70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım,bol eksili günler sana...

haklısın canım...ama ben her öğün düzenli yiyorum.yani sağlıksız olacak bi durum yok..werebiliyorum eğer kaçamaksız sıkı bi diyet yapabilsem cidden çok kilo werebiliyorum..ama haklısın ya zaten 6 kilo wersem ayda ne alaa..

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Albüme şimdi çekindiğim resmi ekledimmmmmmm.
Ne kadan tosun olduğumu görünn diye.
Demin santrale indim ordaki abla manken gibi oldun dedi.
Bende yok ya tosunum devam hala dedim.
Saçmalama dedi.
Oofff bide kendimi iyi hissedeydim.

kızlar merhaba herkes iyidir inşallah şimdi buda kim diceksiniz bende bu topik sayesinde 73 kilodan 59a düşmüş bir insan evladıyım dilekcim hatırlar beni kilo vermede hepinize başarılar ve sabırlar diliyorum kızlar ben ALLAH nasip ederse 3 gün sonra istanbuldayım bizim buralar sıcak olduğu için yazlıklarla takılmaya başladık istanbullu arkadaşlarımdan şimdi yardım bekliyorum ne tip giyineyim nerelere gideyim nerelerde yemek yenir hangi alışveriş merkezleri güzeldir nereleri gezmeliyim sultanahmette bir otelde kalacağız lütfen bana yardımcı olurmusunuz şimdiden hepinize çok teşekkür ederim

Oooooo hatırlamaz mıyım kilo verdin gittin buralardan.
Burda hava bi iyi bi kötü canım.
Yanında hırka falan da getir.
2 gündür sıcak ama akşamları soğuk oluyor.
Tam ısınamadık.
Tarihi turistik yerler aklıma gelmedi valla birden sorunca.

canım benim kilo verip gitmedim sağlık problemleri çalışma hayatı çocuk koca ev derken nefes alınmıyor inan her zaman vakit bulduğumda ara ara okudum sizleri verdiğin kilo muhteşem tebrik ederim nerelerde yemek yenir alışveriş merkezleri bide forum istanbul falan nasıl.soruları böyle sıraladım ama bide değişik şık kıyafet satan salaş kıyafetler satan mağazalar varmı orada birde konvers ayakkabı giyeyim diyorum yağmur falan yağarsa ortadamı kalırım yedek ayakkabıyla çıkayım yola değilmi aman ne çok şey sordum

mrb
forum ıstanblda herturlu kıyafetı bulabılırsın
gayet cok guzel bır yer

selam kızlarım
önce kandiliniz mubarek olsun diyeyim

sonra

dileeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk yaa hala tosunum diyosun ya ben sana ne diyim be kızım ya ne diyim yani

Salaş kıyafetleri Taksimde pasajlarda bulabilirsin canım.
Hem hoş hemde ucuz kıyafetler var.
Forum İstanbul güzel.
En son Bayrampaaşa da Ora açılmıştı ben ilk açıldığında gittim beğenmemiştim.
Bakırköye de uğra derim cadde de zaten mağazalar orda da hem uygun hem şık kıyafetler var.
Ondan sonracıgımaa ben genelde carousele veya capacitye giderim kıyafet için ne bileyim daha kolay geliyor.
Ayakkabı için Bakırköy derim hem uygun hemde sağlam ayakkabı ve çanta satıyorlar.

selam kızlarım
önce kandiliniz mubarek olsun diyeyim

sonra

dileeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk yaa hala tosunum diyosun ya ben sana ne diyim be kızım ya ne diyim yani

Kandilin mübarek olsunn Elüüüffffffffffff.
Yaaa halaa ince durmuyommm millet kuğu gibi süzülüyo.

Kız ne güzel çıkmışsın, ne göbek kalmış, ne fazlalık. Ay yeter artık yaneee, zayıfsın sen zayıffff.

canım teşekkür ederim bende heyecanlıyım forum istanbul hangi semtteydi

bayrampasa sekerm
otogara cok yakın
benm sewdıcm ıstnblda calısırkene yuruyerek gel gıt yapıodum oraya
benı bıraksalar ıcınden bır gun cıkamam magaza magaza gezerm

Hadi kızlar sırayla Esin'e yeşilçay içiriyoruz.
İlk sıra bende.
Aççç ağzınıı kocamaann açççççççç

İçtim beybi yaa. Hatta enerjim kendine geldi.Şimdik de Jillian yapıcam.

Regl oldum diye bırakasım gelmişti ama sarstım kendimi.

Ara vermeden bi hafta yaparasam çok fark eder diye düşünmekteyim. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…