kilodan fazla verdim ama sonra azaldı verdiğim kilolar sonuçta insanız robot değiliz her zaman aynı kiloyu vermeyiz.hedefini ayda 4 yada 6 kilo arası koymanı tavsiye ederim önemli olan birden hızlı bi şekilde kilo vermek değil sağlıklı ve geri dönüşü olmıyacak şekilde vermektir
hoşgeldin canım,bol eksili günler sana...
hedefin kaç dilom ?
kızlar merhaba herkes iyidir inşallah şimdi buda kim diceksiniz bende bu topik sayesinde 73 kilodan 59a düşmüş bir insan evladıyım dilekcim hatırlar beni kilo vermede hepinize başarılar ve sabırlar diliyorum kızlar ben ALLAH nasip ederse 3 gün sonra istanbuldayım bizim buralar sıcak olduğu için yazlıklarla takılmaya başladık istanbullu arkadaşlarımdan şimdi yardım bekliyorum ne tip giyineyim nerelere gideyim nerelerde yemek yenir hangi alışveriş merkezleri güzeldir nereleri gezmeliyim sultanahmette bir otelde kalacağız lütfen bana yardımcı olurmusunuz şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
Oooooo hatırlamaz mıyım kilo verdin gittin buralardan.
Burda hava bi iyi bi kötü canım.
Yanında hırka falan da getir.
2 gündür sıcak ama akşamları soğuk oluyor.
Tam ısınamadık.
Tarihi turistik yerler aklıma gelmedi valla birden sorunca.
canım benim kilo verip gitmedim sağlık problemleri çalışma hayatı çocuk koca ev derken nefes alınmıyor inan her zaman vakit bulduğumda ara ara okudum sizleri verdiğin kilo muhteşem tebrik ederim nerelerde yemek yenir alışveriş merkezleri bide forum istanbul falan nasıl.soruları böyle sıraladım ama bide değişik şık kıyafet satan salaş kıyafetler satan mağazalar varmı orada birde konvers ayakkabı giyeyim diyorum yağmur falan yağarsa ortadamı kalırım yedek ayakkabıyla çıkayım yola değilmi aman ne çok şey sordum
canım benim kilo verip gitmedim sağlık problemleri çalışma hayatı çocuk koca ev derken nefes alınmıyor inan her zaman vakit bulduğumda ara ara okudum sizleri verdiğin kilo muhteşem tebrik ederim nerelerde yemek yenir alışveriş merkezleri bide forum istanbul falan nasıl.soruları böyle sıraladım ama bide değişik şık kıyafet satan salaş kıyafetler satan mağazalar varmı orada birde konvers ayakkabı giyeyim diyorum yağmur falan yağarsa ortadamı kalırım yedek ayakkabıyla çıkayım yola değilmi aman ne çok şey sordum
selam kızlarım
önce kandiliniz mubarek olsun diyeyim
sonra
dileeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk yaa hala tosunum diyosun ya ben sana ne diyim be kızım ya ne diyim yani
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Albüme şimdi çekindiğim resmi ekledimmmmmmm.
Ne kadan tosun olduğumu görünn diye.
Demin santrale indim ordaki abla manken gibi oldun dedi.
Bende yok ya tosunum devam hala dedim.
Saçmalama dedi.
Oofff bide kendimi iyi hissedeydim.
mrb
forum ıstanblda herturlu kıyafetı bulabılırsın
gayet cok guzel bır yer
canım teşekkür ederim bende heyecanlıyım forum istanbul hangi semtteydi
Hadi kızlar sırayla Esin'e yeşilçay içiriyoruz.
İlk sıra bende.
Aççç ağzınıı kocamaann açççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?