- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
Kızlar kimseye darıldığım yada kırıldığım yok bence de konu uzamasın dilo haklı, kilo vermeye devam edin hepiniz çok güzel hatunlar olcaksınız haberiniz yokZaten arada girip okurum, bu topikte çok çok sevdiğim insanlar var
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
nede güzel açıklamışın canımmm
Hay eline sağlık, deminden beri arıyom, bulamadım. İyi oldu, bunu arada bir yayınlayalım.Örnek Alınabilenecek Liste
1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )
2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.
3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek
4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.
5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.
6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba
NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.
Topiğimizin genel kuralları canım, ben yazmadım, önceden yazılmış. Arada bir koymak lazım böyle.
Eki Görüntüle 428722 Eki Görüntüle 428721 Eki Görüntüle 428730
Eki Görüntüle 428731
Eki Görüntüle 428713 Eki Görüntüle 428716 Eki Görüntüle 428718 Eki Görüntüle 428717 Eki Görüntüle 428714 Eki Görüntüle 428718 Eki Görüntüle 428713
Eki Görüntüle 428723 Eki Görüntüle 428715
Eki Görüntüle 428712 Eki Görüntüle 428712 Eki Görüntüle 428712 Eki Görüntüle 428712 Eki Görüntüle 428712 Eki Görüntüle 428712 Eki Görüntüle 428712 Eki Görüntüle 428712
Eki Görüntüle 428712 Eki Görüntüle 428712 Eki Görüntüle 428712 Eki Görüntüle 428712 Eki Görüntüle 428712
Eki Görüntüle 428712 Eki Görüntüle 428712 Eki Görüntüle 428712
Eki Görüntüle 428712
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
ooo beybi hadi bakalım kim kimi geçecek ben biraz daha dikkat etsem çok fecii sonuçlar görücem galiba bu haftahoşgeldin güle güle şekercik
bu haftasonuydu dimi sınavın :44:
güzel geçer inşallah
evet teknosa şans işi ama keşke hasretinki de sağlam çıksaydı
sürpriz kilonla seni beklemekteyiz
ben de sürpriz yapma çalışmalarındayım
yetişemedim yüzünü görmeye canım benim :26:ama şu anki halinle çok şık ve zarifsin senle aynı kilolarımız hadi bakalım inş bişrlikte zayıflarız84 kilo halimi buldum artı bikaçta yüz koydum foto..silcem azsonra bakmak isteyene duyrulur Kod:
işi şakaya vurdurayımm asii ruh çıktı kızımızın içinden seviyorum seni kızçem herkes seviyorNeslicim dileğe ben msnden bile söylüyordum biraz dinle kafanı diye, dileğe bende hak veriyorum...
İsim vermek istemiyorum neslim ama ben herkese cevap yazmak zorunda değilim, kimseye de bana cevap yazmadı diye küsmem ki :26:...Yanlış anlaşılıyorum ben sürekli, o yüzden topik hakkında asla ama asla fikirlerimi belirtmeyeceğim bi daha canım, eski üyeler olarak halledin siz doğrusunu biliyorsunuz nasıl olsa
Sadece kendime yazılan yazılara cevap vermediğim yada belirli kişilerle konuşmadığım gibi herkesede cevap yazmaya çalışmıyorum...Bunu yapmam mı da kimse beklemesin benden madem doğru olan bu , ben yanlış yapmak istiyorum kızlar:26:
neree gidionn leynnn hep senmi bağırcan bize accık ben sana bağıremde kendine getriem yok öyle hemen gitmeke falann yaaaKızlar herşey için çok teşekkürler ama ben topikten ayrılıyorum
Kimsenin huzurunu kaçırmak istemem , kendinize iyi bakın, herkes hedefine ulaşır inşallah
bak dileğe katılıyorum bu konuda haklı veya haksız aramaya kalkarsak işin içinden çıkılmaz çünkü çok nedensiz bir yere tartışma çıkmış ve birbirinizi yanlış anlamışsınız benceMsnde yoksun burdan yazayım.
Senin bu yaptığın kolaya kaçmak denir.
Kimse kimseyle anlaşmak zorunda değil.
Normal hayatta olduğu gibi burda da herkes saygı çerçevesinde düşüncesini belirtir canım.
Açıkcası böyle yazmana üzüldüm..
Bazı insanın mizacı serttir kendini öyle ifade eder bazı insan lay lay lomdur.
Sana göre sert bişey yazıldıysa görmezden gel geç yani.
Burda amacımız kilo vermek.
Kimse kimseyle kanka olmak zorunda değil.
Kusura bakma sert oldu sanırım ama cidden topiği böyle bi sebepten bırakmayı sana hiç yakıştıramadım ve cidden üzüldüm.
Bide böyle absürd sayılabilecek bi neden bile yokken olay büyütülmüş.
Haklı haksız bunun derdinde değilim.
Sonuçta benimde anlaşamadığım insan vardır ona bişey yazmam dediklerini görmezden gelirim.
Adı üstünde zayıflama topiği burası.
Zayıflamak istiyorsan kalıcaksın burda başka çaren yok.
arada girip okumayla olmuyor şeker öylee ,hep gircen okucan bana yeme leynn diye uyarı yapçen dahaa ohoooo bıktınmı çabucak benden veya diğer kızlardan dilekten sonra seni yapçaktık topiğin baş tacı sen böyle pes edersen olmazki canımın içiKızlar kimseye darıldığım yada kırıldığım yok bence de konu uzamasın dilo haklı, kilo vermeye devam edin hepiniz çok güzel hatunlar olcaksınız haberiniz yokZaten arada girip okurum, bu topikte çok çok sevdiğim insanlar var
saolasın şeker topiğin buna ihtiyacı varYeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
BOL İRADELERRR
lennnnnnn ne oluyor burda neler okuyor bu gözlerim
bende 72 kiloyummm uff 56 dan 72 çıkmak çok kötü ühüüü desteklerinizi beklemektyeyim
lennnnnnn ne oluyor burda neler okuyor bu gözlerim
herkese slm cvp yazmadan çıkmak istemedim ,eğer çıksaydım çok suçlu hissedecektim kendimi:26:
ooo beybi hadi bakalım kim kimi geçecek ben biraz daha dikkat etsem çok fecii sonuçlar görücem galiba bu haftason iki hafta + olunca insan şimdiki rakamıma çok seviniyorum vallahi
aynen şeker bende senin gibi oldum ilk okuduğumda ama bence yanlış anlaşılma oldu
umarım herkes geri döner eğer böyle olursa inanın bu topiğin tadı tuzu kalmaz
ben sınavlar nedei ile giremiyorum
diğer giremeyenlerinde muhakkak işleri vardır o yüzden giremez belki ama
hemen pes etmek bu şekilde bırakıp gitmek olmasın kızçeler yaa
kendimize gelelim artık hepimizin amaç aynı zayıflamak ve destek olmak
şahsen ben kendi ailemle paylaşmadığım özelimi dahi sizlerle açıp paylaştım
pucca,nora,umay,bensuzi,ballıkaymak,blackcat,abababa,red(sanırım eşi yüzünden ayrılmıştı burdan izin vermiyor die hatırlıyorum),esinturgay,gwnnaz,2ee,hasret,monarasa,choosen,ay_nil(ikiz kardeş ilan etmiştik birbirimizi),bursa86,ftemiz,neskuik,grafiti,minik_kelebek(artık arkadaşımızı göremez oldum ben napıyor acaba meraktayım),minderbob,trendy
şahsen bu kişiler benim arkadaşım aklıma gelenlerin çoğu bunlar diğerlerini hatırlamadıysam eğer üzgünüm sınav stresindendir alınmayın sakın hepinizden çok şeyler öğrendim ve çok destek aldım
birbirimize sıkıca kaynaşırsak herkes bir an önce kilolardan kurtulur
iyi ki varsınız bir yere gitmek asla yokkkk
selammm, hehehe burda da buldum seni Hasretim
merhaba bayanlar, HAsret sizden bahsetti bend e topiği merak ettim hemen aranıza katılmaya geldim
İsmim Hilal, doğum sonrası kilolarımı vermeye çalışıyorum
neredeyse yarısı gitti, diğer yarısını da verebilmek için motive olmak istiyorum. zira süreç uzadıkça sanırım zorlaşıyor
tanıştığımıza da memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?