2 listem vardı silmişim mesajlardan canım.
Kızlarda varsa istersin gönderirler.
Pcde de yok çünkü.:26:
Yanımda sevdiceğim varken aa Dilekk amma kilo verdin hee dersen tanımam diyim.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötü bir itirafta bulunuyorum :) ahhhhhhh yarabbim keşke yapmasaydımmmmmmmmmmmmm
ara öğünde küçük kornet yedim180 kalorilik kkkkkkkkk
bir de oğlumun M&M şekerlerinden götürdümmmmmmmmmm biraz ama öğle yemeği yemedim heralde geçiştirip akşamda hafif yiyip atlatmam lazım geçen cumadan beri hatta perşembeden beri ilk kaçamağımmmmmmmmm
yaaaaaaaaaaaaa ders çalışıyorummmm bir de ailevi bir meselem var bayağı stres yaptımmmmm sonunda olan oldu
yolun beni sacımı cekin dövünnnnnnnnnnnnnnn
ahhhhhhhhhhhhhhhhh:18:
şeytan kanıma girdi
off yaa canım sıkılıyoo:95::95::95:başım ağrıyo..
can sıkıntısından odada 4-5 tur koştum..iş arkadaşım koptubi de beni videoya çekti delii
can sıkıntısından odada 4-5 tur koştum..iş arkadaşım koptubi de beni videoya çekti delii
tugbis iyi düsün canim daha kücük iki cocugun var bakimini üstlene bilirmisin gerci sokakda yasamasindan daha iyidir :26: bilemedim cok da tatli yavruhttp://www.kadinlarkulubu.com/evcil...n-onunde-yavru-kopek-buldum.html#post24773111
demin açtım konuyuuyaw iyimi ettimki eve almaklaa,ama çok tatlııııı fotosunuda koyduumm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötü bir itirafta bulunuyorum :) ahhhhhhh yarabbim keşke yapmasaydımmmmmmmmmmmmm
bir de oğlumun M&M şekerlerinden götürdümmmmmmmmmm biraz ama öğle yemeği yemedim heralde geçiştirip akşamda hafif yiyip atlatmam lazım geçen cumadan beri hatta perşembeden beri ilk kaçamağımmmmmmmmm
yaaaaaaaaaaaaa ders çalışıyorummmm bir de ailevi bir meselem var bayağı stres yaptımmmmm sonunda olan oldu
şeytan kanıma girdi
benimde 20 dakikam kaldioff yaa canım sıkılıyoo:95::95::95:başım ağrıyo..
hosgeldin canimherkese merhaba ; benide aranıza alın lütfen ama peşimide bırakmayın o kadar iradesizim ki yarın başlarım diye diye 72.5 kilo oldum sonunda hiç bir pantolonuma giremiyorum mutsuzum bu durumdan ama kendime dur da diyemiyorum.
dur şunu yiyeyimde sonra yaparım amaan akşam olduartık yarın başlarım diyerek şiştim durdum.şimdi ne yapmam gerekiyor bana da bir el atarsanız çok sevinirim.
kızlar cok fenaym
elım ayagım tıtrıyo
tansıyonm dustu herlde
hemn gıttım ayran aldm tuz koydm ıcıne
kızlar cok fenaym
elım ayagım tıtrıyo
tansıyonm dustu herlde
ne bilimmmmsenin niye canın sıkıldı tatlım:)
Zayıflmak uğruna her yol mubahtır
Dün de hasret miydi, kimdi, bel hareketleri yaparken yakalndıydı. Yakında 70-79 topiğnin çılgınları diye haberlere çıkcaz
hoşgeldinnnherkese merhaba ; benide aranıza alın lütfen ama peşimide bırakmayın o kadar iradesizim ki yarın başlarım diye diye 72.5 kilo oldum sonunda hiç bir pantolonuma giremiyorum mutsuzum bu durumdan ama kendime dur da diyemiyorum.
dur şunu yiyeyimde sonra yaparım amaan akşam olduartık yarın başlarım diyerek şiştim durdum.şimdi ne yapmam gerekiyor bana da bir el atarsanız çok sevinirim.
kızlar cok fenaym
elım ayagım tıtrıyo
tansıyonm dustu herlde
tamam tatlım :) şimdi ders çalışıyorum spor yapamam önce sınavımı atlatmam lazım ama 2 saat sonra yürüyüşe çıkabilirim :) üzülmüyom şimdi FTEMİZ saolasın destek herşeyden önemli:)
dilekkkkkkk niye artık çizelgen yok çok dikkatimi çekti
İlahi Dilek öyle der miyimdersem de aaa deli midir nedir deyip geçersin gidersin yanımdan
Sizin meşhur bi simit sarayınız var ama sen oraya takılmıyosundur hep cıss olan şeyler var orda da göremem aa ben de gidemem ki öyle yerlere artık unuttum bende diyetteyim
diyet listesi kimdem isteyebilirim hangi hatunda vardır nora da yok ortalarda
şeytan kanıma girdi
bu gidisle seneye sana tourist visesi alip göndermeyi düsünüyorum dilek
ondan sonra bi kendine bak birde banasenin yaninda tosun görürsen belki kendine gelirsin
carli chaplin gibi gezeriz biri tosun biri zayif
kızlar cok fenaym
elım ayagım tıtrıyo
tansıyonm dustu herlde
herkese merhaba ; benide aranıza alın lütfen ama peşimide bırakmayın o kadar iradesizim ki yarın başlarım diye diye 72.5 kilo oldum sonunda hiç bir pantolonuma giremiyorum mutsuzum bu durumdan ama kendime dur da diyemiyorum.
gecmis olsun canim :26: sicaklar geldi bende de baslar yineama ayran iyi geliyor
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.
ne bilimmmm
hoşgeldinnnburaya takıl
canım geçmiş olsun,noldu yemeğini mi yemedin yoksa..dikkat et kendiinee:26:
kızlar direk dalıyorum menümü yazmak için çıkacağım
öncelikle diyim örnek bi menü değil v kötü ama söz verdim ne yersem yazacam bu hafta diye
08.00:2 dilim bugday ekmeği, 1 yumurta tavda az yağla,2 küp peynir,domates salatalık
10.30:10 fındık
21.00:tavuk gögsü mangalda (şişte yapılmış şeklinde) ,bol salata
akşam yememi dışarda yedim
neyse kacayim keyfisizim zaten
Anaaa
Öğlen aç aç nasıl durdun yaaa.
Yoğunluktn yemek bile yedirmediler mi sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?