70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlar.benim diyet fena gitmiyor,bugun 71.4 u gordum tartıda.cumaya kadar bozmadan gıdersem 1 kılo daha verebılırım sanırım,tabii sporun etkisi cok fazla,dun yıne gıttım salona,en azından sıkılasma saglıyor vucutta,herkes elınden geldıgınce hareket etsın.kaydirigubbakcemile2

xzeyna cok gecmıs olsun canım ,ıns. ıyıdır bebisin su anda.

oss ye gırenler,nasıl gectı sınav,son durumu alalımyerimseniben

geçmiş olsun canım... inşallah kolay atlatırsınız canım... korkma bu kadar bebkken fıtık olan çok gördüm ben.. hemen atlatıverir... Allah yardımcınız olsun canım...

yarın öss ye tekrar giriyorum o yüzden erkenden yatıp yarına dinç olmam gerekiyor dualarınızı eksik etmeyin lütfen

kankim nasıl geçti sınavın???hayırlısı olsun canım.. inşallah iyi geçmiştir istediğin puanı alırsın...

arkadaşlar yarın yani bugün össye gireceğim tekrar 2. ünv . için .
pazartesiden itibaren de diyet. cumaya kadar 72 kusurlarda olurum inşallah şimdi m73.8im
hepinize sağlıklı diyetlerrr

hayırlısı olsun canım... inşallah iyi geçmiştir istediğin puanı alırsın...

iyi yapmışsın canım deşarj olmuşsundur.. kurtlar baya büyümüş bak döktün hepsini..

havalar iyi olduğundan beri haftasonu yeller esiyo burada resmen vahşi batının dikenleri kaplamış ortalığı kimse olmayınca
gelinde süpürelim bari

süpürelim anacım.. ben bile nete giremedikten sonra haklısınız valla... dün evdeyken işlerden giremedim...

bendede aynı sorun var.. digital olmayınca net görene kadar vermedim diye üzülüyorum... insanın morali bozuluyor ama... netleşincede çok seviniyorum o ayrı...

günaydın kızlar... bende cumartesiden beri ilk defa giriyorum... kimseler yazmamış... güzel bir hafta diliyorum.. bol bol spor yapın kızlar... ekmeği aburcuburları kesin... bu hafta süper olalım...

günaydın bayanlar benim hapla beraber rejim çok iyi gidiyor çok rahatım şişliğim yok

günaydın nasılsın
benimde hap iyi gidio ama çok susatıo gece bile kalkıp su içiorum
sabah 8 gibi bir bardak lahana çorbası içtim hala başka bişi yemedim canım istemio hapın tok tutma özellği var gerçekten bugünde kısmetse yürüyüşe başlayımm diorum bakalım nasıl olacak

canım geçmiş olsun üzülme insallah kısa sürede iyilesip saglıgına kavusur oglusun

ama yaa ben geldiğimde kimse olmuyo buralarda herkes yemektemi hala hadi bakiym çok yemeyin herkes topiğeee yokloma yapıcam
ben yediklerimi sayayım
sabah bir bardak lahana çorbası
arada yeşil çay
öğlen bir domates 3 küçük tavuk but ızgara
bugün et günüydü kırmızı et yerine tavuk yesem idare eder heralde kırmızı et sevmiyorum ıyy
inşallah bugün biraz daha veririm 65in altına inmek istiyorummmmmm

meraba hanımlar, çocukların karne telaşı, arkadaş ziyaretleri ev işleri derken geldim sonunda. okullar kapanınca bilgisayarı hiç ele geçiremiyorum. ya oğlum ya eşim bilgisayarın başında. kilo bildirimi yapamadım aynıyım zaten. yerinde sayıyorum ne zamandır sinirlerim bozuluyo.karneleri güzel geldi çocuklarımın o biraz keyfimi yerine getirdi oğluşum teşekkür aldı, kızımın karnesi de hepsi pekiyi teyzeleri. hatta kızıma kalırsa 12 bile almış ( haftalık ders saatleri kısmını da not sanıyo).neyse canlarım yarına büyük bi misafir grubu ağırlayacağım zeytinyağlılar pişiyo mutfakta. bi yandan evi temizliyorum. akşam işler bitince gelir uğrarım. iyi günler kızlar.

bende neler yediğimi yazayım bari
sabah bildirmiştim yaptıklarımı zaten, kahvaltıda şekersiz yeşil çay bi poğca yedim kiraz atıştırdım aralarda yaklaşık 2lt de su içtim ,şimdide bi yeşil çay daha içicem kalkıp su kaynatayım :)

magrenta bursefa sobeeeee

ya kimsleer yok nieee herkes işlerimi toparlıo sabah sabah

canım sobelemişsin bende cevap yazıyordum mesajlara... hatta sanada yazmıştım... onun için ben ebe değilim....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım.. Allah hep böyle güzel başarılar göstersin inşallah... teyzelerinin yerine öpersin benim için... ŞenizŞeniz

bende işlerden eve gelen gidenden uğrayamıyorum fazla... baktım bugün kapıda bilet kesen yok gireyim beleşten hemen dedim... ohh ohhh yazıyorum ne güzel...

yediklerimide yazayım...

sabah ılık su...
domates, salatalık azıcık zeytinyağı gezdirilmiş ve beyaz peynir...
birkaç kuru üzüm ve kan üzümü ile 1 fincan çay içtim...
arada bir avuç mısırgevreği...
öğlen yine sabahki salatamdan vardı onu yedim... sabah bitirememiştim.. üzerine 1 kase mercimek çorbası...
arada ılık su içiyorum...
işyerinde bir arkadaşın doğumgünü pastanın tadına bakacağım mecburen... kağıt gibi kesecekler bana anlaşma yaptık..
akşamüstüde ayran içeceğim... akşamada salata yiyeceğim biraz... birde vitamin takviyesi alacağım... yeter diğmi bu kadar.. :dance::dance:

ooooo hadi bakalım hayırlı olsun karneleri şimdi senin işin zor akşam yemeği kaçırma sakın kolay gelsin
afiyet olsun az yemişin valla bende bir yeşil çay daha içeyim bari

olsun banane banane sobeledim ben :)))) bakıorum kim var kim yok die ama kimse yazmıo yaz rehavetimi çöktü herkese olmuyor böyle olmuyor :)

ben kahvaltılarımı çeşitlerndirmeye karar verdim normalde 6 sabah tost yiyordum aynı tür yemek kilo verdirmiomuş malesef bir yerden sonra bende çeşitlendireim diorum ama şu k flakesler kilo aldırımı acaba bir sabahta ondan yiyim diorum bir sabah tost bir sabah somates salatalık peynir geriye 3 sabah kalıo onlarada bişi bulurum :))))

bu arada bursafacım üzümlerden yaklaşık bir saat sonra çayı içki üzümler işe yarasın :)) bende kan üzümü yiyordum ama çok tatlı gelio yaa

az önce iki köfte yarım dilim ekmek ve salata yedim şimdidie bi yeşil çay arkadslar
tabikide suya devam

doğru söylüyorsun canımda ben çayı şekersiz içemiyorum... çayı şekersiz içiyorum arada üzüm atıyorum... bazen kahvaltı öncesinde yiyorum biraz üzüm... kahvaltıyı işyrinde yapıyorum... gece geç yatınca sabah kalkamıyorum...

benimde işler sıkılaşıyor hatta bundan sonra dahada sıkışacak... tatiller var arkadaşların işlerinede yardım edeceğiz çok işim var çokk... haftaya ne yapacağım bilmiyorum bir arkadaşım işten ayrılıyor bazı işler bana geçecek... yerine alacaklar ama alınıpda öğrenene kadar ben yapacağım belkide tamamen benim üstüme kalacak.. çok stresliyim bu konuda... burada stres atıyordum ama giremiyorum bile... senağlamasenağlamasenağlama

selam millet bu aralar yoğunum biraz giremiyorum nasıl gidio diyet?benmki iyi gidio 12 gün oldu diyete başlayalı ve 4 kilo vermişim çokkkk mutluyumm inşallah böyle devam eder..herkese mutlu zayıflamalar :lepi:kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar artık normal giremiyorum ya 2 günde bir ancakk..dün arkadaşımın çeyiz sermesi vardı ona gittim lise grubumdan kalan son arkadaş biz ikimiz kalacaktık güya birlikte gidecektik hepsini verdim Allah'ın izniyle en gitmez olanı bile birini çocugu var biri önceki gün hamile oldugunu ögrendi öübrü evlendi boşandıı ve bunların hepsi de 4 yıllık ünv bitirip yaptılar bunca şeyi bense halaa....hatta erkekler bile gidiyo tekkkk tek...neyse geç osun güç olmasın napalım benimkinin eli yavaş biraz benim 30u bulur rahat evlilik...
neyse şekerler bugün çok yoruldum öncelikle yediklerim:
sabah domates salatalık peynir bi dilim ekmek
öglen bi tabak kiraz arada fındık
eve gelince de brokoli haşladım yine domates peynir yanına üzer,ine de yogurt (laf aramızda kalsiyum komasına girecem peynir yogurttan)
veee sporr olaraktan bugünkü bursa sıcagında bursanın en sıcak yeri olan santral garajda 3 saat dolandım ve ayakta bekledim fatularar falan derken yorulmuşum bayag anlamadan eve gelince de biraz dinlenip stepper yaptım 1100 adımm belkim akşama birasçık daha yaparım bilmiyorum tabanlarım agrıyo çünkü...

heytt maşşallah spor kiraz peynir iyi gidiyosun canım
benim bugün yaptıklarım ise
sabah 1 hşl. yumurta 1 domates birazcık b. peynir ve 2 dilim karpuz(sabah dediğime bakmayın 12.30 da yedim)
ara 2 dilim karpuz 2 soda
ara çokokrem (kaşıkla yedim ve kaymakta vardı)
akşama ise henüz yemedim ama menüm 2 biber dolma salata yoğur ve karpuz
spor olarakta 4 saat pc de oyun oynadım sonra yatağımı topladım bide evi süpürüp hazırlanmış yemeği ocağa koydum:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…