kız ama pc oyunları çok kalori yaktırıyo:))heytt maşşallah spor kiraz peynir iyi gidiyosun canım
benim bugün yaptıklarım ise
sabah 1 hşl. yumurta 1 domates birazcık b. peynir ve 2 dilim karpuz(sabah dediğime bakmayın 12.30 da yedim)
ara 2 dilim karpuz 2 soda
ara çokokrem (kaşıkla yedim ve kaymakta vardı)
akşama ise henüz yemedim ama menüm 2 biber dolma salata yoğur ve karpuz
spor olarakta 4 saat pc de oyun oynadım sonra yatağımı topladım bide evi süpürüp hazırlanmış yemeği ocağa koydum:jeyyar::jeyyar:
kız ama pc oyunları çok kalori yaktırıyo:))
günaydın nasılsın
benimde hap iyi gidio ama çok susatıo gece bile kalkıp su içiorum
sabah 8 gibi bir bardak lahana çorbası içtim hala başka bişi yemedim canım istemio hapın tok tutma özellği var gerçekten bugünde kısmetse yürüyüşe başlayımm diorum bakalım nasıl olacak
allah kolaylık versin canım iş olmamasından iyidir deyip idare ediceksin artıkdoğru söylüyorsun canımda ben çayı şekersiz içemiyorum... çayı şekersiz içiyorum arada üzüm atıyorum... bazen kahvaltı öncesinde yiyorum biraz üzüm... kahvaltıyı işyrinde yapıyorum... gece geç yatınca sabah kalkamıyorum...
benimde işler sıkılaşıyor hatta bundan sonra dahada sıkışacak... tatiller var arkadaşların işlerinede yardım edeceğiz çok işim var çokk... haftaya ne yapacağım bilmiyorum bir arkadaşım işten ayrılıyor bazı işler bana geçecek... yerine alacaklar ama alınıpda öğrenene kadar ben yapacağım belkide tamamen benim üstüme kalacak.. çok stresliyim bu konuda... burada stres atıyordum ama giremiyorum bile... senağlamasenağlamasenağlama
valla benimde etrafımdaki herkes evlendi nerdeyse kimi 2. çocuğa hamile bendeyse tık yok daha benimkide yavaş ama sorunlar var oyüzden bende onu anlayabiliorum geç olsun güç olmasın ama çok ta geç olmasın yaaa:)merhaba kızlar artık normal giremiyorum ya 2 günde bir ancakk..dün arkadaşımın çeyiz sermesi vardı ona gittim lise grubumdan kalan son arkadaş biz ikimiz kalacaktık güya birlikte gidecektik hepsini verdim Allah'ın izniyle en gitmez olanı bile birini çocugu var biri önceki gün hamile oldugunu ögrendi öübrü evlendi boşandıı ve bunların hepsi de 4 yıllık ünv bitirip yaptılar bunca şeyi bense halaa....hatta erkekler bile gidiyo tekkkk tek...neyse geç osun güç olmasın napalım benimkinin eli yavaş biraz benim 30u bulur rahat evlilik...
neyse şekerler bugün çok yoruldum öncelikle yediklerim:
sabah domates salatalık peynir bi dilim ekmek
öglen bi tabak kiraz arada fındık
eve gelince de brokoli haşladım yine domates peynir yanına üzer,ine de yogurt (laf aramızda kalsiyum komasına girecem peynir yogurttan)
veee sporr olaraktan bugünkü bursa sıcagında bursanın en sıcak yeri olan santral garajda 3 saat dolandım ve ayakta bekledim fatularar falan derken yorulmuşum bayag anlamadan eve gelince de biraz dinlenip stepper yaptım 1100 adımm belkim akşama birasçık daha yaparım bilmiyorum tabanlarım agrıyo çünkü...
ben daha yeni başladım canım cuma günü tok tutuyor ve çok fazla ağız kuruluğu yapıyor bende durmadan su içiyorum zaten çok içiodum birde uykusuzluk yapmaya başladı akşam 12yi geçiodu yattım sabah 5,5ta kalktım adet gecikmesi yapıomuş birde sanırım ben bir ay denemeyi düşünüyorum bakalım lahana çorbası diyeti yapıyorum onu yaparken aç kalmayım die bu hapıda kullanıyorum işe yaradı çok az yiyorum ve acıkmıyorum birde meksika biberi hapı var sanırım oda işe yarıyocanlarım yaaa bana da şu hap hakkında verirmisiniz ben de mi başlasam memnunmusunuz fisfisfis
Günaydin herkese..
Acayip bi halsizlik var üstümde... Hayirlisi diyorum zaten kimseciklerde yok burda benn geri kaciyom
selam millet bu aralar yoğunum biraz giremiyorum nasıl gidio diyet?benmki iyi gidio 12 gün oldu diyete başlayalı ve 4 kilo vermişim çokkkk mutluyumm inşallah böyle devam eder..herkese mutlu zayıflamalar :lepi:kaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar artık normal giremiyorum ya 2 günde bir ancakk..dün arkadaşımın çeyiz sermesi vardı ona gittim lise grubumdan kalan son arkadaş biz ikimiz kalacaktık güya birlikte gidecektik hepsini verdim Allah'ın izniyle en gitmez olanı bile birini çocugu var biri önceki gün hamile oldugunu ögrendi öübrü evlendi boşandıı ve bunların hepsi de 4 yıllık ünv bitirip yaptılar bunca şeyi bense halaa....hatta erkekler bile gidiyo tekkkk tek...neyse geç osun güç olmasın napalım benimkinin eli yavaş biraz benim 30u bulur rahat evlilik...
neyse şekerler bugün çok yoruldum öncelikle yediklerim:
sabah domates salatalık peynir bi dilim ekmek
öglen bi tabak kiraz arada fındık
eve gelince de brokoli haşladım yine domates peynir yanına üzer,ine de yogurt (laf aramızda kalsiyum komasına girecem peynir yogurttan)
veee sporr olaraktan bugünkü bursa sıcagında bursanın en sıcak yeri olan santral garajda 3 saat dolandım ve ayakta bekledim fatularar falan derken yorulmuşum bayag anlamadan eve gelince de biraz dinlenip stepper yaptım 1100 adımm belkim akşama birasçık daha yaparım bilmiyorum tabanlarım agrıyo çünkü...
heytt maşşallah spor kiraz peynir iyi gidiyosun canım
benim bugün yaptıklarım ise
sabah 1 hşl. yumurta 1 domates birazcık b. peynir ve 2 dilim karpuz(sabah dediğime bakmayın 12.30 da yedim)
ara 2 dilim karpuz 2 soda
ara çokokrem (kaşıkla yedim ve kaymakta vardı)
akşama ise henüz yemedim ama menüm 2 biber dolma salata yoğur ve karpuz
spor olarakta 4 saat pc de oyun oynadım sonra yatağımı topladım bide evi süpürüp hazırlanmış yemeği ocağa koydum:jeyyar::jeyyar:
allah kolaylık versin canım iş olmamasından iyidir deyip idare ediceksin artık
kan üzümlerini yemekten yarım saat 1 saat önce yemeni tavsiye ederimki işe yarasın bence :)
valla benimde etrafımdaki herkes evlendi nerdeyse kimi 2. çocuğa hamile bendeyse tık yok daha benimkide yavaş ama sorunlar var oyüzden bende onu anlayabiliorum geç olsun güç olmasın ama çok ta geç olmasın yaaa:)
ben daha yeni başladım canım cuma günü tok tutuyor ve çok fazla ağız kuruluğu yapıyor bende durmadan su içiyorum zaten çok içiodum birde uykusuzluk yapmaya başladı akşam 12yi geçiodu yattım sabah 5,5ta kalktım adet gecikmesi yapıomuş birde sanırım ben bir ay denemeyi düşünüyorum bakalım lahana çorbası diyeti yapıyorum onu yaparken aç kalmayım die bu hapıda kullanıyorum işe yaradı çok az yiyorum ve acıkmıyorum birde meksika biberi hapı var sanırım oda işe yarıyo
günaydın canım hayırdır inşallah nedenki spor mu yaptın sabah sabah ? halsizsin bakiymmm?
günaydın kızlar iyi sabahlar herkese bugün diyetimin 6.günü ve 64e düştüm 3 kilo vermiş durumdayım arkadaşlarımla diyetten önce görüşmüştük dün akşam gelince şok oldular 3 kilo bu kadar farkediomu die acayip mutlu oldum ben pek anlamıyorum henüz verip vermediğimi bugün akşam dışarda yürüyüş yapcaz onlarda gaza geldi bende evde yürümek istemiodum iyi oldu yani herkese iyi günler salı gününü hemencecik sallayalımda geçsin görüşürüz:dance:
ay kankimde buradaymış sobeledim seni sonunda
günaydınn kıslar
kankim beni sobelemiş... bende cevap yazıyordum... işlerim çokkk. anca girebildim ama yine çıkacağım... her an gidebilirim beni çağırmalarını bekliyorum... nasılsınız kızlar... ben bu hafta çok sıkı gidiyorum... eski pantolonlarımı bir bir giymeye başladım...
of kızlar bu gün bana ne oldu bilmiyorum inanılşmazbir şişkinliğimvar göbeğim şiş sanki pantolon patlıcak neden olaki sizce
her zmanki seyleri yaptım sabah kalktım iki erik bi bardak su sonra spor nıvea cd ile sonra ballı sirkeli limonlu su streçli yürüyüş iş yer itemizliği yarım lt su neden olaki bu şişkinlik sizce(
sanki kendimi kilo almış gibi hissettiriyor bana beni üzüyor
canım bendede oluyordu başlarda... diyet yapsamda tuzu fazla kesmiyordum tansiyon falan düşmesin diye.. birgünde kabak çekirdeği yedim bağırsakları çalıştırsın diye oda biraz tuzluymuş ayen öyle oldu... suyu tutunca vucutta şişlik kilo gibi duruyor... yarına diner şişliğin...
kızlar şimdi size güzel bir tarif vereceğim... vücuttaki ödemi atmak için... arkadaşım diyetisyene gitti 30 kilo verdi troit vardı birde... bu ödem atıp metabolizmayı hızlandıran yağ yakımına yardımcı olan bir kür.. ben 2 gündür içiyorum... haftada 3-4 kilo fark ediyormuş..
5 su bardağı soğuk su
1 bağ maydonuz
1 limon 4'e bölünmüş
10 dakika boyunca kaynayacak... altını kapattıktan sonra içine;
1 limon 4'e bölünmüş
1 elma 4'e bölünmüş
1 portakal 4'e bölünmüş
1 tutam taze nane at kapağını kapa soğusun...
süzülerek içilecek.. 1 günde bitirilip hergün yenisi yapılacak... tadıda çok kötü değil... denemek isteyen arkadaşlarla paylaşmak istedim...
canım bendede oluyordu başlarda... diyet yapsamda tuzu fazla kesmiyordum tansiyon falan düşmesin diye.. birgünde kabak çekirdeği yedim bağırsakları çalıştırsın diye oda biraz tuzluymuş ayen öyle oldu... suyu tutunca vucutta şişlik kilo gibi duruyor... yarına diner şişliğin...
kızlar şimdi size güzel bir tarif vereceğim... vücuttaki ödemi atmak için... arkadaşım diyetisyene gitti 30 kilo verdi troit vardı birde... bu ödem atıp metabolizmayı hızlandıran yağ yakımına yardımcı olan bir kür.. ben 2 gündür içiyorum... haftada 3-4 kilo fark ediyormuş..
5 su bardağı soğuk su
1 bağ maydonuz
1 limon 4'e bölünmüş
10 dakika boyunca kaynayacak... altını kapattıktan sonra içine;
1 limon 4'e bölünmüş
1 elma 4'e bölünmüş
1 portakal 4'e bölünmüş
1 tutam taze nane at kapağını kapa soğusun...
süzülerek içilecek.. 1 günde bitirilip hergün yenisi yapılacak... tadıda çok kötü değil... denemek isteyen arkadaşlarla paylaşmak istedim...
bende merak ettim şimdi,bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim bende..KIZLAR NUR ERTÜRKÜN PROGRAMINI İZLEYEN VARMI YAĞLARDAN
kurtulmak iiçin 10 tane limonu kabuklarıyla rondodan geçirin sonra bi şişe koyun demişler.içtiğiniz suya yediğiniz yemeğe bir kaşık katıp yemeye devam edin yağlarınızın aktığını göreceksiniz demişler bunu izleyen varmı yada bu yöntemde bi hata varmı
bilen varsa paylaşırsa sevinirim
bende merak ettim şimdi,bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim bende..
bursefa buna benzer bişi bende yaptım 3 sene evvel benim tarifte aynen şöyle,bu tarif ünlü bir diyetisyenin tarifi ama ben adını hatırlayamadım..
metobolizma hızlandırıcı çay
1 elma 4'e bölünmüş
1 limon 4'e bölünmüş
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı tane karanfil
1 dal tarçın
hepsini 1,5 litre suya at ve bi taşım kaynat yemeklerden önce 1 bardak sıcağa yakın içilecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?