70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bence arada girme, hep burda ol
daha önce ben de yaşadım burda tartışmalar ama bi şekilde tatlıya bağlandı
burada sadece yazarak kendimizi anlattığımız için yanlış anlamalar oluyor malesef....

nede güzel açıklamışın canımmm

Dileğin en son yayınladığı bir liste vardı bulamadım, onu bulan varsa yayınlar mısınız arkadaşlar? Yeni gelenler için iyi olur diye düşünüyorum.

Örnek Alınabilenecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

Hay eline sağlık, deminden beri arıyom, bulamadım. İyi oldu, bunu arada bir yayınlayalım.

Kızlar selaaam

Eskilerden birileri kaldı mı bilmiyorum tam olarak ama buseyi topiğe ben yönledirmiştim, şimdi kendisinden en yakın arkadaşı olarak rica ediyorum , topikten ayrılma gibi bi hata yapmasın ...

Geçen sene bende bi ara bu topikten soğuk hava dalgaları yaşadığım insanlardan dolayı çıkmıştım ve 90 kilolara kadar çıktım, geri toplarlanmam çok zor oldu...

94 kilodan 74 e düştüm şu an da , tek başına da yapılmıyor değil ama topik kardeşliği başka birşey..

Busecim seni çok seviyorum en yakın arkadaşının sözünü dinle

Sizlerede selamlar kızlar arada uğrarım bende.

çok teşekkür ederim sanırım şuan tek yeni benim :)bi sorunum var biraz geçdönebiliyorum
sizi tam çözemedim formu takipdeyim ama :)

Son düzenleme:
herkese slm cvp yazmadan çıkmak istemedim ,eğer çıksaydım çok suçlu hissedecektim kendimi:26:

ooo beybi hadi bakalım kim kimi geçecek ben biraz daha dikkat etsem çok fecii sonuçlar görücem galiba bu hafta son iki hafta + olunca insan şimdiki rakamıma çok seviniyorum vallahi

84 kilo halimi buldum artı bikaçta yüz koydum foto..silcem azsonra bakmak isteyene duyrulur
Kod:
yetişemedim yüzünü görmeye canım benim :26:ama şu anki halinle çok şık ve zarifsin senle aynı kilolarımız hadi bakalım inş bişrlikte zayıflarız

işi şakaya vurdurayımm asii ruh çıktı kızımızın içinden seviyorum seni kızçem herkes seviyor

Kızlar herşey için çok teşekkürler ama ben topikten ayrılıyorum

Kimsenin huzurunu kaçırmak istemem , kendinize iyi bakın, herkes hedefine ulaşır inşallah
neree gidionn leynnn hep senmi bağırcan bize accık ben sana bağıremde kendine getriem yok öyle hemen gitmeke falann yaaa kızarım bakkk

bak dileğe katılıyorum bu konuda haklı veya haksız aramaya kalkarsak işin içinden çıkılmaz çünkü çok nedensiz bir yere tartışma çıkmış ve birbirinizi yanlış anlamışsınız bence mine ablayla benle de böyle oldu bir ara aramızda ama hallettik diye düşünüyorum ,ben ikinizide seviyorum şahsen ki topikteki kızlar seviyor eminim

arada girip okumayla olmuyor şeker öylee ,hep gircen okucan bana yeme leynn diye uyarı yapçen dahaa ohoooo bıktınmı çabucak benden veya diğer kızlardan dilekten sonra seni yapçaktık topiğin baş tacı sen böyle pes edersen olmazki canımın içi

saolasın şeker topiğin buna ihtiyacı var

her neysee yukarıda yeteri kadar esprimi şakamı yaptım ortamı yumuşatmak adına ama işin gerçeğine gelirsek;
mine ablada nora da çok sevdiğim kişiler ,öncelikle her ikinizinde bunu bilmesini istiyorum,
diyerek başladığımm bir yazıyıı bitirmek istiyorumm(çok şey yazdım ama sildim dallandırmaya gerek yok) çünkü konuyu uzatmak istemedim daha fazla ,her ikinizde topikten hiçbir şekilde ayrılamazsınız birbirinizi yanlış anladınız bence

öpüşüp koklaşıp barışın fikirler farklı olsada sonuçta hepimiz insanız yaa kaç günlük dünyaa değrmi kalp kırmaya gelin canlarım hepinizi öpeyim en kocamanından :13:

Son düzenleme:
lennnnnnn ne oluyor burda neler okuyor bu gözlerim

aynen şeker bende senin gibi oldum ilk okuduğumda ama bence yanlış anlaşılma oldu

umarım herkes geri döner eğer böyle olursa inanın bu topiğin tadı tuzu kalmaz

ben sınavlar nedei ile giremiyorum

diğer giremeyenlerinde muhakkak işleri vardır o yüzden giremez belki ama

hemen pes etmek bu şekilde bırakıp gitmek olmasın kızçeler yaa

kendimize gelelim artık hepimizin amaç aynı zayıflamak ve destek olmak

şahsen ben kendi ailemle paylaşmadığım özelimi dahi sizlerle açıp paylaştım

pucca,nora,umay,bensuzi,ballıkaymak,blackcat,abababa,red(sanırım eşi yüzünden ayrılmıştı burdan izin vermiyor die hatırlıyorum),esinturgay,gwnnaz,2ee,hasret,monarasa,choosen,ay_nil(ikiz kardeş ilan etmiştik birbirimizi),bursa86,ftemiz,neskuik,grafiti,minik_kelebek(artık arkadaşımızı göremez oldum ben napıyor acaba meraktayım),minderbob,trendy

şahsen bu kişiler benim arkadaşım aklıma gelenlerin çoğu bunlar diğerlerini hatırlamadıysam eğer üzgünüm sınav stresindendir alınmayın sakın hepinizden çok şeyler öğrendim ve çok destek aldım
birbirimize sıkıca kaynaşırsak herkes bir an önce kilolardan kurtulur

iyi ki varsınız bir yere gitmek asla yokkkk

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
ptty

anaa bitek ben kalmışımmm :18::18:

gidemde akşam yemeği hazırlığı yapayım öpüyorum kızlar sizi umarım beni yanlış anlamamışsınızdır :26:

bende 72 kiloyummm uff 56 dan 72 çıkmak çok kötü ühüüü desteklerinizi beklemektyeyim

hoşgeldin şeker

lennnnnnn ne oluyor burda neler okuyor bu gözlerim

hepimiz aynı durumdayız

ben seni geçemem bebeğim benim sürpriz sonucum muhtemelen artı olcak
benim yerime de zayıfla

evet burası gerçekten özel bir yer kimseye anlatamadığımız dertlerimizi bile burda paylaşabiliyoruz.. birbirimize destek olmamız lazımken ne oldu böyle bi anda
ben de bu sıralar pek okuyamıyorum ama aklımdasınız kızlar ya lütfen herkes toparlansın gelsin artık eskisi gibi olabiliriz

Son düzenleme:
bugün busenin doğum günüymüş
biliyorum canım bunu okucaksın.. doğum günün kutlu olsun burda hep beraber geçirdiğimiz günlerimiz olsun inşallah
gel len buraya beni deli etmeee
senin gibi yazam dedim dinlersin belki

hoşgeldin hialacim

08.00: 2 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurtayla pastırmalı yumurta,domates,maydanoz,taze kırmızı biber

11.00:7 tane fındık

14.00:1 tabak mantar sote,salata,ayran

18.30:1 elma

20.00:1 dilim karpuz,1 dilim kavun, 1 kk peynir
3 litre su,1 adaçayı, 2 şekersiz türk kahvesi,
20 dk eliptik bisiklet
alınan kalori:1250

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…