70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim iyi yapmışsın korumaya almakla..
ben buraya geleli çok olmadı yine ama ona rağmen sıkıldım
her şeyi yemek istiyorum..
senin sıkılman gayet normal..
burayı bırakma ama
kilonu koru spor filan yaparsın ama hep bizimle ol

Şimdiden başarılar sana minderim , betüş gibi yapma çok çalış sen

anaa arkamdan dedikodum da yapılmıışş

gecenin yarısı ne makyajı kıs
ders çalışırken kim görcek seni

kendim görüyorum bebişim
mutlu oluyorum daha güzel çalışıyorum o zaman ne kadar dün işe yaramasa da

Balkaymak asıl mesele topikteki bütün dobiçlerde, bi yılma, suskunluk, menü yazmama gibi alışkanlıklar olmaya başladı katliam çıkcak yakında

evet o benim işte
öldür beni

ayy iyi bari 75.5 gelmişsin..
ama daha var diğerlerini de ver
evet şekercim ders çalışcam diye süslendim
kızlar beni evde öyle süslendiğimi görünce anlarlar sınav moduna girdiğimi
okula genelde geç kalırım zaten ben erken gidince şaşırıyorlar arkadaşlar

Kızlar herşey için çok teşekkürler ama ben topikten ayrılıyorum

Kimsenin huzurunu kaçırmak istemem , kendinize iyi bakın, herkes hedefine ulaşır inşallah

kızlar gereken cevabı vermişler sana
kır dizini otur oturduğun yerde

bence önceki fotolarda daha fazla göstermis yasini yani daha büyük göstermis sankim zayiflayinca daha bi güzel olmus

zayıflık başka bişey gerçekten..insan kiloluyken daha yaşı ileri duruyor..ah zayıflasam.yüzümde daha hiç siwilce olmadı hamileyken hiç yüzüm bozulmadı daha dün birisi senin yüzünde pudra mı war dedi.biride kaynanama sein gelin suratına çok pudra sürüyor demişki sürmüyorum hiç..kıymetini bilip şimdiye kadar niye ayıflamadım ziyan ettim diyorum we bu kilo alıp wermeden dolayı gel görki bide cilt kuru göz altlarım kırıştı..napcem bilmem...kendimi yaşlanmış hissediyorum

kızlar yaa
alınmayalım birbirimize nolur :26:
burda herkes herkesle iyi anlaşacak diye bir şey yok..
normal hayatta da anlaşamadığımız insanlar var burda da olabilir tabii ki..
ama kırılıp da topikten çıkmayı düşünmeyelim
zayıflamak için geldik buraya
bugünlerde zaten çok az kişiyiz daha da azalmayalım

cumaya kadar verecem insallah betülcüm eksi bile cikmayi düsünüyorum
reglim dün bitti hadi bakalim belki birseyler tutmusdur icinde
süslü pakise
düzelir canim onlar zamanla kolay degil yüzün degisiyor bende de hic sivilci yokdun simdiye kadar yeni yeni gelmeye basladi
ergenlige yeni giriyorum 30umdan sonra
nazar boncugunu koyayim canim o kadin sana nazar degdirecek ayakkabisinin aldindan biryerine sürüyorsun nazar degmesin diye ama nasil oluyordun unuttum

kız kadını nerede bulcam ayakkabısını nerdeeeee

Gerçekten bugün neler oluyor böyle topiğimizde, herkes de bir alınganlık mı var nedir? Toparlanın bakayım, kimse kimseye darılmasın, kırılmasın. BUrası zayıflama topiği, hep beraber zayıflayacağız, gerisi boş. Herkes aynı oranda vakit ayıramıyor buraya, okuyoruz hep,ama her zaman yorum yapamıyoruz diye biz kötü müyüz yani. Lütfen anlayışlı olalım arkadaşlar, sonuçta herkes menülerini yazsın, bilgisi olanlar yorumlarını yapsınlar, kimse kimseye darılmasın. Sonuçta cebimizden hiç para vermeden burası sayesinde zayıfladık, ben kendi adıma öyleyim yani. O yüzden de herkesten Allah razı olsun diyorum, zayıflamak isteyenler de güzelce durup şurda, kırılganlık yapmadan, zayıflasınlar. Kırılmak, küsmek olmasın bu topikte.

cumaya kadar verecem insallah betülcüm eksi bile cikmayi düsünüyorum
reglim dün bitti hadi bakalim belki birseyler tutmusdur icinde
süslü pakise

regli bittiyse tamamdır
ben de olcam ve tüm belirtileri gösteriyorum iştahımı bi görseenn
neyse canım ben çıkayım artık makyajımı yapıp dersimi çalışayım
ben yokken topiği düzelt olur mu sorunlar olmasın sen bu tatlılığınla halledersin

olmasın

bi gün yıne bıttı
cıkma z amanı gelıyo
ben yawas yawas toparlanaym artık
sewıorum hepınızı cook cok opuorum
bol kahkahalı aksam sızlerın olsn
unutmayn kahkaha atmakta zayflatıyo

haydi hoşça kalın kızlar tawuk haşlıcam daha kocacığımada yemek hazırlıcam..öpüldünüz.sizleri çooook sewiyorum UNUTMAYIN EMİİİİİİİİ....

haydi hoşça kalın kızlar tawuk haşlıcam daha kocacığımada yemek hazırlıcam..öpüldünüz.sizleri çooook sewiyorum UNUTMAYIN EMİİİİİİİİ....

neyse wazgeçtim çıkmıyorum hayatımın anlamı gelmicekmiş geç gelecekmiş yemek yapmıcam.ya benn kendimde buraya bi bağımlılık hissettim..ayrılamıyorum yaaaaa..yapıştım

Selam şeker.
Yanlış anlaşılmaktan kaynaklı bi dargınlık geçer umuyorum.
Burda yorum yazan iyi yorum yazmayan kötü meselesi değil.
Konunun amacı bu bile değil.
Mine Dilek yokken de menü yazılsın yorumlar yapılsın demiş doğal olarak.
Ve bir konuda katılıyorum menüler alt alta yazılmalı yok halamgil gelmiştide kurabiye yedimde saat bilmem kaçtı da sabahı yazmayıp bu şekilde yazıp yorum isteyenler var.
Dolayısıyla sabah ne yenildiğini bilmeden yorum yapılamıyor.

Mine'nin yazış stili serttir bi kaç kere daha oldu o da normal yazdım smiley olmadığı için sert anlaşılmıştır demişti.
Nora daha sorun yokken gitti.

Yanlış olmasın kesinlikle yorum yazan iyi yorum yazan kötü olayı değil bu.
İsterseniz kapatalım olayı gereksiz bir polemik olacak.
Kimse kırılmasın böylelikle.

Burada ben olmasam da birbirinize destek olun lütfen.
Beni anladığınızı yazıyorsunuz.
Ben size ilk geldiğinizde nasıl davrandıysam sizde yeni gelenlere bu şekilde davranın o zaman.
Kilo herkesin hayatında ne kadar önemli en iyi biz biliriz.
Yardımcı olun birbirinize.
Buraya gelip bi selam verip kaçanlarda olsa bi selam verip kalan ve kilo verip hayatını başka türlü yaşamaya devam eden kızlarda var.
Ben rica ediyorum. İster yardım edersiniz ister etmezsiniz.
Yeni gelenleri kendi yerinize koyup bi empati yapmayı deneyin.
Burda asıl amaç kilo vermek.
Arkadaşlık vs bunlar zamanla oluyor zaten.
Ben buraya geldiğimde kimseyi tanımıyordum her muhabbete atlayarak arkadaş edindim.
Şu an bu topikte olmasada konuştuğum bir sürü kısçe var.
Bugün ki konuyu da uzatmayalım lütfen çünkü cidden alınacak gücenecek bir durum yok.

bişey demiyorum artık ben daha canım
sustum
Allaha emanet olun
ben şuan çıkıyorum yetrince moralim bozuldu

Kızlar kimseye darıldığım yada kırıldığım yok bence de konu uzamasın dilo haklı, kilo vermeye devam edin hepiniz çok güzel hatunlar olcaksınız haberiniz yok Zaten arada girip okurum, bu topikte çok çok sevdiğim insanlar var

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…