Allah kalanlara sabir versin arkadasim..
Ya Allah askina bu elmasirkeli suyu nasil iciyorsunuz ben bi bardak yaptim ve ilk kez deniyorum ve cok kötüüüüüüüüüü
Bana tam tarif verseniz senağlama
Offf hadi sirkeyi anladimda bal ne icin ben cayi kahveyi bile sekersiz icenlerdenim...Bal olmadan olmazmi yerine limon olsa :sm_confused:ben akşam yatmadan önce ve sabah kahvaltıdan 15-20 dk önce içiyorum çay suyu sıcaklıgında su 1 yemek kaşıgı bal 1 yemek kaşıgı elma sirkesi ( yani hemen hemen çünnkü göz kararı koyuyom) böle benimki
kizlar kilo bildirimi icin gec mi kaldim 62 kilo olmusum 400 gr gitmis gecen hafta adet zamaniydi cok sistim dunde tum gun hastanedeydik Asya nin yuzunde kahverengi benekler vadi 3gundur cok azda vucuduna yayildi dr gittik kan testi idrar testi istediler cunku bu lekeler menenjitli cocuklarda gorulur dendi ama Asya gayet saglikliydi atesi bile cikmayan bir cocuk neyse ters yapildi kaninda trombosit miktari azmis yani kanin pirti yapmasini saglayan bir hucreymis 1hafta sonra tekrar test yapilacak bu sure boyunca biryere carpmasin dusmesin heleki kanamali kazalarda dikkat edin acilen getirin dendi canim cok SIKKin artik dusup biryerini kanatip morartmasin diye pesinde dolaniyorum
nuraycım çok geçmiş olsun canım umarım kötü bişey çıkmaz en kısa sürede iyi haberlerini bekliyoruz yeğenimizin
sedacım ellerine saglık liste çok güzel ayrıca tebrik ederim 2 kilo ile gönüllerin sampiyonu sensin
kizlar kilo bildirimi icin gec mi kaldim 62 kilo olmusum 400 gr gitmis gecen hafta adet zamaniydi cok sistim dunde tum gun hastanedeydik Asya nin yuzunde kahverengi benekler vadi 3gundur cok azda vucuduna yayildi dr gittik kan testi idrar testi istediler cunku bu lekeler menenjitli cocuklarda gorulur dendi ama Asya gayet saglikliydi atesi bile cikmayan bir cocuk neyse ters yapildi kaninda trombosit miktari azmis yani kanin pirti yapmasini saglayan bir hucreymis 1hafta sonra tekrar test yapilacak bu sure boyunca biryere carpmasin dusmesin heleki kanamali kazalarda dikkat edin acilen getirin dendi canim cok SIKKin artik dusup biryerini kanatip morartmasin diye pesinde dolaniyorum
adına çok sevindim canım darısı başıma bende 60 ları görebilcemmi acaba :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: insan 69 demekle 70 demek arasında çok fark olduğunu sanıyo ben şahsen öyleyim 80 derken deliriyodum şükür şuan 70 lerdeyim ama idealim 60 ları söylemek 50 lerde gözüm yok gözü olanlar düşünsün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar kaçtım ben çok çıkacam kolay gelsin bursefa canım çok sevindim
Canim o nasil söz öyle asil sana cok tesekkür ederiz a.s.
Süper gidiyorsun canimcim
Herkese Günaydinlar bende bugün mutlu olanlardanim...
Kilom geri 69,50 olmus gecen hafta 71 idim...Regl döneminden kaynaklaniyor olsa gerek geri toparlaniyorum yavas yavas
günaydin kizlarrrrr, bende bugün bi enerji doluyum, havanin etkisi var, vede tabiki cuma, son is günü olmasinin etkisi var :) benim diyette süper gidiyor, hollywood diyetini yapiyorum, ama tam uymuyorum, biraz degistirerek yapiyorum. Suan icin süper gidiyor, kilo veriyorum ama yavas veriyorum. Olsun ya yeterki vereyim, ve verdiklerimde kalici olsun. Bende kiraz topladim, bolbol kiraz yiyecegim özellikle aksamlari TV karsisinda oturunca, canim biseyler yemek cektiginde kiraza saldirayim :)
bir sorum var size, kilo verdikce benim gögüsler kücülüyor!!!! Sizdede öyle oluyor mu?
Kızlar şu taşınma işi bana kilo vermemde yaradı bayaadır 68 de sayıyordum 66 olmuşum yupiiiii....
Birde bugün şu kiraz olayına başladım bakalım 3 günde bir faydası olacak mı gerçi reglde oldum ama en azından tatlı krizlerimi engeller....
Kızlar ben 22 mayısta araıza katılmıŞtım,79 kİloydum,Şu an 77 olmuŞum,Çok sevdİĞİm bİr amcamızı kaybettİm,zor gÜnler geÇİrdİk,bundan sonra aranızdayım
sevgİyle kalın..:)
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar ben de aranıza katılıyorumm
74 kiloyum ben de
6 aylık kızım var aralık annesiyim yani
88dim doğumdan önce
hamile kaldığımda 74 ama ben 60lara inmek istiyorum
beraber inşallah
hepinize kolay gelsin
kaybedelim kiloları inşallah
bursefa, AyParCaMM+, kiymet_ay+, magrenta, whitehall+ kızlar ne güzel kalabalık görünüyor topiğimiz... hadi bol bol yazışalım....
ayparçam, bursefa, whitehall sobeeeeeeeeeeeeee
Ellerine saglik canim kupa almisim ama benimkide is sanki bir ilei gidiyom iki geri bakalim sonum ne olcak..İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
SEDAOZER..............68......66....2KİLO:hooray:
AYPARCAMM...............71....69.5.....1.5KİLO:hooray:
EBTUNA.............74......72.6....1.4KİLO:hooray:
ROSEBUD_93.........75.1.......74.....1.1KİLO
xZEYNA.............74.....73.....1KİLO
MAGRENTA..............67.....66....1KİLO
BURSEFA...........71.....70....1KİLO
NAZO...............66.4......65.6....800GR.
GÜL_0663...........70.1.....69.3.....800GR.
MERAN07..........68....67.2...800GR.
ESSN...............72.5.....72.....500GR.
MİNNA9595.............69.5....69....500GR.
LOXANDRA...........72.5....72......500GR.
ELCİNCAKAR........72.....71.5.....500GR.
NNURAYY...............62.4.....62....400GR.
KIYMET_AY..........79....78.7.....300GR.
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLAR
ZEYNP.............72.....72alkisalkisalkis
ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZlmaz: lmaz:
MERYEMTAZE........75.5........75.9....400GR.
WHITEHALL..........72......72.2....200GR.
AYAYNİLAY.........72.6....72.8....200GR.
KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLAR:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
MİSSZORRO.........71.5
GÖZYAŞI...........72.5
EFSANUR...........66
GÜLEYSA...........67.2
TOMBİKOS..........73
YOKRUMUZFALAN.....66
AZRAMM............69
GÖZYAŞI...........71
TSAMBİKOS.........70
TALYA.............77
SEVİLCAN..........66.5
ALMIRA............69.8
ARSIZGÖNLÜM.......69.9
CARPEDİEM.........68.1
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZa.s.a.s.a.s.
MERAN07........67.2
ALCEA..........73
33 NEVİN.......78
YELİZFALAN.....79
NİLYA_88.......75
KADRİYE1982....78
ÖZİ16..........77
FİGENSAHİN.....
BERFİNSENA.....78
NURBANUXXX.....77
FATGIRL20......74
NEJARAS............77
YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ HAMİŞ ARKADAŞIMIZ...
MELANKOLİ.......73
EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...
Günaydin herkese ancak gecmisi okudum ya...bursefa, AyParCaMM+, kiymet_ay+, magrenta, whitehall+ kızlar ne güzel kalabalık görünüyor topiğimiz... hadi bol bol yazışalım....
evet ya bencede nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?