70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya -benı hatırla-yapmama ragmen ben dıger işlerle uğrasırken cıkış yapmışım kk dan yıne :26:
o arada bir dolu yağdı acayip yani şimdide gökyüzünün maviliği açıyo gibi :26:

canım bişileri garantilemedikçe kendinizi riske atmayın bence, hem her işin sorumlulukları var, her iş yorucu ve ağır kendine göre :26: yine de karar sizin, bunlar zaten telefonda konusulacak seyler degıl, bı olay olmuştur işyerinde sinirli zamanına denk gelmiştir, sakin kafayla konusursunuzz sevdıcegınle, üzme şimdiden tatlı canını

kızlar bır de bııs sorucam, bı ara nette bı kadının resımerlı dolanıyodu, spıker mı sunucu muydu yoksa ben mı atıyorum bılemıycem oncesı sonrası hallerı avrdı, kadının gızlı fotografını cekmısler boyle bıngıl bıngıl selulıtlı halını, kadın o fotografı gorunce zayıflamaya karar vermiş filan bileniniz var mıııı :26: aradım nette bulamadım bı turlu yaaa

Ben Jullianı az da olsa yapıyorum.
Dün 10 dk falan dayanmışımdır.
Ondan önceki gün 16 dk faln.
Zor geliyor ama.:26:

ben dayanıyorum bibaşlasamda
başlayıncada kızım olmamalı
şınav çekerken çıktı sırtıma oturdu geçen yaaa
zaten çekemiyorum, bitek o hareketi yapamıyorum
bide sizin videoda ses varmı, bende hiç ses yok sessiz sinema gibi yapıyorum
ama aşırı terletmiyor yaa bide kısa sürüyor sanki etkisi olmayacakmış gibi geliyor
inanmakta önemli yaaa

En güzeli canım kendini kontrol altında tutuyorsun bende başladım bugün yazmaya.
Yazınca daha etkili oluuyor

ecmaın ınslll canım.... bendegecen hafta gorumuncemın oglunun gosteısıne gıttım agladım nedense:))

yanı bızım smdı mı ramazana kadr 10 gun mu tutmamız gerekıo bn uc dıe blıodm
bnde yuymaya baslıcm ıns
ınsl..tetemmm yakaladımm opucugunu tatlımmm bendedaha 1 gun tututumm ama 2 gun daha ıstıyorum tutmak ıns..yaradanım kabul etsın ınsl....

inşl..canım ınsanlar bencıl oluyorrr helede para bol ıse ısnl..issiiz kalmaz umarım tartısma sebebı basıt ve cozulebılır bırsey dır

yesılcay ıcıyorummm bırazdan ars.sohbete gıdecegım aksam geldıgım de yazarı yedıklerımı fılan ınsl..tabıı yuruyerek gıdecegım araba yokkkk
artıkınnn esıme bıle dıyorum kullanma sunu dıye:))

ALLAH IMA EMANETSINIZ

Yok minecim babası almış arabayı

İyi oldu valla yoksa artılarda olurdum herhalde, karnım şiş ve moralim bozuk olurdu
oda ertelendi yani canım
bugün keyifsizmisin?
pek girmiyorsun muhabbete

yabancımıydı türkmüü
hatırlayamadımda bende bakayım biii

kızlar mönülerimi paylaşmıyorum çünküm tavuk salata diyetini uyguluyorum
sabah bir dilim ekmek yumurta peynir yeşillikle kahvaltı
ögle ve akşam tavuklu veya peynirli salata ayran normal düzenime döndüğümde mönülerimi paylaşırım

Selam kızlaaar ben geldiiiiim

Hala ölmüş bitmiş bir vaziyetteyim gerçi.

Nişan güzel oldu fotoğraf yüklicem bi iki tane. Kendi çektiklerimizden.

Diğerleri gelmedi daha çünkü..

Diyete gelirsek ; düzen bozuldu tabiii. Ne zaman boş kalabildiysem o zaman yedim.

Ne varsa onu yedim. Evden misafir eksik olmadı. Salondada yemek yoktu zaten.

Kurupastalardan falan indirdim. Bu haftaya 70.3 yani +300 ile başladım

Az gördüğümede sevindim ben 1-2 kilo aldım heralde diyordum valla.

Menü de paylaşamayacağım dün için çünkü ortada menü yok

Bugün kendimi toparlama moduna geçtim ama 11 de kalktım. Kahvaltım gecikti.

Böyle işte. Şimdilik bu kadar. Bugün ki menümü de akşam paylaşacağım artık.

Sanatçı Linet 33 yaşında ancak kendisini bildiğinden beri kilolu biri olmuş. Annesiyle ara ara rejim yapsa da verdiği kilolaları sonrasında hemen geri almış, ta ki 90 kilo oluncaya ladar.. Bu kilosu kırılma noktası olmuş ve zayıflamaya karar vermiş. İşte Linet'in Women's Health Dergisi'ne anlattığı zayıflama sırrı..

Oluşumu: Çocukluğumdan beri toplu biriydim. Hatta 13-14 yaslarında annemle rejim yapar, beş kilo veriyorsam 10 kilo geri alırdım. Sabah okula gitmek zorunda olduğum için çok uzun yıllar kahvaltı alışkanlığım olmadı. Bu düzensiz beslenme alışkanlığım asın kilo almama neden olmuştu.

Kırılma Noktası: Tam olarak 90 kiloya çıkmıştım. Boyum 1,65'ti ve kemiklerimin ince olmasına rağmen bu kiloya ulaşmıştım. Artık medyatik biriydim ve sesimle olduğu kadar görselliğimle de insanlara hitap etmek istiyordum. Bu durumu hali yoluna koymak için yurtdışında beslenme uzmanı ve psikologa aynı anda başvurdum.

Değişiklikler: Artık hedefimi belirlemiştim. İlk bir ay detoks için yalnızca günde birer bardak taze greyfurt, elma suyu ve çorba içiyordum. Vitamin ve tokluk verici takviyeler yapıyordum. Öğünlerimi olabildiğince küçültüp, yemekleri karıştırmadan yiyordum. Pilav varsa kocaman bir tabak yiyeceğime üçte biri kadarını yiyorum artık ya da et yemeği varsa sadece et yemeği yiyorum. Beslenme alışkanlığım yavaş yavaş düzene oturdu. Örneğin sabah kahvaltılarımı bir dilim kepekli ekmeğin üzerine ince bir kat krem peynir ve zeytin ezmesi sürüp, küçük bir salatalık, cherry domates ve sekersiz çay ile tamamlıyorum. Belimdeki rahatsızlıktan dolayı yoğun spor yapamasam da yürüyüşlerimi hiç aksatmadım.

Ödül: Yaklaşık 35 kilo kadar kaybettim. Hatta bir ara 52 kiloya kadar düştüm. Bu yoğun kilo kaybının ardından aldığım her kilo beni son derece rahatsız ediyor ve sanki 90 kilo olduğum o günlere geri döneceğim konusunda endişelendiriyordu. Fakat doktorumun da tavsiyesiyle kendime ödüller vermeye başladım. Örneğin; içe coffee'yi çok sevdiğim için haftada bir bu tatlı kaçamağı yapıyorum. Yediklerime dikkat etmediğimde kolaylıkla kilo alacağımı biliyor olmak, her zaman tetikte olmamı sağlıyor.

Eklentiler

• $SARKICI-LINET-GOZLUK-TANITIMINDA-FOTOGRAF__6011380_0.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 45
senin avatarın ne diyo öyle kız
arabada bebek çalışmasımı var

Evet bebeğim öyleyim biraz, :44: okuyorum ama herkesi
anladım canım, umarım önemli bişey değildir
keyfin yerine gelirse gel aramıza
güzel sohbetin bizide canlandırıyor
Fotoğraf yükledim kızlar.

Bilginize Merak eden olursa bakabilir
baktım geldim
çok hoş görünüyorsun tatlım
senin boyun kaçtı 163 falanmı

Son düzenleme:

Evet canım 163... Azcık daha uzun olaydııııım 60 olsam yeterdi

Amma şimdik 55 i bulmak lazım. Yanımdaki kardiş 58 kilo boylarımız da yakın.

Onda çok hafif göbek var başka bişe yok.

Evet canım 163... Azcık daha uzun olaydııııım 60 olsam yeterdi

Amma şimdik 55 i bulmak lazım. Yanımdaki kardiş 58 kilo boylarımız da yakın.

Onda çok hafif göbek var başka bişe yok.
hadi yaaa
ben ondan kilolu duruyorum yaaaa

boyu kaçkiii, 165 benim
yabancıydı canım, kadın gouzmun onunde ama adını hatırlayamadım, nette aradım orda da bulamadım :26:
hmm bilmiyorum valla bende bulursan paylaş merak ettim

hadi yaaa
ben ondan kilolu duruyorum yaaaa

boyu kaçkiii, 165 benim

hmm bilmiyorum valla bende bulursan paylaş merak ettim

Valla canım normalde o benden 2-3 santim kısadır yada aynıyızdır.

Benden uzun olmadığını biliyorumda.

Ama biz kiloluyduk kilo verdik. Belki vücudumuz daha salmış bi biçimde durabilir.

O hep böyleydi hiç kilo almadı

oje sürüyordum müdür yardımcısı geldi pat diye
nasıl toparlandım bilemedim
ay bende bir keresinde ruj fırçası ile ruj sürüyordum elimde ayna:) çaycı pat diye daldı içeri yarı dudak boyalı toparlandım hemen
Mavi aldım bende.:119::119:
Bilmiyorum ki bugün gelcek akşama bakıcam.
çok merak ediyom kız kilonu akşam mutlaka yaz. birde hangi tartıyı aldın. bende yağ oranı ölçenlerden alsam diyorum da ? birde nereden kaça aldın
jillian mucizesi canım o. pes etme 1 ay devam et sonuçlar inanılmaz. benim hiç erimeyen totomu bile 2-3 cm kilo azalmadığı halde inceltti o hatun
kötü düşünme bakiiiiiiim. evrene pozitif mesaj yolla birşey olmaz inşallah
canım bende onu yaparken kardio kısımlarının yarısını yapamıyordum. ama levelin tamamını mutlaka yapmaya çalış. yorulduğun yerlerde lesli deki gibi yürüme hareketi yaparak oyalan. sonra devam et. yani mutlaka her hareketten 1-2 yapmaya çalış. leveli tamamlamak çok önemli
ay ben o şınavı zaten hep dizim yerde yaptım. imkanı yok şınav çekemiyorum. eeeeeee 70 kilo vücut olunca kollar kaldırmıyo
Fotoğraf yükledim kızlar.

Bilginize Merak eden olursa bakabilir
hemen bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…