70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kalanlara sabir versin arkadasim..

Ya Allah askina bu elmasirkeli suyu nasil iciyorsunuz ben bi bardak yaptim ve ilk kez deniyorum ve cok kötüüüüüüüüüü

Bana tam tarif verseniz senağlama

ben akşam yatmadan önce ve sabah kahvaltıdan 15-20 dk önce içiyorum çay suyu sıcaklıgında su 1 yemek kaşıgı bal 1 yemek kaşıgı elma sirkesi ( yani hemen hemen çünnkü göz kararı koyuyom) böle benimki

Offf hadi sirkeyi anladimda bal ne icin ben cayi kahveyi bile sekersiz icenlerdenim...Bal olmadan olmazmi yerine limon olsa :sm_confused:

Bugün felaket kaciranlardanim galiba

07.00 - 2 Kaysi, 2 Erik
08.10 - 1 Müslili Aktivia
12.50 - 2 Lahmacun, 5 Tane gofret
16.00 - 1 Dilim pasta, 4 Tane Gofret

Bugün 4 Vidon sarma sardik yarin arkadasin kinasina ve 200 lahmacun yaptik sarma sararken cig pirincten cok yedim....klava:

Haaaa unutmiyayim deminde 2000 Adim step yaptim ve simdi yataga gidiyorum artik yarin görüsürüz herkese hayirli geceler....

ıŞTE BU HAFTAKı LıSTEMıZ BıR HATAM VARSA AFFOLA....

SEDAOZER..............68......66....2KıLO:hooray:
AYPARCAMM...............71....69.5.....1.5KıLO:hooray:
EBTUNA.............74......72.6....1.4KıLO:hooray:
ROSEBUD_93.........75.1.......74.....1.1KıLO
xZEYNA.............74.....73.....1KıLO
MAGRENTA..............67.....66....1KıLO
BURSEFA...........71.....70....1KıLO
NAZO...............66.4......65.6....800GR.
GÜL_0663...........70.1.....69.3.....800GR.
MERAN07..........68....67.2...800GR.
ESSN...............72.5.....72.....500GR.
MıNNA9595.............69.5....69....500GR.
LOXANDRA...........72.5....72......500GR.
ELCıNCAKAR........72.....71.5.....500GR.
NNURAYY...............62.4.....62....400GR.
KIYMET_AY..........79....78.7.....300GR.

KıLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRıK EDıYORUM...

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLAR

ZEYNP.............72.....72alkisalkisalkis

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIMIZlmaz:lmaz:

MERYEMTAZE........75.5........75.9....400GR.
WHITEHALL..........72......72.2....200GR.
AYAYNıLAY.........72.6....72.8....200GR.

KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLAR:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

MıSSZORRO.........71.5
GÖZYAŞI...........72.5
EFSANUR...........66
GÜLEYSA...........67.2
TOMBıKOS..........73
YOKRUMUZFALAN.....66
AZRAMM............69
GÖZYAŞI...........71
TSAMBıKOS.........70
TALYA.............77
SEVıLCAN..........66.5
ALMIRA............69.8
ARSIZGÖNLÜM.......69.9
CARPEDıEM.........68.1

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZa.s.a.s.a.s.

MERAN07........67.2
ALCEA..........73
33 NEVıN.......78
YELıZFALAN.....79
NıLYA_88.......75
KADRıYE1982....78
ÖZı16..........77
FıGENSAHıN.....
BERFıNSENA.....78
NURBANUXXX.....77
FATGIRL20......74
NEJARAS............77

YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ HAMıŞ ARKADAŞIMIZ...

MELANKOLı.......73

EGER EKSıK BıRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BıLGıLENDıRıN KIZLAR YENı BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

Son düzenleme:
nuraycım çok geçmiş olsun canım umarım kötü bişey çıkmaz en kısa sürede iyi haberlerini bekliyoruz yeğenimizin
sedacım ellerine saglık liste çok güzel ayrıca tebrik ederim 2 kilo ile gönüllerin sampiyonu sensin

Canım çook büyük geçmiş olsun dilerim tez zamanda iyileşir minik asyacık dualarım onunla sen gönlünü ferah tut gözünü de minik yaramazdan ayırma sakın...
Rabbim şifa versin iyigeceler canım...yerimsenibenyerimseniben

yaaa evet uzuun haftalar sonunda 2 kilo verdim taşınma telaşı ve güzel İzmirimin kavurucu sıcakları sayesinde haftanın en güzel gecesindeyim oğluş uyudu eşim tv'ye kaçtı yrn haftasonu erken kalmak yok bilgisayarın tadını çıkarmaya kaçıyorum ben hepinize iyigeceler.....

sedacım ellerine sağlık,teşekkür ederiza.s.
ayrıca ben ilk defa kupa aldım:hooray:,heyooo çok mutluyum:sm_cool::dance:
inşallah hep bu hırsla,bu tempoyla devam ederim:Saruboceq:
ama çok zor valla:bbo:,iki ileri bi geri ben de sıkıldım-tatlicadiarzu-
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
diğer arkadaşlara da yolunuzdan dönmeyin diyorum,olacak inşallahyerimseniben

nuraycım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun:teselli::1hug:
inşallah o kadar ciddi bir sorun değildir,tez zamanda iyileşir asyamız:Saruboceq:
sen ona en iyi şekilde bakıyorsun zaten,çabuk atlaacağından şüphem yokallah yardımcınız olsun hayatım,sıkma canınıa.s.
ayrıca kilon süper:hooray:
inşallah ben de oralara gelebilirim,tebrikler canımopuyorumnanaktan

kızlar ben de aranıza katılıyorumm
74 kiloyum ben de
6 aylık kızım var aralık annesiyim yani
88dim doğumdan önce
hamile kaldığımda 74 ama ben 60lara inmek istiyorum
beraber inşallah
hepinize kolay gelsin
kaybedelim kiloları inşallah

Günaydın kızlar... akşam geç gittim eve geçmişi posta posta okuyarak cevap yazacağım... kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum... yerinde sayanlarda almadıkları için mutlu olsunlar.. kilo alanlarında özel bir durumu vardır mutlaka verirsiniz üzülmeyin...

çok teşekkürler canım darısı başına... 69 ile yetmiş arasıında 1 kiloda olsa beni acayip motive ediyor... kilomu soranlara biraz daharahat söyleyebilirim.. şimdiye kadar aileme bile söylemiyordum... biraz olsun normale döndüm...

günaydın kızlar kaçtım ben çok çıkacam kolay gelsin bursefa canım çok sevindim

sağol canım darısı başına.. ben regl döneminde bırakmıyorujm... tatlı ihtyacımıda gün içinde kuru meyvalarla alıyorum... şişlik oluyor sadece.. bencede devam et canım...

teşekkürler canım.. 2 haftadır yerimde sayıyordum ama sonunda oldu.. az olsun öz olsun bizim olsun diğmi canım... yavaşda olsa vereceğiz fazlalıklarımızı...

aynen canım... bendede göğüsler gitti önce... rejimde protein az alındığı zaman göğüslerde küçülme olur diye yazıyordu biryerde... birde göğüsler yağ dokularından oluştuğu için bizde yağı azaltınca ondanda veriliyormuş...

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese benim gibi çalışanlara allah kolaylık versin haftasonu çalışılırmı yaaa offff
dün nişana gittim allahım sofrayı görcektiniz bir kuş sütü eksikti kocaman servis tabağında yer yoktu herkes ye diye tutturdu tabağı bi şekilde geri çevirdim ama limonatayı içtim nerdeyse bir bardak offfffffffffffff napalımm artık olcak o kadar ya biz türkler niye bu kadar ısrarcıyız yaaa diyetteyim diom olsun yeeee saat olmuş 10 aaa

neyse kızlar görüşüz kilo verenleri tebrik ediyorum

nuraycım geçmiş olsun canım aman dikkat sizde bi kan ölçümü yaptırın bence arada kontrol ettirmek lazım benimde kan pıhtılaşması sorunum vardı şu sirkeyle çözüldü sanırım
dikkat et asyaya sana kolay gelsin canım

çok çok geçmiş olsun canım bu lekeler nasıl bir leke azıcık açrmısın canım merak etim benim kızımda genelde yüznde alerji gibi oluyo bide bu günlerde böyle yüüz kuruyo ve sanki ceviz sıçrar da leke yapar ya öyle lekeler var ama çok küçük şimdi içime kur düştü bu llekeler nasıl bişey
bide kızım o kadar çok düşer o kadar çok kafasını vurur her yerini morartırki ay cidden korkmaya başladım biraz bilgi veririmisin

ne güzel canım tebrik ederim... hem yeni temiz eve geçtin hemde kilolar gitti.. şimdi güle güle oturun... düzeninde oturmuşturtur artık.. ticcerında bile spor yapıyorsun çok güzel olmuş canım... listede çok güzel canım ellerine sağlık...

Kızlar ben 22 mayısta araıza katılmıŞtım,79 kİloydum,Şu an 77 olmuŞum,Çok sevdİĞİm bİr amcamızı kaybettİm,zor gÜnler geÇİrdİk,bundan sonra aranızdayım
sevgİyle kalın..:)

Allah sabırversin canım.. hayat deam ediyor canım kaldığın yerden devam etmek sorundasın...

Çok geçmiş olsun canım... aman dikkat et biraz yorulacaksın ama tez zamanda Asya iyileşir inşallah... acil şifalar diliyorum...

Hoşgeldin canım... inşallah hedefine ulaşırsın... el birliğiyle zayıflıyoruz.. topiğimiz çok özeldir... bol bol paylaşımda bulunursan motiven daha çok artar..

bursefa, AyParCaMM+, kiymet_ay+, magrenta, whitehall+ kızlar ne güzel kalabalık görünüyor topiğimiz... hadi bol bol yazışalım....

Ellerine saglik canim kupa almisim ama benimkide is sanki bir ilei gidiyom iki geri bakalim sonum ne olcak..
Ama suan rejimden cok sadece kilomu tutmaya ve yavas yavas vermeye calisiyorum...

bursefa, AyParCaMM+, kiymet_ay+, magrenta, whitehall+ kızlar ne güzel kalabalık görünüyor topiğimiz... hadi bol bol yazışalım....
Günaydin herkese ancak gecmisi okudum ya...

Herkes iyidir umarim???
kaysi erigimi yedim simdi müslimi yiycem sonra islere girisicem

evet ya bencede nasılsın canım

ben iyiyim canım... bu hafta daha çok sıkı tutuyorum işi... ekmek hiç yemiyorum... pazartesi kaçamak yaptım miisafirlikte o günden beri ekmek yok.. bu hafta çok koşturacağım... cuma akşamı bursada kuzenimin kınasıvar.. cumartesi başka kuzenimin nikahı ve akşama kınası var izmirde ... pazar günü bursada diğer kuzenimin düğünü var... pazartesi iş varr.... ne yapamac benn :roflol::roflol::roflol:

sabah 2 bardak ılık su birkaç kuru meyva...
sabah kahvaltıda domates, salatalık ve peynir doğrayıp azıcık zeytinyağı ilave ediyorum...
öğlende 1 kase çorba, salata...
arada salatalık veya süt
akşam çorba, salata...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…