70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kısmetcim samimii olalımm kıss :jeyyar: meran07 demene gerek yokk kaydirigubbakcemile3 sadece meran yada meroşda diyebilirsinn kaydirigubbakcemile3

gelelim lahana mevzusuna walla o kadar kötü kokuoku kısmetcim sankii lahana koktu bütün vucutum kötüydüü yaa :bbo: duş almaktan bıkmıştım laelaelaelaelae
kabak daha ii senin tarif ettiğin gibi denicem cnm sğl opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar bende tartıldım 65,6 çıktım.Yaşasın yaaa.Sonunda 65 rakamınıda gördüm hassas terazimde.Bu arada kullandığım lotus 100 adlı ilaç dün itibariyle bitti az öncede meksika biber hapından sipariş ettim.Bu gelecek kutuyuda bitirip bir daha ilaç kullanmayı bırakıcam.Ben aslında ilaçlara çok karşı olan biriyim başım ağrıdan çatlasa yinede içemezdim ilaç.Eşim bana çok kızar bu konuda.Ama bakınki ne için ilaç kullanmaya başladım.Ama başka türlü 1 kilo bile veremiyordum.Bu arada herkes ilaçlara çok karşı olduğumu bildiğinden kimseye ilaç kullandığımı söylemiyorum.Bunu bir tek eşim ve sizler biliyosunuz.Aramızda kalsın tamammı sizden sır çıkmaz dimi

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ben çok mutluyum herhalde mide bulantıları dolayısıyla mutlu olan tek hamile benimdir
sagolsun mide bulantılarım bişi yememi kısıtlıyo az az sık sık yemeye alıştık ve her geçen gün kilo veriyoruz
bu arada yürüyüşe de başladık düzenli bir şekilde bu hafta 73 kilo geldim tartıda bakalım daha gidecek mi bu arada dr umun haberi var ve ilk 4 ay inş hedefimizde kilo almak yok sonrası içinde 5-6 kilo diyoruz
hayırlısı artık
kızlar hepinizi öpüyorum byeee:))))

valla ben lahanada 2.günündeyim tek sorun ağzıma gelen soğanlar böle gerçektenkıl gibi onun haricinde sorun yok bence bakalım bende nasıl işe yarıcak :)
ticerimida değiştirdim yazlık versiyon yaptım bu sefer.....
bende değiştirdim yazlık versiyon güzel hedef kilomu çoğalttım 55 çok az geldi bi 5a ineim düzeltcem o zaman :)

günaydın canım bende bugün itibariyle fx e başladım birde lahana çorbasında 2.günümdeyim ilaç açlık hissettirmicek inşallah bakalım nasıl olcak bende ilaç kullanmaya karışıyım ama napiym ilk defa denicem bunu :)

selam şekerler
dün kına gecesine gittik bütün gün oğlanla uğraşıp bi de kuaför falan derken hiç giremedim -tatlicadiarzu-
kilomu bildireyim dedim arkadaşlar inanılmaz ama bir kilo daha gitti 73 olmuşum şu koşuşturmacalar biraz faydalı oluyo galiba yoksa vermek nerde kilo bile alırdım bu yemeye delikafadulden
hadi kaçıyorum ben biraz evi toparlamam lazım opuyorumnanaktan

günaydın canım iyi sabahlar herlade birde ben mutlu olurum mide bulantılarıya acayip bir halim ardır benimde :)))) düzenli yürüyüş ii normal doğum olursa faydalı olur canım çok yorma kendini meyve sebze yemeye çalış ufaklığı aç bırakma :) sonra senden çeker ihtiyaçlarını bu kadar kiloyu takma kafana ben eminim sen çok kilo almıcaksın bilinli bi annesin yemen geerekenleri biliosun bence :) görüşürüz canım ufaklığa iyi bak selam söle bizden :))))kaydirigubbakcemile3

kapıda çocuklar oynuyo kovalıyorum kovalıyorum gitmiyorlar camasırım var yaaaaa
insanlar nasıı cocuk yetiştiriyo delircem walla

özge içtinmi ilacı benim 2.günüm sorun yok şimdilik çok umutluyum kıracağız bu sefer şeytanın bacağını sanırım kaydirigubbakcemile3

canım tebrik ediyorum seni yılın annesi ödülü sana gelecek bu kadar bilinçli bir anne adayı olarak :hooray: sen yinede çok takma bol meyve sebze ye vitaminsiz kalma sonra dişlerinin hepsini kaybedersin bol peynir süt yoğurt tüket 3 beyazdan uzak dur yeter zaten kaydirigubbakcemile5

minna haftasonuna anca toparlayabildin kendini sanırım ne güzel yarında evdesin
bende bugün bir görüşmeye gidicem kıslar dua edin benim için

kiloyu ben çok takmıyorum ama çevremde ki herkes işte sen çok kilo alırsın yok bünyen müsait
yok şole yok bolee deyince inat ettim valla bebegime yararlı şeyleri yiyorum sadece ekmek makarna
pilav çok yemiyorum sebze yemekleri meyve yogurt süt vazgeçilmezlerimiz:))))
kilo verenleri şimdiden tebrik ederimmm öpüldünüz kızlarrrr:)))

Melankoli banada herkes aynı şeyi söylüyor senin bünyen müsait çok kilo alırsın bilmem ne ondan sonrada daha çocuk yokmu yap artık bi tane.Yaa bu insanlar varya insanı hamilelikten korkutuyorlar
bak bende o yüzden geçen ay ilaca başvurdum bu ayda kullanıcam.ıyice zayıflayayayım.2 ay falanda bekleyeceğim ilacın etkilerini vucudum tam olarak atsın diye sonrada bebiş çalışmalarına başlayacağım inşallah.

arkadaslar takmayın artık bu lafları yaa
sadece hamilelikte deilki hayatın her asamasında oluyo böyle insanlar vee cokta uzaktan gelmiyo
aile içinden insanlardan geliyo bizleri kendilerine cok mu yakın görüyolar neden bilmem ama
mesela çirkin birine ne kadar çirkinsin diyemezler ama bize gelip kilomuzdan basenlerden hatta ayak bileğimizin ne kadar ince yada kalın olduğundan rahatlıkla bahsedebilirler
arasındaki fark ne ki

kapıda çocuklar oynuyo kovalıyorum kovalıyorum gitmiyorlar camasırım var yaaaaa
insanlar nasıı cocuk yetiştiriyo delircem walla
ıyyyy ne sinir bozucu evdeyken hiç çekemiom bende çocuk sesini bizim mahallede çıkmaz sokak amma gürültü oluo sinirlenmemeye çalış canım napcan analarında iş yok baksana
özge içtinmi ilacı benim 2.günüm sorun yok şimdilik çok umutluyum kıracağız bu sefer şeytanın bacağını sanırım kaydirigubbakcemile3
içtim canım sabah 1 tane bakalım biraz tok tutuo gibi dün deliriodum açlıktan bugün öle olmadı fazla çorbaya destek olur umarım çok acıktırmaz işe yarıcak sanırım baksana oynattık tartıyı :))))
minna haftasonuna anca toparlayabildin kendini sanırım ne güzel yarında evdesin
bende bugün bir görüşmeye gidicem kıslar dua edin benim için
canım hayırlısı ise o iş olsun inşallah hadi bakalım allah yardımcın olsun

ya aman yaaaa bana da aynı şeyi söylüyorlar senin bünyen müsait senin bünye müsait offff sen birde hamile kal yusyuvarlak olursun şimdi böyleysen görür onlar bende takmıorum kafama nasısa veriom kiloları yavaşta olsa annemde saolsun hiç yardımcı olmuo insan biraz gaz verir ama nerdeeeeklava:

selam arkadaşlar ben bu hafta almışım ama neden adetim çünkü kilom 75.9gözüküyodu neyseki daha fazla degil buarada sanırım herkes aynı şeyi söylüyo bizlere çünkü sen hamile ol top gibi olursun diyolar banada tamam birincisinde bilinçli davranmadım acısını kilo alarak ödedim ama şimdi inat ettim kurtulucam onlardan grşrz öptüm

kızlar yeni geldim geçmişi okudum ama işim var gelirken pazarımada uğradım aldım yine kabaktı kirazdı yeşillikti bu hafta sıkı yaparım sanırım lahanalar bana baktı ben onlara ama çok çektim onlardan direncem bi süre daha veremezsem kilo yaparım artık WHıTEHAL canım buraya taşıyak seni çocukmu oda ne dersin ne çocuk ne zerzavatçı kimseler olmuyo bizim burada bahçe içi villalar şeker anla artık yazın hele kimseler geçmez araba tek tük aslında güzel ama beykoza göre çok sezsiz ama ıNŞALLAH buralardan ev alırız çünkü boğaz bize biz ona bakıyoz heryere yakın konuyu değiştirim diyom kızlar arada hep kilo kilo

geçen kasımda 56 kiloydum ama şimdi...74 napıcam ben ??çok umutsuzum..hiç bi kıyafetim olmuyo..herkes kilo aldığımı söylüyo..resmen bana acıyolar...yardım edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…