- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
sabah bi çıktım, 12:30 gibi döndüm ofise daha popom yer görmedi valla, merdiven in çık, in çık neyseki duruşmaları halledip geldim yemeğimi yedim, bi kaç evrak hazırladım, şimcik size yazıp tekrar yollara düşücemmm
neyseki seneler önce kolayı hayatımdan çıkardım, hayatımda verdıgım en istikrarlı kararlardan biriydi valla
benımde annemle teyzem gelıcek yakında, darısı başıma dıyorum valla burdakı mesaı saatlerı uzun, hem de c.teside calısıyorum valla akşam spor fılan derken eve vakıt ayıramıyorum, gecen aksam saat kacta banada geldıler bı an sınır oldum actım elektrık supurgesini valla
tartın nerde kızım senınnn :26: hem sankı ben sevdıcegın bı tartı aldı sana dıye okudum dıye hatırlıyorum, vermedı mı hala sanaaa
bence tartılınca daha da az cıkıcaksın ahan da pelin dedi dersinnn
valla dayak ıstıo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa artık foto fılan eklemıycem haaaa benım boyum 1.68, kılom 60-61 cıvarında ve kılo vermemın en basından berı spor yapıyorum, normaldede ztn hareketlı bı hayatım var, herkesın vucut yapısıda bır deılkı
mesela bende poposu olmayıp tek gobısı olanlara ımrenıyorum ne guzel, o gobek hemen verılır ama popo gıtmıo dıyorumm
sankı sadece 4-5 kılo vermıste bunalmış insanlar gıbı konusup benı delı etme, içinden bı insan çıkarmışsın hala poflayıp duruyosunn
iç çamasırcı olabılır, bırazda sermayen ve bayan cevren varsa tamadır bu iş guzel iş yapıyolar valla
ayyyy hiç gülecegım yoktuuu
o ger düş kısaca ben oluyorum canımmm, bu kendını dev aynasında gören Dilo da bnm fotolarıma bakıp dertlenıoo ha, dayak ıstıyo yanı benden kaşınıo kendısı, oyuzden artık fotoda eklemıycem
>> Bu haberi okuduktan sonra bir daha kola içer misiniz? 1 bardak kola 1 saatte vücütta neler yapıyor?
İç ve Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, bir bardak kolanın 60 dakikada vücuda... verdiği zararları anlattı.
İşte felakete götüren kısır döngü:
Prof. Dr. Karatay, 'kola içince vücudunuzda neler olduğunun farkında mısınız?' diyerek aşağıdaki açıklamayı yaptı:
1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan 'fosforik asiddir'.
2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.
3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.
4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)
5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.
6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırısınız.
7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde LEPTİN ve İNSÜLİN DİRENCİ gelişir.
8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir
neyseki seneler önce kolayı hayatımdan çıkardım, hayatımda verdıgım en istikrarlı kararlardan biriydi valla
annemle halam bizde
şimdi konuştuk napıyorsunuz dedim süpürgeyle evi aldık halanda toz aldı dedi
dün gece gece toz almıştım üstelik 12 falandı saat ancak vakit bulmuştum
çok canım sıkıldı yaaa
evi kirli gördüler sanırım
ben hergün süpürge açıyorum oysa
neyse yarınki temizlikten kurtuldum
benımde annemle teyzem gelıcek yakında, darısı başıma dıyorum valla
Evet bol 36 beden bile bu hatunda böyle durduysa tahmin edemedim kendimi.
Kendimi bırakmamak için zor tutuyorum valla canım.
Yoksa ne kadar konuşsam da burda hani keyifsizim tartısız ben bi hiçmişim.
Bide gelince tekrar 6ları gösterirse ne olur hiçbilmiyourm:
Amin canım ya.
Niyetli misin bugün?
Hadi kızlar sırayla Esin'e yeşilçay içiriyoruz.
İlk sıra bende.
Aççç ağzınıı kocamaann açççççççç
tartın nerde kızım senınnn :26: hem sankı ben sevdıcegın bı tartı aldı sana dıye okudum dıye hatırlıyorum, vermedı mı hala sanaaa
bence tartılınca daha da az cıkıcaksın ahan da pelin dedi dersinnn
Kendimi hala dobiç görüyorum bide Ger-düşün resimlerini görünce göçtüm o çok çok zayıf duruyo benden.
mesela bende poposu olmayıp tek gobısı olanlara ımrenıyorum ne guzel, o gobek hemen verılır ama popo gıtmıo dıyorumm
sankı sadece 4-5 kılo vermıste bunalmış insanlar gıbı konusup benı delı etme, içinden bı insan çıkarmışsın hala poflayıp duruyosunn
kızlar ben smdı calıstıgım ısı hıc sewmıorum
hergn ptlıorum skıntıdan tum gun oturmaktan :/
nısanlmda kac gndr soluo dukkan acalım sna dıe
arastırıorum netten ne dukkanı acabılırız dıe
ama bulamıorum hıc bısı karr weremıorum dha dorusu
sızce ne olablır:18::18::18:
iç çamasırcı olabılır, bırazda sermayen ve bayan cevren varsa tamadır bu iş
zero da bunların hepsini yapar mıhani şeker yok ya içindee:26:
[
canım zamanla kilo vermen azalıyor..ben de ilk zamanlar çok hızlı veriyordum..geçen hafta 1 kg verdim sevindirik oldumm,sabret devam et
bu ger-düş ne muhabbeti biri bana anlatsınnnn:84::84::84::84:
[Bhavalar yağmurlu bu aralar,yağmurluğunu da getir canım..kadıköyün,bahçeşehirin,bakırköyün pazarları çok güzel oluyor..zaten turistik mekanları bilirsiniz..forum istanbul 10 dk bana,hergün ordayımmneredeyse tüm mağazalar var, bir günde bitiremezsin..
ayyyy hiç gülecegım yoktuuu
o ger düş kısaca ben oluyorum canımmm, bu kendını dev aynasında gören Dilo da bnm fotolarıma bakıp dertlenıoo ha, dayak ıstıyo yanı benden kaşınıo kendısı, oyuzden artık fotoda eklemıycem