xzeyna kullanıcısından alıntı
geçmiş olsun nuraycım allah acil şifalar versin
kızlar benim de moralim çok bozuk iki gündür. oğluşum kasık fıtığı olmuş pazartesi ege üniv. götüreceğiz sanırım cerrahi müdehale yapacaklar dünden beri durup durup ağlıyorum daha yedi aylık ameliyat olacak kuşum ultrasonla baktılar dün şu anda çok korkulacak bişi yok dediler ama benim içim hiç rahat değil
yarın öss ye tekrar giriyorum o yüzden erkenden yatıp yarına dinç olmam gerekiyor dualarınızı eksik etmeyin lütfen
arkadaşlar yarın yani bugün össye gireceğim tekrar 2. ünv . için .
pazartesiden itibaren de diyet. cumaya kadar 72 kusurlarda olurum inşallah şimdi m73.8im
hepinize sağlıklı diyetlerrr
Ögle olmus ben henüz yeni ayaklanabiliyorum kaysi ve erigimi yiyorum..
dün kinaya gittim uzun zamandir ilk kez bukadar döktürdüm...Resmen kudurdum :))
Saat gece 1 di annem zorla cikardi bizi salondan.. Ve simdi heryerim agiriyor, basim zonkluyor...
Ya kizlar benim Kolbasti ögrenmem lazimmmm gencler ne güzel oynuyorlarrrr
havalar iyi olduğundan beri haftasonu yeller esiyo burada resmen vahşi batının dikenleri kaplamış ortalığı kimse olmayınca
gelinde süpürelim bari
günaydın kızlar herkese iyi haftalar çabucak kilo almadan geçer inşallah hatta birde kilo verirsek süper olur bugün diyetin 5.günü 3. ve 4. günde biraz kaçamak yaptım sadece 2kilo verebildim 1 kilo daha verebilirmiyim acaba die diyete devam etmeye karar verdim sabah tartıltım 65in altına inmişim birazcık dijital olsaydı tam görürdüm ama napalım umarım 64 olurum bu hafta ve kiloları geri almam herkese kolay gelsin
geçmiş olsun canım sen moralini bozma herşey bizim için iyileşicek bişey olmadan ameliyatı atlatcanız inşallah böyle düşün böyle olsun
günaydın bayanlar benim hapla beraber rejim çok iyi gidiyor çok rahatım şişliğim yok
geçmiş olsun nuraycım allah acil şifalar versin
kızlar benim de moralim çok bozuk iki gündür. oğluşum kasık fıtığı olmuş pazartesi ege üniv. götüreceğiz sanırım cerrahi müdehale yapacaklar dünden beri durup durup ağlıyorum daha yedi aylık ameliyat olacak kuşum mafoldumben ultrasonla baktılar dün şu anda çok korkulacak bişi yok dediler ama benim içim hiç rahat değil senağlama
Canimcim ben alistim sabah ilk aksamda son sahis benim :))herkese günaydınn
kıs ayparcam forumun demirbaş listesine girmişiz ikimiz bizden başka kimse yok
Canimcim ben alistim sabah ilk aksamda son sahis benim :))
Kapici ilan edicem kendimi :)
magrenta bursefa sobeeeee
ya kimsleer yok nieee herkes işlerimi toparlıo sabah sabah
meraba hanımlar, çocukların karne telaşı, arkadaş ziyaretleri ev işleri derken geldim sonunda. okullar kapanınca bilgisayarı hiç ele geçiremiyorum. ya oğlum ya eşim bilgisayarın başında. kilo bildirimi yapamadım aynıyım zaten. yerinde sayıyorum ne zamandır sinirlerim bozuluyo.karneleri güzel geldi çocuklarımın o biraz keyfimi yerine getirdi oğluşum teşekkür aldı, kızımın karnesi de hepsi pekiyi teyzeleri. hatta kızıma kalırsa 12 bile almış ( haftalık ders saatleri kısmını da not sanıyo).neyse canlarım yarına büyük bi misafir grubu ağırlayacağım zeytinyağlılar pişiyo mutfakta. bi yandan evi temizliyorum. akşam işler bitince gelir uğrarım. iyi günler kızlar.
ooooo hadi bakalım hayırlı olsun karneleri şimdi senin işin zor akşam yemeği kaçırma sakın kolay gelsinmeraba hanımlar, çocukların karne telaşı, arkadaş ziyaretleri ev işleri derken geldim sonunda. okullar kapanınca bilgisayarı hiç ele geçiremiyorum. ya oğlum ya eşim bilgisayarın başında. kilo bildirimi yapamadım aynıyım zaten. yerinde sayıyorum ne zamandır sinirlerim bozuluyo.karneleri güzel geldi çocuklarımın o biraz keyfimi yerine getirdi oğluşum teşekkür aldı, kızımın karnesi de hepsi pekiyi teyzeleri. hatta kızıma kalırsa 12 bile almış ( haftalık ders saatleri kısmını da not sanıyo).neyse canlarım yarına büyük bi misafir grubu ağırlayacağım zeytinyağlılar pişiyo mutfakta. bi yandan evi temizliyorum. akşam işler bitince gelir uğrarım. iyi günler kızlar.
afiyet olsun az yemişin valla bende bir yeşil çay daha içeyim baribende neler yediğimi yazayım bari
sabah bildirmiştim yaptıklarımı zaten, kahvaltıda şekersiz yeşil çay bi poğca yedim kiraz atıştırdım aralarda yaklaşık 2lt de su içtim ,şimdide bi yeşil çay daha içicem kalkıp su kaynatayım :)
canım sobelemişsin bende cevap yazıyordum mesajlara... hatta sanada yazmıştım... onun için ben ebe değilim....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım.. Allah hep böyle güzel başarılar göstersin inşallah...teyzelerinin yerine öpersin benim için... ŞenizŞeniz
bende işlerden eve gelen gidenden uğrayamıyorum fazla... baktım bugün kapıda bilet kesen yok gireyim beleşten hemen dedim... ohh ohhh yazıyorum ne güzel...
yediklerimide yazayım...
sabah ılık su...
domates, salatalık azıcık zeytinyağı gezdirilmiş ve beyaz peynir...
birkaç kuru üzüm ve kan üzümü ile 1 fincan çay içtim...
arada bir avuç mısırgevreği...
öğlen yine sabahki salatamdan vardı onu yedim... sabah bitirememiştim.. üzerine 1 kase mercimek çorbası...
arada ılık su içiyorum...
işyerinde bir arkadaşın doğumgünü pastanın tadına bakacağım mecburen... kağıt gibi kesecekler bana anlaşma yaptık..
akşamüstüde ayran içeceğim... akşamada salata yiyeceğim biraz... birde vitamin takviyesi alacağım... yeter diğmi bu kadar.. :dance::dance:
ooooo hadi bakalım hayırlı olsun karneleri şimdi senin işin zor akşam yemeği kaçırma sakın kolay gelsin
afiyet olsun az yemişin valla bende bir yeşil çay daha içeyim bari
olsun banane banane sobeledim ben :)))) bakıorum kim var kim yok die ama kimse yazmıo yaz rehavetimi çöktü herkese olmuyor böyle olmuyor :)
ben kahvaltılarımı çeşitlerndirmeye karar verdim normalde 6 sabah tost yiyordum aynı tür yemek kilo verdirmiomuş malesef bir yerden sonra bende çeşitlendireim diorum ama şu k flakesler kilo aldırımı acaba bir sabahta ondan yiyim diorum bir sabah tost bir sabah somates salatalık peynir geriye 3 sabah kalıo onlarada bişi bulurum :))))
bu arada bursafacım üzümlerden yaklaşık bir saat sonra çayı içki üzümler işe yarasın :)) bende kan üzümü yiyordum ama çok tatlı gelio yaa
merhaba kızlar artık normal giremiyorum ya 2 günde bir ancakk..dün arkadaşımın çeyiz sermesi vardı ona gittim lise grubumdan kalan son arkadaş biz ikimiz kalacaktık güya birlikte gidecektik hepsini verdim Allah'ın izniyle en gitmez olanı bile birini çocugu var biri önceki gün hamile oldugunu ögrendi öübrü evlendi boşandıı ve bunların hepsi de 4 yıllık ünv bitirip yaptılar bunca şeyi bense halaa....hatta erkekler bile gidiyo tekkkk tek...neyse geç osun güç olmasın napalım benimkinin eli yavaş biraz benim 30u bulur rahat evlilik...
neyse şekerler bugün çok yoruldum öncelikle yediklerim:
sabah domates salatalık peynir bi dilim ekmek
öglen bi tabak kiraz arada fındık
eve gelince de brokoli haşladım yine domates peynir yanına üzer,ine de yogurt (laf aramızda kalsiyum komasına girecem peynir yogurttan)
veee sporr olaraktan bugünkü bursa sıcagında bursanın en sıcak yeri olan santral garajda 3 saat dolandım ve ayakta bekledim fatularar falan derken yorulmuşum bayag anlamadan eve gelince de biraz dinlenip stepper yaptım 1100 adımm belkim akşama birasçık daha yaparım bilmiyorum tabanlarım agrıyo çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?