70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen kasımda 56 kiloydum ama şimdi...74 napıcam ben ??çok umutsuzum..hiç bi kıyafetim olmuyo..herkes kilo aldığımı söylüyo..resmen bana acıyolar...yardım edin...

Selam aramıza hoşgeldin ne yaptın sen gerçekten bu kadar kilo aldın merak ettim anlat bakalım?

merhaba kızlar.bu7 hafta 500 gr vermişim,kilom 72. regl oldugum ıcın spor yapamıyorum bıkaç gündür,dun biraz yürüdüm sadece.
sabah avokado salatası,2 dlm ekmek,5 zeytin,azzzcık tereyagı ve bal yedım.
oglen: pide ,ayran ve salata
aksam yıne meyveyle ıdare ederım.baska türlü kilo veremiyorum ben.
burfefa tebrik ederim canım.ahh bende görsem şu 60ları artık,hiç fena olmayacak

kızlar hadi kendinize gelin amaa nie kimse yok cuma rehavetinemi katıldınız ne oldu böleee benimde canım çok sıkıldı yaa çok sessiz telefon çalmıo valla öğle yemeğimi yedim daha yeni acıkıyorum gidip bişiler atıştırayım bari

öğlen yemeğinin üstüne acıktınmı kafamçokkarıştı ben yeni öğlen yemeği yiyorum oda yemiş olmak için lokmalar ağzımda büyüyor resmen

öğlen yemeğinin üstüne acıktınmı kafamçokkarıştı ben yeni öğlen yemeği yiyorum oda yemiş olmak için lokmalar ağzımda büyüyor resmen

Valla canım yediklerimi ayzayım istersen
sabah 8 bir bardak çorba
10da bir salatalık
11de yeşil çay
12de bir kase çorba bir domates bir biber biraz haşlanmış kabak yedim
ee doğal olarak acıkıyo insan çok aç kalmak istemiom ara vermek istemiom çünkü metobolizma zaten yavaş iyice durmasın birde

haklısın tabi çoğunlukla sıvıyla beslenince daha çabuk acıkıyor insan,ilaç benim iştahımı çok kapattı yemek düşüncesi bile gelmiyor aklıma bende metabolizma çalışsın diye gidip gelip bir domates salatalık peynir bişeyler atıyorum ağzıma

selam kızlar ben geldim
ben de kilo bildirimi yapayım
72.600
ben de artık 6lı kiloları görmek istiyorum,inşallah başarırız
ama bir ileri iki geri gidiyorum çok zor valla
allah yardımcımız olsun
gerçi şimdi yaz geldi,beslenmemiz daha hafifledi,işimiz kolaylaşır belki

ee yane canım metabolizma durmasın die istemesende yicen arada bak ben hala yemedim şimdi gidip çorba içicem benim ilaçda işe yarıo galiba dün ölüodum açlıktan bugün öle çok kötü değilimn hadi bakalım hayrılsı bir ayın sonunda nolcaz acaba merak ediom:dance:

bence karşısındakini çekemeyenler öyle diyorlar insana ben de hamileyken ilk dört ay hiç kilo almadım hatta kotlarımı bile rahat rahat giyiyordum sonra yavaş yavaş karnım çıkmaya başladığında insanlar bana sen doksan kiloyla doğum yaparsan iyidir diye söylemişlerdi nasıl sinir oluyodum :CüvCüv: zaten hamilesin bisürü hormonların zıplamış yerinden töbe töbe neyse doğumdan altı ay sonra beni gördüklerinde aaaa sen ne çabuk çıtır oldun diye hayretle sordular halbuki yetmişli kilolardayım hala işte insanları anlamak mümkün değil bazen fisfisfis benim basenlerim ve bacaklarım genişledi biraz o da insanın vücut yapısıyla alakalı biişi ama yaz sonu tam çıtır olunca görmek istiyorum suratlarının halini :jeyyar:
destan yazdım ama acayip kızıyorum böyle boşboğaz insanlara onlara ne oluyosa işte yasakkelime

az önce öğlen yemeğimi yedim tavuk yarım dilim ekmek ve salta
bu kadar başka bişey yemedim gün boyunca su ve birazda kiraz atıştırıdm akşamada yemek yemek istemiyorum bakalım ne olcak düğüne gidicem zaten iş çıkışı kızımı alıp
ama bana yardım kızlar ben suyu çokl tüketiyorum galiba 4 lt olabiliyo bu fazlamı ödeme dönüebilrmi

Kızlar ben 22 mayısta araıza katılmıŞtım,79 kıloydum,Şu an 77 olmuŞum,Çok sevdıĞım bır amcamızı kaybettım,zor gÜnler geÇırdık,bundan sonra aranızdayım
sevgıyle kalın..:)

Kızlar ben 22 mayısta araıza katılmıŞtım,79 kİloydum,Şu an 77 olmuŞum,Çok sevdİĞİm bİr amcamızı kaybettİm,zor gÜnler geÇİrdİk,bundan sonra aranızdayım
sevgİyle kalın..:)
Allah kalanlara sabir versin arkadasim..

Ya Allah askina bu elmasirkeli suyu nasil iciyorsunuz ben bi bardak yaptim ve ilk kez deniyorum ve cok kötüüüüüüüüüü

Bana tam tarif verseniz senağlama

bende suyu çok içiyorum ama bizim için olan sınırı geçmioz heralde yoksa sorun olurdu hele bu diyette bütün gün su içiom şekresiz bişi gitmio valla çay içtim iğrençti tadı
acaba bugün kilo verebildimmi ç.ok merak ediyorum sabah tartılcam bakalım

selam kızlar karne telaşımız daha yeni bitti kilomu şimdi bildireyim 72.8 yoksa geçmi kaldım zaten canım sıtkın bu aralar kilo veremiyorum kilom çok fazla inip çıkmıyo ama nedense kendimi gittikçe daha kilolu görüyorum acaba vücudumda ödemmi oluşuyo:uhm::uhm::uhm:

kızlar iyi akşamlar ben toparlanıp çıkıyorum akşamda nişana gidicem bu halde bilmiom nasıl ama çok yorgun hissediyorum kendmi görüşürüzzz

kizlar kilo bildirimi icin gec mi kaldim 62 kilo olmusum 400 gr gitmis gecen hafta adet zamaniydi cok sistim dunde tum gun hastanedeydik Asya nin yuzunde kahverengi benekler vadi 3gundur cok azda vucuduna yayildi dr gittik kan testi idrar testi istediler cunku bu lekeler menenjitli cocuklarda gorulur dendi ama Asya gayet saglikliydi atesi bile cikmayan bir cocuk neyse ters yapildi kaninda trombosit miktari azmis yani kanin pirti yapmasini saglayan bir hucreymis 1hafta sonra tekrar test yapilacak bu sure boyunca biryere carpmasin dusmesin heleki kanamali kazalarda dikkat edin acilen getirin dendi canim cok SIKKin artik dusup biryerini kanatip morartmasin diye pesinde dolaniyorum

kızlar merhaba hemen kilomu söyleyiveriyorum aynı 72 olsun ama acayip ümitliyim kendimden..pazara çıktım eve geldim bi de stepper yaptı ama bugün bayag sıktım ancak 15 dkda 600 adım atabildim acayip de terletiyo yemek de zeytinyaglı kabak yapmışyım onu yedim öglen ztaen pazar dükkanın önünde kuruluyo kiraz aldım anca kiraz yedim durdum biracık da fındık aralarda..kilo verenleri çokk tebrik ediyorum veremeyenlerde bence canınızı sıkmayın kızlar bak yeterki isteyin eninde sonunda gidiyo ne kadar inatçı olabilirlerki bizim karşımızda bu kilolar def edicez hepicigini

canım ya çok geçmiş olsun hemencecik geçer inşallah iyileşir Asyamız Allah sana da kolaylık versin hareketli çocuguda düşmesin diye kollamak zor gerçekten cimcime yoruyodur seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…