70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 listem vardı silmişim mesajlardan canım.
Kızlarda varsa istersin gönderirler.
Pcde de yok çünkü.:26:
Yanımda sevdiceğim varken aa Dilekk amma kilo verdin hee dersen tanımam diyim.

İlahi Dilek öyle der miyim dersem de aaa deli midir nedir deyip geçersin gidersin yanımdan
Sizin meşhur bi simit sarayınız var ama sen oraya takılmıyosundur hep cıss olan şeyler var orda da göremem aa ben de gidemem ki öyle yerlere artık unuttum bende diyetteyim
diyet listesi kimdem isteyebilirim hangi hatunda vardır nora da yok ortalarda

tamam tatlım :) şimdi ders çalışıyorum spor yapamam önce sınavımı atlatmam lazım ama 2 saat sonra yürüyüşe çıkabilirim :) üzülmüyom şimdi FTEMİZ saolasın destek herşeyden önemli:)

dilekkkkkkk niye artık çizelgen yok çok dikkatimi çekti

sınavın olduğu için ders çalışırken daha çok enerji harcıyorsun canım,bence akşamı hafif geçir dengelemiş olursun
işallah düzelir ailevi problemlerin

off yaa canım sıkılıyoo:95::95::95:başım ağrıyo..
can sıkıntısından odada 4-5 tur koştum..iş arkadaşım koptubi de beni videoya çekti delii

can sıkıntısından odada 4-5 tur koştum..iş arkadaşım koptubi de beni videoya çekti delii

Zayıflmak uğruna her yol mubahtır
Dün de hasret miydi, kimdi, bel hareketleri yaparken yakalndıydı. Yakında 70-79 topiğnin çılgınları diye haberlere çıkcaz

herkese merhaba ; benide aranıza alın lütfen ama peşimide bırakmayın o kadar iradesizim ki yarın başlarım diye diye 72.5 kilo oldum sonunda hiç bir pantolonuma giremiyorum mutsuzum bu durumdan ama kendime dur da diyemiyorum.

dur şunu yiyeyimde sonra yaparım amaan akşam olduartık yarın başlarım diyerek şiştim durdum.şimdi ne yapmam gerekiyor bana da bir el atarsanız çok sevinirim.

http://www.kadinlarkulubu.com/evcil...n-onunde-yavru-kopek-buldum.html#post24773111

demin açtım konuyuuyaw iyimi ettimki eve almaklaa,ama çok tatlııııı fotosunuda koyduumm
tugbis iyi düsün canim daha kücük iki cocugun var bakimini üstlene bilirmisin gerci sokakda yasamasindan daha iyidir :26: bilemedim cok da tatli yavru
yoldum cektim canim
benimde 20 dakikam kaldi dogru düsgün sohbete de katilamadim bugün 4 olsa da ciksam

hosgeldin canim

kızlar cok fenaym
elım ayagım tıtrıyo
tansıyonm dustu herlde
hemn gıttım ayran aldm tuz koydm ıcıne

senin niye canın sıkıldı tatlım:)
ne bilimmmm
Zayıflmak uğruna her yol mubahtır
Dün de hasret miydi, kimdi, bel hareketleri yaparken yakalndıydı. Yakında 70-79 topiğnin çılgınları diye haberlere çıkcaz

hoşgeldinnnburaya takıl
kızlar cok fenaym
elım ayagım tıtrıyo
tansıyonm dustu herlde

canım geçmiş olsun,noldu yemeğini mi yemedin yoksa..dikkat et kendiinee:26:

Tartım yok canım o yzden sildim ben çizelgemi.

Evet ahh simit sarayı.
Eskiden giderdim güzeldir simitleri.
neskuikte olabilir canım

Şeytan mı içindeki obez mi?
Sen karar ver.

bu gidisle seneye sana tourist visesi alip göndermeyi düsünüyorum dilek
ondan sonra bi kendine bak birde bana senin yaninda tosun görürsen belki kendine gelirsin
carli chaplin gibi gezeriz biri tosun biri zayif

aahahh yok len snn bacakların ince üstüne göre.
Al getirtt beni yanınaa bende bakayım oralaraa gezineyim.

kızlar cok fenaym
elım ayagım tıtrıyo
tansıyonm dustu herlde

Geçmiş olsun canım.:26:

Hoşgeldin aramıza.
Hemen kaçmazsan burda istediğin kadar motive olabilirsin.

Çatlak hatun ya.

kızlar direk dalıyorum menümü yazmak için çıkacağım

öncelikle diyim örnek bi menü değil v kötü ama söz verdim ne yersem yazacam bu hafta diye

08.00:2 dilim bugday ekmeği, 1 yumurta tavda az yağla,2 küp peynir,domates salatalık

10.30:10 fındık

21.00:tavuk gögsü mangalda (şişte yapılmış şeklinde) ,bol salata
akşam yememi dışarda yedim

Anaaa
Öğlen aç aç nasıl durdun yaaa.
Yoğunluktn yemek bile yedirmediler mi sana.

Anaaa
Öğlen aç aç nasıl durdun yaaa.
Yoğunluktn yemek bile yedirmediler mi sana.

ay bayılacaktım resmen alatamam
pot bile kırdım müşteriye bayan diyoz ya
şu bayanın saçını yap dicem elemana
bu kadının dedim yaa
koptum orda
iple aldığım kaşı temiz yerden 3 defa geçtim anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…