günaydın kızlar MERAN 07 canım benim yapyığım gibi olunca lahana biraz daha yenilebiliyo ama yazın sanki zor kabağı dene dün yazmıştım tarifi ayrıntılı SEDACIM canım 78. 7 yim 300gr vermişim ama sadece dün rejim yaptım birde reglyim bozmıcam regl döneminde daha koly kilo verilebiliyo
valla ben lahanada 2.günündeyim tek sorun ağzıma gelen soğanlar böle gerçektenkıl gibi onun haricinde sorun yok bence bakalım bende nasıl işe yarıcak :)kısmetcim samimii olalımm kıss :jeyyar: meran07 demene gerek yokk kaydirigubbakcemile3 sadece meran yada meroşda diyebilirsinn kaydirigubbakcemile3
gelelim lahana mevzusuna walla o kadar kötü kokuoku kısmetcim sankii lahana koktu bütün vucutum kötüydüü yaa :bbo: duş almaktan bıkmıştım laelaelaelaelae
kabak daha ii senin tarif ettiğin gibi denicem cnm sğl opuyorumnanaktan
bende değiştirdim yazlık versiyon güzel hedef kilomu çoğalttım 55 çok az geldi bi 5a ineim düzeltcem o zaman :)ticerimida değiştirdim yazlık versiyon yaptım bu sefer.....
Günaydın kızlar bende tartıldım 65,6 çıktım.Yaşasın yaaa.Sonunda 65 rakamınıda gördüm hassas terazimde.Bu arada kullandığım lotus 100 adlı ilaç dün itibariyle bitti az öncede meksika biber hapından sipariş ettim.Bu gelecek kutuyuda bitirip bir daha ilaç kullanmayı bırakıcam.Ben aslında ilaçlara çok karşı olan biriyim başım ağrıdan çatlasa yinede içemezdim ilaç.Eşim bana çok kızar bu konuda.Ama bakınki ne için ilaç kullanmaya başladım.Ama başka türlü 1 kilo bile veremiyordum.Bu arada herkes ilaçlara çok karşı olduğumu bildiğinden kimseye ilaç kullandığımı söylemiyorum.Bunu bir tek eşim ve sizler biliyosunuz.Aramızda kalsın tamammı sizden sır çıkmaz dimi
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ben çok mutluyum herhalde mide bulantıları dolayısıyla mutlu olan tek hamile benimdir
sagolsun mide bulantılarım bişi yememi kısıtlıyo az az sık sık yemeye alıştık ve her geçen gün kilo veriyoruz
bu arada yürüyüşe de başladık düzenli bir şekilde bu hafta 73 kilo geldim tartıda bakalım daha gidecek mi bu arada dr umun haberi var ve ilk 4 ay inş hedefimizde kilo almak yok sonrası içinde 5-6 kilo diyoruz
hayırlısı artık
kızlar hepinizi öpüyorum byeee:))))
kapıda çocuklar oynuyo kovalıyorum kovalıyorum gitmiyorlar camasırım var yaaaaa
insanlar nasıı cocuk yetiştiriyo delircem walla
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ben çok mutluyum herhalde mide bulantıları dolayısıyla mutlu olan tek hamile benimdir
sagolsun mide bulantılarım bişi yememi kısıtlıyo az az sık sık yemeye alıştık ve her geçen gün kilo veriyoruz
bu arada yürüyüşe de başladık düzenli bir şekilde bu hafta 73 kilo geldim tartıda bakalım daha gidecek mi bu arada dr umun haberi var ve ilk 4 ay inş hedefimizde kilo almak yok sonrası içinde 5-6 kilo diyoruz
hayırlısı artık
kızlar hepinizi öpüyorum byeee:))))
gelim oklavayla kovalıyayım bacım onlarıklava: klava: klava:
ıyyyy ne sinir bozucu evdeyken hiç çekemiom bende çocuk sesini bizim mahallede çıkmaz sokak amma gürültü oluo sinirlenmemeye çalış canım napcan analarında iş yok baksanakapıda çocuklar oynuyo kovalıyorum kovalıyorum gitmiyorlar camasırım var yaaaaa
insanlar nasıı cocuk yetiştiriyo delircem walla
içtim canım sabah 1 tane bakalım biraz tok tutuo gibi dün deliriodum açlıktan bugün öle olmadı fazla çorbaya destek olur umarım çok acıktırmaz işe yarıcak sanırım baksana oynattık tartıyı :))))özge içtinmi ilacı benim 2.günüm sorun yok şimdilik çok umutluyum kıracağız bu sefer şeytanın bacağını sanırım kaydirigubbakcemile3
canım hayırlısı ise o iş olsun inşallah hadi bakalım allah yardımcın olsunminna haftasonuna anca toparlayabildin kendini sanırım ne güzel yarında evdesin
bende bugün bir görüşmeye gidicem kıslar dua edin benim için
kiloyu ben çok takmıyorum ama çevremde ki herkes işte sen çok kilo alırsın yok bünyen müsait
yok şole yok bolee deyince inat ettim valla bebegime yararlı şeyleri yiyorum sadece ekmek makarna
pilav çok yemiyorum sebze yemekleri meyve yogurt süt vazgeçilmezlerimiz:))))
kilo verenleri şimdiden tebrik ederimmm öpüldünüz kızlarrrr:)))
Melankoli banada herkes aynı şeyi söylüyor senin bünyen müsait çok kilo alırsın bilmem ne ondan sonrada daha çocuk yokmu yap artık bi tane.Yaa bu insanlar varya insanı hamilelikten korkutuyorlar
bak bende o yüzden geçen ay ilaca başvurdum bu ayda kullanıcam.İyice zayıflayayayım.2 ay falanda bekleyeceğim ilacın etkilerini vucudum tam olarak atsın diye sonrada bebiş çalışmalarına başlayacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?