70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar
ne zaman tartılıyoruz haftada bir mi acaba,umarım herkes rahat kilo verir, 1 eylüle kadar vermek istiyorum,şu göbek de bir gitseee:)
ama azmin elinden birşey kurtulmazz dimiii

KIZLAR nette buldum ıhtıyacınız olabılır

Yiyecekler
Hamburger 260 kalori
Bir adet lahmacun 250 kalori
1 porsiyon kebap 350 kalori
Cheeseburger 310 kalori
Tavuklu salata 140 kalori
Küçük bir tabak patates kızartması 320 kalori
Küçük bir tabak patates püresi 71 kalori
Bir dilim peynirli ince pizza 149 kalori
Bir dilim peynirli kalın pizza 246 kalori
Bir kaşık hardal sos 36 kalori
Barbekü sos 35 kalori
Bir adet elmalı tart 260 kalori
Çikolatalı milkshake 390 kalori
Çilekli milkshake 380 kalori
Vanilyalı milkshake 350 kalori

İçecekler (1 bardak)
Kolalar 95 kalori
Kayısı suyu 70 kalori
Üzüm suyu 70 kalori
Limonata 55 kalori
Elma suyu (kutu) 60 kalori
Portakal suyu (tatlandırıcısız) 55 kalori
Ananas suyu (tatlandırıcısız) 70 kalori
Sebze suyu 25 kalori
Kahve 3-5 kalori
Kahve (1 kaşık şekerle) 18-20 kalori
Kahve (1 kaşık kremayla) 13-15 kalori
Çay 0-1 kalori
Çay (1 kaşık şekerle) 15-16 kalori

Şeker ve cipsler
Parça şeker 110 kalori
Jöleli şekerler 105 kalori
Mısır cipsi 230 kalori
Patates cipsi 115 kalori
Yağsız patlamış mısır 25 kalori

Çerez (2 yemek kaşığı)
Badem 105 kalori
Yer fıstığı 105 kalori
İkiye bölünmüş ceviz 95 kalori

EV YEMEKLERİNİN 1 PORSİYON İCİN KALORİ DEGERLERİ
Terbiyeli köfte 231
Yaz türlüsü 221
İzmir köfte 348
Kış türlüsü 238
Tas kebabı 343
Fırın makarna 505
Rosto et(haş.patates ile) 311
Peynirli makarna 354
Patlıcan kebabı 406
Tepsi börek 421
Kabak dolma 247
İmambayıldı 194
Haşlanmış tavuk 259
Zeytinyağlı taze fasulye 177
Kıymalı biber dolma 226
Zeytinyağlı Pırasa 225
Kıymalı patates 250
Zeytinyağlı biber dolma 265
Kuru fasulye 336
Zeytinyağlı bakla 266
Kuru nohut 350
Zeytinyağlı barbunya 328
Patlıcan musakka 201
Havuç salata 144
Kıymalı ıspanak 276
Karışık salata 123
Kıymalı bezelye 298
Marul salata 93
Kıymalı taze fasulye 222
Cacık 131
Kıymalı karnıbahar 187
Kuru erik komposto 178
Kıymalı kapuska 190
Elma komposto 193
Karnıyarık 270
Bulgur pilavı 291
Pirinç pilavı 326

kızlar
ne zaman tartılıyoruz haftada bir mi acaba,umarım herkes rahat kilo verir, 1 eylüle kadar vermek istiyorum,şu göbek de bir gitseee:)
ama azmin elinden birşey kurtulmazz dimiii

kilo blidirimini cuma gunleri yapıyoruz,ama ben dayanamıyom hergun tartılıyorum alısskanlık olmus:umursamaz: haftada 1 tartılmak daha iyi aslında motive acısından.
ay o göbek sorunu bendede var,ama en son gobek eriyormus ve spor yapmak şart,katılıyorum sana 'AZİM AZİM AZİM' tek ıhtıyacımız olan sey:lepi:

merhaba kızlarr
bende geldimm sabah bi kahve içtim yine küçük bi çikolatayla dükkanda yicek bişey istmiyo canımm şimdi zeytinyaglı kabah yiyorum yogurtla birlikte bugün erken geldim ava ksrdeşcegizimi bıraktım dükkana

geçmiş olsun nuraycım allah acil şifalar versin

kızlar benim de moralim çok bozuk iki gündür. oğluşum kasık fıtığı olmuş pazartesi ege üniv. götüreceğiz sanırım cerrahi müdehale yapacaklar dünden beri durup durup ağlıyorum daha yedi aylık ameliyat olacak kuşum mafoldumben ultrasonla baktılar dün şu anda çok korkulacak bişi yok dediler ama benim içim hiç rahat değil senağlama

Güzelim korkma güclü olmalisin benim oglusum iki haftalikti fidiktan amaliyat oldu...

Hemde 14 gün icinde iki kez ayni anda yumurtalarida iltihaplaninca sen düsün gerisini..

Ama sende kendini birakirsan olmaz ayakta olmalisnki güc veresin yavruna..

Allah acil sifalar versin canim

Allah saır versin canım ama bebişler dayanıklıdır sen kendini bırakma herşey güzel olur inşallah Allah'ın izniyle

yarın öss ye tekrar giriyorum o yüzden erkenden yatıp yarına dinç olmam gerekiyor dualarınızı eksik etmeyin lütfen

ayyy nihayet girebildim olmuyodu sabahtan beriki evdeydim ve işim de yoktu çıldırcam açılmıyodu birtürlü WHİTEHAL canım ALLAH zihin açıklığı versin sana ve bütün sınava girenlere

ayyy nihayet girebildim olmuyodu sabahtan beriki evdeydim ve işim de yoktu çıldırcam açılmıyodu birtürlü WHİTEHAL canım ALLAH zihin açıklığı versin sana ve bütün sınava girenlere

çook teşekkür ederim canımcım
burada nasıı bir yağmur var anlatamam gökgürültüsü şimşek cabası ben çok korkarım da uyuyamadım ondan:1shok::1shok:

arkadaşlar yarın yani bugün össye gireceğim tekrar 2. ünv . için .
pazartesiden itibaren de diyet. cumaya kadar 72 kusurlarda olurum inşallah şimdi m73.8im
hepinize sağlıklı diyetlerrr

pazartesiden itibaren de diyet. cumaya kadar 72 kusurlarda olurum inşallah şimdi m73.8im

canım sana ve tüm sınava gireceklere başarılar allah zihin açıklığı versin cümlemize:Saruboceq:

Canım çoook geçmiş olsun moralini yüksek tut biliyorum senin için titriyordur şimdi ama sen güçlü olmalısın ki oğluşun dayanabilsin unutma onlar minik de olsalar her şeyi hissediyorlar pozitif ol ki o yavrucak da dayanabilsin Allah şifa versin haberlerini bekliyoruz tatlım...

yarın öss ye tekrar giriyorum o yüzden erkenden yatıp yarına dinç olmam gerekiyor dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Canımcım sen muhtamelen şimdi sınavdasın Allah zihin açıklığı versin bütün bildiklerin aklına gelsin hemen cevaplandır sorularını kocamaaan öpüyorum seni.....

Başarılar tatlım Allah zihin açıklığı versin....

Pazar sabahı kimsecikler kalkmamış daha herkese günaydınlar en çok kaçamaklar pazar günleri oluyor tutun boğazlarınızı bakiim....
yoksa geliyorklava:klava:klava:'lar......:roflol::roflol::roflol:

Ögle olmus ben henüz yeni ayaklanabiliyorum kaysi ve erigimi yiyorum..

dün kinaya gittim uzun zamandir ilk kez bukadar döktürdüm...Resmen kudurdum :))

Saat gece 1 di annem zorla cikardi bizi salondan.. Ve simdi heryerim agiriyor, basim zonkluyor...

Ya kizlar benim Kolbasti ögrenmem lazimmmm gencler ne güzel oynuyorlarrrr

havalar iyi olduğundan beri haftasonu yeller esiyo burada resmen vahşi batının dikenleri kaplamış ortalığı kimse olmayınca
gelinde süpürelim bari

günaydın kızlar herkese iyi haftalar çabucak kilo almadan geçer inşallah hatta birde kilo verirsek süper olur bugün diyetin 5.günü 3. ve 4. günde biraz kaçamak yaptım sadece 2kilo verebildim 1 kilo daha verebilirmiyim acaba die diyete devam etmeye karar verdim sabah tartıltım 65in altına inmişim birazcık dijital olsaydı tam görürdüm ama napalım umarım 64 olurum bu hafta ve kiloları geri almam herkese kolay gelsin

geçmiş olsun canım sen moralini bozma herşey bizim için iyileşicek bişey olmadan ameliyatı atlatcanız inşallah böyle düşün böyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…