- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
ya arkadaşlar benim acil 7 yada 8 kilo vermem gerekiyor nasıl yapacağım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Tartılabilirim miyim acep orasını bile bilmiyorum.
ıyıyım cnm yaaa
arkdslardan bırı sabhtan berı yanmda yeme tarıfı werıp duruo bna
sormuorumda
dıyemıorum da sus dıe
O tartıda ne görürsen gör üstesinden geleceksin dilo biliyorsun
dünde aynı şey bana oldu, puding yaptırdılar bana
70 70 70 70 vallah i patlıycam sabırsızlıkdanaccıcık moralişka yapııın yaaaa lütfeen 75'den 70'e bir haftada düştüm ama hepsiii gitsin hemen gitsin istiyoruuum esinimin gönderdiği videolara başlıycaktım taşınma derdi çıktı ooooy oy bu kadınların çilesi nedirrr yaaa
bende onlardan istiyorum ama karar veremedim seninkinin markası ne canım :?
sağol canım bakacam ilk fırsattacanım benim markası salter, ben yurt dışında yaşıyorum burdan aldım hemde indirimdeydi fakat sonra baktım türkiyede de var bu markanın ürünleri satılıyor bence bir araştır, benimki tam bildiğin ev tartısı aslında hemde bayağı bir ufak normal tartılardan bile daha portatif:) üstündeki 2 tane demir şerit sayesinde ölçüm yapabiliyor normal fiyatı türk lirasına göre 75 tl idi ben 32 tl ye almış oldum :)
hımmmm bence sen bu adamı bir temiz dövdür hayra bişle girersinevimi annemin karşısında kiralamıştım büyük güzel güneş alıyo sabahtan akşama ALLAH için eve diyecek sözüm yok!ama gel gelelim ev sahibi ALLAH gözünü şeş etmesin canımızdan bezdirdi yaaaa :/ ilk taşıncazkene yok vaz geçtim arkadaşımın kızına kiralamam dedi e tamam dedik sen bilirsin sonra tuttu araya hatırlı arkadaşlarını koydu yok özür dilerim yanlış düşünmüşüm sizden iyisinimi bulcam falan neyse taşındık.
adamın kirasını günününe ödedik,kendisi istemeden dışardan duyduğumuz istemeyi planladığı zammı verdik gayet memnundu.
bununla beraber ev çok büyük olduğu için ısınamıyorduk ilk girdiğimizde biir sürü arızasını biz halletmiştik zaten pencere kenarlarını silikonladık klozet tamir ettik pirizleri lambaları hep kendi evimiz gibi yaane e çünkü aslan yattığı yerden bellidir,380 420 gibi doğalgaz faturaları ödüyorduk yalıtım yapalım kira karşılığı dedik tuttu bize sizin verdiğiniz kirayla banka kredimi ödüyorum olmaz dedi onada neyse dedik çatı dereleri parçalanmış duvar ıslanıyordu yatak odasını kışın kullanamıyorduk yap dedik yapmadı, dış kapı arızalı elini atan içeri girebiliyor yapın yada kiraya sayalım dedik yine aynı sabrettik sırf annem ve kardeşlerime yakın diye.
bir ay öncede adam geldi çıkın evimden ben yerleşicem dedi taşınma işi çok berbat bişey olduğundan ikna etmek istedik yok kendim gelicem dedi e napalım adamın evi gelecekse gelecek dedik ev bulduk masrafını yaptık tutupta bize niye acele ettiniz ben size haber vercektim dedi :/ adamın keyfini bekliycekmişiz cebine zarar ya!sanki tek akıllı o!
şimdide bize kızmış depozito yu babama teslim ederken babama kendim gelmiyorum bana iyi bi kiracı bulun demiş!babamda ALLAH ne verdiyse piiiiiiiiiip!sonrada şutlamış adamı.
şimdi siz söyleyin bacım ben bu adamdan kaç yıl yerim!?
o 5 kiloyu nasıl verdin canım, neler yedin neler içtin?
selam kızlar,
sabahtan beri fırsat bulup giremedi iş güç bitmiyoo bir türlü.menümü yazayım önce:
sabah 91,5 dilim tam buğday,1 kk peynir,6 zeytin ilk defa bu kadar çok yedim ilginç,maydonoz,dere otu,nane,1 er küçücük domates salatalık
ara:yapmadı 12 :30 öğle:1,5 kepçe kıymalı taze fasulye,2 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık yoğurt
ara:1 kupa rezene,3 et form bisküvi
akşam:5-6 kaşık yoğurtlu kabak
ara:kiraz yerim
kızlar yaa sanki içime canavar kaçmış habire yemelk istiyorum zor tutuyorum kendimi zorr.tam bir aydır aynı kilodayım 61.4 düşmüştüm şimdi 62.2 olmuşum yeniden(
sıvı tüketimi nasıl güselim belkide ondan kırkıyorsundur suyla aranı iyi tutmaya çalış
30 a aldım canım hepsiburadadan.
Arzum tartı herkes çok memnunmuş.
Cesaret edersem tartılcam.
Eki Görüntüle 429736
inşallah şuan resimdeki rakamdan çıkarsın akşama
dondurma yedim hemen bittiiiiii :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?