70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben yapmadım canım, yavaş olsun, sağlıklı olsun diyorum ben, o yüzden pek düşünmüyorum. Hızlı giden, hızlı geliyor, bir de o var.

selam arkadaşlar ben aranıza katılmak istiyorum. 24 yaşında 1,59 boyunda 77 kiloyum. bu beni çok rahatsız ediyor. beni bilgilendirirseniz neler yaptığınız konusunda çok sevinirim.
hoşgeldin canım buradaki menüleri takip edersen,dengeli ve sağlıklı beslenmiş olursun..zira biz öyle yapmaya çalışıyoruz..günlük memünü de paylaş ki hata yaptığın yerlerde yanlışlarını görür,sana yardımcı oluruzz
hakikaten yaa dün akşamdan beri yok:26:,hakana mı kaçtı yoksaa
hoşgeldin canım şok diyet olarak max 1 hafta yap bence lahana diyetini..
Türk kahvesini kettlda nasıl yapıyon kız, hazır kahvelerden mi alıyon?
Adımsayarım geldi az önce, bakalım nasıl olcek? Akşam bi parka gidip tur atayım bakalım, kaç adım (km) yapcem?
benimkinde sadece adım var bebişim,seninkin de km cinsinden mi gösteriyor:26::26::26: 1 km kaç adım oluyo acep?

Türk kahvesini kettlda nasıl yapıyon kız, hazır kahvelerden mi alıyon?
Adımsayarım geldi az önce, bakalım nasıl olcek? Akşam bi parka gidip tur atayım bakalım, kaç adım (km) yapcem?

Evet canım burda ocak yok hazır alıyorum Türkk kahvesini.
Güle güle kullan adımsayarını.
Ne çabuk gelmiş.

yeşilçay saattiiiiiiiiiiiiii

Hakan'a kaçtııgını ddüşünmekteyim.

canım dıyorum kı 3gun dayandım 3 haftada dayanabılırım haftada 5 kılo versem ettı 15 kılo kaldı 5 kılo dugunumuz var o yuzden memlekete bu kılolarla gıtmek ıstemıyorum evlendıgımde 38 bedendım sımdı ıse 42 (( dayanıp artık kurtulucam su kılolardan ınş

Ben yapmadım canım, yavaş olsun, sağlıklı olsun diyorum ben, o yüzden pek düşünmüyorum. Hızlı giden, hızlı geliyor, bir de o var.

canım sanırım bu dıyet verdıgın kıloları gerı aldırmıyormus 1haftadan sonra sonucuna gore devam edıcem :)) etmelıyımde bır an once kurtulmak ıstıyorum fazlalıklardan

bende seninle aynıyım kıyafetlerim olmuyor artık

Ben de yeni aldım da 3gösterge var, cals, km, mile yazıyor. Kullandıkça öğreniriz, ben de bir günde kaçbin adım atmak gerekli acaba diye onu araştıracaktım.

Evet canım burda ocak yok hazır alıyorum Türkk kahvesini.
Güle güle kullan adımsayarını.
Ne çabuk gelmiş.

Hakan'a kaçtııgını ddüşünmekteyim.
Teşekkür ederim canım.

canım sanırım bu dıyet verdıgın kıloları gerı aldırmıyormus 1haftadan sonra sonucuna gore devam edıcem :)) etmelıyımde bır an once kurtulmak ıstıyorum fazlalıklardan

Belli bir süre yapmak gerekiyor, onun da fazlası zarar verebilir.

bende seninle aynıyım kıyafetlerim olmuyor artık

evet canım ya maalesef bazamın altı en az 20 jınle dolu ama maallesef hıc bırıde olmuyor dusuk bel gıyemıyorum anlıcan napalım artık 1 ay dısımı sıkıp eskı bedenıme donucem ama hakkatten cok sınır bozucu bır durum gecen yılkı fotografına bakıyosun bırde sımdıkı arada daglar kadar fark var bıze dusun sabırrrrr

gecmis olsun canim insallah kurtulursun kistden
selam arkadaşlar ben aranıza katılmak istiyorum. 24 yaşında 1,59 boyunda 77 kiloyum. bu beni çok rahatsız ediyor. beni bilgilendirirseniz neler yaptığınız konusunda çok sevinirim.
hosgeldin canim
bu gidisle seneye sana tourist visesi alip göndermeyi düsünüyorum dilek
ondan sonra bi kendine bak birde bana senin yaninda tosun görürsen belki kendine gelirsin
carli chaplin gibi gezeriz biri tosun biri zayif

nerde acaba balo pazar günüydün simdiden hazirlaniyormu yoksa
ben yaptim canim gina geliyor lahana corbasindan derindondurucuda 1 kova vardin onu bile attim icemedim
normal düzene dönünce geri aliyorsun verdigini

minderim bende iciyorum yesil cay

Sağlıklı bir yaşam için önerilen günde 10 bin adım atmak yaklaşık 400 kalori yakılmasını sağlıyor.

Sağlıklı bir yaşam için önerilen günde 10 bin adım atmak yaklaşık 400 kalori yakılmasını sağlıyor. Ancak bu önerinin haftanın en az beş günü, mümkünse hergün yerine getirilmesi gerekiyor.Gerek teknolojinin etkisiyle gerekse şehirlerin giderek yürümeye daha az elverişli hale gelmesiyle birlikte hareketsizlik, son 30 yılda arttı.

Prof. Dr. Kenneth Fox’a göre ne kadar az araba kullanırsak o kadar fazla bisiklete binme veya yürüme yoluyla daha fazla hareketli olabiliriz. Prof. Fox, günümüz insanının çevredeki değişikliklerin kurbanı olduğuna inanıyor. Beslenme ve Diyetetik Kongresi için Türkiye’ye gelen İngiltere Bristol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kenneth Fox, hareketsiz bir yaşamın yol açtığı hastalıklar hakkında sorularımızı yanıtlamaya devam ediyor.

Özellikle kalp sağlığı için günde 10 bin adım atmak öneriliyor. Sağlıklı yaşam için günde 10 bin adım yeterli mi? Yürümenin en önemli tarafı kolay olması, herkes yürüyebilir. Kamu sağlığının karşı karşıya kaldığı zorluk, hareketsiz kişilerin daha çok hareket etmelerini sağlamak. Yürüyüş kesinlikle çok iyi bir aktivite. Özellikle durağan bir hayat süren kişilerde yürüyüşün sağlığa sağladığı faydaları gösteren çok sayıda araştırma var. Sadece yürüyüş mesafesi değil aynı zamanda yürüyüş hızı ile koroner kalp hastalıklarındaki azalma arasında neredeyse bir doz-cevap ilişkisi var. Yürüyüş söz konusu olduğunda ne kadar fazla yürürseniz o kadar iyi.

İnsanlar, 10 bin adımı referans kabul ettiler ve Amerikalılara 8.5 saatin doğru olduğu gösterildi. Bunun yürüyüşteki karşılığı günde 30 dakika, uluslararası öneriler bu yönde. 30 dakikalık yürüyüş yaklaşık dört bin adıma karşılık geliyor ve bu da 150 – 200 kaloriye eşittir. Önemli olan 10 bin adımı 45 – 60 dakikalık bir yürüyüşle haftanın en az beş günü gerçekleştirmek.

Jillian meredini indirdim sağol Esincim.yaptım demin ayy o neymişşş bacakların kesildi resmen bide temizliğin arkasına yaptım kaymış durumdayım
Dilekcim sağol ana kuralları paylaşmışsın başka diyet listesi varsa paylaşsana bize uyan varsa yaparız sen hep bu liste gibi mi diyet yapıp verdin kiloları yoksa arada farklılık yaptın mı canım?hıı bu arada avcılarda oturuyomuşsun sanırım benimde üniden samimi arkadaşım orda oturuyor çok gelmişliğim vardır yazında gelebilirim seni sahilde falan görürsem gelirim yanına ona göre şaşırma ünlü birisin sonuçta

2 listem vardı silmişim mesajlardan canım.
Kızlarda varsa istersin gönderirler.
Pcde de yok çünkü.:26:
Yanımda sevdiceğim varken aa Dilekk amma kilo verdin hee dersen tanımam diyim.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötü bir itirafta bulunuyorum :) ahhhhhhh yarabbim keşke yapmasaydımmmmmmmmmmmmm
ara öğünde küçük kornet yedim 180 kalorilik kkkkkkkkk
bir de oğlumun M&M şekerlerinden götürdümmmmmmmmmm biraz ama öğle yemeği yemedim heralde geçiştirip akşamda hafif yiyip atlatmam lazım geçen cumadan beri hatta perşembeden beri ilk kaçamağımmmmmmmmm
yaaaaaaaaaaaaa ders çalışıyorummmm bir de ailevi bir meselem var bayağı stres yaptımmmmm sonunda olan oldu

yolun beni sacımı cekin dövünnnnnnnnnnnnnnn
ahhhhhhhhhhhhhhhhh:18:
şeytan kanıma girdi

Hemen kalkıp sporunu yapıyorsun, sonuçta gelen kalorileri geri gönderiyorsun. Olan için üzülmek yersiz, geleceğe bak, toparlmaya çalış. Hİçbirşey dobiç olup, istediğin kıyafetlere girememekten daha kötü değildir dimi? Yerken bunu düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…