70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız ama pc oyunları çok kalori yaktırıyo:))

iyi gecelerr kızlarr

ayy ben bugün neler yediim inanmıyoruumm yaa mafoldumben

sabah 1 dilim ıspanaklı su böreği yedim..onu eritmek için biraz yürüyeyim dedim 2 saat kadar yürüdümm zemuszemus
sonra çok yoruldumm eve geldim akşama doğru 1 kepekli yağsız tost akşamda 2 dilim pizza yedimm mafoldumben bugün ilk defa bu kadar çok yedim Çok üzgünüm çoook yarın hiçbişee yemicemm :umursamaz: aralarda bişe yemedim abur cubur sevmem ama yinede çokk demii lmaz:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar 2 hafta önce aranıza katıldım ama rejime başlayamadım bunun için kilo bikdirimi de yapamadım. ama artık dikkat ediyorum pes etmeyeceğim vereceğim bu kiloları....

canlarım yaaa bana da şu hap hakkında verirmisiniz ben de mi başlasam memnunmusunuz fisfisfis

allah kolaylık versin canım iş olmamasından iyidir deyip idare ediceksin artık
kan üzümlerini yemekten yarım saat 1 saat önce yemeni tavsiye ederimki işe yarasın bence :)
valla benimde etrafımdaki herkes evlendi nerdeyse kimi 2. çocuğa hamile bendeyse tık yok daha benimkide yavaş ama sorunlar var oyüzden bende onu anlayabiliorum geç olsun güç olmasın ama çok ta geç olmasın yaaa:)

canlarım yaaa bana da şu hap hakkında verirmisiniz ben de mi başlasam memnunmusunuz fisfisfis
ben daha yeni başladım canım cuma günü tok tutuyor ve çok fazla ağız kuruluğu yapıyor bende durmadan su içiyorum zaten çok içiodum birde uykusuzluk yapmaya başladı akşam 12yi geçiodu yattım sabah 5,5ta kalktım adet gecikmesi yapıomuş birde sanırım ben bir ay denemeyi düşünüyorum bakalım lahana çorbası diyeti yapıyorum onu yaparken aç kalmayım die bu hapıda kullanıyorum işe yaradı çok az yiyorum ve acıkmıyorum birde meksika biberi hapı var sanırım oda işe yarıyo

Günaydin herkese..

Acayip bi halsizlik var üstümde... Hayirlisi diyorum zaten kimseciklerde yok burda benn geri kaciyom

günaydın canım hayırdır inşallah nedenki spor mu yaptın sabah sabah ? halsizsin bakiymmm?

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese bugün diyetimin 6.günü ve 64e düştüm 3 kilo vermiş durumdayım arkadaşlarımla diyetten önce görüşmüştük dün akşam gelince şok oldular 3 kilo bu kadar farkediomu die acayip mutlu oldum ben pek anlamıyorum henüz verip vermediğimi bugün akşam dışarda yürüyüş yapcaz onlarda gaza geldi bende evde yürümek istemiodum iyi oldu yani herkese iyi günler salı gününü hemencecik sallayalımda geçsin görüşürüz:dance:

günaydın kızlar.. akşam yine giremedim nete... düğün alışverişi yaptık saat 22:00 ' yi geçiyordu... biraz salata yedim peynirle birlikte... sonrada anca alınanları falan topladım... saat 1'i geçti anca yattım...

süpersin canım böyle devam edersin inşallah...

Zeynepçim ne güzel bak oturdu rayına kilo verende düzenli olur inşallah... stepperdan memnunsun diğmi.. ben fazla yapamıyorum koşturmaktan ama çok seviyorum çok güzel terletiyor...

benim kankim spordan başını kaldıramamış... 4 saatte kaç kalori yakmıştır acaba???
bu hafta 2 kilo verir inşallah bu kadar spora göre... :roflol::roflol:

bugün öyle yapım canım.. aç karnına 3 bardak ılık su ve üzüm yedim... 1 tane salatalık yedik... çayımı daha içmedim... birazdan içeceğim yanındada domates, salatalık ve peynir yiyeceğim...

ay kankimde buradaymış sobeledim seni sonunda
günaydınn kıslar

kankim beni sobelemiş... bende cevap yazıyordum... işlerim çokkk. anca girebildim ama yine çıkacağım... her an gidebilirim beni çağırmalarını bekliyorum... nasılsınız kızlar... ben bu hafta çok sıkı gidiyorum... eski pantolonlarımı bir bir giymeye başladım...

ooo süpersin canım darısı hepimizin başına benimde eski eteğim var hedefim onun içine girebilmek o zaman tamam dicem zayıfladım :))) dün gene denedim biraz daha vermem lazım yapıştı üstüme :))))

bu çorba diyeti mükemmel ara verip duruma bakıcam alıyormuyum koruyormuyum kilo verebiliyormuyum ona göre tekrar yapıcam ve yürüyüşte yapıcam temmuzda 60a düşcem inşallah :) durdum durdum coştum bende :)))))hihoyyythihoyyyt

of kızlar bu gün bana ne oldu bilmiyorum inanılşmazbir şişkinliğimvar göbeğim şiş sanki pantolon patlıcak neden olaki sizce
her zmanki seyleri yaptım sabah kalktım iki erik bi bardak su sonra spor nıvea cd ile sonra ballı sirkeli limonlu su streçli yürüyüş iş yer itemizliği yarım lt su neden olaki bu şişkinlik sizce (
sanki kendimi kilo almış gibi hissettiriyor bana beni üzüyor

canım bendede oluyordu başlarda... diyet yapsamda tuzu fazla kesmiyordum tansiyon falan düşmesin diye.. birgünde kabak çekirdeği yedim bağırsakları çalıştırsın diye oda biraz tuzluymuş ayen öyle oldu... suyu tutunca vucutta şişlik kilo gibi duruyor... yarına diner şişliğin...

kızlar şimdi size güzel bir tarif vereceğim... vücuttaki ödemi atmak için... arkadaşım diyetisyene gitti 30 kilo verdi troit vardı birde... bu ödem atıp metabolizmayı hızlandıran yağ yakımına yardımcı olan bir kür.. ben 2 gündür içiyorum... haftada 3-4 kilo fark ediyormuş..

5 su bardağı soğuk su
1 bağ maydonuz
1 limon 4'e bölünmüş
10 dakika boyunca kaynayacak... altını kapattıktan sonra içine;
1 limon 4'e bölünmüş
1 elma 4'e bölünmüş
1 portakal 4'e bölünmüş
1 tutam taze nane at kapağını kapa soğusun...
süzülerek içilecek.. 1 günde bitirilip hergün yenisi yapılacak... tadıda çok kötü değil... denemek isteyen arkadaşlarla paylaşmak istedim...

güzel bişeye benziyo canım sen bir yap bakalım farkediomu görelim bizde yaparız denemedil şey mi kaldı :))):roflol:

canım şimdi burda bişeyi anlayamadım tam açıklarmısın 5 su bardağı su kaynayıncamı maydınozla limon içine atılcak yoksa
su ,maydoznoz limon kaynayınca tekrar limon bidahamı koyuılcak

KIZLAR NUR ERTÜRKÜN PROGRAMINI ıZLEYEN VARMI YAĞLARDAN
kurtulmak iiçin 10 tane limonu kabuklarıyla rondodan geçirin sonra bi şişe koyun demişler.içtiğiniz suya yediğiniz yemeğe bir kaşık katıp yemeye devam edin yağlarınızın aktığını göreceksiniz demişler bunu izleyen varmı yada bu yöntemde bi hata varmı
bilen varsa paylaşırsa sevinişrim

bende merak ettim şimdi,bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim bende..

bursefa buna benzer bişi bende yaptım 3 sene evvel benim tarifte aynen şöyle,bu tarif ünlü bir diyetisyenin tarifi ama ben adını hatırlayamadım..

metobolizma hızlandırıcı çay
1 elma 4'e bölünmüş
1 limon 4'e bölünmüş
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı tane karanfil
1 dal tarçın
hepsini 1,5 litre suya at ve bi taşım kaynat yemeklerden önce 1 bardak sıcağa yakın içilecek..

bu topiklerin birinde var ben denedim ama işe yaramıo die düünüp bıraktım valla :)))

kızlar dışarıdan geliyorum çok sıcak yaa mahvoldum allah dışarıdakilerin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…