kızlar
ne zaman tartılıyoruz haftada bir mi acaba,umarım herkes rahat kilo verir, 1 eylüle kadar vermek istiyorum,şu göbek de bir gitseee:)
ama azmin elinden birşey kurtulmazz dimiii
kizlar kilo bildirimi icin gec mi kaldim 62 kilo olmusum 400 gr gitmis gecen hafta adet zamaniydi cok sistim dunde tum gun hastanedeydik Asya nin yuzunde kahverengi benekler vadi 3gundur cok azda vucuduna yayildi dr gittik kan testi idrar testi istediler cunku bu lekeler menenjitli cocuklarda gorulur dendi ama Asya gayet saglikliydi atesi bile cikmayan bir cocuk neyse ters yapildi kaninda trombosit miktari azmis yani kanin pirti yapmasini saglayan bir hucreymis 1hafta sonra tekrar test yapilacak bu sure boyunca biryere carpmasin dusmesin heleki kanamali kazalarda dikkat edin acilen getirin dendi canim cok SIKKin artik dusup biryerini kanatip morartmasin diye pesinde dolaniyorum
Güzelim korkma güclü olmalisin benim oglusum iki haftalikti fidiktan amaliyat oldu...geçmiş olsun nuraycım allah acil şifalar versin
kızlar benim de moralim çok bozuk iki gündür. oğluşum kasık fıtığı olmuş pazartesi ege üniv. götüreceğiz sanırım cerrahi müdehale yapacaklar dünden beri durup durup ağlıyorum daha yedi aylık ameliyat olacak kuşum mafoldumben ultrasonla baktılar dün şu anda çok korkulacak bişi yok dediler ama benim içim hiç rahat değil senağlama
Allah saır versin canım ama bebişler dayanıklıdır sen kendini bırakma herşey güzel olur inşallah Allah'ın izniylegeçmiş olsun nuraycım allah acil şifalar versin
kızlar benim de moralim çok bozuk iki gündür. oğluşum kasık fıtığı olmuş pazartesi ege üniv. götüreceğiz sanırım cerrahi müdehale yapacaklar dünden beri durup durup ağlıyorum daha yedi aylık ameliyat olacak kuşum mafoldumben ultrasonla baktılar dün şu anda çok korkulacak bişi yok dediler ama benim içim hiç rahat değil senağlama
ayyy nihayet girebildim olmuyodu sabahtan beriki evdeydim ve işim de yoktu çıldırcam açılmıyodu birtürlü WHİTEHAL canım ALLAH zihin açıklığı versin sana ve bütün sınava girenlere
arkadaşlar yarın yani bugün össye gireceğim tekrar 2. ünv . için .
pazartesiden itibaren de diyet. cumaya kadar 72 kusurlarda olurum inşallah şimdi m73.8im
hepinize sağlıklı diyetlerrr
geçmiş olsun nuraycım allah acil şifalar versin
yarın öss ye tekrar giriyorum o yüzden erkenden yatıp yarına dinç olmam gerekiyor dualarınızı eksik etmeyin lütfen
arkadaşlar yarın yani bugün össye gireceğim tekrar 2. ünv . için .
pazartesiden itibaren de diyet. cumaya kadar 72 kusurlarda olurum inşallah şimdi m73.8im
hepinize sağlıklı diyetlerrr
Gülüm bi ben dolaniyorum buralarda yanlislikla benide süpürme sakinhavalar iyi olduğundan beri haftasonu yeller esiyo burada resmen vahşi batının dikenleri kaplamış ortalığı kimse olmayınca
gelinde süpürelim bari
geçmiş olsun nuraycım allah acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?