70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İçtim beybi yaa. Hatta enerjim kendine geldi.Şimdik de Jillian yapıcam.

Regl oldum diye bırakasım gelmişti ama sarstım kendimi.

Ara vermeden bi hafta yaparasam çok fark eder diye düşünmekteyim. :44:

jillian ne ki bebeğem :) bende yapiiiim iyi bişise spor falan yapamıyorum ben yaaa ( vallah üşengeçlikden ve bilmediğimden hangi spor ne işe yarar bana hangisi zarar falan fıstık....

slm kizlar kandiliniz mübarek olsun, allah dualarimizi kabul etsin

valla canım adliyeden gelırken aklımdaki tek düşünce dolapta yıyecek ne var ki, ofise gidince ne yesem acaba idi

ooooof sıkıldım bu halimdennnn
canim masallah güzel zayiflamissin bi gün yesen bi gün toparlarsin geri ama seni burda görmek cok hos tekrardan
tamam fistik
keske öyle bir moda olsa ccok yakindan takip ederdiiim
he biyikli biyikli gezerdik
anammmm yaa ben geliyom kimse kalmiyo topiktee
yarin yagmur yagcakmis istanbula,semsiyenizi unutmayinnn
istanbul dedin minderim bizim burdada yagdi semsiyemi unuttum gerci ben semsiye tasimayi sevmiyorum

sagol betülcüm bekleme modundayim gelmesi birsey degilde sIkILdim düzene girmedi diye
önceden hergün menü paylasiyordun canim :26:yazmayinca belki salma ihtimali olmusdur cis yesende yaz bence kafana vuruldumu yemezsin :18:
annenle baristigina sevindim canim
cok isterdim ama migdem herseyi almiyorki neslim ya kizlar maydonoz suyu diyorlar cezaret edip onu bile yapmiyorum cünkü herseyi icemiyorum migdem kalkiyor
anlatim herhalde hamisken doktorlar seker testi yapacaklardin yapamadilar icemedim onlarin verdigi karisimi
ama senin icin bi kere denedim halen resimleri duruyor sogan suyunun sekerli

:132:

az kaldı cnm bıttı sayılır haftaya cumartesı sınav dua edın bana:18:
güzel gecer insallah canim

tebrikler seker +2.500 den -1000 :128:
aminnnn eline diline saglik ballim

ben severim foto bakmasini minem sen koy

Günaydın Kızlaaar

Hepinizim Regaip Kandili mübarek olsun...

Bu arada bu sabaha karşı reglim başlamış bulunmakta

Tartıldım hemen 500gr gitmiş hafta boyu aynı kilodaydım.
bundan sonra hep gider insallah canim

güzel elbise fistik ama 40 beden cok büyük gelecek sana :26: gerci türkiyenin bedenleri farkli oluyor burda olsan 36 34 giyerdin
herzmana verecek degilsin canim bu hafta gitmezse haftaya kesin gider

hosgeldin canim takildigin yerlerde tabii yardim ederiz imdaatt de yeter
beyaz top giymissin bol duruyor birde neren dobic fistik gibisin dilek
bende hatirladim seni canim gizli okuyup zayifliyan kizcesin hosgeldin

sen troidlerin için mi yoksa diyet takviye ilaç mı alıyodun yaaaa onlar korkunç şeyler diil mi?takviyeler bide jilllian ne kiiiiii?bide bide bide o cetvelden ve listede adımın yer almasından çok hoşlancam yaniii :) bu arada herkesze toptaan talim hayırlı kandiller ramazan diyetinide düşünmeye başlasak ii olcak snrm :/

kızlar ben smdı calıstıgım ısı hıc sewmıorum
hergn ptlıorum skıntıdan tum gun oturmaktan :/
nısanlmda kac gndr soluo dukkan acalım sna dıe
arastırıorum netten ne dukkanı acabılırız dıe
ama bulamıorum hıc bısı karr weremıorum dha dorusu
sızce ne olablır:18::18::18:

jillian ne ki bebeğem :) bende yapiiiim iyi bişise spor falan yapamıyorum ben yaaa ( vallah üşengeçlikden ve bilmediğimden hangi spor ne işe yarar bana hangisi zarar falan fıstık....

Jillian ; Sporcu bir kadın. İllet bişey. Sana özelden linkleri vereyim indir. Level 1 i 30 gün boyunca yapıcaksın.

Ben başlayalı 3-4 gün oldu. 3-4 santim incelmişim. Başlamadan önce ölç göbüşünü falan.

Çizelgeyi de buradan yapıcaksın canım :

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

zero da bunların hepsini yapar mı hani şeker yok ya içindee:26:
kızlar rüyada kanser olduğunu görmek ne anlama gelir :44:
canım nette bi yerde:
'Kanser Sağlık durumunun bozulmasına yorumlanır. Rüyanızda Kanser yendiğinizi görmek, para derdiniz sona erecek ve zengin olacaksınız demektir.
Kanser sağlık durumunun bozulmasına yorumlanır. Rüyanızda kanser yendiğinizi görmek, para derdiniz sona erecek ve zengin olacaksınız demektir.
Kanserden kurtulduğunuzu gördüyseniz, para sıkıntınız sona erecek. Hastalık tedavi edilemezse, bir yakınınızla yaşayacağınız soruna dikkat çeker.
Rüyada kanser olmak, korkunç, tutulacak tarafi bulunmayan, hilesi anlasilmaz ve arkadasligi zor bir adama isarettir.
Rüyanızda kanser hastalığından kurtulduğunuzu görmek, para sıkıntınız sona erecek ve zengin olacaksınız. Eğer hastalık tedavi edilemezse, bir yakınınızın hastalanacağı ve ya kavga edeceğiniz anlamına gelir.Rüyada kanser olduğunu görmek; kendinize iyi bakmadığınız taktirde sağlığınızın ve hayatınızın çok kötü olacağına işarettir.'
yazıyo hayrolsunn..

annenin içine siner mi hiççbenim annemde güyya gezmeye gelir..evin altından girer,üstünden çıkar..perdeleri bile yıkar..canım annelerimiz..haklarını ödeyemeyiz...:16:
sade,asil seviyorum böyle kıyafetleri..böyle kabarık,taşlı kıyafetleri hiç sevmem..Annem oğlan çocuğu gibi giyiniyosun derdi

canım zamanla kilo vermen azalıyor..ben de ilk zamanlar çok hızlı veriyordum..geçen hafta 1 kg verdim sevindirik oldumm,sabret devam et

adımsayarım geldi ama çalıştıramıyorum yaaaaaaaaaaaa :120::120::120:
kız pili mi bitti acaba?bi tane düğmesi var zatenbenim pedometrede sabah sıfırladı durup dururken anlamadımmm:44::44::44:şimdi baktım 1900 adım atmışımm
Kendimi hala dobiç görüyorum bide Ger-düşün resimlerini görünce göçtüm o çok çok zayıf duruyo benden.
bu ger-düş ne muhabbeti biri bana anlatsınnnn:84::84::84::84:
hoşgeldinn
ahhahah yok kiii.
Zayıf olana kadar devam.
kendini zayıf görene kadar devam de bebişim,sen zayıfsın ama görmüyorsunnn
tosun mankenn
havalar yağmurlu bu aralar,yağmurluğunu da getir canım..kadıköyün,bahçeşehirin,bakırköyün pazarları çok güzel oluyor..zaten turistik mekanları bilirsiniz..forum istanbul 10 dk bana,hergün ordayımm neredeyse tüm mağazalar var, bir günde bitiremezsin..

hangi suziye seslendin bilmiyorum ama atladim
ben hap kulanmiyorum :44: yani kulandim ama kistim vardin düssün diye
kizlar jillian yapiyorlar videolar var ayni hareketi yapiyorsun ona bakarak
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
burdan bak canim kilo cizelgesi icin
cuma günleri dilege bildirim yapiyoruz kilo bildirimi
baslangic kilo:
gecen hafta:
gelen veya(giden):
toplamda giden:
hedef:
bu sekilde özel msj atabiliyorsan özelden atacaksin puccaaa ya canim
100 msj sinirini gecmediysen basliga
Puccaaa´nin dikkatine yazip
yukardaki sekilde kilo bildirimini burdan yapabiliyorsun
insallah yardimci olabilmisimdir

takıcı dükkanı aç yada çiğköfteeeeeeeeeeee

Esincim şu illet jillinı bana da göndersene indirebilirsem ben de yapayım o kadar övdünüz ki merak ettim yani bu ara tosun gibi hissediyom kendimi zaten hareket yapmam lazım

en acilinden yardım kızlar amanın amanın amanın yandım kızlar ne güzel yavaş yavaş zayıflıyodum jinekolğum korkuttu beni biraz over kisti fkat karın bölgesi çok yağlı kistten kurtulmak bişi diilde kist bayağ büyükmüş ameliyatlık durum olmasıda ihtimal ama ben daha bebek istiyodum yaaa bi kızım var kardeşi olsun istiyorum şimdi biraz daha hızlandırmak istiyorum diyetimi en güveni ve biraz hızlandırılmış diyet lütfeeen yada spor şu jillian varya biri yardım etsin lüüüüüüüttttfeeeen

bayrampasa sekerm
otogara cok yakın
benm sewdıcm ıstnblda calısırkene yuruyerek gel gıt yapıodum oraya
benı bıraksalar ıcınden bır gun cıkamam magaza magaza gezerm
sen hangi ildeydin canım
ben seni istanbul sanıyorum
butik tarzı bşey olabilir
şık kıyaftelerin ayakkabıların çantaların satıldığı biryer
yada bijuteri
yada ayakkabı
yadaaa
başka yok aklıma gelmedi
annenin içine siner mi hiççbenim annemde güyya gezmeye gelir..evin altından girer,üstünden çıkar..perdeleri b

sıkılmışlar herhalde otur otur
ama fena bozuldum yahuuu

Son düzenleme:
Hatunlar nasılsınız?
Hepinizin Regaib kandili mübarek olsun Allah bugün edeceğiniz tüm duaları kabul eder inşallah.
Bizim durumumuz için en güzel dua önce zayıflayıp sonra da yiyip yiyip kilo almayan bir bedene sahip olmak olur herhalde:)
Bana protein diyetinin tam listesini gönderebilecek var mı dün anlattı arkadaşalr ama ne kadar yemem gerekiyo bilmiyorum Dilek sanırım sen yollamıştın birkaç arkadaşa bana da iletsen bi diyet listesi veremiyorum durdu benim bünye:2:

corludaym canm ben
bende kıyaft yada gıyım dusunuorum ama
bakalm:18::18::18:

Tamam canım bekliyorum sen naptın diyet tarzını değiştircen mi yine böyle devam mı

Ben böyle devam şimdilik. Vücut durana kadar değiştirmeye gerek yok bence canım.

Durursa protein yaparım ama bana pek faydası olmamıştı onun

Proteinde meyve eksikliğini çok hissettim. O kötü etkiledi beni.

Normal diyetimde arada bi erik falan atıyorum ağzıma. Proteinde kaçamak asla yok.

ıkısndende cokwar buralarda
nette gezınırken gordum
bırısı utucu dukkanı acmıs
ınanılmaz tutmus
parca bası 1 lıraya utu
ama bn utuyu hıc sewmm
ayy calısammda ben zaten orada

parça başı 1 lira çok iyibekar bir semtte açarsan dükkanı parayı kırarsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…