Arkadasim rejim demek kendini helak etmek demek degildir, sagligindan olmak degildir...günaydın kızlar bu rejim beni sağlığımdna edicek galiba
hadi bakalım kızlar bol su zayıflatır diyorlar birde güzel terliyorsanız ne güzel... mutlaka gidiyordur canım... inşallah verirsiniz kiloları... biraz zahmet çekiyoruz ama karşılığını kilo vererek kutlayacağız...
ben tartılmadın bilerek cuma sabahı tartılacam şimdi bakarsam yanıltabilir çünkü çok şişim adet olacam diye ,ağustosun ilk haftası ayvalıktayım tam 1,5 ay zamanım var iyi değerlendirmem lazım en kötüsü 60 kg düşsem ne güzel olur :lepi:
günaydınn kızlarrrr
bende 28 haziranda gidiyorum ayvalıga şekerim ancak 1 hafta izin alabildim
bakalım tabi bir aksilik çıkmassa çok özledim oraları:))))zemuszemuszemuszemus
hımm bu ahfta tam belli olmaz adetsin die canım haftaya artık :) ayvalığamı gidionuz süper yaaa bizimde dibimizde geçen yıl 1 kere gittim kalmak lazım aslında dolaşmak lazım bir tekne turu kesin yapmak lazım çok güzel oluyor :) bir ayvalık tostu yemek lazım offf uçtum ben :)) bende temmuzun 4ünde antalyaya gidiorum ne zamandır gitmiodum özledim o zamana kadar 60 olmak için lahanayı tekrar yapabilirim :))) ilaçla olucak mı bilmiorumben tartılmadın bilerek cuma sabahı tartılacam şimdi bakarsam yanıltabilir çünkü çok şişim adet olacam diye ,ağustosun ilk haftası ayvalıktayım tam 1,5 ay zamanım var iyi değerlendirmem lazım en kötüsü 60 kg düşsem ne güzel olur :lepi:
günaydınn kızlarrrr
bende 28 haziranda gidiyorum ayvalıga şekerim ancak 1 hafta izin alabildim
bakalım tabi bir aksilik çıkmassa çok özledim oraları:))))zemuszemuszemuszemus
hımm bu ahfta tam belli olmaz adetsin die canım haftaya artık :) ayvalığamı gidionuz süper yaaa bizimde dibimizde geçen yıl 1 kere gittim kalmak lazım aslında dolaşmak lazım bir tekne turu kesin yapmak lazım çok güzel oluyor :) bir ayvalık tostu yemek lazım offf uçtum ben :)) bende temmuzun 4ünde antalyaya gidiorum ne zamandır gitmiodum özledim o zamana kadar 60 olmak için lahanayı tekrar yapabilirim :))) ilaçla olucak mı bilmiorum
günaydın canım nasılsın nasıl gidio annelik bende 1 hafta izin aldım olsun bu da yeter sonra bir iki gün ara ara alıp kullanayım diorum izinlerimi bakalım tatilde bol bol dinlenin eğlenin adı bile güzel tatillll:sm_cool:
bebişimizin cinsiyetini merak ediyoruz şimdilik tabi en önemlisi saglıklı olması
ama bizimkilerde hep tahmin daha önce anne olanlar bilir oluşan belirtiler
felan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim yada içinizden geçeni paylaşırsanız:)))
zamanı gelince öğrenicen zaten canım daha çok erken sende belirti olurmuki daha ben bilgisizim bu konuda valla :)
kızlar ben öğle yemeğimi yedim bugün normal yemek yiyim dedim et günüydü zaten ciğer ve tavuklu tantuni aldım az az birazda yoğurt otabak çok küçük geldi gözüm doymadı ama yiyemedim çok geldi şimdi şiştim midem bulanıo ıyyyyy yemek yiyemiyorum süper yaaa inşallah kilo vermeye devam edicem :):dance:delikafadulden
selam kızlar ne güzel herkes tatil pilanı yapıyo inşallah bende gidicem temmuzun ilk haftası bursada son haftası ankarada düğün var onları atlatıp bizde dikiliye yazlığa gidicez bu kilolarla da canım hiç bir yere gitmeyi istemiyo hadi geçen sene doğum yaptım süt emziriyorum diyip kendimi gittiğim yerlerde o şekilde avuttum şimdi nasıl olcak bilmiyorum hele ankara ya gitmeyeli 3sene oldu oradaki akrabalar beni böyle görseler çok şaşırırlar yani bu aralar yediğime içtiğime çok dikkat etmem lazımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merabalar bende grubunuza katılmak istiyorum.78 kiloyum.aslında 79.5 tum.ama 1.5 kiloyu attım.şimdi 70 kiloya düşmek istiyorum.okuduğum kadarıyla çoğunuz güzel kilo vermiş.umarım bende verebilirimkaydirigubbakcemile5
merabalar bende grubunuza katılmak istiyorum.78 kiloyum.aslında 79.5 tum.ama 1.5 kiloyu attım.şimdi 70 kiloya düşmek istiyorum.okuduğum kadarıyla çoğunuz güzel kilo vermiş.umarım bende verebilirimkaydirigubbakcemile5
ya en güzeli tadı güzel olan bişeye yaklaşmamak sonra insan bırakmak istemiyor valla bende şu saat itibariyle acıktım gidip meyve atıştırayım bir bardak yeşil çay 2 fındık bir badem yedim birde susamlı çubuk kraker bir tane devam edesin geldi nasıl ama hayır dedim istemiyorummmm offff iştahımız kapasın bencede yiyemiyelimmbende aynısı misafir geldi ofise pide yaptırmışlar sucuklu kaşarlı ucundan yedim şimdi fenalık geçiriyorum midem bulandı valla yeşil çay içiyorum şimdi midemi bastırsın aman böyle devam etsin iştahımız hiç açılmasın kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt delikafadulden
aaaa gruptan atılmak yok canım herkes pek giremiyor bu aralar olacak o kadar tekrar aramıza hoşgeldin♥gözyaşı♥;7507227 .!.:Kızlar kusuruma bakmayın, gruptan atıldımmı bilmiyorum ama ev taşıdığım ve internetim olmadığı çin son zamanlar gelemiyorum. İşyerinde de internet sınırlı o yüzden yazamıyorum buraya. Neyseki külom hala aynı.. Bundan sonra sanırım biraz daha fazla uğrayabilirim.
hayırlısı canım iş görüşmesine gidebilmek de iyi bu zamanda eleman arayan pek yokherkese merhaba son zamanlarda fazla giriş yapamadım ama buralardayım hala
iş görüşmelerine falan gidiyorum sonuç ne olacak bekleyip göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?