70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkes istaha geldi ve ben söbelendim...

Kizlar Allah askina bu balli sirkeli suyu nasil iciyorsunuz????

Ben bali cikardim icinden elma sirkesi ve zencefil SIkiyorum icine birazcikta limon yoksa icemem..

Acaba hicmi faydasi olmaz???

günaydın kızlar geçmişi okuyamıyom açılmıyo sabahtan beri AYPARCAM canım ılık bir büyük bardak suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal o kadar ve yemeklerden 20 dakika önce canım sadece 1 çay kaşığı fazlası olmazmış gazetede okudum balıda miydeye dokunmasın diye konuluyo ve tok tutsun diyeymiş birde fazlasında kalori var zate düşünsene günde 3 kere yaparsak 3 çorba kaşığı veye tatlı kaşığı yediğimizi olmazmış

Ben bali cikardim icinden elma sirkesi ve zencefil SIkiyorum icine birazcikta limon yoksa icemem..

bende içemedim canım.. sıcak suyun içinde dahada kötü oldu.. yaktı boğazımı.. işe zaten zor yetişiyorum evde olsam gayret ederim ama olmuyor... bal koyulmasının nedenide sirkenin mideye zarar vermesini engelliyormuş. aç karnına içildiği için zaralı sirke normalde..

gunaydınlarr nihayet ewimdeyim anneciimin yanında yemekleriylee basbasayım kaydirigubbakcemile3 sukur yolu atlattım 1 2 saat once geldim sakinlestirici aldım hep uyudum gozumu acamadım bile hepinize tawsiye ediyorum super oluyomus boylee :icecream: ben de nazar boncugu almısım tesekkürler kilo weren herkesi tebrik ediyorumm haydin gorusmek uzere :lepi:

of of of canım işin zor valla allah yardımcın olsun bu ne böle arka arkaya gelmiş bencede işi sıkı tutmak lazım yaz geldi yavaş yavaş olmuo ben acayip sıktım o kadar zaman yavaş yavaş yapıodum inşallah tatile kadar 60a incem :)))

valla canım içioz yaa ben fazla bal koymuyorum çünkü tatlı oluo sevmiom öle kötü bir tadı var ama katlanıyoruz işte balı çay kaşığını ucuyla koyuyom nerdeyse kapa burnunu idare et

valla bende iyice sıktım artık... sıvı gıdalar alıyorum... çok yavaş çiğnemeye çalışıyorum... yürüyorum... bakalım bu hafta 2 kilo vermek istiyorum incelsemde olur... ama baskülde görmek çok güzel oluyor.. dünde geçen sene sıkan bir pantolonumu giydim rahat oldu hiç sıkmadı beli falan... çok sevindim...

Valla o baskülü görmek gerçekten çok güzel ibre aşağılara indikçe rejimi daha sıkıya alıyorum ya bişi sorcam bu lahana diyetinden sonra verilen kilolar geri alınıyomu?

Ya sporu felan seve seve yapiyorumda bu sirkeli yok maydonoz sapi kaynat felan gibi seyler gicik ama yinede deniyorum :)))

bende şu spor olayını düzene soksam süper olcak artık yürümek gelmio içimden havada çok sıcak eve geldiğimde aptal gibi oluom yaaa offf

Ya sporu felan seve seve yapiyorumda bu sirkeli yok maydonoz sapi kaynat felan gibi seyler gicik ama yinede deniyorum :)))

Bende yapıyorum fırsat buldukça... işe yaramasada psikolojik olarak iyi geliyor... maydonoz vucuttaki ödemi atıyor diyorlar herkez dediğine göre doğrudur...

Valla o baskülü görmek gerçekten çok güzel ibre aşağılara indikçe rejimi daha sıkıya alıyorum ya bişi sorcam bu lahana diyetinden sonra verilen kilolar geri alınıyomu?

evet eskiden hergün çıksamda basküle hayal gibiydi şimdi 70 kiloyu net olarak görüyorum... ya gidecek ya gidecek... 7 kilo gitti 10 kilom daha varrrrrrr.....

bende şu spor olayını düzene soksam süper olcak artık yürümek gelmio içimden havada çok sıcak eve geldiğimde aptal gibi oluom yaaa offf

bende ilk bir ay çok güzel yapıyordum her gece yapıp duş alıp saat 1 gibi anca yatıyordum... şimdi o kadar yapamıyorum bazen duşu bile sabaha bırakıyorum... havalardan biraz spor düzenim değiştii...

günaydın şekerler naılsınız bakalımmm
kupa alanları çok çok tebrik ediyorum kızlar hepinizide öpüyorum hemde kocaman opuyorumnanaktan:

ben buraya yeni üye oldum bende aranıza katılmak istiyorum eğer alırsanız ben 24 yaşındayım 78 kiloyum ve sıkıldım artık kilolarımdan banada yardım edin lütfeeennn

canim boyle toplu igne basi gibi yuzunde kollarinda azda olsa karin kisminda kahverengi lekeler ayrica morarmalari cabuk gecmiyordu onun disinda belirti yoktu istersen sende bir kan tahlili yaptir trombosit seviyesine baktir gecmis olsun

canim boyle toplu igne basi gibi yuzunde kollarinda azda olsa karin kisminda kahverengi lekeler ayrica morarmalari cabuk gecmiyordu onun disinda belirti yoktu istersen sende bir kan tahlili yaptir trombosit seviyesine baktir gecmis olsun
Nuraycimm ne oldu yegnimize ya kötü bisey yok dimi???
Kiyamam ya simdi sen nasil diken üstünde duruyorsundur
Allah acil sifalar versin insallah bisey yoktur:Saruboceq:

merhaba kızlar.bu hafta da liste süper,16 kişi kılo vermıs,iyi gidiyoruz,arada diğer grupların lıstelerıne de bakıyorum,bizim kadar istikrarlı grup yok sanki,maaşallahımız var.:enbuyukkk:

ben buraya yeni üye oldum bende aranıza katılmak istiyorum eğer alırsanız ben 24 yaşındayım 78 kiloyum ve sıkıldım artık kilolarımdan banada yardım edin lütfeeennn

doğru yerdesin canım... bizim topiğime gelen zayıflamadan gitmiyor... ( istisnalar kaideyi bozmaz tabiki ) hoşgeldin aramıza...

günaydın şekerler naılsınız bakalımmm
kupa alanları çok çok tebrik ediyorum kızlar hepinizide öpüyorum hemde kocaman opuyorumnanaktan:

teşekkür ederiz canım... seninde şöyle güzel haberlerini alalım bebişini kucağına aldığın resimlerinizi görelim inşallah... öpüldünüz canım...

kızlar iyi tatiller ben çıkıyorum görüşürüzzz

sanada iyi tatiller canım... benimde 1 saatim kaldıı...

merhaba kızlar.bu hafta da liste süper,16 kişi kılo vermıs,iyi gidiyoruz,arada diğer grupların lıstelerıne de bakıyorum,bizim kadar istikrarlı grup yok sanki,maaşallahımız var.:enbuyukkk:

Bizim topik diyorum başka birşey demiyorum... maşallahı var topiğimizin.. ben diğer topiklere göz atadım ama ordan buraya gelen ve kalan çok arkadaşımız var... bizim topik bir tane.... haftaya inşallah 70 kilonun altına düşeceğim ama topiğimi değiştirmeyeceğimm......:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…