GÜNAYDIN KIZLARRR !!!!!:lepi::lepi::lepi: aşam misafir vardı giremedim.. Geçmişide okuyamadım daha...
BİLDİRİRİMİ YAPAYIM... 1 KİLO VERMİŞİM... 70 KİLOYUM SONUNDA... 60'LARA 1 KİLO KALDI... ÇOK MUTLUYUM.... hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bugün yine yoğun olacak inşallah girebilirim... kilo veren herkezi tebrik ediyorum...
günaydın kızlar MERAN 07 canım benim yapyığım gibi olunca lahana biraz daha yenilebiliyo ama yazın sanki zor kabağı dene dün yazmıştım tarifi ayrıntılı SEDACIM canım 78. 7 yim 300gr vermişim ama sadece dün rejim yaptım birde reglyim bozmıcam regl döneminde daha koly kilo verilebiliyo
MAGTENTA canım lahana yemeği sınırsız canımyani yanında ekmek yemedikçe ve meyvada yemeğince zate detoks ya lahanayı istersen 10 tabak yiyebiliyon öğle 3 tabak diil şeker
SEDACIM canım kabak ben hergün yemedim ama hergün yersen ki helede yanında hiç bişey yemezsen ekmek yoğurt falan sabah öğlen akşam o da detoks oluyoki
Canim o nasil söz öyle asil sana cok tesekkür ederiz a.s.sedacım yardımı olur diyr listeyi ekledim
arkadaşlar liste eskisi gibi seda tarafından hazırlanacak
2 hafta süreyle bana katlandığınız için teşekkürler
eksik ve yanlış girişler için veee kusurlarım için affolaaa
Süper gidiyorsun canimcimGÜNAYDIN KIZLARRR !!!!!:lepi::lepi::lepi: aşam misafir vardı giremedim.. Geçmişide okuyamadım daha...
BİLDİRİRİMİ YAPAYIM... 1 KİLO VERMİŞİM... 70 KİLOYUM SONUNDA... 60'LARA 1 KİLO KALDI... ÇOK MUTLUYUM.... hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bugün yine yoğun olacak inşallah girebilirim... kilo veren herkezi tebrik ediyorum...
günaydin kizlarrrrr, bende bugün bi enerji doluyum, havanin etkisi var, vede tabiki cuma, son is günü olmasinin etkisi var :) benim diyette süper gidiyor, hollywood diyetini yapiyorum, ama tam uymuyorum, biraz degistirerek yapiyorum. Suan icin süper gidiyor, kilo veriyorum ama yavas veriyorum. Olsun ya yeterki vereyim, ve verdiklerimde kalici olsun. Bende kiraz topladim, bolbol kiraz yiyecegim özellikle aksamlari TV karsisinda oturunca, canim biseyler yemek cektiginde kiraza saldirayim :)
bir sorum var size, kilo verdikce benim gögüsler kücülüyor!!!! Sizdede öyle oluyor mu?
günaydın herkeze hayırlı cumalar dün hapta ilk günümdü ve 500gr verdim 69 oldum kaydirigubbakcemile3
:lepi: :lepi: dün çok su içtim sık wc çıktım inanılmaz terletti beni ilaç özelliklerinden biri buymuş meksika biberinin vucüt ısısını yükseltip enerji harcamaya teşvik ediyor yağları yakıyormuş anlıyacağınız ama inanıyorum 20 güne kadar 5 kg vereceğim tatile az kaldı kim tutar beni :lepi:
Güzel arkadasim ayni sorun bendede var..ilk olarak yüzümden ve gögsümden veriyorum... zatan kücücükler bide zayiflayinca tam kücülüyorlargünaydin kizlarrrrr, bende bugün bi enerji doluyum, havanin etkisi var, vede tabiki cuma, son is günü olmasinin etkisi var :) benim diyette süper gidiyor, hollywood diyetini yapiyorum, ama tam uymuyorum, biraz degistirerek yapiyorum. Suan icin süper gidiyor, kilo veriyorum ama yavas veriyorum. Olsun ya yeterki vereyim, ve verdiklerimde kalici olsun. Bende kiraz topladim, bolbol kiraz yiyecegim özellikle aksamlari TV karsisinda oturunca, canim biseyler yemek cektiginde kiraza saldirayim :)
bir sorum var size, kilo verdikce benim gögüsler kücülüyor!!!! Sizdede öyle oluyor mu?
herkese günaydın kilom 72,2 200 gr almışım ama kendisi reglinin şişliğide olabilir çünkü devam ediyor
sedacım yardımı olur diyr listeyi ekledim
arkadaşlar liste eskisi gibi seda tarafından hazırlanacak
2 hafta süreyle bana katlandığınız için teşekkürler
eksik ve yanlış girişler için veee kusurlarım için affolaaa
gunaydınlar kapanısı ben yaptım acılısı da ben yapıyorum 72 olmusum kabızlıgm da gecti bu arada cok sukur ama su sakinlestirici konusnda yardmcı olursanz cok sewnrm 5te yola cıkcam.....
insallah herkes kilo wermstir guzel bi gun diliyorum hepnizekaydirigubbakcemile5
Canım o da ne demek öyle harika lidteler hazırlamışsın ellerine emeğine sağlık....
ne için sakinleştirici kullanıcaksın bilmiyorum ama pasiflora iyidir hafiflerdendir ama sakın sürekli kullanayım deme alışkanlık yapar bir arkadaşım boşanma sırasında kullanmıştı birde sürekli kullanım olunca vucut alışıyor banamısın demiyor bilgin olsun tatlım...
Kızlar şu taşınma işi bana kilo vermemde yaradı bayaadır 68 de sayıyordum 66 olmuşum yupiiiii....
Birde bugün şu kiraz olayına başladım bakalım 3 günde bir faydası olacak mı gerçi reglde oldum ama en azından tatlı krizlerimi engeller....
bir de bakın bunu buldum dün bir bayan programda anlattı nette araştırdım bizim forumda varmış belki işine yarayanlar olur bir okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...biominera-biyolojik-zayiflama-sistemleri.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?