70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok merak ediyom kız kilonu akşam mutlaka yaz. birde hangi tartıyı aldın. bende yağ oranı ölçenlerden alsam diyorum da ? birde nereden kaça aldın

30 a aldım canım hepsiburadadan.
Arzum tartı herkes çok memnunmuş.
Cesaret edersem tartılcam.

Fotoğraf yükledim kızlar.

Bilginize Merak eden olursa bakabilir

Çok güzel olmuşsun canım çok yakışmış .

Eki Görüntüle 429735

aaaaaaay nihayettt dilek buldu da çatlamaktan kurtuldummmmm vallaaa ahan da kadın buyduuuu yaa

Nihayetinde o kadan aradım.

kadınlar kulubunuy bı acıosun
gupguzl eklerler ckıo karsına
bu bna yapılır mı nalaaaannn:
9:

tartın çok güzel şeker netice de ii olur umarım, kafana takma derim ben, herkeseeeeeeeee merhabaaaaaaaaaaaa nasılsınız fıstıklar, bende derlirmek üzereyim çok az kaldı çalışamıyorum:) stres bastı:18: bana dua edin olurmu, geçmişi şöle bir okudum hızlıca, kızlar ben bu arada bu yağ su kas ölçer tartılardan almıştım, gerçekten çok güzel şu ana kadar verdiğim kilonun tamamını yağdan verdim tartı sayesinde biliyorum :) başka neler yapıyorsunuzzzzzzzzzzzzzz

merhaba arkadaşlar bir ay aradan sonr nihayet evime döndüm, umarım bundan sonra dha fazla paylaşımda bulunurum tabi minik kızım bıraktığı sürece, bide önce evimi temizlemem lazım
ve umarım daha fazla kilo vermeye başlarım
şimdi yemek yapıp pazara çıkmam lazım ev tam takır, dönüşte akşama okurum tekrar bide bişey soracam resim ekliyorsunuz ya onlara nasıl bakcağız, kaç defa denedim ama nerden bakıldığını bulamadım biri anlatsada şu güzel resimlerinizi bende görsem

öğle yemeğimi yedim geldim,4 kaşık etsiz taze fasulye yanında da 1 kase cacık..
eşim aradı,kayınvaldemi yoğun bakıma almışlar,kalbinden rahatsız,tekrarlamış
bgn anjiyo yapcaklarmış,olmazsa ank'ya götürcekler
görümcemin çocuğu küçük,o gidemezse benim gitmem gerekecek,üzüldüm yaa
iyileşir inşalllah...

geçmiş olsunnn rabbim şifa versinnnnn acilen

yemeğimi yedim geldim,4 kaşık etsiz taze fasulye,1 kase cacık..
eşim aradı az önce,kayınvaldemi yoğun bakıma almışlar,kalbinden rahatsız,tekrarlamış
dr anjiyo yapcakmış ama farklı bi durum olursa ank'ya götürcekler
görümcemin kızı küçük daha,ona bakıcak kimse yok,benim gitmem gerekecek
kızıma anem bakabilir nasıl olsa
üzüldüm yaaa,iyileşir inşallah..

bende onlardan istiyorum ama karar veremedim seninkinin markası ne canım :?

slm kızlar
napıyonuz bakalım geçmişe gidemicem, her an tetikteyim iş gelio bilmem ne
acayip kararlıyım werecem artık şu kalan kilomu rahatlıcam inşallah

akşama annem kadınbudu köfte yapıcakmış kızlar,ben de 1-2 tane köfteyle bol salata yesem nasıl olur sizce??
eve gidip spor yapıcam,duşa girip gyinip hazır olmam 1 saati buluyo,o saatten sonra ne pişirebilirim ki??

hu hu ben geldim kaç gündür giremiyorum diyete devam ediyorum ama spor yapamıyorum içimde isteksizlik var
çok bitkin hissediyorum kendimi

Diiiilllooomm tartı siftahını yarın sabah yap tamam mı , akşam çıkarma kutusundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…