geçen kasımda 56 kiloydum ama şimdi...74napıcam ben ?? çok umutsuzum..hiç bi kıyafetim olmuyo..herkes kilo aldığımı söylüyo..resmen bana acıyolar...yardım edin...
kızlar hadi kendinize gelin amaa nie kimse yok cuma rehavetinemi katıldınız ne oldu böleee benimde canım çok sıkıldı yaa çok sessiz telefon çalmıo valla öğle yemeğimi yedim daha yeni acıkıyorum gidip bişiler atıştırayım bari
öğlen yemeğinin üstüne acıktınmı kafamçokkarıştı ben yeni öğlen yemeği yiyorum oda yemiş olmak için lokmalar ağzımda büyüyor resmen
Valla canım yediklerimi ayzayım istersen
sabah 8 bir bardak çorba
10da bir salatalık
11de yeşil çay
12de bir kase çorba bir domates bir biber biraz haşlanmış kabak yedim
ee doğal olarak acıkıyo insan çok aç kalmak istemiom ara vermek istemiom çünkü metobolizma zaten yavaş iyice durmasın birde
haklısın tabi çoğunlukla sıvıyla beslenince daha çabuk acıkıyor insan,ilaç benim iştahımı çok kapattı yemek düşüncesi bile gelmiyor aklıma bende metabolizma çalışsın diye gidip gelip bir domates salatalık peynir bişeyler atıyorum ağzıma
Allah kalanlara sabir versin arkadasim..Kızlar ben 22 mayısta araıza katılmıŞtım,79 kİloydum,Şu an 77 olmuŞum,Çok sevdİĞİm bİr amcamızı kaybettİm,zor gÜnler geÇİrdİk,bundan sonra aranızdayım
sevgİyle kalın..:)
az önce öğlen yemeğimi yedim tavuk yarım dilim ekmek ve salta
bu kadar başka bişey yemedim gün boyunca su ve birazda kiraz atıştırıdm akşamada yemek yemek istemiyorum bakalım ne olcak düğüne gidicem zaten iş çıkışı kızımı alıp
ama bana yardım kızlar ben suyu çokl tüketiyorum galiba 4 lt olabiliyo bu fazlamı ödeme dönüebilrmi
Kİ,lo cetvelİnİ nasıl eklİyoruz arkadaŞlar:)
kizlar kilo bildirimi icin gec mi kaldim 62 kilo olmusum 400 gr gitmis gecen hafta adet zamaniydi cok sistim dunde tum gun hastanedeydik Asya nin yuzunde kahverengi benekler vadi 3gundur cok azda vucuduna yayildi dr gittik kan testi idrar testi istediler cunku bu lekeler menenjitli cocuklarda gorulur dendi ama Asya gayet saglikliydi atesi bile cikmayan bir cocuk neyse ters yapildi kaninda trombosit miktari azmis yani kanin pirti yapmasini saglayan bir hucreymis 1hafta sonra tekrar test yapilacak bu sure boyunca biryere carpmasin dusmesin heleki kanamali kazalarda dikkat edin acilen getirin dendi canim cok SIKKin artik dusup biryerini kanatip morartmasin diye pesinde dolaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?