Ben yapmadım canım, yavaş olsun, sağlıklı olsun diyorum ben, o yüzden pek düşünmüyorum. Hızlı giden, hızlı geliyor, bir de o var.arkadaslar merhaba 164cm boyum 77 kılom var...bugun lahana corbası dıyetıne baslayalı 3.gunum oldu ve hergun tartıya cıkıyorum su anda 75 kıloyum ama 3 ogun lahana corbası ıcıyorum kacamak falan da yapmadım muthıs hızlı kılo verdırıyor aranızda deneyenler oldu mu???
hoşgeldin canımselam arkadaşlar ben aranıza katılmak istiyorum. 24 yaşında 1,59 boyunda 77 kiloyum. bu beni çok rahatsız ediyor. beni bilgilendirirseniz neler yaptığınız konusunda çok sevinirim.
hakikaten yaa dün akşamdan beri yok:26:,hakana mı kaçtı yoksaanora nerdeeee
hoşgeldin canımarkadaslar merhaba 164cm boyum 77 kılom var...bugun lahana corbası dıyetıne baslayalı 3.gunum oldu ve hergun tartıya cıkıyorum su anda 75 kıloyum ama 3 ogun lahana corbası ıcıyorum kacamak falan da yapmadım muthıs hızlı kılo verdırıyor aranızda deneyenler oldu mu???
benimkinde sadece adım var bebişim,seninkin de km cinsinden mi gösteriyor:26::26::26: 1 km kaç adım oluyo acep?Türk kahvesini kettlda nasıl yapıyon kız, hazır kahvelerden mi alıyon?
Adımsayarım geldi az önce, bakalım nasıl olcek? Akşam bi parka gidip tur atayım bakalım, kaç adım (km) yapcem?
Türk kahvesini kettlda nasıl yapıyon kız, hazır kahvelerden mi alıyon?
Adımsayarım geldi az önce, bakalım nasıl olcek? Akşam bi parka gidip tur atayım bakalım, kaç adım (km) yapcem?
yeşilçay saattiiiiiiiiiiiiii
nora nerdeeee
hoşgeldin canımburadaki menüleri takip edersen,dengeli ve sağlıklı beslenmiş olursun..zira biz öyle yapmaya çalışıyoruz..günlük memünü de paylaş ki hata yaptığın yerlerde yanlışlarını görür,sana yardımcı oluruzz
hakikaten yaa dün akşamdan beri yok:26:,hakana mı kaçtı yoksaa
hoşgeldin canımşok diyet olarak max 1 hafta yap bence lahana diyetini..
benimkinde sadece adım var bebişim,seninkin de km cinsinden mi gösteriyor:26::26::26: 1 km kaç adım oluyo acep?
Ben yapmadım canım, yavaş olsun, sağlıklı olsun diyorum ben, o yüzden pek düşünmüyorum. Hızlı giden, hızlı geliyor, bir de o var.
canım dıyorum kı 3gun dayandım 3 haftada dayanabılırım haftada 5 kılo versem ettı 15 kılo kaldı 5 kılo dugunumuz var o yuzden memlekete bu kılolarla gıtmek ıstemıyorum evlendıgımde 38 bedendım sımdı ıse 42(( dayanıp artık kurtulucam su kılolardan ınş
hoşgeldin canımburadaki menüleri takip edersen,dengeli ve sağlıklı beslenmiş olursun..zira biz öyle yapmaya çalışıyoruz..günlük memünü de paylaş ki hata yaptığın yerlerde yanlışlarını görür,sana yardımcı oluruzz
hakikaten yaa dün akşamdan beri yok:26:,hakana mı kaçtı yoksaa
hoşgeldin canımşok diyet olarak max 1 hafta yap bence lahana diyetini..
benimkinde sadece adım var bebişim,seninkin de km cinsinden mi gösteriyor:26::26::26: 1 km kaç adım oluyo acep?
Teşekkür ederim canım.Evet canım burda ocak yok hazır alıyorum Türkk kahvesini.
Güle güle kullan adımsayarını.
Ne çabuk gelmiş.
Hakan'a kaçtııgını ddüşünmekteyim.
canım sanırım bu dıyet verdıgın kıloları gerı aldırmıyormus 1haftadan sonra sonucuna gore devam edıcem :)) etmelıyımde bır an once kurtulmak ıstıyorum fazlalıklardan
bende seninle aynıyım kıyafetlerim olmuyor artık
gecmis olsun canim insallah kurtulursun kistdenen acilinden yardım kızlaramanın amanın amanın yandım kızlar ne güzel yavaş yavaş zayıflıyodum jinekolğum korkuttu beni biraz over kisti fkat karın bölgesi çok yağlı kistten kurtulmak bişi diilde kist bayağ büyükmüş ameliyatlık durum olmasıda ihtimal ama ben daha bebek istiyodum yaaa bi kızım var kardeşi olsun istiyorum şimdi biraz daha hızlandırmak istiyorum diyetimi en güveni ve biraz hızlandırılmış diyet lütfeeen yada spor şu jillian varya biri yardım etsin lüüüüüüüttttfeeeen
hosgeldin canimselam arkadaşlar ben aranıza katılmak istiyorum. 24 yaşında 1,59 boyunda 77 kiloyum. bu beni çok rahatsız ediyor. beni bilgilendirirseniz neler yaptığınız konusunda çok sevinirim.
bu gidisle seneye sana tourist visesi alip göndermeyi düsünüyorum dilekSeninde kandilin mübarek olsun canım.
Dur tekrar yayınlarım birazdan
Ya sevmediğim insanların arasına gidicem sanırım o yüzden pek özenesim yok.
Tosun mankenmişTosunum direkt diğerini kabul etmiyorum.
Ayakkabı sormuşsun canım.
Bambiye baktın mı hoş şeyler oluyor.
Capacity de vardı giriş katta hemen.
Bide b.köyde caddeye ilk girdiğinde sol tarafta pasajda ayakkabıcılar var bi bak derim oralara uygun hoş şeyler çıkabiliyor.
Yine caddenin devamında kemal tanca, jolly falan var jollyde de ufak dükkan ama arada güzel seyler çıkabiliyor.
ahahhaha gelmek istiyoruummm orayaaaaaa 36-34 hee
Kandilin mübarek olsun canım seninde.
Yaa sizde mi bende mi yoksa makinedemi bi sorun var anlayamadım benn
Bildiğin tosun = Ben işte.
nora nerdeeee
ben yaptim canimarkadaslar merhaba 164cm boyum 77 kılom var...bugun lahana corbası dıyetıne baslayalı 3.gunum oldu ve hergun tartıya cıkıyorum su anda 75 kıloyum ama 3 ogun lahana corbası ıcıyorum kacamak falan da yapmadım muthıs hızlı kılo verdırıyor aranızda deneyenler oldu mu???
Teşekkür ederim canım.
Belli bir süre yapmak gerekiyor, onun da fazlası zarar verebilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/evcil...n-onunde-yavru-kopek-buldum.html#post24773111
demin açtım konuyuuyaw iyimi ettimki eve almaklaa,ama çok tatlııııı fotosunuda koyduumm
Jillian meredini indirdim sağol Esincim.yaptım demin ayy o neymişşş bacakların kesildi resmen bide temizliğin arkasına yaptım kaymış durumdayım
Dilekcim sağol ana kuralları paylaşmışsın başka diyet listesi varsa paylaşsana bize uyan varsa yaparız sen hep bu liste gibi mi diyet yapıp verdin kiloları yoksa arada farklılık yaptın mı canım?hıı bu arada avcılarda oturuyomuşsun sanırım benimde üniden samimi arkadaşım orda oturuyor çok gelmişliğim vardır yazında gelebilirim seni sahilde falan görürsem gelirim yanına ona göre şaşırma ünlü birisin sonuçta
Hemen kalkıp sporunu yapıyorsun, sonuçta gelen kalorileri geri gönderiyorsun. Olan için üzülmek yersiz, geleceğe bak, toparlmaya çalış. Hİçbirşey dobiç olup, istediğin kıyafetlere girememekten daha kötü değildir dimi? Yerken bunu düşün.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötü bir itirafta bulunuyorum :) ahhhhhhh yarabbim keşke yapmasaydımmmmmmmmmmmmm
ara öğünde küçük kornet yedim180 kalorilik kkkkkkkkk
bir de oğlumun M&M şekerlerinden götürdümmmmmmmmmm biraz ama öğle yemeği yemedim heralde geçiştirip akşamda hafif yiyip atlatmam lazım geçen cumadan beri hatta perşembeden beri ilk kaçamağımmmmmmmmm
yaaaaaaaaaaaaa ders çalışıyorummmm bir de ailevi bir meselem var bayağı stres yaptımmmmm sonunda olan oldu
yolun beni sacımı cekin dövünnnnnnnnnnnnnnn
ahhhhhhhhhhhhhhhhh:18:
şeytan kanıma girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?