İçtim beybi yaa. Hatta enerjim kendine geldi.Şimdik de Jillian yapıcam.
Regl oldum diye bırakasım gelmişti ama sarstım kendimi.
Ara vermeden bi hafta yaparasam çok fark eder diye düşünmekteyim. :44:
canim masallahvalla canım adliyeden gelırken aklımdaki tek düşünce dolapta yıyecek ne var ki, ofise gidince ne yesem acaba idi
ooooof sıkıldım bu halimdennnn
tamam fistikMenü güzelmiş canım.
İnsaaallah acıkögretim sınavlarını da atlatırsın stres bayagı kötü.
Aklın hem bebişte hem derste hem işte.
Zorr çoookk zorrr.
Görüştük canım bugün gene görüşcez.
Dondo: dondurmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa suzişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
he biyikli biyikli gezerdikkeske öyle bir moda olsa ccok yakindan takip ederdiiim
istanbul dedin minderim bizim burdada yagdi semsiyemi unuttumanammmm yaa ben geliyom kimse kalmiyo topiktee
yarin yagmur yagcakmis istanbula,semsiyenizi unutmayinnn
sagol betülcüm bekleme modundayim gelmesi birsey degilde sIkILdim düzene girmedi diyehoca dedi sen iflah olmazmışsın tıp çaresiz kaldıı
canım çok normal benim arkadaşımın 8-10 gün mü ne geç kalmıştı sanırım. kadın doğuma gitti ilaç kullandı sonraki ay adeti uzun sürdü ve parça parça kisti atmış resmen..
seninki 4 ay gelmemiş çok normaldir böyle olması.. sen yine de içine sinmezse bi sorarsın başkasına
önceden hergün menü paylasiyordun canim :26:yazmayinca belki salma ihtimali olmusdur cis yesende yaz bence kafana vuruldumu yemezsin :18:Selam bebekler :82:
Hepiniz iyisiniz umarım.
Bugun size bir problemimi anlatmak istiyorum.
Şöyle ki artık düzenli diyet yapamıyorum. Havaların ısınmasından mıdır yoksa benim oburlaşmamdan mıdır bilemedim.
Ama motivasyonnum çoook aşırı derecede düştü. 1 gün 2 gün iyi gidiyorum üçüncü gün korkunç şekilde bozuyorum.
Bundan önceki diyet yapışımda fazla istikrarlıyım asla bozmazdım burdan da hep motive olurdum hergün menü yazardım.
Ama bu sıralar tam kendimi hazırlıyorum, bi bakıyorum gece yarısı buzdolabının önünde buluyorum kendimi.
Gerçekten şu son 1 haftadır çok acıkıyorum. Hep bişeyler yemek istiyorum. sanki hiç doymuyorum.:18:
Yardım edin bana kızlar napmalıyım, çok korkuyorum verdiğim kiloları da geri alıcam diye :44:
annenle baristigina sevindim canimşimdi konuştum kızlar düzeldi telefon annem konuşçaktı dedim ver anne ilk ben konuşayım gönlünü alayım hadiii dedim annemin
gülerek sesli naptın kocakız dedimm iyiyim kızım diyor hiç bozuntuya vermeden devam etti arada oluyor bana böyle anne, sınav stresinden kime kızışacağımı bilemedim dedim öyle olmaz kızım nasihatlarına başladı annem hemenheh dedim nasihat başladıysa düzeldik affedildik tamamdır kusuruma bakma benim dedim ohh içim rahatladı şimdi kızlarr yine anne üzülmesin baş tacımız onlar
çok sağol desteğin için abababa iyiki varsınız
cok isterdim ama migdem herseyi almiyorki neslim yakesinlikle canım mekik şart ben bu göbişi hergün 3 set halinde çekerek verdim
iyiyim bebeğim
iyiyim canım şükür ya
canım eğer doktorundan şüphe ediyorsan yada aklında soru işareti kalmasını istemiyorsan ikinci bir doktorada görğn
kist olayı evet öyle oluyor
onun için diyorumya soğan suyunu yılda 2 kez 15 günlükden için diye gerçekden çok fayda ediyo
reglini söktürüyor
bwen dileğede söyliyorum oda az oluyor kızçem bi içse oda
suzim bi içiremedim şunu sana
ben bu ay 4 gün oldum şaşırdım valla
3 aydır devam ediyorum 10-15 setler halinde haziran 1'de de başlıcam kısmetse
sonra doktora gitcem işte
:132:Ben geldim....
güzel gecer insallah canimaz kaldı cnm bıttı sayılır haftaya cumartesı sınav dua edın bana:18:
tebrikler seker +2.500 den -1000geçen haftaya göre -1000
evet cnm sebze ağırlıklı beslenecem yine.artık proteini zor bırakırım.çok işe yaradı ya bukadar beklemiyordum
bu son günüm içim dışım tavuk balık oldu ama değdi
aminnnn eline diline saglik ballimgünaydiiin
bugün kandil mübarek olsun
Rabbim hakkimizda hayirli olan dualarimizi kabul etsin
günahlarimizi affetsin
ilmimize ve imanimiza güc kuvvet versin
seytana ve nefsimize uydurmasin ,uyanlada karsilastirmasin
bekarlara hayirli esler evlilerede hayirli evlatlar nasip etsin
yuvalarimiza saglik ,mutluluk,huzur versin
ibadetlerimizi eksikleri ile kabul etsin daha iyisini yapmayi nasip etsin
Peygamberimiz'in(O'na sonsuz salat ve selam olsun)sefaatine nail olanlardan eylesiin
amiiiiinn amiiiiinnn amiiiinn
ben severim foto bakmasini minem sen koygünaydın kızlar
nasılsınız?
dün jillandan sonra bugün yorgun gibiyim
öyle felaket ağrılarım yok ama halimde yok
havada kapalı, kızımda arkamdan ağladı
içim sıkıntılı yani anlayacağınız
sabah şort badiyle 60,6 geldim
200-300de olsa eksiyim sanırım
sabitten iyidir demi?
buarada 56 kiloya birara düştüğümde 36 beden bietek almıştım geçenlerde giydim oldu
hatta öncedende resmim vardı krem etekli
yine aynı şekilde giyindim foto ekledim
bıktınız benim fotolardan sanırım ama sizinle paylaşmak hoşuma gidiyor
bundan sonra hep gider insallah canimGünaydın Kızlaaar
Hepinizim Regaip Kandili mübarek olsun...
Bu arada bu sabaha karşı reglim başlamış bulunmakta
Tartıldım hemen 500gr gitmiş hafta boyu aynı kilodaydım.
güzel elbise fistikEvde 7 de oluyorum canım.
Meyve yiyip bide yesilcay icip cıkayım madem.
Gelene kadar 9 olur zaten.
O saatten sonra da Türk kahvesi falan içerim.
1 hfta böyle yapayım diyorum şok olsun vücut
Sağolasın canım destek oluyorsun ne güzel.
Günaydın canımm seninde kandilin mübarek olsun.
Ana öğüünlerinde salatada eklesene canım.
İyi ama öglen sadece k-fleks olmayaydı iyidi güzel canım.
Günaydın Minecim.
İnsaallah huzursuzlugun geçer ilerki saatlerde.
Kandilin mübarek olsun.
Eteğin güzelmiş çok güzel olmuş bence.
aaaaa orda bi dükkan var hatırlıyorumda hiç girip bakmadım he.
H.sonu gidip bakayım bende.
Başlıyo bu hfta düğünler
Dayımın torununun sünneti var sanırsınız evleniyo.
Muhacır yenge tarafı kızları da onlara çekmiş.
Sünnet kınası var bu hfta.
Diğer haftada da düğün yapılacakmış.
Kına için şunu aldım netten bakayım gelir herhalde bugün nasıl olacak bi fikrim yok ama.
Eki Görüntüle 426668
herzmana verecek degilsin canim bu hafta gitmezse haftaya kesin giderherkese merhaba kızlar moralim çok bozuk..tartıya yarın çıkacaktım ama dayanamayıp bugün çıktım we hüsrana uğradım.ben böyle kaçamaksız diyet yapınca 2 kilo weriyordum ama werememişim.kilomu şimdi demicem yarın belli olur zaten..diyet yapmaktan sıkıldım.önümde 15 kilo war wermem gereken we artık sabrım tükendi..kilodanda bıktım kendimdende..nasıl olur ama nasıl..ya arada hafif kaçamak bile yapsam en az 1 kilo bari werirdim..yok anam yok..cuma bildirim olmasa hiç çıkmıcam tartıya.çıkınca we weremediğimi görünce can sıkıntısı yapıp yemeye kalkıyorum, herşeye saldırmak istiyorum..ağlıcam şimdi cidden..31mayısa kadar hedef 68di ozamana kadar 68 olurumda, ben beklentiyi daha aşağı çektim bi anda fazla kilo wermeye başlayınca sanırım..
hosgeldin canimherkese mrb,
ben 23 yaşındayım ve 73 kiloyum haliyle bende fazla kilolarımdan muzdaribim aranızdaki dayanışma çok hoşuma gitti umarım bende gaza gelir bişiler yapabilirim siteyede yeni üye olduğum için fazla bişiler bilmiorum yol yordam konusunda destek olursanız sevinirim :)
beyaz top giymissin bol duruyor birde neren dobic fistik gibisin dilekKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Albüme şimdi çekindiğim resmi ekledimmmmmmm.
Ne kadan tosun olduğumu görünn diye.
Demin santrale indim ordaki abla manken gibi oldun dedi.
Bende yok ya tosunum devam hala dedim.
Saçmalama dedi.
Oofff bide kendimi iyi hissedeydim.
bende hatirladim seni canimkızlar merhaba herkes iyidir inşallah şimdi buda kim diceksiniz bende bu topik sayesinde 73 kilodan 59a düşmüş bir insan evladıyım dilekcim hatırlar beni kilo vermede hepinize başarılar ve sabırlar diliyorum kızlar ben ALLAH nasip ederse 3 gün sonra istanbuldayım bizim buralar sıcak olduğu için yazlıklarla takılmaya başladık istanbullu arkadaşlarımdan şimdi yardım bekliyorum ne tip giyineyim nerelere gideyim nerelerde yemek yenir hangi alışveriş merkezleri güzeldir nereleri gezmeliyim sultanahmette bir otelde kalacağız lütfen bana yardımcı olurmusunuz şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
jillian ne ki bebeğem :) bende yapiiiim iyi bişise spor falan yapamıyorum ben yaaa( vallah üşengeçlikden ve bilmediğimden hangi spor ne işe yarar bana hangisi zarar falan fıstık....
sen troidlerin için mi yoksa diyet takviye ilaç mı alıyodun yaaaa onlar korkunç şeyler diil mi?takviyelerbide jilllian ne kiiiiii?bide bide bide o cetvelden ve listede adımın yer almasından çok hoşlancam yaniii :) bu arada herkesze toptaan talim hayırlı kandiller ramazan diyetinide düşünmeye başlasak ii olcak snrm :/
zero da bunların hepsini yapar mı>> Bu haberi okuduktan sonra bir daha kola içer misiniz? 1 bardak kola 1 saatte vücütta neler yapıyor?
İç ve Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, bir bardak kolanın 60 dakikada vücuda... verdiği zararları anlattı.
İşte felakete götüren kısır döngü:
Prof. Dr. Karatay, 'kola içince vücudunuzda neler olduğunun farkında mısınız?' diyerek aşağıdaki açıklamayı yaptı:
1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan 'fosforik asiddir'.
2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.
3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.
4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)
5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.
6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırısınız.
7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde LEPTİN ve İNSÜLİN DİRENCİ gelişir.
8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir
canım nette bi yerde:kızlar rüyada kanser olduğunu görmek ne anlama gelir :44:
annenin içine siner mi hiççannemle halam bizde
şimdi konuştuk napıyorsunuz dedim süpürgeyle evi aldık halanda toz aldı dedi
dün gece gece toz almıştım üstelik 12 falandı saat ancak vakit bulmuştum
çok canım sıkıldı yaaa
evi kirli gördüler sanırım
ben hergün süpürge açıyorum oysa
neyse yarınki temizlikten kurtuldum
sade,asil seviyorum böyle kıyafetleri..böyle kabarık,taşlı kıyafetleri hiç sevmem..Annem oğlan çocuğu gibi giyiniyosun derdiEvde 7 de oluyorum canım.
Meyve yiyip bide yesilcay icip cıkayım madem.
Gelene kadar 9 olur zaten.
O saatten sonra da Türk kahvesi falan içerim.
1 hfta böyle yapayım diyorum şok olsun vücut
Sağolasın canım destek oluyorsun ne güzel.
Günaydın canımm seninde kandilin mübarek olsun.
Ana öğüünlerinde salatada eklesene canım.
İyi ama öglen sadece k-fleks olmayaydı iyidi güzel canım.
Günaydın Minecim.
İnsaallah huzursuzlugun geçer ilerki saatlerde.
Kandilin mübarek olsun.
Eteğin güzelmiş çok güzel olmuş bence.
aaaaa orda bi dükkan var hatırlıyorumda hiç girip bakmadım he.
H.sonu gidip bakayım bende.
Başlıyo bu hfta düğünler
Dayımın torununun sünneti var sanırsınız evleniyo.
Muhacır yenge tarafı kızları da onlara çekmiş.
Sünnet kınası var bu hfta.
Diğer haftada da düğün yapılacakmış.
Kına için şunu aldım netten bakayım gelir herhalde bugün nasıl olacak bi fikrim yok ama.
Eki Görüntüle 426668
herkese merhaba kızlar moralim çok bozuk..tartıya yarın çıkacaktım ama dayanamayıp bugün çıktım we hüsrana uğradım.ben böyle kaçamaksız diyet yapınca 2 kilo weriyordum ama werememişim.kilomu şimdi demicem yarın belli olur zaten..diyet yapmaktan sıkıldım.önümde 15 kilo war wermem gereken we artık sabrım tükendi..kilodanda bıktım kendimdende..nasıl olur ama nasıl..ya arada hafif kaçamak bile yapsam en az 1 kilo bari werirdim..yok anam yok..cuma bildirim olmasa hiç çıkmıcam tartıya.çıkınca we weremediğimi görünce can sıkıntısı yapıp yemeye kalkıyorum, herşeye saldırmak istiyorum..ağlıcam şimdi cidden..31mayısa kadar hedef 68di ozamana kadar 68 olurumda, ben beklentiyi daha aşağı çektim bi anda fazla kilo wermeye başlayınca sanırım..
kız pili mi bitti acaba?adımsayarım geldi ama çalıştıramıyorum yaaaaaaaaaaaa :120::120::120:
bu ger-düş ne muhabbeti biri bana anlatsınnnn:84::84::84::84:Kendimi hala dobiç görüyorum bide Ger-düşün resimlerini görünce göçtüm o çok çok zayıf duruyo benden.
hoşgeldinnherkese mrb,
ben 23 yaşındayım ve 73 kiloyum haliyle bende fazla kilolarımdan muzdaribim aranızdaki dayanışma çok hoşuma gitti umarım bende gaza gelir bişiler yapabilirim siteyede yeni üye olduğum için fazla bişiler bilmiorum yol yordam konusunda destek olursanız sevinirim :)
kendini zayıf görene kadar devam de bebişim,sen zayıfsın ama görmüyorsunnnahhahah yok kiii.
Zayıf olana kadar devam.
tosun mankennKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Albüme şimdi çekindiğim resmi ekledimmmmmmm.
Ne kadan tosun olduğumu görünn diye.
Demin santrale indim ordaki abla manken gibi oldun dedi.
Bende yok ya tosunum devam hala dedim.
Saçmalama dedi.
Oofff bide kendimi iyi hissedeydim.
havalar yağmurlu bu aralar,yağmurluğunu da getir canım..kadıköyün,bahçeşehirin,bakırköyün pazarları çok güzel oluyor..zaten turistik mekanları bilirsiniz..forum istanbul 10 dk bana,hergün ordayımmcanım benim kilo verip gitmedim sağlık problemleri çalışma hayatı çocuk koca ev derken nefes alınmıyor inan her zaman vakit bulduğumda ara ara okudum sizleri verdiğin kilo muhteşem tebrik ederim nerelerde yemek yenir alışveriş merkezleri bide forum istanbul falan nasıl.soruları böyle sıraladım ama bide değişik şık kıyafet satan salaş kıyafetler satan mağazalar varmı orada birde konvers ayakkabı giyeyim diyorum yağmur falan yağarsa ortadamı kalırım yedek ayakkabıyla çıkayım yola değilmi aman ne çok şey sordum
Salaş kıyafetleri Taksimde pasajlarda bulabilirsin canım.
Hem hoş hemde ucuz kıyafetler var.
Forum İstanbul güzel.
En son Bayrampaaşa da Ora açılmıştı ben ilk açıldığında gittim beğenmemiştim.
Bakırköye de uğra derim cadde de zaten mağazalar orda da hem uygun hem şık kıyafetler var.
Ondan sonracıgımaa ben genelde carousele veya capacitye giderim kıyafet için ne bileyim daha kolay geliyor.
Ayakkabı için Bakırköy derim hem uygun hemde sağlam ayakkabı ve çanta satıyorlar.
oranın üstü açık,arabasızsan ulaşımı biraz ters canım..kışın gitmiştim bir kaç sefer..tavan açık olduğu için içeriye kar yağıyodu yaatüm mağazalar açılmamıştı,dilom ben de platform ayakkabı alcam da forumda ayağıma güzel oturan bi ayakkabı bulamadım yaa,bakırköye de gidiyim ..bana süylesene ayakkabıcı nereye gidem beyavv
Kandilin mübarek olsunn Elüüüffffffffffff.
Yaaa halaa ince durmuyommm millet kuğu gibi süzülüyo.
sen troidlerin için mi yoksa diyet takviye ilaç mı alıyodun yaaaa onlar korkunç şeyler diil mi?takviyelerbide jilllian ne kiiiiii?bide bide bide o cetvelden ve listede adımın yer almasından çok hoşlancam yaniii :) bu arada herkesze toptaan talim hayırlı kandiller ramazan diyetinide düşünmeye başlasak ii olcak snrm :/
kızlar ben smdı calıstıgım ısı hıc sewmıorum
hergn ptlıorum skıntıdan tum gun oturmaktan :/
nısanlmda kac gndr soluo dukkan acalım sna dıe
arastırıorum netten ne dukkanı acabılırız dıe
ama bulamıorum hıc bısı karr weremıorum dha dorusu
sızce ne olablır:18::18::18:
Jillian ; Sporcu bir kadın. İllet bişey. Sana özelden linkleri vereyim indir. Level 1 i 30 gün boyunca yapıcaksın.
Ben başlayalı 3-4 gün oldu. 3-4 santim incelmişim. Başlamadan önce ölç göbüşünü falan.
Çizelgeyi de buradan yapıcaksın canım :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Esincim şu illet jillinı bana da göndersene indirebilirsem ben de yapayım o kadar övdünüz ki merak ettim yani bu ara tosun gibi hissediyom kendimi zaten hareket yapmam lazım
sen hangi ildeydin canımbayrampasa sekerm
otogara cok yakın
benm sewdıcm ıstnblda calısırkene yuruyerek gel gıt yapıodum oraya
benı bıraksalar ıcınden bır gun cıkamam magaza magaza gezerm
butik tarzı bşey olabilirkızlar ben smdı calıstıgım ısı hıc sewmıorum
hergn ptlıorum skıntıdan tum gun oturmaktan :/
nısanlmda kac gndr soluo dukkan acalım sna dıe
arastırıorum netten ne dukkanı acabılırız dıe
ama bulamıorum hıc bısı karr weremıorum dha dorusu
sızce ne olablır:18::18::18:
annenin içine siner mi hiççbenim annemde güyya gezmeye gelir..evin altından girer,üstünden çıkar..perdeleri b
takıcı dükkanı açyada çiğköfteeeeeeeeeeee
sen hangi ildeydin canım
ben seni istanbul sanıyorum
butik tarzı bşey olabilir
şık kıyaftelerin ayakkabıların çantaların satıldığı biryer
yada bijuteri
yada ayakkabı
yadaaa
başka yok aklıma gelmedi
sıkılmışlar herhalde otur otur
ama fena bozuldum yahuuu
Tamam canım. 10 dakika da bi mesaj atabiliyormuşum.
Süre dolsun yollarım
Tamam canım bekliyorum sen naptın diyet tarzını değiştircen mi yine böyle devam mı
ıkısndende cokwar buralarda
nette gezınırken gordum
bırısı utucu dukkanı acmıs
ınanılmaz tutmus
parca bası 1 lıraya utu
ama bn utuyu hıc sewmm
ayy calısammda ben zaten orada
Tamam canım. 10 dakika da bi mesaj atabiliyormuşum.
Süre dolsun yollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?