Günaydın kızlar.
Tartıldım sorun yok.
60 kiloyum.
Kilo korumaya geçiyorum sıkıldım sürekli diyetten konuşmaktan.
Sürekli sizi sıktığım içinde kusura bakmayın.
Cuma günü için listeyi biriniz yapabilir mi?
Bana mesaj atarsa yardımcı olurum.
Suzim;
Üzüldüm kilo almana.:26: Ne desem inan ki bilmiyorum.:26:
Doktordan yardım alarak zayıfla bence.
Böyle olmuyor doktor daha iyi bilir.
Blackcat;
Çabuk gelen çabuk gidiyor bol su bide bitki çayı içersin.
Aslıcım;
Seninde araya tatil, iş yoğunluğuı falan girdi ondan toparlanamadın bi daha.
En kısa zamanda eski moduna dönersin inşaallah..
Kendinize iyi bakın kızlar.
Şimdiden başarılar sana minderim , betüş gibi yapma çok çalış sen
gecenin yarısı ne makyajı kıs
ders çalışırken kim görcek seni
Balkaymak asıl mesele topikteki bütün dobiçlerde, bi yılma, suskunluk, menü yazmama gibi alışkanlıklar olmaya başladı katliam çıkcak yakında
ders yapmak icin mi süslendin betülcüm benim gibi ucuk kaciksin demek bende evde temizlik yapcam zaman süslenip püslenirim yoksa canim istemiyo hehe
sabah tartildim 75.5 cikti oh cektim
ilk zamanlar az konusmadik senlen geceleri betülcüm ama artik bünye kaldirmiyo az uykuyu
birde sende okula gec kalmisdin bikeresinde
Kızlar herşey için çok teşekkürler ama ben topikten ayrılıyorum
Kimsenin huzurunu kaçırmak istemem , kendinize iyi bakın, herkes hedefine ulaşır inşallah
bence önceki fotolarda daha fazla göstermis yasini yani daha büyük göstermis sankimzayiflayinca daha bi güzel olmus
cumaya kadar verecem insallah betülcüm eksi bile cikmayi düsünüyorumcanım benim iyi yapmışsın korumaya almakla..
ben buraya geleli çok olmadı yine ama ona rağmen sıkıldım
her şeyi yemek istiyorum..
senin sıkılman gayet normal..
burayı bırakma ama
kilonu koru spor filan yaparsın ama hep bizimle ol
anaa arkamdan dedikodum da yapılmıışş
kendim görüyorum bebişim
mutlu oluyorum daha güzel çalışıyorum o zaman ne kadar dün işe yaramasa da
evet o benim işte
öldür beni
ayy iyi bari 75.5 gelmişsin..
ama daha var diğerlerini de ver
evet şekercim ders çalışcam diye süslendim
kızlar beni evde öyle süslendiğimi görünce anlarlar sınav moduna girdiğimi
okula genelde geç kalırım zaten benerken gidince şaşırıyorlar arkadaşlar
düzelir canim onlar zamanla kolay degil yüzün degisiyor bende de hic sivilci yokdun simdiye kadar yeni yeni gelmeye basladizayıflık başka bişey gerçekten..insan kiloluyken daha yaşı ileri duruyor..ah zayıflasam.yüzümde daha hiç siwilce olmadı hamileyken hiç yüzüm bozulmadı daha dün birisi senin yüzünde pudra mı war dedi.biride kaynanama sein gelin suratına çok pudra sürüyor demişki sürmüyorum hiç..kıymetini bilip şimdiye kadar niye ayıflamadım ziyan ettim diyorum we bu kilo alıp wermeden dolayı gel görki bide cilt kuru göz altlarım kırıştı..napcem bilmem...kendimi yaşlanmış hissediyorum
düzelir canim onlar zamanla kolay degil yüzün degisiyor bende de hic sivilci yokdun simdiye kadar yeni yeni gelmeye basladi
ergenlige yeni giriyorum 30umdan sonra
nazar boncugunu koyayim canimo kadin sana nazar degdirecek ayakkabisinin aldindan biryerine sürüyorsun nazar degmesin diye ama nasil oluyordun unuttum
Msnde yoksun burdan yazayım.
Senin bu yaptığın kolaya kaçmak denir.
Kimse kimseyle anlaşmak zorunda değil.
Normal hayatta olduğu gibi burda da herkes saygı çerçevesinde düşüncesini belirtir canım.
Açıkcası böyle yazmana üzüldüm..
Bazı insanın mizacı serttir kendini öyle ifade eder bazı insan lay lay lomdur.
Sana göre sert bişey yazıldıysa görmezden gel geç yani.
Burda amacımız kilo vermek.
Kimse kimseyle kanka olmak zorunda değil.
Kusura bakma sert oldu sanırım ama cidden topiği böyle bi sebepten bırakmayı sana hiç yakıştıramadım ve cidden üzüldüm.
Bide böyle absürd sayılabilecek bi neden bile yokken olay büyütülmüş.
Haklı haksız bunun derdinde değilim.
Sonuçta benimde anlaşamadığım insan vardır ona bişey yazmam dediklerini görmezden gelirim.
Adı üstünde zayıflama topiği burası.
Zayıflamak istiyorsan kalıcaksın burda başka çaren yok.
kızlar yaa
alınmayalım birbirimize nolur :26:
burda herkes herkesle iyi anlaşacak diye bir şey yok..
normal hayatta da anlaşamadığımız insanlar var burda da olabilir tabii ki..
ama kırılıp da topikten çıkmayı düşünmeyelim
zayıflamak için geldik buraya
bugünlerde zaten çok az kişiyiz daha da azalmayalım
cumaya kadar verecem insallah betülcüm eksi bile cikmayi düsünüyorum
reglim dün bitti hadi bakalim belki birseyler tutmusdur icinde
süslü pakise
kız kadını nerede bulcam ayakkabısını nerdeeeee
Gerçekten bugün neler oluyor böyle topiğimizde, herkes de bir alınganlık mı var nedir? Toparlanın bakayım, kimse kimseye darılmasın, kırılmasın. BUrası zayıflama topiği, hep beraber zayıflayacağız, gerisi boş. Herkes aynı oranda vakit ayıramıyor buraya, okuyoruz hep,ama her zaman yorum yapamıyoruz diye biz kötü müyüz yani. Lütfen anlayışlı olalım arkadaşlar, sonuçta herkes menülerini yazsın, bilgisi olanlar yorumlarını yapsınlar, kimse kimseye darılmasın. Sonuçta cebimizden hiç para vermeden burası sayesinde zayıfladık, ben kendi adıma öyleyim yani. O yüzden de herkesten Allah razı olsun diyorum, zayıflamak isteyenler de güzelce durup şurda, kırılganlık yapmadan, zayıflasınlar. Kırılmak, küsmek olmasın bu topikte.
Gerçekten bugün neler oluyor böyle topiğimizde, herkes de bir alınganlık mı var nedir? Toparlanın bakayım, kimse kimseye darılmasın, kırılmasın. BUrası zayıflama topiği, hep beraber zayıflayacağız, gerisi boş. Herkes aynı oranda vakit ayıramıyor buraya, okuyoruz hep,ama her zaman yorum yapamıyoruz diye biz kötü müyüz yani. Lütfen anlayışlı olalım arkadaşlar, sonuçta herkes menülerini yazsın, bilgisi olanlar yorumlarını yapsınlar, kimse kimseye darılmasın. Sonuçta cebimizden hiç para vermeden burası sayesinde zayıfladık, ben kendi adıma öyleyim yani. O yüzden de herkesten Allah razı olsun diyorum, zayıflamak isteyenler de güzelce durup şurda, kırılganlık yapmadan, zayıflasınlar. Kırılmak, küsmek olmasın bu topikte.
bende 72 kiloyum kızlar.bende varım.
Selam şeker.
Yanlış anlaşılmaktan kaynaklı bi dargınlık geçer umuyorum.
Burda yorum yazan iyi yorum yazmayan kötü meselesi değil.
Konunun amacı bu bile değil.
Mine Dilek yokken de menü yazılsın yorumlar yapılsın demiş doğal olarak.
Ve bir konuda katılıyorum menüler alt alta yazılmalı yok halamgil gelmiştide kurabiye yedimde saat bilmem kaçtı da sabahı yazmayıp bu şekilde yazıp yorum isteyenler var.
Dolayısıyla sabah ne yenildiğini bilmeden yorum yapılamıyor.
Mine'nin yazış stili serttir bi kaç kere daha oldu o da normal yazdım smiley olmadığı için sert anlaşılmıştır demişti.
Nora daha sorun yokken gitti.
Yanlış olmasın kesinlikle yorum yazan iyi yorum yazan kötü olayı değil bu.
İsterseniz kapatalım olayı gereksiz bir polemik olacak.
Kimse kırılmasın böylelikle.
neslim ya yapma şimdi moral bozacak bişey yok canım benimbişey demiyorum artık ben daha canım
sustum
Allaha emanet olun
ben şuan çıkıyorum yetrince moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?