- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
yetişemedim yüzünü görmeye canım benim :26:ama şu anki halinle çok şık ve zarifsin senle aynı kilolarımız hadi bakalım inş bişrlikte zayıflarız
Kızlar selaaam
Eskilerden birileri kaldı mı bilmiyorum tam olarak ama buseyi topiğe ben yönledirmiştim, şimdi kendisinden en yakın arkadaşı olarak rica ediyorum , topikten ayrılma gibi bi hata yapmasın ...
Geçen sene bende bi ara bu topikten soğuk hava dalgaları yaşadığım insanlardan dolayı çıkmıştım ve 90 kilolara kadar çıktım, geri toplarlanmam çok zor oldu...
94 kilodan 74 e düştüm şu an da , tek başına da yapılmıyor değil ama topik kardeşliği başka birşey..
Busecim seni çok seviyorum en yakın arkadaşının sözünü dinle
Sizlerede selamlar kızlar arada uğrarım bende.
Ya kızlar noluyo. Bi kaç saat giremedim neler olmuş.
Buse neye kırıldın canım sen ? Ben anlayamadım. Daha doğrusu Mine'nin yazdıklarından sonra sana hitaben yazılmış bişey göremedim.
Eğer aklındaysa yada hatırlıyorsan alıntı yapabilir misin?
Ben çok üzüldüm okurken. Olaylarıda bilemiyorum şimdi.
MEnü yorumlamaya gelince. bende çok tecrübeli değilim 1.5 ay oldu diyet yapalı. Elimden geldiği kadar yorumlarım.
Yeni gelenlere de yardım ederim.
Dileğimiz dinlensin elbette.
Eskisi gibi olmayacak sonuçta mügem biliyorsun, desteklerin ve bu topiği önerdiğin için sağol ama artık uzun ince bir yolda yalnız devam edicez
Esincim uzamasın bebeğim, ben kızlara cevap gelmemesine yada beğeni almama gibi durumlarda kırılmamalarını ve alınmalarını söylemiştim, mine de "ben ne zaman öyle bişi yaptım" fln dedi, sonra bütün topik yorum yazmaya başlayınca bi de iyice karıştı fln derken öyle yani
Kilo vermeye devam edin durmayın gelip bakcam, özelden dayak atarım çok pis
üzerinde yazıyordur tatlım. sanırım 150-200 kalori arası birşeydi1 tane cornetto kaç kaloridir kızlar.yemedim ama canım çekti...ona göre çoksa yemicem.2 haftadır kilo weremedim bu hafta wercem inşallah..
sen daha gitcem mi diyon kız
Esincim uzamasın bebeğim, ben kızlara cevap gelmemesine yada beğeni almama gibi durumlarda kırılmamalarını ve alınmalarını söylemiştim, mine de "ben ne zaman öyle bişi yaptım" fln dedi, sonra bütün topik yorum yazmaya başlayınca bi de iyice karıştı fln derken öyle yani
Kilo vermeye devam edin durmayın gelip bakcam, özelden dayak atarım çok pis
üzerinde yazıyordur tatlım. sanırım 150-200 kalori arası birşeydi
yanlış anlaşılma yüzünden gerginlik çıktı resmen
neden böyle olduk ki biz
haklı haksız meselesi bile yok ortada zaten aynı fikirdelerken yanlış anlaşıldı zaten..
tekrar okudum yazılanı ama cidden bir şey yok ortada yapmayın böyle..
neyse daha çok uzatmaya da gerek yok sanırım konuyu..
ben de çıkayım
öpüldünüz canlarım
Selam kızlar
Hımmmmmmm noluyo bakem
Ortada bisey yokken
Kimsenin kimseye bisey dediği yok
Gayet iyi niyetli yazmış Mine nesguik
Yaz geliyorrrrrr
Tekamacimiz bıngıl bıngıl yağlarımızdan kurtulmak
Bikerem ben cumaya bomba gibi geliyom
Ama şişmiş bomba hihihihihi
Yer acın bakim ablanıza
Cornetto Classic Çikolatalı 1 ADET 204daha almadım canım yani azsa kalorisi alayım diye düşüdüm
+ mıııben seni geçemem bebeğim benim sürpriz sonucum muhtemelen artı olcak
benim yerime de zayıfla
evet burası gerçekten özel bir yer kimseye anlatamadığımız dertlerimizi bile burda paylaşabiliyoruz.. birbirimize destek olmamız lazımken ne oldu böyle bi anda
ben de bu sıralar pek okuyamıyorum ama aklımdasınız kızlar ya lütfen herkes toparlansın gelsin artık eskisi gibi olabiliriz
doğum günün kutlu olsun busecimmm :119::119::119:bak biz seni hep bu sözlerinle tanıdık ve kafamızda böyle yer ettin gayette bu tavrın hoşumuza gidiyor öyle gitme falan olmasın unutun gitsin aranızda geçenleribugün busenin doğum günüymüş
biliyorum canım bunu okucaksın.. doğum günün kutlu olsun burda hep beraber geçirdiğimiz günlerimiz olsun inşallah
gel len buraya beni deli etmeee
senin gibi yazam dedim dinlersin belki
:26::26::26:ama canım benim biz seni seviyorduk ki hala seviyoruzzBen forumda ki kızlara bi çağrıda bulundum, sonra mine bana hak verip kendi fikirlerini de söyledi, bende yine minenin yorumuna kendi fikirlerimi ekledim,mine bunu üstüne alındı ve minenin bunu üstüne alınmasına inanamadım, ben bugüne kadar kime laf çarptım ki mineye bunu yapayım..
Daha sonra kızlar sanki ben minenin dediklerine karşı çıkmışım gibi mineyi destekleyen yorumlar yazmaya başladılar ben hepten şok oldum
Ve anladım ki ben topiğe uyum sağlayamicam , zaten ayrılma kararını aldıktan sonra " boşuna forumdan çıktı" diyen dilek de dahil olmak üzere bi çok kişiye daha da kırgınım...
Ben ayrılma kararını aldıktan sonra aşağılar gibi sizli bizli çağrılarda bulunan kızlara da kırgınım...
Benim ayrılma sebebim size saçma gelmemeliydi çünkü insanların kırılgan noktaları vardır ...
İsim vermek istemiyorum ama kendilerine topiğin eskileri diyen bir takım arkadaşların sürekli yüzüme yeni olduğumu vurmasına da dayanamıyorum...
Ben haftanın 5 günü sabahtan akşama kadar burada kızlarla konuşup elimden geldiğince destek olmaya çalıştım....
Kimseye ne kırıldım ne gücendim ne kin tuttum, herkese aynı şekilde yakınlık gösterdim , ! ama en ufak bi olumsuzlukta cevabımı çok iyi aldım...
Bu açıklamaları yapmam gerekiyordu , topiğe neden dönemeyeceğimi sevdiğim kızlar anlasınlar diye..Bu topik kimsenin değil sonuçta ama artık sevmediğim insanlar var , ben herkesi çok severken bugün bu hale geldim, bunun devamı gelirse topiğin bütünlüğü bozulur ...
Dediğim gibi arada gireceim, cuma günleri sevdiğim insanların bildirimlerine de bakacağım, zaten kkdan ayrılmıyorum, herşey için teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?