70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cumaya kadar kaprpuz kavun veya nesfit yiyeceğim akşamları hem çok geç oldugu için hemde değişiklik olsun
bakalım etkisi nasıl olacak

Ben forumda ki kızlara bi çağrıda bulundum, sonra mine bana hak verip kendi fikirlerini de söyledi, bende yine minenin yorumuna kendi fikirlerimi ekledim,mine bunu üstüne alındı ve minenin bunu üstüne alınmasına inanamadım, ben bugüne kadar kime laf çarptım ki mineye bunu yapayım..

Daha sonra kızlar sanki ben minenin dediklerine karşı çıkmışım gibi mineyi destekleyen yorumlar yazmaya başladılar ben hepten şok oldum

Ve anladım ki ben topiğe uyum sağlayamicam , zaten ayrılma kararını aldıktan sonra " boşuna forumdan çıktı" diyen dilek de dahil olmak üzere bi çok kişiye daha da kırgınım...

Ben ayrılma kararını aldıktan sonra aşağılar gibi sizli bizli çağrılarda bulunan kızlara da kırgınım...

Benim ayrılma sebebim size saçma gelmemeliydi çünkü insanların kırılgan noktaları vardır ...

İsim vermek istemiyorum ama kendilerine topiğin eskileri diyen bir takım arkadaşların sürekli yüzüme yeni olduğumu vurmasına da dayanamıyorum...

Ben haftanın 5 günü sabahtan akşama kadar burada kızlarla konuşup elimden geldiğince destek olmaya çalıştım....

Kimseye ne kırıldım ne gücendim ne kin tuttum, herkese aynı şekilde yakınlık gösterdim , ! ama en ufak bi olumsuzlukta cevabımı çok iyi aldım...

Bu açıklamaları yapmam gerekiyordu , topiğe neden dönemeyeceğimi sevdiğim kızlar anlasınlar diye..Bu topik kimsenin değil sonuçta ama artık sevmediğim insanlar var , ben herkesi çok severken bugün bu hale geldim, bunun devamı gelirse topiğin bütünlüğü bozulur ...

Dediğim gibi arada gireceim, cuma günleri sevdiğim insanların bildirimlerine de bakacağım, zaten kkdan ayrılmıyorum, herşey için teşekkürler kızlar

Son düzenleme:
ne oluyor leynnnnnnnnnnn burda bir gün tam giremedim alınmalar kırılmalar.
herkesin saçlarından çekerim
BEN BURAYI ÇOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM VE BURADAKİ HERKESİ.
SAKIN SAKIN AYRILMA KELİMESİ DUYMAK İSTEMİYORUM.
OLAYI BİLMİYORUM GEÇMİŞİ OKUYORDUM DAYANAMADIM DİREK SONA ATLADIM. OLAY MÜHİM DEĞİL ZATEN.
BİZ NE BADİRELER ATLATTIK NE TATLI KRİZLERİNİ BERABER YENDİK
YOLARIM KIZ HEPİNİZİ
YOK KIRILMACA FALAN. Benimde zaman zaman yazılanlara alındığım sinirime dokunan noktalar oldu ama güldüm geçtim. sonuçta sadece yazı ile anlaşıyoruz hali ile aslında karşıdakinin yazdığını iyi anlamamış olabiliriz.ya da söylemek istediğini tam söyleyememiş olabilir. yada mizacı terstir yada yadadır işte he he bakın ben mesela bu yazımdan pek bir şey anlamadım
akşam hepinizi burada görecem sıradayağına çekerim leeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyn

bugün bir acayibim zaten iş yerinde durumlar karışık, sinirim bozuk akşam gelirken migrosa girdim:18:
sonra baktım çiko tezgahı
hani şu kavanoz kavanoz olanlardan :18::18:
ay nutellalar bana bakıyor:18::18:
al biziiiiiiii al biziiiiiiiiiii:18: kaşık kaşık ye biziiiiiiiiiii:18: yeminlen böööööle bağırdılar:18::18:
sonra sonra sarellenin fındık ezmesi:18::18: resmen kıvırtıyor karşımda:18::18:
üniversitede iken 2 ayda 10 kiloyu bu fındık ezmesinin yardımları ile almıştım o günden beridir yemedim desem yeridir.:18::18:
sonra tek tek elime aldım koydum aldım koydum kavanozları.
ya hiç bu kadar krize girmemiştim. diet falan hikaye zerre umurumda değil.:18::18:
bir kavanoz alacam sonra eve gelip daldıracam kaşığı:18::18:
neyse sonra ayağımı sürüye sürüye yoğurt reyonuna geldim. ama aklım kavanoz çikolarda
resmen ağzımın suyu aktı:18:
sonra bir meyveli yoğurt aldım yarım kiloluk varya onlardan:18::18: tek başına 550 kalori ve ben onu bir oturuşta yerim
sonra baktım light kazandibi
ahanda kurtarıcım dedim.
nihayetinde light kazandibi ile durumu kurtardım (150 kalori)
aldım eve girdim daha üstümü değiştirmeden açtım psikopat gibi yedim. ama yetmedi hala tatlı tatlı diye kuduruyorum. masanın üstünde kuruyemiş vardı badem fındık falan ne kadar götürdüm bilmiyom bayağı yedim. birde zero içtim. iğrenç bi akşamda . yaaaaaaaaa hep sizin yüzünüzden negatif elektrik yollamışınız bana bende deli gibi tatlu sevdasına düşmüşüm.
benim heç suçum yok

Eskisi gibi olmayacak sonuçta mügem biliyorsun, desteklerin ve bu topiği önerdiğin için sağol ama artık uzun ince bir yolda yalnız devam edicez

Ya kızlar noluyo. Bi kaç saat giremedim neler olmuş.

Buse neye kırıldın canım sen ? Ben anlayamadım. Daha doğrusu Mine'nin yazdıklarından sonra sana hitaben yazılmış bişey göremedim.

Eğer aklındaysa yada hatırlıyorsan alıntı yapabilir misin?

Ben çok üzüldüm okurken. Olaylarıda bilemiyorum şimdi.

MEnü yorumlamaya gelince. bende çok tecrübeli değilim 1.5 ay oldu diyet yapalı. Elimden geldiği kadar yorumlarım.

Yeni gelenlere de yardım ederim.

Dileğimiz dinlensin elbette.

1 tane cornetto kaç kaloridir kızlar.yemedim ama canım çekti...ona göre çoksa yemicem.2 haftadır kilo weremedim bu hafta wercem inşallah..

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar
olaylara yorum yapmayacağım konu uzasın istemiyorum
bende gerginim regl olmadım daha

bi siteden elbise almıştım
bugün geldi
güzel oldu sadece basen kısmı birazcım accık dar gibi tabi bana göre
2 kg daha versem süper durur eminim
iş yerinde ekleyemiyorum resim yoksam ekler gösterirdim size evdede çok uzun iş
bende böle hadin görüşürüz

Esincim uzamasın bebeğim, ben kızlara cevap gelmemesine yada beğeni almama gibi durumlarda kırılmamalarını ve alınmalarını söylemiştim, mine de "ben ne zaman öyle bişi yaptım" fln dedi, sonra bütün topik yorum yazmaya başlayınca bi de iyice karıştı fln derken öyle yani

Kilo vermeye devam edin durmayın gelip bakcam, özelden dayak atarım çok pis

bugünkü menüm
KAHWALTI
2 kayısı üzerine 1 bardak su
çok az zeytin peynir
ufak bi haşlanmış patates
ÖĞLE
1 kase yoğurt
ARA
1 aywa
AKŞAM
yarım tawuk göğsü
1 kase yoğurt

Kahvaltı öncesi : 2 Kayısı-Su

Kahvaltı (10:30) : Bi dilim kepekli ekmek,5 küp kdr kaşar,3yeşil 2siyah zeytin,domates,salatalık

Öğlen (13:30) : 3 Nugget , Domates-soğan salatası,Ayran,Çok az beyaz ekmek

Ara ( 15:00) : 5 fındık 5 badem

Akşam (17:00) : Mercimek çorba, Tavuk but,Salata

Ara (19:00) : 8 badem, 4 fındık , Ayran

Azcık dandirik bir menü oldu ama gene misafir vardı

Eskisi gibi olmayacak sonuçta mügem biliyorsun, desteklerin ve bu topiği önerdiğin için sağol ama artık uzun ince bir yolda yalnız devam edicez

canım benim ben sen, çok iyi anladım emin ol. alınganlık insani birşey . mesela bende çok alınganımdır. bazen yazılanlar sanki bana saldırı gibi geldiği oldu.(ay ben niye hep devrik cümle kuruyorsam) olayıda baştan sona okudum ve tamamı yanlış anlaşılma. mine kendi fikrini söylemiş, sende kendi fikrini söylemişsin, d,ğer kızlarda kendi fikirlerini.burada kimse kimseye karşı yazmıyor aslında. ama nasıl anlatsam bazen kelimeler çok keskin geliyor. hepimiz kadınız ve biz hanımlar narin kırılgan yaratıklarız. gel bak sen bu olayı unut hiç olmamış gibi davran zaten inan ki ortada birşey yok. sadece herkes kendi fikrini paylaşmış. bunları kimsenin üstüne alınmasına gerek yok.
Bak sonra kazen gelir hepimizi banlar falan :18::18: bayağıdır editlerden uyarı almıyoz ay tubiş burdayken bir kere ne fırça yemilştik kız tubaaaaaaaaaaa hatırlıyon mu gecelik olayını gördüm aşağıdasın

Ama neden gidiyosun..Belki oda yanlış anlamıştır.

Mine de görmedi daha yazılanları muhtemelen şuan.

Gitme olur böyle şeyler arada canım. Ayrıca sen yeni de değilsin. Sen yeniysen ben neyim aceep

1 tane cornetto kaç kaloridir kızlar.yemedim ama canım çekti...ona göre çoksa yemicem.2 haftadır kilo weremedim bu hafta wercem inşallah..
üzerinde yazıyordur tatlım. sanırım 150-200 kalori arası birşeydi
sen daha gitcem mi diyon kız

Selam kızlar
Hımmmmmmm noluyo bakem
Ortada bisey yokken
Kimsenin kimseye bisey dediği yok
Gayet iyi niyetli yazmış Mine nesguik
Yaz geliyorrrrrr
Tekamacimiz bıngıl bıngıl yağlarımızdan kurtulmak

Bikerem ben cumaya bomba gibi geliyom
Ama şişmiş bomba hihihihihi

Yer acın bakim ablanıza

yanlış anlaşılma yüzünden gerginlik çıktı resmen
neden böyle olduk ki biz
haklı haksız meselesi bile yok ortada zaten aynı fikirdelerken yanlış anlaşıldı zaten..
tekrar okudum yazılanı ama cidden bir şey yok ortada yapmayın böyle..
neyse daha çok uzatmaya da gerek yok sanırım konuyu..
ben de çıkayım
öpüldünüz canlarım

daha almadım canım yani azsa kalorisi alayım diye düşüdüm
Cornetto Classic Çikolatalı 1 ADET 204
[2] Cornetto Çikolata-Kaymak 1 ADET 210
[3] Süper Cornetto Çikolata-Kaymak 1 ADET 230
[4] Süper Cornetto Antepfıstığı-Kaymak 1 ADET 230
[5] Cornetto Kaymak 1 ADET 210
kalori sepet,nden baktım canım

+ mııı aslaaaa canımm yaparsın sen bize züpriz hemide geçen haftaki gibi en 1.sinden göster kendini canım bu haftada yemek yok hadi bakalım sağlıklı yaşama devam öpüyorum seni
doğum günün kutlu olsun busecimmm :119::119::119:bak biz seni hep bu sözlerinle tanıdık ve kafamızda böyle yer ettin gayette bu tavrın hoşumuza gidiyor öyle gitme falan olmasın unutun gitsin aranızda geçenleri

:26::26::26:ama canım benim biz seni seviyorduk ki hala seviyoruzz bu olay bu kadar çok mu kırıcı hale geldi :18::18:

Kızlar topikten ayrılma sebebim yine topiği düşünmemdir, yoksa bende ben zayıflamama bakarım der devam edebilirdim ama içimden bi ses bu yanlış anlamalar hiç bitmicek diyor , topiği böyle geremem

artık kapansın herkes hiçbirşey olmamış gibi devam etsin , bende bu sırada patlamış mısır yiyorum bir kase çok özlemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…