70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

70 70 70 70 vallah i patlıycam sabırsızlıkdan accıcık moralişka yapııın yaaaa lütfeen 75'den 70'e bir haftada düştüm ama hepsiii gitsin hemen gitsin istiyoruuum esinimin gönderdiği videolara başlıycaktım taşınma derdi çıktı ooooy oy bu kadınların çilesi nedirrr yaaa

o 5 kiloyu nasıl verdin canım, neler yedin neler içtin?

bende onlardan istiyorum ama karar veremedim seninkinin markası ne canım :?

canım benim markası salter, ben yurt dışında yaşıyorum burdan aldım hemde indirimdeydi fakat sonra baktım türkiyede de var bu markanın ürünleri satılıyor bence bir araştır, benimki tam bildiğin ev tartısı aslında hemde bayağı bir ufak normal tartılardan bile daha portatif:) üstündeki 2 tane demir şerit sayesinde ölçüm yapabiliyor normal fiyatı türk lirasına göre 75 tl idi ben 32 tl ye almış oldum :)

Son düzenleme:
evimi annemin karşısında kiralamıştım büyük güzel güneş alıyo sabahtan akşama ALLAH için eve diyecek sözüm yok!ama gel gelelim ev sahibi ALLAH gözünü şeş etmesin canımızdan bezdirdi yaaaa :/ ilk taşıncazkene yok vaz geçtim arkadaşımın kızına kiralamam dedi e tamam dedik sen bilirsin sonra tuttu araya hatırlı arkadaşlarını koydu yok özür dilerim yanlış düşünmüşüm sizden iyisinimi bulcam falan neyse taşındık.
adamın kirasını günününe ödedik,kendisi istemeden dışardan duyduğumuz istemeyi planladığı zammı verdik gayet memnundu.
bununla beraber ev çok büyük olduğu için ısınamıyorduk ilk girdiğimizde biir sürü arızasını biz halletmiştik zaten pencere kenarlarını silikonladık klozet tamir ettik pirizleri lambaları hep kendi evimiz gibi yaane e çünkü aslan yattığı yerden bellidir,380 420 gibi doğalgaz faturaları ödüyorduk yalıtım yapalım kira karşılığı dedik tuttu bize sizin verdiğiniz kirayla banka kredimi ödüyorum olmaz dedi onada neyse dedik çatı dereleri parçalanmış duvar ıslanıyordu yatak odasını kışın kullanamıyorduk yap dedik yapmadı, dış kapı arızalı elini atan içeri girebiliyor yapın yada kiraya sayalım dedik yine aynı sabrettik sırf annem ve kardeşlerime yakın diye.
bir ay öncede adam geldi çıkın evimden ben yerleşicem dedi taşınma işi çok berbat bişey olduğundan ikna etmek istedik yok kendim gelicem dedi e napalım adamın evi gelecekse gelecek dedik ev bulduk masrafını yaptık tutupta bize niye acele ettiniz ben size haber vercektim dedi :/ adamın keyfini bekliycekmişiz cebine zarar ya!sanki tek akıllı o!
şimdide bize kızmış depozito yu babama teslim ederken babama kendim gelmiyorum bana iyi bi kiracı bulun demiş!babamda ALLAH ne verdiyse piiiiiiiiiip!sonrada şutlamış adamı.
şimdi siz söyleyin bacım ben bu adamdan kaç yıl yerim!?

sağol canım bakacam ilk fırsatta
hımmmm bence sen bu adamı bir temiz dövdür hayra bişle girersin

selam kızlar,
sabahtan beri fırsat bulup giremedi iş güç bitmiyoo bir türlü.menümü yazayım önce:
sabah 91,5 dilim tam buğday,1 kk peynir,6 zeytin ilk defa bu kadar çok yedim ilginç,maydonoz,dere otu,nane,1 er küçücük domates salatalık
ara:yapmadı 12 :30 öğle:1,5 kepçe kıymalı taze fasulye,2 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık yoğurt
ara:1 kupa rezene,3 et form bisküvi
akşam:5-6 kaşık yoğurtlu kabak
ara:kiraz yerim

kızlar yaa sanki içime canavar kaçmış habire yemelk istiyorum zor tutuyorum kendimi zorr.tam bir aydır aynı kilodayım 61.4 düşmüştüm şimdi 62.2 olmuşum yeniden(

o 5 kiloyu nasıl verdin canım, neler yedin neler içtin?

günde ikibuçuk litre suyu gün içerisine yayarak mutlaka içtim yarım litrede beşibir yerde takviye üçe tamamladım ama beşibiryerdem sallama diil di bitkiler işe yarıyor
sonra kahvaltıda sebzelerden ALLAH' ne verdiyse yanına biraz peynir üç beş zeytin iki dilim esmer ekmek cinsi fark etmez arpaymış buğdaymış peynir yemediğim günlerde haşlanmış yumurta açık şekersiz çay ama sofra üstünde muhakkak suyum olur ve bir yudum su bir lokma yemek
ara öğünüm falan yoktur çook acıkırsam herhangi bir öğünün ekmek diliminden alarak biraz peynir biraz zeytinle atıştırırım ama ben bunu yoğurt yada meyveyle aram olmadığı için siz yoğurt yada meyvede yiyebilirsiniz
öğlen ve akşam yemeğinde ev için hangi yemek hazırlanmışssa o porsiyonu küçültülmüş olarak tuzu az tutarım ama tamamen vaz geçmedim hiç bi zaman şeker kullanmam ama canım tatlı isterse kendimi çekmem çünkü aksi halde daha fazla yerim canım ne zaman tatlı isterse tadımlık alırım bu çukulatada olur sütlü tatlıda fark etmez sadece bir lokma çünkü bir lokmada aynı tadı veriyor koca bir dilimde tatlıdan maksad karın doyurmak diil ki akşam 6.30 dan sonra asla yemem ve bol bol göbüş atarım dans ederim zaten dansı çok seviyorum :) ama sabırsızım çünkü jinekolojik nedenlerim vaaar

sıvı tüketimi nasıl güselim belkide ondan kırkıyorsundur suyla aranı iyi tutmaya çalış

ekmek dilimleri altıyı yada en fazla altıbuçuğu geçmez herzaman söylerim benim hayatımı 6.30 değiştirdi sabahlarıda artık 6.30 da kalkıyorum
hadin baş baş güsselller moralim tazelendi tşk :)

sıvı tüketimi nasıl güselim belkide ondan kırkıyorsundur suyla aranı iyi tutmaya çalış

suyla aram fazlasıyla iyi canım en az 3 litre içerim 1,5 yıldır böyle.bu ara tatil falan biraz ipin ucunu kaçırmıştım toparlancam inşllh.

45 dakika bisiklete bindim ayrıca kızlar.bırakmıştım 2 aydır başlıyorum tekrar.hareketsiz gitmiyor benden (

08.00: yarım dilim börek(çok az eşim bitieremedi), 1 kase yayla çorbası,domates,kırmızı biber,bol maydonoz

11.00:7 tane badem

16.20:1 adet şinitzel,bol salata,1 bardak ayran

19.30:1 dilim karpuz,1 dilim kavun

2 kupa yeşil çay,2.5 litree su,20 dk eliptik bisiklet

toplam alınan kalori:1100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…