70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDIN KIZLARRR !!!!!:lepi::lepi::lepi: aşam misafir vardı giremedim.. Geçmişide okuyamadım daha...

BİLDİRİRİMİ YAPAYIM... 1 KİLO VERMİŞİM... 70 KİLOYUM SONUNDA... 60'LARA 1 KİLO KALDI... ÇOK MUTLUYUM.... hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bugün yine yoğun olacak inşallah girebilirim... kilo veren herkezi tebrik ediyorum...

günaydın günaydın günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bi neşe doluyum nedenini ben bile bilmiyorum vallaha :)
bu sabah yürüyüş yamadım kızımı anneme bırakmam gerekli idi o yüzden yürüyüş istikameti tutmuyodu sadece 5 yada 10 dakika yürümüşümdür hızlı bi şekilde yokuş çıktığımdan onda da epey kalori harcıyom ama
sabah saat 5.50 de uyandım ayılma evi toparlama faslı 5 10 dakka sonra yürüyüş yapamıcağım için streçi bu gün sporda sardım güzelcene streç filmi sardım başladım nivea cdimle spora 40 dakka onu yaptım ama bu gün nço k terledim malum streçle ço k zor oldu duşumu aldım,ballı sirkeli limonlu suyumu içtim kızımızda aldım evden çıktım iş yerime geldim yarım lt suyumu içtim şimdilik bu kadar 10 gibi kahvaltı düşünüyorum yarım dilim ekmek domates peynir bi iki zeytin yicem
bide bi arkads kiraz yiyin demişti ya yanımda kiraz getirdim onun için zaten günde en az3 lt suda içiyom iş görüse ne ala

günaydın kızlar MERAN 07 canım benim yapyığım gibi olunca lahana biraz daha yenilebiliyo ama yazın sanki zor kabağı dene dün yazmıştım tarifi ayrıntılı SEDACIM canım 78. 7 yim 300gr vermişim ama sadece dün rejim yaptım birde reglyim bozmıcam regl döneminde daha koly kilo verilebiliyo

adına çok sevindim canım darısı başıma bende 60 ları görebilcemmi acaba :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: insan 69 demekle 70 demek arasında çok fark olduğunu sanıyo ben şahsen öyleyim 80 derken deliriyodum şükür şuan 70 lerdeyim ama idealim 60 ları söylemek 50 lerde gözüm yok gözü olanlar düşünsün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıymet ben hiç regl dönemlerimdek ilo veremem tam tersi alır ve şişerim mesela geçen hafta o dönemlerimdeydim ama 2 k,lo vazlaydım hep şükü bu hafta düzeldim

kıymetcim bol bol meyve yedim aralarda ilk günüm ya ondan anca çözücem durumu bugün biraz daha fazla içerim diye düşünüyorum :)))
günaydın kızlar herkese iyi sabahlar valla ben çok mutluyum 66yı gördüm sonunda inşallah bi kaç kilo daha veririm bugün 2.günüm sabredicem en zor günmüş bugün öle yazıo bi yandan ilaca da başladım tok tutması için bakalım 2si bi arada nasıl olucak herkese hayırlı cumalar kilo verenleri tebrik ederim görüşüzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Canim o nasil söz öyle asil sana cok tesekkür ederiz a.s.

Süper gidiyorsun canimcim

Herkese Günaydinlar bende bugün mutlu olanlardanim...
Kilom geri 69,50 olmus gecen hafta 71 idim...Regl döneminden kaynaklaniyor olsa gerek geri toparlaniyorum yavas yavas

günaydin kizlarrrrr, bende bugün bi enerji doluyum, havanin etkisi var, vede tabiki cuma, son is günü olmasinin etkisi var :) benim diyette süper gidiyor, hollywood diyetini yapiyorum, ama tam uymuyorum, biraz degistirerek yapiyorum. Suan icin süper gidiyor, kilo veriyorum ama yavas veriyorum. Olsun ya yeterki vereyim, ve verdiklerimde kalici olsun. Bende kiraz topladim, bolbol kiraz yiyecegim özellikle aksamlari TV karsisinda oturunca, canim biseyler yemek cektiginde kiraza saldirayim :)

bir sorum var size, kilo verdikce benim gögüsler kücülüyor!!!! Sizdede öyle oluyor mu?

günaydın herkeze hayırlı cumalar dün hapta ilk günümdü ve 500gr verdim 69 oldum kaydirigubbakcemile3
:lepi: :lepi: dün çok su içtim sık wc çıktım inanılmaz terletti beni ilaç özelliklerinden biri buymuş meksika biberinin vucüt ısısını yükseltip enerji harcamaya teşvik ediyor yağları yakıyormuş anlıyacağınız ama inanıyorum 20 güne kadar 5 kg vereceğim tatile az kaldı kim tutar beni :lepi:

ayyyy keşke benimkilerde ufalsa biraz yaaaa kiminin yüzü küçülür ama senin göğüslerden gidio desene bakalım benim nerden gidicek :))))

ooooo canım hadi bakalım kırdın kiloyu sonunda hayırlısıyla aynen devam eder inşallah kısmetse bende 5 kilo versem temmuz başına kadar süper olur valla :)

günaydın kilomu bildirip kaçayım 69.3 olmuşum haftaya yokum ıstanbul'a gidiyorum sonraki hafta kilo almış olarak yazarım =))) grş mek üzere byee

Güzel arkadasim ayni sorun bendede var..ilk olarak yüzümden ve gögsümden veriyorum... zatan kücücükler bide zayiflayinca tam kücülüyorlar normal yani sen bunu dert etme

Canım o da ne demek öyle harika lidteler hazırlamışsın ellerine emeğine sağlık....

ne için sakinleştirici kullanıcaksın bilmiyorum ama pasiflora iyidir hafiflerdendir ama sakın sürekli kullanayım deme alışkanlık yapar bir arkadaşım boşanma sırasında kullanmıştı birde sürekli kullanım olunca vucut alışıyor banamısın demiyor bilgin olsun tatlım...

Kızlar şu taşınma işi bana kilo vermemde yaradı bayaadır 68 de sayıyordum 66 olmuşum yupiiiii....
Birde bugün şu kiraz olayına başladım bakalım 3 günde bir faydası olacak mı gerçi reglde oldum ama en azından tatlı krizlerimi engeller....
bir de bakın bunu buldum dün bir bayan programda anlattı nette araştırdım bizim forumda varmış belki işine yarayanlar olur bir okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...biominera-biyolojik-zayiflama-sistemleri.html

yolda sancılanabilirim die uyuyabilmek icin bakıyorum gerci bugun daha iyiym sorcam eczacıya artık belki daha da hafifini werir bi sorun yok yani a.s tesekkrler ilgilendigin icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…