özge çok iyi gidiyon bu hafta kupa kesin senin :hooray: :hooray: :hooray: gerçekten durdun durdun turnayı gözünden vurdun olacak hihoyyyt tatilde giyersin artık bikiniyi
canım şimdi burda bişeyi anlayamadım tam açıklarmısın 5 su bardağı su kaynayıncamı maydınozla limon içine atılcak yoksa
su ,maydoznoz limon kaynayınca tekrar limon bidahamı koyuılcak
yuppi ben 2 kilo verdim. :teytey:ama cetveli düzeltemiyorum.....klava:
yuppi ben 2 kilo verdim. :teytey:ama cetveli düzeltemiyorum.....klava:
Canim insallah bisey yoktur, Allah acil sifalar versin..kızlar günaydın ben bu aralar giremiyom pazartesi annem geldi iznikten kızlar çok hasta doktorlara gidiyoz şimdide ağrıları için romatizma diyolar randevular çok geç tarihlere veriliyo romatoloji bölümüymüş hiç bu konuda bilginiz varmı tanıdığınız yakınınız tedavi gördümü eşimle kardeşim sabah yolladım ümraniye hastanesine sıra alsın diye bende netten araştırma yapıyom 5 ten beri ayaktayım o sırada yazim dedim sizede bakmadığım doktor kalmadı uzman kesildim nerdeyse bi yerlere gitmedim haberiniz olsun buralardayım ama giremem şu sıralar rejim falan yapamıyom ama bilginiz varsa bu konuda yazın bakarım arada sohbeti özledim sizlerle şekerler hepinize sağlıklı günler lütfen dikkat edin kendinize okuyomadım geçmişi o yüzden neler yaptınız bilmiyom müsait olduğumda okurum hepinizi öpüyom şekerler
canım ben kilo veriyorum çünkü lahana çorbası diyeti yapıyorum yoksa hapa daha yeni başladım etki etmio sanırım 15 günde diorlar bakalım görücez :)) sen bir topikleri incele bence orda bu konu başlıkları var canımben daha yeni başladım canım cuma günü tok tutuyor ve çok fazla ağız kuruluğu yapıyor bende durmadan su içiyorum zaten çok içiodum birde uykusuzluk yapmaya başladı akşam 12yi geçiodu yattım sabah 5,5ta kalktım adet gecikmesi yapıomuş birde sanırım ben bir ay denemeyi düşünüyorum bakalım lahana çorbası diyeti yapıyorum onu yaparken aç kalmayım die bu hapıda kullanıyorum işe yaradı çok az yiyorum ve acıkmıyorum birde meksika biberi hapı var sanırım oda işe yarıyo
işe yarıyor galiba canım kilo verdiğine göre. insan çok mutlu oluyor değilmi kendine olan güvenin artıyor zemuszemus ama adet düzensizliği yapıyormuş benim düzenlenmesi için geçen ay dktrum doğum kontrol hapına başladı (oda kilo almama yardım ediyor sağolsun) meksika biberi nasıl acaba??? onun da yan etkileri varmı ki....
kızlar günaydın ben bu aralar giremiyom pazartesi annem geldi iznikten kızlar çok hasta doktorlara gidiyoz şimdide ağrıları için romatizma diyolar randevular çok geç tarihlere veriliyo romatoloji bölümüymüş hiç bu konuda bilginiz varmı tanıdığınız yakınınız tedavi gördümü eşimle kardeşim sabah yolladım ümraniye hastanesine sıra alsın diye bende netten araştırma yapıyom 5 ten beri ayaktayım o sırada yazim dedim sizede bakmadığım doktor kalmadı uzman kesildim nerdeyse bi yerlere gitmedim haberiniz olsun buralardayım ama giremem şu sıralar rejim falan yapamıyom ama bilginiz varsa bu konuda yazın bakarım arada sohbeti özledim sizlerle şekerler hepinize sağlıklı günler lütfen dikkat edin kendinize okuyomadım geçmişi o yüzden neler yaptınız bilmiyom müsait olduğumda okurum hepinizi öpüyom şekerler
kızlar günaydın ben bu aralar giremiyom pazartesi annem geldi iznikten kızlar çok hasta doktorlara gidiyoz şimdide ağrıları için romatizma diyolar randevular çok geç tarihlere veriliyo romatoloji bölümüymüş hiç bu konuda bilginiz varmı tanıdığınız yakınınız tedavi gördümü eşimle kardeşim sabah yolladım ümraniye hastanesine sıra alsın diye bende netten araştırma yapıyom 5 ten beri ayaktayım o sırada yazim dedim sizede bakmadığım doktor kalmadı uzman kesildim nerdeyse bi yerlere gitmedim haberiniz olsun buralardayım ama giremem şu sıralar rejim falan yapamıyom ama bilginiz varsa bu konuda yazın bakarım arada sohbeti özledim sizlerle şekerler hepinize sağlıklı günler lütfen dikkat edin kendinize okuyomadım geçmişi o yüzden neler yaptınız bilmiyom müsait olduğumda okurum hepinizi öpüyom şekerler
günaydın herkeze regl olacam çok şişim ağrım da var pek tadım yok 2 gündür,özgecim bende çok su içiyorum gece uykudan kalkıp suya dayanıyorum birde ilaç beni çok terletiyor iş yerine yedek tişörtle geliyorum inanılmaz bir ter var inşallah deyecek bu eziyetlere kurtulacağız kilolardan kaydirigubbakcemile3 :lepi:
günaydınlar..
bende pazartesiden beri rejimdeyim.kilom 76 idi başladığımda.
sadece pazartesileri tartılmaya kararlıyım.
sabahları domates salatalık penir zeytn ile kahvaltımı yapıyorum ben.öğlende sebze haşlıyorum kendime.ıspanak,pırasa,semizotu gibi bol domatesli.yoğurtla onu yiyorum.
akşamlarıda fflakes le günü bitiriyorum.
ara öğünüm malesef yok çok çok biraz meyve atıyoruma ğzıma.
günde 1 saat de kızım ve kocamla yürüyüş yapıyoru<z.bebek arabasını sürerek tabiki..
bakalım.sonuçları buradan yazarım umarım.
günaydın kızlar bu rejim beni sağlığımdna edicek galiba
günaydın herkeze regl olacam çok şişim ağrım da var pek tadım yok 2 gündür,özgecim bende çok su içiyorum gece uykudan kalkıp suya dayanıyorum birde ilaç beni çok terletiyor iş yerine yedek tişörtle geliyorum inanılmaz bir ter var inşallah deyecek bu eziyetlere kurtulacağız kilolardan kaydirigubbakcemile3 :lepi:
Günaydın canım bu sıcakta da regl hiç çekilmio valla bide ağrılıysa allah yardımcın olsun bende gece kalkıyorum su için her an su içmek istiyorum ağzım hep kuru sıkıldım bu durumdan valla gece uykumdan uyanıyom su için sonra wc ne uyuyabiliom offff valla :)) bende terliom da senin kadar diil merak ediyorum acaba farkettimi tartıldınmı cumayımı bekliosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?