70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah bi çıktım, 12:30 gibi döndüm ofise daha popom yer görmedi valla, merdiven in çık, in çık neyseki duruşmaları halledip geldim yemeğimi yedim, bi kaç evrak hazırladım, şimcik size yazıp tekrar yollara düşücemmm

neyseki seneler önce kolayı hayatımdan çıkardım, hayatımda verdıgım en istikrarlı kararlardan biriydi valla

benımde annemle teyzem gelıcek yakında, darısı başıma dıyorum valla burdakı mesaı saatlerı uzun, hem de c.teside calısıyorum valla akşam spor fılan derken eve vakıt ayıramıyorum, gecen aksam saat kacta banada geldıler bı an sınır oldum actım elektrık supurgesini valla

tartın nerde kızım senınnn :26: hem sankı ben sevdıcegın bı tartı aldı sana dıye okudum dıye hatırlıyorum, vermedı mı hala sanaaa

bence tartılınca daha da az cıkıcaksın ahan da pelin dedi dersinnn

Kendimi hala dobiç görüyorum bide Ger-düşün resimlerini görünce göçtüm o çok çok zayıf duruyo benden.

valla dayak ıstıo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa artık foto fılan eklemıycem haaaa benım boyum 1.68, kılom 60-61 cıvarında ve kılo vermemın en basından berı spor yapıyorum, normaldede ztn hareketlı bı hayatım var, herkesın vucut yapısıda bır deılkı
mesela bende poposu olmayıp tek gobısı olanlara ımrenıyorum ne guzel, o gobek hemen verılır ama popo gıtmıo dıyorumm
sankı sadece 4-5 kılo vermıste bunalmış insanlar gıbı konusup benı delı etme, içinden bı insan çıkarmışsın hala poflayıp duruyosunn

iç çamasırcı olabılır, bırazda sermayen ve bayan cevren varsa tamadır bu iş guzel iş yapıyolar valla

ayyyy hiç gülecegım yoktuuu

o ger düş kısaca ben oluyorum canımmm, bu kendını dev aynasında gören Dilo da bnm fotolarıma bakıp dertlenıoo ha, dayak ıstıyo yanı benden kaşınıo kendısı, oyuzden artık fotoda eklemıycem

selam arkadaşlar ben aranıza katılmak istiyorum. 24 yaşında 1,59 boyunda 77 kiloyum. bu beni çok rahatsız ediyor. beni bilgilendirirseniz neler yaptığınız konusunda çok sevinirim.

Seninde kandilin mübarek olsun canım.
Dur tekrar yayınlarım birazdan

Ya sevmediğim insanların arasına gidicem sanırım o yüzden pek özenesim yok.
Tosun mankenmiş Tosunum direkt diğerini kabul etmiyorum.
Ayakkabı sormuşsun canım.
Bambiye baktın mı hoş şeyler oluyor.
Capacity de vardı giriş katta hemen.
Bide b.köyde caddeye ilk girdiğinde sol tarafta pasajda ayakkabıcılar var bi bak derim oralara uygun hoş şeyler çıkabiliyor.
Yine caddenin devamında kemal tanca, jolly falan var jollyde de ufak dükkan ama arada güzel seyler çıkabiliyor.

ahahhaha gelmek istiyoruummm orayaaaaaa 36-34 hee
Kandilin mübarek olsun canım seninde.
Yaa sizde mi bende mi yoksa makinedemi bi sorun var anlayamadım benn
Bildiğin tosun = Ben işte.

İçtim beybi yaa. Hatta enerjim kendine geldi.Şimdik de Jillian yapıcam.

Regl oldum diye bırakasım gelmişti ama sarstım kendimi.

Ara vermeden bi hafta yaparasam çok fark eder diye düşünmekteyim. :44:

Vayy aferinn aferinn yap sporunu ihmal etme

dıleeekkk sekerm cok zayfsın walla
guzelsın masallh
tas gbı hatunsun

Teşekkür ederim Hasretcimm bi ben öyle hissedebilsem keşke.

Kız ne güzel çıkmışsın, ne göbek kalmış, ne fazlalık. Ay yeter artık yaneee, zayıfsın sen zayıffff.

Sen bigün beni dövcen korkuyorum.
Siz böyle yazınca zayıf ama hala ben şişkoyum diye söylenen kız gibi hissettim kendimi.
Keşke öyle olsa

başınıda patlattık ama ücret falan diyo kime ücret ne ücreti ?ne ki bu videoya ücret mi alınıyo?accık açıklama da istesem çok mu olurum
?

Yok canım ücret falan.

Sayfanın altına doğru in Normal indirme yazan yere tıklayacaksın.

Sonra 60 saniye bekleyin yazısı çıkacak.

Bekledikten sonra ; Karakter ekranı çıkacak onları kutucuğa yazacaksın. Ve İndirme bağlantısını oluşturma yazan yere tıklayacaksın.

En sonda açılan sayfada Dosyayı indirmek için buraya tıklayın yazıyor ona tıklarsan indirme başlayacaktır.

Son düzenleme:

ben kayseriliym eşim yozgatlı sarıkayadan çerkeziz biz YOZGATTA YAŞIYORUZ bende kayseride olmak isterdim buraya alışamadım ya

Son düzenleme:
Örnek Alınabilenecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

üfff çok karışık bende indirmedim youtube dan yapıyorum

çok makbule geçti :) aslına bakarsan iyi gidiyodum ben ama biraz hızlanmam gerektiğinden jinekolojik problemlerden ötürü yoksa yavaş yavaş veriyodum işte ama :) neyse herşey vatan için!tşk ederim

çok güzel menü eline saglık
ben uyamıyorum böyle menülere ya diyetisyende verdi ama uyamadım gitti benim yemek düzenim yok sabah geç kalkıyorum bişeyler atıştırıyom sonra akşama kadar yemediğim oluyo bir düzene koyamadım ki

Ger-düşü gene çıldırttım.
10 santim kısayım diye ez beniiii ezzzz
Bütün gün oturuyorum totomun üstüne yürümeye bile az yürüyorum.

Tartı olayına gelince sevgilim getirmedi tartıyı bi daha da söylemicem.
Sinir oldum.
Kendi tartımda yanlış olduğunu düşünerek garantiye verdim.
Bilmiyorum artık 1 ay sonra gelir herhalde.
110 liraya almıştım 8 ay önce netten baktım net satışı bile 90-100 lira hala.
O kaa para vermek istemiyorum.
20-30 liraya olan tartılara da ben güvenemiyorum.
Kaldı öyle bekliyorum canım ya.

aranızı yaptınız mıııı
türk kahvesi yaptımmmmm

Sabahtan beri 3 kere ketılın düğmesine basıyorum.
Kahve fincanı önünde bekliyor bi kere bile içemedim.
İstikrarlıyım yapıcam birazdan.

Kilo vermek istiyorsan bi düzen oturtman şart ama
Bi tarafta kilolarınla uzun süre yaşamak diğer yanda hafif ve mutlu bir insan olarak yaşamak var.
Seçim senin.:119:
O totonu erken kaldırmazsan bundan 5 yıl sonra hastanelere gidersin zaten kilo güzellikten önce sağlık problemi.

Iki haftadır dikkat ediyordum yediğime ama bıraktım kendimi dünden beri yarında okulun pikniği var pasta börek götürecez iyice salladım yaaa

arkadaslar merhaba 164cm boyum 77 kılom var...bugun lahana corbası dıyetıne baslayalı 3.gunum oldu ve hergun tartıya cıkıyorum su anda 75 kıloyum ama 3 ogun lahana corbası ıcıyorum kacamak falan da yapmadım muthıs hızlı kılo verdırıyor aranızda deneyenler oldu mu???

Türk kahvesini kettlda nasıl yapıyon kız, hazır kahvelerden mi alıyon?
Adımsayarım geldi az önce, bakalım nasıl olcek? Akşam bi parka gidip tur atayım bakalım, kaç adım (km) yapcem?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…